Foto
Over mijzelf
Ik ben Erna, Germaine, Ludwina Van Craen
Ik ben een vrouw en woon in Betekom (België) en mijn beroep is verkoopster.
Ik ben geboren op 22/09/1959 en ben nu dus 64 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: schilderen met olieverf, glasgraveren, boetseren met klei, ytongstenen uithouwen, airbrushen, tekenen, alle soorten handwerk zoals breien, haken, borduren, naaien.
Ik ben medium, mijn tekeningen en schilderijen zijn als vensters naar de geestelijke wereld.
Foto
Categorieën
  • Beschermengelen (9)
  • Filosoferen (1)
  • Gestelde vragen (55)
  • Mijn boek (2)
  • Mijn kunst (4)
  • om even over na te denken (2)
  • Vervolg boek (20)
  • Foto
    Mijn favorieten
  • http://blog.seniorennet.be
  • http://www.ernavc.be
  • http://www.live-with-style.com
  • http://www.choufkes-wellness.be/
  • http://www.danjelspoppenblog.blogspot.be/
  • http://www.nieuwetijdskind.com/spirituele-betekenis-van-het-dierenrijk/
  • http://www.nieuwetijdskind.com/gnosis-gnostiek/
  • http://www.askrealjesus.nl/node/26
  • http://blog.seniorennet.be/hetbloggershoekje3
  • Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ekaya_das
    blog.seniorennet.be/ekaya_d
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    IK WIL IK KAN
    geestelijk evolueren door positief denken en de simpele woorden IK WIL IK KAN
    In dit blog ga ik verder schrijven en vertellen over zaken die ik mee gemaakt heb en vragen die mij gesteld werden na het uitgeven van mijn eerste boek, waardoor ik weer verdere inzichten over de geestelijke wereld verkreeg. Inzichten die ik graag met u wil delen. Hebt u ook vragen? Stel ze me gerust :-)
    07-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik kan niet begrijpen waarom de mensen zelf kiezen om herboren te worden. Ik persoonlijk vind het leven veel te zwaar! Ik kan mij niet inbeelden dat ik na mijn overlijden terug zal kiezen om terug op aarde te komen!


    Ik kan niet begrijpen waarom de mensen zelf kiezen om herboren te worden. Ik persoonlijk vind het leven veel te zwaar! Ik kan mij niet inbeelden dat ik na mijn overlijden terug zal kiezen om terug op aarde te komen!

    Nu besef je het niet wat de bedoeling is van ons lijden hier op aarde omdat ons denken en onze belevingen beperkt worden door ons aardse lichaam. Eens terug in de geestelijke wereld verlaten wij dit aardse denken. Dan zijn wij terug in onze echte omgeving. Dan verdwijnt die sluier uit ons denken en weten wij terug waarom wij voor dit leven kozen. Wij kiezen steeds terug voor wedergeboorte omdat wij ons niet zo goed meer voelde in die energie sfeer, wij willen dan verder studeren om hogere sferen te kunnen betreden. Het is net als hier op aarde wij blijven bijvoorbeeld toch ook niet graag in het eerste leerjaar zitten als al de anderen van je klas verder gaan naar het tweede leerjaar! En de beste keuze om geestelijk snel verder te evolueren is de harde leerschool hier op aarde.

    Zoals ik ook al vertelde bestaat de geestelijke wereld uit verschillende gradaties van energiesferen van het diepste negatieve tot het allerhoogste positieve. Elke mens heeft al 1 van deze energie gradaties bereikt waarmee hij automatisch na het overlijden word door aangetrokken. Hogere zielen kunnen lagere sferen bezoeken door hun energie af te stemmen op de lagere om familie en vrienden te bezoeken of anderen tot inzicht te brengen. Maar niemand kan nooit in een hogere sfeer geraken zonder deze energie zelf te hebben bereikt.

