IHelp
Elkaar helpen? Ook over het internet!
Foto
Inhoud blog
  • FreeMind - MinMap
  • Dossier: Spyware
  • Iets nieuws van Apple
  • iHelp link selectie...
  • Google gaat videoclips van MTV verdelen
    Zoeken in blog

    Een interessant adres?
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    13-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dossier: Spyware
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Spyware, dit hoort u vaak veel minder dan het woord virus. Bijna elke Windows gebruiker heeft een antivirus, maar heeft ook iedereen een AntiSpyware? In de meeste gevallen werd dit over het hoofd gezien, maar het is toch aangeraden er een te hebben!

    Wat is spyware? Dat is een groote vraag. Spyware is meestal een code die persoonlijke gegevens van uw computer naar een kwaadwillende gebruiker gaat sturen. Meestal gaat het hier dan om paswoorden, banknummers, enz.  Gevoelige informatie mag niet uitlekken. Met een beveiliging tegen spyware is dit niet het geval!

    Hoe kan ik me beveiligen. Spyware maakt een verbinding met internet om gegevens te verzenden. Een goede firewall kan deze verbinding blokkeren. Maar wat als het dan net eens niet lukt. En de spyware ervandoor is met gevoelige bankgegevens? Geen goede oplossing tegen spyware.
    AntiSpyware software bied de oplossing. Het scant uw computer op deze spionen en kan ze ook verwijderen.

    Sommige AntiSpyware software gaat samenwerken met één bepaalde firewall om spyware die nog niet gekend is geen kans te geven om gegevens te verzenden.

    Symantec Norton AntiSpyware, 
    Microsoft Windows Defender (Beta 2),
    mcAfee antiSpyware,
     ...

    (c) Webmaster iHelp

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-01-2007, 11:04 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    10-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iets nieuws van Apple
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Appel stapt het nieuwe jaar goed in! iPhone en Apple tv zijn werkelijkheid geworden! Hier bespreken we ze alletwee.

    iPhone
    De iPhone is gebaseerd op een iPod. Het scherm is nu bijna even groot als de kast zelf. Het is via tuchscreen te bedienen.
    Er werd ook een camera geïntegreerd. Er kan dus niet alleen muziek op, maar ook video die u zelf ter plekke kan opnemen. Ook sms'en en bellen kan via de iPhone!

    Dit is nog niet alles. Er staan enkele programma's op zoals Safari (de webbrowser van Apple) en Apple mail. Het is mogelijk om overal in de wereld te surfen of te mailen! Dit kon voorheen ook al, maar de manier van werken word met deze telefoon super makkelijk!

    Meer info kunt u vinden op: http://www.apple.com/iphone/


    Apple TV
    Een computer als media center gebruiken was voor veel software een makkie! Apple doet er een schepje bovenop. Apple tv!

    Via de iTunes Store zijn films te downloaden. Dit aanbod groeit elke dag aan! Met Apple tv kan je deze films in je woonkamer op je tv bekijken, zonder dat er een computer hoeft tussen te zitten. Hoewel een computer wel nodig is als voorbereiding. De computer moet eerst de film downloaden via iTunes. Daarna word alles overgezet op uw Apple tv apparaat, en alles is widescreen te bekijken!

    Dankzij de ingebouwde airport kan er draadloos een verbinding met een computer worden gemaakt om films en muziek over te plaatsen.

    Het bakje heeft ongeveer de groote van een mac mini. Het is alleen wat platter.

    Meer info? http://www.apple.com/appletv/

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-01-2007, 14:10 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.iHelp link selectie...
    Beste bezoekers,

    ik heb besloten een iHelp Link selectie te maken met de beste links in!  U kan uw website, blog of ander internet adress insturen! Dit komt later op de blog te staan!

    Veel succes!


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-01-2007, 13:57 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    08-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Google gaat videoclips van MTV verdelen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Google en MTV gaan videoclips verdelen. Google stelt series van op MTV ter beschikking.  Nickelodeons SpongeBob SquarePants en MTV's Laguna Beach  Zullen beschikbaar zijn. Voor een kleine prijs kan je zelfs volledige afleveringen bekijken.

