Inhoud blog
  • Nieuw slot voor mijn motorfiets!
  • Vrouw die liefhebber is van auto's en vooral motoren!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Fotoblog van Sandra
    Sandra's fotoblogje
    19-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw die liefhebber is van auto's en vooral motoren!

    Ik ben een vrouw die vooral motoren, maar ook auto's leuk vindt. Raar? Nou niet echt auto's hebben iets mannelijks. Niet alleen het mannelijke dat mannen aantrekt, maar ook vrouwen. De meeste vrouwen houden niet zo van auto's, maar zijn wel vaak aangetrokken tot mannen met een dikke auto of motor. Dat heeft iets stoers en de man komt sterk over, waardoor een vrouw zich veilig voelt bij een dergelijke man, althans dat is mijn verklaring.

    Zelf ben ik ook op een andere manier gek op motors en auto's. Ik rij namelijk zelf motor en heb een stoere racewagen, maar hierover later meer. Ik wil namelijk met foto's en verhalen over mijn auto's en motorfietsen vertellen.

    Omdat ik gek ben op stoere voertuigen reis ik ook veel. Ik gebruik deze voertuigen om mee te reizen. Gaan de meeste mensen met het vliegtuig zal ik vaak de motorfiets nemen. Zo ga ik zelfs op zakenreis met mijn motor. Dit is meestal internationaal. Dus ik reis vaak met mijn motor naar bijvoorbeeld Duitsland. Onze klanten zijn meestal aangenaam verrast. De motorfiets is niet alleen zuinig, maar ik ben ook nog eens snel ter plaatse. Heb eigenlijk ook nooit problemen met te laat komen of geen parkeerplaats vinden. Daarnaast reis ik een stuk sneller dan met de auto. Afhankelijk van de afstand ben ik ook sneller dan een vliegtuig. Niet zozeer de vlucht zelf, maar met de wachttijden e.d. erbij ben ik meestal sneller.

    Ik ben nu 59 jaar en dacht tja is dat nog wel iets om met de motorfiets te reizen op die leeftijd en ik heb er lang over nagedacht en kan je zeggen dat als je je goed voelt dan moet je het gewoon doen en blijven doen. Bij mij is dat het geval.

    Toch even iets over een van mijn motorfietsen. Dit is mijn 1200gs uit 2013. Deze motorfiets gebruik ik veel voor woonwergverkeer, maar ook om te reizen. Het is een motor die van alle gemakken is voorzien. Ik heb ook nog een Harley Davidson, maar daar ga ik niet even mee op zakenreis naar Italië als je begrijpt wat ik bedoel.

    bmw gs1200



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (3)

    11-07-2015
    Sjabloon kaartje

    001.jpg

    11-07-2015 om 13:36 geschreven door Dirk


    04-07-2015
    Rock zanger The Lau

    011.jpg

    04-07-2015 om 10:14 geschreven door Dirk


    30-06-2015
    Groetjes Sandra
    Image and video hosting by TinyPic

    30-06-2015 om 06:54 geschreven door Rachel Belmans




    Archief per week
  • 20/07-26/07 2015
  • 15/06-21/06 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!