    Op aarde kunnen wij alles het beste ervaren van het grootste diepste verdriet tot de grootste vreugde. En verwerken wij dit alles op een positieve manier zodat wij meer inzicht in alles verkrijgen, dan kan onze ziel groeien in een hogere gradaties. Het grote voordeel op aarde is dat mensenzielen van alle sferen hier samen zijn. Hier kan je hogere mensenzielen tegen komen die je in de geestelijke wereld niet zomaar kan ontmoeten, helaas vind je ze enkel en alleen maar in die hogere sferen. Op aarde echter wonen geestelijk hoge zielen gewoon naast geestelijk lage zielen. En als je denkt dat hogere zielen dan die rijke mensen wel zullen zijn heb je het goed mis. Want hogere zielen vind je in alle klassen van de bevolking. Hogere zielen zijn geestelijk rijk, dat heeft niets met materieel te maken. Dat merk je aan hun positieve uitstraling, hun handelen en de manier waarop zij over alles denken en spreken.

    Wij kiezen dus zelf of wij herboren willen worden of niet. Voel jij je geestelijk goed in die sfeer die je bereikt hebt dan blijf je gewoon in die sfeer hangen zolang jij zelf wil. Maar ben je het er beu, denk je dat er meer is, wil je hogerop geraken dan kies je om terug te komen. Zodat jij weer veel leed en vreugd zal ervaren voor de positieve groei van uw ziel.

    07-07-2014 om 00:00 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (1)
    17-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mensen vragen mij: Wat denk je over Conchita Wurst?

    Mensen vragen mij: Wat denk je over Conchita Wurst?

    Als je mijn tekst in Filosoferen gelezen hebt: "Waarom veel mensen de holebis niet willen aanvaarden? Waarom er zoveel tumult rond is de laatste tijd?" weet je al een beetje hoe ik erover denk.

    Ten eerste vind ik het dapper van hem-haar dat hij zichzelf helemaal durft te zijn maar vooral te laten zien. Daar heb je lef voor nodig, moet je geestelijk sterk in uw schoenen staan om dit aan te kunnen. Vooral de verwijten en de kritiek die je te verwerken krijgt is niet van de poes.

    Volgens mij is hij één van de eersten die al de mensen op aarde laat wennen aan het idee van tweeslachtigheid. Het was een langzaam proces door de eeuwen heen. Eerst waren er de homo en lesbische mensen die bij anderen een schokeffect teweeg brachten zo van kijk het mag en kan anders. Dan de travestieten, dan de transgenders die zichzelf ombouwen voor een ander geslacht door chirurgie. En nu iemand die man en vrouw samen is. Iemand die het aan durft het idee en uitzicht naar de mensen te brengen van de androgyne, half man half vrouw, zoals men vroeger de complete mens noemde voor de geestelijke splitsing.

    Ik vind het wel overbodig dat hij zoveel show en toneel in zijn act brengt. Waarom is dat weeral nodig, alleen maar om op te vallen zou ik denken. Want tegenwoordig moet je opvallen, onnozel doen om in de media te geraken. Gewoon normaal zijn is niet goed genoeg.

    Maar zo krijgen de meesten weer een verkeerd beeld van holebis en trekken alles weer in het belachelijke. Zo worden deze mensen nooit voor echt en gewoon aanvaard maar als circusattractie. Waarom is het nodig om in parades verkleed te gaan met veel tamtam en pluimen. Ik vind het fout dat zij steeds de mensen willen schokeren met hun anders zijn. Dit lokt alleen maar verkeerde reacties uit van conservatieve mensen.

    Terwijl holebi mensen ook maar gewoon zijn zoals iedereen met dezelfde dromen en verlangens. Ik ken holebi mensen die gewoon doen, die niet opvallen in de menigte. Je merkt gewoon niet dat ze anders geaard zijn. Waarom komen die mensen eens niet in de belangstelling te staan. Dan zou iedereen het holebi zijn beter aanvaarden. Dan zou iedereen zien dat zij zijn zoals iedereen. Zo zouden de mensen langzaam de kans krijgen er gewoon mee leren om te gaan. Er geen aanstoot meer aan te nemen. Dan zou iedereen zien dat het ook gewoon mensen zijn en geen freaks zoals velen denken.