    MTV en Google willen zo de groei van online videoreclame naar hun toe trekken.

    Google start eind augustus met de clips
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-12-2006, 00:00 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    22-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AntiSpam Channel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een website die ik onlangs vond is wel erg interessant! AntiSpam channel is een website die je niet alleen kan vertellen wat spam is maar ook hoe het komt dat je het krijgt, hoe je het uit je mailbox houd! Alles wat maar in te beelden is over spam!

    Ik mailde de webmaster, en het blijkt dat de website nog maar 3 dagen bestaad! Al een aardige website als je het mij vraagt! Heel handig!

    Ga ook even kijken!

    http://www.antispamchannel.co.nr

    Wel een raar adress, maar kom, het gaat om de inhoud!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-11-2006, 15:30 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    19-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dossier: Virussen wat?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Jaja u hoort het goed! Virussen! Maar wat bedoeld met eigenlijk met virussen? Wat doet een virus? Waarom maken mensen virussen? Antwoord op dit alles lees je in dit dossier!

     1. Wat is een virus?
    Wel een virus is een stuk code, zoals een programma. Elk programma, de browser waar je nu achter zit, bestaad uit een grote code! De code is in het geval van je browser niet kwaadaardig! Het voert berekeningen uit, om deze website aan u te kunnen tonen! Een virus is een stuk code dat WEL kwaadaardig is! Een virus start zichzelf zonder dat u daar ook iets van merkt! De gevolgen dat het virus kan veroorzaken merkt u wel! Het stuk code kan uw machine open stellen voor hackers. Kan u bestanden verwijderen. Alles wat u zich maar kan inbeelden kan ongetwijfeld wel een van de virussen!

    2. Hoe bescherm ik me?
    Een goed antivirus programma is noodzakelijk om alle kwaadaardige code's buiten uw systeem te houden! De antivirus zorgt ervoor dat kwaadaardige code's zichzelf niet kunnen openen. Wie geen antivirus systeem heeft, is erg onveilig! Een maand internetten zonder enige bescherming, kan uw pc alleen maar schade aan doen! Spyware en virussen plagen u, ze maken dingen stuk! Hackers, gebruiken uw computer!

    3. Waarom?
    Mensen die virussen schrijven hebben verschillende redenen! De een doet het om wraak te nemen! Bv. door een ontslag! De ander om z'n kennis te testen. Virussen schrijven is namelijk erg moeilijk! Sommige doen het dan ook echt om kwaad te doen! Ze schrijven ze zo, dat de schade die ze maken onherstelbaar word!

    4. Antivirus programma's
    De beste antivirus systemen zijn McAfee en Norton AV. Maar Panda of Avast moeten zeker niet onderdoen! Voor al deze opgenoemde beveiligingen moet er worden betaald! Er zijn natuurlijk ook gratisse zoals AVG. Nadeel is dat ze het systeem minder goed beschermen als de professionele!

    Dit dossier bevat alles over virussen! Ook hoe u er zich tegen kan beschermen! Bedankt voor het bezoeken van Ihelp!


    (c) IHelp Dossier
    Laatste Update: 19-11-06


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-11-2006, 16:32 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OpenOffice!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Onlangs kreeg ik een mail, met de vraag of er naast Microsoft Office ook een ander pakket was.
    Da's zeker! OpenOffice is een gratis pakket!

    OpenOffice bestaad al een hele tijd, en is welicht het beste alternatief voor Microsoft Office! Bovendien is het nog gratis ook! OpenOffice is beschikbaar voor Windows, Linux en Mac! Een grote concurrent van Microsoft dus!

    Een alternatief voor: Powerpoint, Excel, Word en Access zit er standaard op! Waarom nog betalen? Gewoon downloaden!

