NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Bruno Gröning - Informatieve lezing met arts
Lezing door arts - ongeneeslijk bestaat niet
13-10-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruno Gröning - Informatieve lezing met arts
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Informatieve lezing met arts

ANTWERPEN: lezing door arts – ongeneeslijk bestaat niet

De heer Dr. med. F. Ohlendorf stelt genezingen voor, die niet volgens de reguliere geneeskunde kunnen worden verklaard. Tijdens de lezing zullen genezen personen zelf vertellen hoe zij, langs geestelijke weg, gezond werden. De wetmatigheden van geestelijke genezing worden voorgesteld.

Aan de basis ligtde leer van Bruno Gröning (1906-1959), in wiens aanwezigheid buitengewone genezingen gebeurden. Verlamden konden hun rolstoelen verlaten, blinden weer zien. Hij sprak van het bestaan van een hogere kracht, die de basis van alle leven is en genezing kan bewerkstelligen.

Vandaag de dag zijn er meer dan 6000 artsen en andere professionals uit de gezondheidszorg aangesloten bij de Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep, om op objectieve wijze de vele genezingen te verifiëren, die over de hele wereld plaatsvinden door deze eenvoudige en kosteloze leer. De heer Dr. med. F. Ohlendorf behoort tot deze groep. Hij geeft zijn ervaringen in lezingen in binnen- en buitenland door aan collega's en geïnteresseerden, om deze weg van genezing – die volledig gratis is – bekend te maken, en met deze kennis de zieke en noodlijdende mensen wereldwijd te helpen.

Elke geïnteresseerde is van harte uitgenodigd

Zondag 25.11.2018 om 11u

Antwerpen, Parochiecentrum St. Jozef

Van Praetlei 137, 2170 Merksem

Toegang gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.

Info: http://www.bruno-groening.org/nederlands

Contact: belgium@bruno-groening.org of telefonisch op 03 669 76 55
>

Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!