    Iedereen moet anderen leren aanvaarden zoals hij of zij zich wil uiten. Zonder ze uit de maatschappij te stoten, te beschimpen of er karikaturen van te maken. Dit is een hogere les die we nu krijgen. 

    Aanvaard de ander zoals je zelf wil aanvaardt worden.

    17-05-2014 om 20:47 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    24-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


    11-03-2014

    Vandaag is er weer een hemelse, wonderbaarlijke redding gebeurt .

    Ik had een afspraak in het ziekenhuis voor een MR-scan. Mijn vriendin belde mij met de mededeling dat ook zij daar op hetzelfde uur een afspraak had en mij kwam ophalen. Onderweg begon het voorste wiel een kloppend geluid te maken. Onmiddellijk na het parkeren op de parking hebben wij het wiel grondig nagekeken maar vonden niets.

    Na onze medische onderzoeken vertrokken wij terug huiswaarts. Het geluid in het wiel werd steeds harder. Mijn vriendin reed heel voorzichtig en maximum 40 per uur. Wij waren er niet gerust in. Zij zette mij thuis af en reed rechtstreeks naar de garage.

    Dezelfde avond telefoneerde zij mij en vertelde dit:

    Daar aangekomen vroeg ik of er iemand met mijn auto even kon rijden om te luisteren naar dat geluid. De man reed er even mee en zei: “Wat is dat voor een geluid ik plaats hem onmiddellijk op de brug”. Hij ging kijken en zei:” Wat is dat allemaal! Vanwaar komt u? Uit Bonheiden met deze band? Hier kun je nog geen meter mee rijden! U hebt een goddelijke bescherming gehad want de autoband is langs de zijkanten helemaal in flarden gescheurd. Zo een band kan nooit opgepompt blijven, de lucht zou eruit vloeien. Ik begrijp niet hoe jij met deze band nog tot hier geraakt bent!”

    Volgens mij hebben onze beschermengelen samen de wagen op hun vleugels gedragen zodat wij veilig op onze bestemming zijn geraakt. Dit was duidelijk een hemelse interventie!

    24-03-2014 om 20:53 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Vervolg boek
    >> Reageer (0)
    23-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstmis 2013


    De kracht van de Kerstgedachte

    1 Kerstgedachte,

    1 enkele andere Kan onze hele wereld veranderen

    1 andere liefdevolle gedachte

    Laat soms gebeuren wat wij niet verwachte

    1 Kerstgedachte vanuit ons hart

    Brengt een vonkje licht in het duistere zwart

    1 keer niet egoïstisch denken

    Kan aan anderen warmte en een lichtpunt schenken

    1 Kerstgedachte uit vrije wil

    Maakt voor anderen een hemelsgroot verschil

    1 speciale Kerstgedachte voor u,van mij

    Hopelijk maakt mijn Kerstwens u blij!  

    Erna Van Craen

    23-12-2013 om 11:38 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog vragen over buitenaards leven.
    Beste Erna,  
    Sorry, maar het is toch niet logisch dat onze planeet alleen bewoond is. Het universum is zo enorm oneindig groot? Zelfs hier sturen wij ruimte schepen naar de maan en zelfs naar mars!

    Ik heb vroeger zelf tijdens een vakantie een ufo gezien en ik was er totaal niet mee bezig! Ik ging wandelen met mijn dochter toen ze nog klein was, het was een zalig namiddag met heldere blauwe lucht, ik keek naar de hemel en plots zag ik een soort ovale schaal maar zeer bewegelijk, ik dacht eerst aan een vliegtuig dat op de zijkanten aan het vliegen was, maar toen ik goed keek was het iets heel anders. Het toestel ging zo vlug van rechts naar Links, buitengewoon snel, en plotseling was het weg.

    En ook hoe verklaart Romain dat in Peru, Mexico, waar ze tekeningen hebben gevonden van iemand die uit de hemel in en ruimteschip op aarde neerdaalt, waar komen al die tekeningen op de grond, van paard, kolibrie enz. op het Pascoa eiland dan vandaan? Ook wat ze hebben gevonden in USA hangar 51 denk ik, waar ze niet veel over willen vertellen.