    Download: http://nl.openoffice.org/downloaden.html

    Systeem: Mac, Linux, Windows

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-11-2006, 16:09 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    22-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe start!!!
    Ik als webmaster, moet me voortdurend bezighouden met Ihelp. Nieuwe zaken die ik vind, tracht ik zo snel mogelijk te bloggen! Netjes overzichtelijk! IHelp begint met een nieuwe blog namelijk Ihelp - Software. Een blog waar enkel problemen kunnen gesteld worden over Software. Alle geuren en kleuren ervan! Deze blog doet vanalles om mensen te helpen, maar ik vind dat het niet echt aanslaat, dus dacht ik aan een nieuwe blog. Hier vroeg ik meerdere malen om problemen ook hier een kans te geven. Slechts 1iemand stelde een probleem voor, en die kreeg na 1 kwartier al een antwoord! Kijk hiervoor in de gastenboek! De blog is gestart op Blogger, en blijkt meteen ook een goede zet te zijn! Ik hoop op veel meer reacties!!! Hier kunt u ook nog terecht voor je algemene computer problemen! En, zowel Mac als PC zijn welkom! Adres: www.ihelp-software.blogspot.com
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-09-2006, 20:58 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    06-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Portable Apps
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heeft u een USB Memory Stick? Weet u niet goed wat erop te zetten! Enkele tips.. Wanneer je programma's installeert, komen die op je hardeschijf. Als je een programma overal wil kunnen gebruiken, heb je de kleine versie, portable versie van het programma nodig! Portable Apps, is een website die dit verzameld! Downloaden uitpakken, en voila. De applicatie draaien erg stabiel, en heeft een groot voordeel als u met twee computers werkt. Je werkt op de ene. Trekt de Stick uit, en stopt het in de andere pc, een ga gewoon verder met werken! Link: www.portableapps.com Mac Gebruikers, die ook graag portable apps willen, kunne dit niet vinden op Portable Apps, vorlopig toch niet! Maar er bestaat een andere, ook goede website! FREESMUG, verzameld algemeen Open-Source software. Als u de link onderaan volgd, vind u enkel de Portable versies. Downloaden, slepen naar de stick, en klaar! Mac Link: http://www.freesmug.org/portableapps/
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    06-09-2006, 17:29 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    18-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Qwerty
    Het bedrijf Qwerty dat wil starten met een nieuwe portaalwebsite, vraagt verlenging.

    Eerder zei Qwerty dat de website eind augustus beschikbaar zou zijn. De dienst meld dat dit later zal zijn.
    Hoeveel later wil het bedrijf nog niet kwijt.

    We hebben meer tijd nodig zei Qwerty. De categorieën zijn in de beta fase maar voor 20% bereikbaar. Qwerty zegt dat het meer tijd nodig heeft om de groote index te kunnen verwerken.

    Naast Portaalwebsite bied Qwerty ook de mogelijkheid om naar filmtrailers te kijken en om computer processen zoeken. Later wil Qwerty ook een Virus waarschuwsysteem bieden. Ook zoals Google zou Qwerty een gratis online tekstverwerker bieden.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-08-2006, 20:35 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Writely
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Sinds kort opende Google z'n nieuwe dienst. Google nam al eerder de Writely dienst over, maar moest dit overplaatsen naar z'n eigen servers. Dit nam wat tijd in beslag!

    Iedereen die zich had ingeschreven kreeg een mail, dat de nieuwe dienst open was.

    Writely is een online tekstverwerker. Google kocht het bedrijf over, omdat volgens hen toekomst in zat.

    Writely gebruiken is simpel. Na registratie kan je aan de slag. Je kan een document aanmaken zoals je dat met word zou doen. Na het schrijven van het document kun je twee kanten op. Je document opslaan op de servers van google. Zo kan je altijd aan je document. Of het downloaden naar je pc. De combinatie van de twee is ook mogelijk!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    18-08-2006, 20:28 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    10-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emulator draait PC games op een Mac
    Vroeger was het zo dat mensen die een Mac hadden onmogelijk spelletjes konden spelen van Windows. Dit was uiterst vervelend omdat niet elke leverancier bracht voor beide systemen de game uit. Een emulator, converteerd de commando's die het spel normaalk geven aan Windows in Mac commando's. Dit maakt het mogelijk om de games van Windows te draaien op een Mac. Maar er is een minpunt! De emulator werd gemaakt door Cider. De makers moeten eerst elke Game Cider compatible maken. Cider overlegd met groote game ontwikkelaars.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-08-2006, 16:17 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    08-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ihelp NIEUWS