    Toch bewezen materiaal, van buitenaardse wezens, en die reptielen en nog andere soorten van wezen die sommige mensen hebben gezien.

    Beste,  
    Ja, dat kan allemaal. Zowel jij als anderen zien deze ufo's omdat anderen ze creëren met hun vast geloof dat ze bestaan en dit gebeurt al sinds eeuwen. De onwetende die ze dan zien geven aan die denkers dan het bewijs van hun overtuiging. Terwijl deze onwetende het ook op dat moment geloven waardoor die creatie kan blijven bestaan.
    Wij wonen op een wereld die ons illusies toont die wij allen denken en creëren.  

    In de oudheid maakte de mens nog deel uit van een groepsziel. De mens had toen nog geen IK en vrije wil zoals nu. Toen leefde de mens en de geestelijke wezens nog samen op aarde. De mensen zagen hen net zo gewoon als u en ik elkaar zien. Toen wist de mens nog niet echt wat juist of fout was voor zijn geestelijke evolutie. Daarom kwamen in die tijd de positief hogere wezens neder op aarde om de mensen te helpen door hen te vertellen en aan te leren wat ze moesten doen om verder te kunnen evolueren naar individuele zielen, dus hoe men kon los geraken uit de groepsziel. Door hun wijsheid die ze uitstraalde beschouwde de oermens hen als goden.
    In de geestelijke wereld wordt alles eerst gecreëerd voor het op aarde kan ontstaan. Daar is alles veel verder geëvolueerd en bestaat er al veel meer dan hier, die wereld kunnen wij met onze hersenen nog niet vatten. Dus ja, eeuwen geleden waren de positieve energiewezens en hun creaties in de geestelijke wereld ook al veel verder geëvolueerd dan bij de mens op aarde. Waardoor ze zich geuit hebben met een voertuig uit hun wereld. De mens heeft toen getekend wat hij zag omdat de geestelijke wereld voor hen toen ook gewoon realiteit was. De hedendaagse mens heeft hier een materialistisch bewijs van gemaakt om hun overtuigingen te staven.

    Die reptielen zijn niet met een ufo gekomen maar door die geestelijke poort die nooit had mogen opengaan in de tijd van Atlantis. Waardoor al dat negatief gespuis uit een andere dimensie op aarde is geraakt. Deze wezens hebben inderdaad het lichaam van mensen nagebootst om niet op te vallen tussen de massa. Dit is iets wat zij kunnen, zichzelf omvormen net zoals een Cameleon van kleur kan veranderen. Zij scheppen een illusie voor onze aardse ogen. Mensen die wel de geestelijke wereld kunnen zien, zien door die illusie heen. Het zijn deze mensen die er ons op attent gemaakt hebben dat ze bestaan.
    Soms denk ik dat zij vroeger mensen hebben gedood en dan hun identiteit hebben overgenomen om een menselijk lichaam te hebben om verder te kunnen kweken, maar ja daar ben ik niet zeker van.
    Het is wel wetenschappelijk bewezen dat er mensen zijn met hersenen van reptielen. Hersenen die geen cellen voor gevoel, medelijden enz. hebben, psychopaten genoemd. Dus ja ze bestaan spijtig genoeg.  

    Dus ja, het bestaat allemaal al eeuwen, daarom die materiële bewijzen.
    Het één gecreëerd door onze gedachten, het andere door de geestelijke wezens die door geestelijke poorten onze wereld binnen geraakt zijn, en dit door rituelen die mensen onbewust of bewust gedaan hebben en nog steeds doen om het negatieve in onze sfeer te laten binnentreden. Rituelen zoals heksen en dergelijke doen. Deze mensen denken dat ze goed doen, dat zij aan de wereld positief werken, maar het tegendeel is waar.

    Mensen moeten blijven geloven in positieve wezens, in wezens die er zijn om ons te helpen, of het nu engelen of buitenaardse zijn. Dat maakt niet uit, het geloven in iets positiefs is altijd goed voor de aarde en de mensen ziel. Als je gelooft in iets positiefs geeft dat uw ziel goede impulsen. Zolang de mensen er blijven in geloven kan het negatieve nooit het volledig overnemen.