    Vandaag bsloot ik, de webmaster een nieuwe weg in te slaan met Ihelp. Mensen die een RSS lezer hebben of die google desktop gebruiken, ook gebruikers die een gepersonaliseerde google startpagina hebben zullen binnenkort kunnen genieten van een Ihelp feed. Zo kunt u vanop uw desktop of vanaf google het nieuw van Ihelp bekijken. 

    Het idee word waarschijnlijk volgende week uitgewerkt en getest. Eind augustus moet er een beta versie te verkrijgen zijn. 

    Naast de RSS-feed die we van SeniorenNet krijgen, maken we dus 2Nieuwe. De eerste feed zal het nieuws bieden uit verschillende bronnen. Natuurlijk enkel multimedia nieuws! De andere feed, bied dan alle artiekelen inverband met Software. 

    Er is sprake van een 3de feed. De 3de feed zou alle problemen bundelen. Of dit idee zal doorgaan weet ik nog niet zeker. Er zullen dus eind augustus 4 rss-feeds beschikbaar zijn!

    (!) Wanneer u nog problemen heeft met uw computer, software of hardware kunt u dit hier altijd plaatsen. Via de gastenboek kunt u mij altijd bereiken. Aarzel niet! Een snel antwoord is beloofd! (!) 


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-08-2006, 13:13 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Microsoft Windows Vista al gekraakt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Microsoft Windows Vista is gekraakt. Eerder riep Microsoft hackers op, om de Vista te hacken. Dit was een slimme zet. Zo konden meer beveiligingslekken als die er zijn, gedicht worden. Vandaag gebeurde dit. Een hacker Slaagde erin Windows Vista te kraken. De hacker omzeilde de beveiliging tegen kwaadaardigecode's en maakte de code vervolgens onzichtbaar.

    Microsoft onderzoekt nu, hoe het lek kan worden gedicht, en hoe zulke aanvallen in de toekomst kunnen voorkomen worden. De hacker wist dit te doen in de vorm van administrator, wat op de gewoone versies moeilijker is. De hacker zegt dat Microsoft Windows Vista erg veilig is, maar toch niet zo veilig.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-08-2006, 12:57 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    06-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Qwerty, Beta
    Het bedrijf dat nieuwe portaalsites maakt, Qwerty vind het leuk om alles afzonderlijk te melden. Qwerty meld nu, dat ze ook trailers gaan indexeren. Het zal niet volledig zijn. Qwerty zal enkel trailers verzamelen die in de zalen zullen gaan spelen. De beste trailers worden berekend aan de hand van de populariteit van de films. De trailers zijn niet via Qwerty te bekijken. Om een trailer te bekijken leid Qwerty u naar Kinepolis. U selecteert de snelheid van uw verbinding en kijken maar! Qwerty werkt hard aan de index, en wil een groote inpakt hebben met de verbluffende interface en snelheid. Qwerty zal beschikbaar zijn vanaf eind augustus. Onlangs zei Qwerty begin, nu is dat al eind. Eind augustus geeft Qwerty niet de volledige versie vrij. Qwerty wil de index nog even beschermen en geeft eind augustus enkel een Beta versie uit.