    10-11-2013 om 23:42 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    06-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is hypnose goed of gevaarlijk?
    Is hypnose goed of is dat gevaarlijk?

    Hypnose kan heel goed zijn voor de mens als het op de juiste, correcte manier wordt gebruikt in de medische sector.

    Helaas zijn er ook mensen die deze techniek misbruiken voor eigen belang. Door je over te geven aan hypnose geef jij uw lichaam over aan de hypnotiseur. Deze kan dan in uw lichaam, vooral in uw hersenen, van alles programmeren. Waardoor jij dan bij bepaalde geluiden of commando’ s handelingen uitvoert die je normaal nooit zou doen.

    De keuze om dit te laten doen hangt vooral af van hoe goed jij die hypnotiseur vertrouwd. Ik zou het nooit laten doen bij mij. Ik hou liever zelf mijn lichaam onder controle.

    06-11-2013 om 15:58 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    05-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Asther commando, is dat zuiver? Klopt het dat er een schip boven de aarde is dat de mensen helpt?

    Van Asthar commando, is dat zuiver? Klop het dat er een schip boven de aarde is dat de mensen helpt?

    Volgens wat Romain mij vroeger vertelde bestaat er geen ander leven op andere planeten enkel geestelijk zoals engelen enz...
    Dat ruimteschip dat mensen gezien hebben is er gekomen door de sterke gedachten van veel mensen, mensen die ervan overtuigd zijn dat ze bestaan. Zoals ik je al vertelde dat onze gedachten heel sterk zijn in het creëren van iets. Het is goed dat mensen in iets positiefs geloven om hun zo terug hoop op beterschap te geven. Onze menselijke gedachten creëren, zowel de positieve als de negatieve zaken en toestanden.
    En zoals ik al in één van mijn vorige artikels over het negatieve vertelde geld deze uitleg ook voor het positieve.

    uit mijn vorige artikel:
    "Mijn gevoel zei me: Of wij deze machten nu geestelijk bezien en beleven of anderen er buitenaardse wezens van maken, het blijft dezelfde negatieve macht die met onze hersens speelt. En dezelfde negatieve energie die we bekampen. Het maakt niet uit hoe we ze bekijken, het belangrijkste is dat wij ze tegen houden om zo het mensen, dieren en plantenrijk te verlossen uit hun negatieve greep. Beide inzichten zijn juist, het is maar hoe de mens het wil bekijken. Hoe de mens het beter kan begrijpen.”

    Dus, wij mensen zien ook door onze positieve gedachten onze zelf gemaakte creaties van de positieve machten, zoals helpende buitenaardse, engelen enz... Of wij deze positieve wezens en hun energie nu als engelen of buitenaardse bekijken, die positieve energie is hetzelfde. De geestelijke wereld creëert alles voor ons zodat wij het beter begrijpen. Eender hoe wij het willen bezien om geloofwaardig over te komen in onze hersenen. De geestelijke wereld toont ons een illusie op de manier zoals wij alles wensen te zien en te beleven.
    Maar, het positieve komt nooit in onze menselijke gedachten om iemand te beïnvloeden, die laten ons gerust, positieve energieën die komen persoonlijk tot bij u, je voelt dan gewoon hun liefdevolle energie. Ik persoonlijk heb nog nooit persoonlijk bezoek gehad van die positieve energieën, maar Romain vroeger wel.

    Alles op aarde gebeurt en bestaat echt alleen maar door hoe wij erover denken en voelen. Wij creëren heel veel zelf zonder dat wij het weten, zowel positief als negatief. Alles gebeurt door het denkpatroon van alle mensen samen. Daarom dat ik de mensen aanmoedig om alles op een positieve manier te bekijken en er positief over na te denken, om zo die positieve energieën in beweging te brengen.
     