    Onlangs hebben wij de Beta versie van Qwerty kunnen bekijken. De index is goed onder categorieën, die op hun beurt enorm overzichtelijk zijn
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-08-2006, 19:10 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Google Sketchup
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Er ook van gedroomd om eens een 3D ontwerp te kunnen maken? Met Google Sketchup is dit nu een makkelijke handeling! U download het programma op http://sketchup.google.com  Het is een klein programma maar hetgeen u ermee kan bereiken is soms groot! Het is makkelijk om een klein 3D model van uw huis te maken. De basis lijnen, kleuren, en zo bouwt u verder!
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-08-2006, 18:59 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vraag van Lenie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vraag: Hallo,misschien kan jij mij helpen. Mijn kleinzoon had firefox bij mij geinstalleerd,die heb ik weggehaald ik ben gewend aan explorer,maar nu kan ik plots geen enkele link in outlook meer openen.Weet jij een oplossing. Vast bedankt Groetjes Lenie

    Antwoord: Dit probleem heb ik nog nooit gekregen. Windows heeft bij het installeren van Firefox, deze als standaard browser genomen. Dit wil zeggen dat windows bij elke link, Firefox zal gebruiken. Nu u Firefox heeft geïnstalleerd,  en terug heeft verwijderd kan het zijn dat windows nog steeds Firefox zoekt.

    1. Ga naar Start
    2. Klik op PROGRAMMA TOEGANG EN INSTELLINGEN
    3. Klik in het nieuwe venster op het pijltje naast Aangepast
    4. In de lijst die werd geopend zoek je naar: KIES EEN STANDAARD WEBBROWSER
    5. Daar klik je het bolletje aan voor Internet Explorer
    6. Klik op OK. het venster word gesloten, start als dat gevraagd word de computer opnieuw op!

    ! Wanneer het probleem hiermee niet is verholpen raad ik aan, FireFox opnieuw te installeren, en de bovenstaande handeling opnieuw uit te voeren. Het probleem kan ook liggen aan outlook. Mocht het probleem niet zijn opgelost, mail me, en vermeld of het outlook of outlook express is.

    Veel succes!
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-08-2006, 16:48 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Qwerty nieuwe plannen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eerder op de blog had ik vermeld dat een nieuw bedrijf gestart was met het veilig indexeren van het internet. Qwerty besloot vandaag om een volledig nieuwe weg in te gaan. Qwerty is van plan om een soort SafeNet te ontwikkelen. Het netwerk is beveiligd en zal u de mogelijkheid bieden om kinderen af te schermen van software sites. Kinderen hebben niets te zoeken op softwaresites! De nieuwe optie zou speciaal zijn, uniek in zijn soort. Eind augustus zou Qwerty online verschijnen. Qwerty zegt dat we op SafeNet, nog langer mogen wachten.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-08-2006, 16:34 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Microsoft daagt hackers uit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bill Gates daagt de hackers uit om het nieuwe Vista bestuuringssysteem te kraken. Microsoft heeft veel bijgewerkt aan de veiligheid van het systeem en wil nu zelf de vijand in huis halen, om het systeem zo veilig mogelijk te maken. Windows Vista komt er waarschijnlijk begin volgend jaar op de markt, en is de opvolger voor Windows Xp. Microsoft hecht belang aan veiligheid. Onlangs liet het Windows 98 en 2000 liggen. Er worden voor deze bestuuringssystemen geen patches meer geschreven omdat ze te veel lekken bevatten. Vista moet de oplossing bieden!
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-08-2006, 16:29 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12 Patches voor Windows XP in Augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Opnieuw komen lekken in het bestuuringssysteem Windows XP aan het licht. Het gaat hier om enkele gevaarlijke beveiligingslekken. De update zal een nieuw programma voor schadelijke software bevatten en enkele updates voor Windows XP en de update voor Microsoft Update het programma dat uw computer instaat maakt om te updaten.
    Wees gewaarschuwt!
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-08-2006, 16:23 geschreven door IHelp
    Reacties (0)
    --- Dossiers: ---
    - Virussen, wat?
    - Spyware, wat?
    - Ontstaan van Microsoft

    --- Andere: ---
    - Beste links (...)

    Archief per week
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 04/12-10/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
    Stuur je computer problemen naar mij op!

    Druk op onderstaande knop om uw probleem te beschrijven en te verzenden!

    Gastenboek
  • Hopelijk een rustiger dag vandaag na al het gestorm...
  • fijn weekend
  • Prettig weekend blogmaatje
  • fijn weekend
  • Hallo , ik kom U de groetjes brengen en nog een prettige blog dag .

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!