    05-11-2013 om 19:54 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe zit het met mensen die dood geschoten worden, een autoongeval, mishandeld en vermoord worden, wat gebuirt er met hun ziel?
    Hoe zit het met mensen die doodgeschoten worden, een auto ongeval, of mishandeld en dan vermoord, wat gebeurt er met hun ziel?

    Mensen die een plotse dood sterven door bepaalde omstandigheden worden geestelijk goed opgevangen door de engelen om geestelijk door dit trauma te geraken. Het kan ongelooflijk klinken, maar sommige zielen kozen voor dit lot om het te doorstaan, om zelf die gevoelens te leren, of doorstaan dit zodat hun familie de kans krijgt deze emoties te beleven, eruit te leren.

    Zielen die mishandelt, verkracht en vermoord werden door één bepaalde persoon, bijvoorbeeld Dutrout, die spannen geestelijk samen, blijven rond die persoon hangen en werken positief op hem in zodat er iets zal gebeuren waardoor de dader een misstap zet, betrapt wordt en opgepakt zodat hij zijn straf niet kan ontlopen. Hoe meer mensen hij vermoordt, hoe sterker de zielengroep wordt, hoe sneller hij fouten zal maken. Dat is dan geestelijke rechtvaardigheid voor deze zielen om het te kunnen los laten om verder te kunnen gaan. Hebben zij eindelijk hun zielsrust gevonden kunnen zij geestelijk verder evolueren door hun geestelijke beloningen. Alles heeft een reden zelfs de onmogelijkste, verschrikkelijkste gebeurtenissen. Gods wegen zijn ondoorgrondelijk!

    05-11-2013 om 19:47 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    03-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste Erna hoe denk en voel jij over Halloween?
    Beste Erna, hoe denk en voel jij over Halloween?

    Beste XX

    Ik voel Halloween als negatief aan. Halloween is het jaarlijkse feest van heksen, tovenaars, alle soorten griezels, kortom alles wat negatief is.

    Dit feest is eeuwen geleden op aarde gebracht door het hogere negatieve. Met de bedoeling de geestelijke poorten open te zetten zodat al de griezels één nacht de kans krijgen om op aarde te geraken. Dit grote negatieve feest geeft zijn gevolg een vals beeld over ons maar ook het gevoel goed bezig te zijn. Lucifer wil zijn gevolg het gevoel geven dat zij de overwinnaars zijn en dat de mensen hun negatieve weg volgen. En wij helpen hem daar onbewust bij door onze negatieve, griezelige gedachten en gedragingen. Wij mensen denken dat dit geestelijk niets ergs inhoud, maar een spelletje is, maar de waarheid is heel anders.
    Dit is weer een misleiding van het negatieve. Een materieel plezierig feest voor de kinderen om hen geestelijk onbewust in contact te brengen met griezels. En de kinderen een vals gevoel te geven dat griezels en negatief gedrag ook leuk kunnen zijn. Lucifer wil zowel zijn gevolg als ons mensen een verkeerd beeld geven van de waarheid waardoor alles blijft zoals het is. En hij zijn macht niet verliest over alles en iedereen.

    03-11-2013 om 12:58 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    14-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over tekst buitenaardse parasieten

    Onlangs las ik een tekst met als titel: “Buitenaardsen, vliegenden, klonen en Reptielen: Het Mysterie van de Buitenaardse Parasieten”.
    Bij het lezen ervan dacht ik:” Het lijkt wel net hetzelfde zoals ik over alles geestelijk denk. Maar zij bezien dit meer uit een materialistische hoek. Wat zou nu juist zijn om te denken, dat alles geestelijk gebeurt of zoals ik het las. Dat wij feitelijk gemanipuleerd worden van buitenaardse wezens die zichzelf onzichtbaar kunnen maken en de kracht bezitten om ons te kunnen betoveren.  
    Op dat moment dacht ik even terug aan Romain zijn woorden jaren geleden, tijdens een consultatie bij hem thuis, toen ik hem de vraag stelde of er buitenaardse wezens bestonden en of er nog ergens op andere planeten leven was?
    Romain vertelde toen: ”Er zijn geen andere levende wezens rondom ons of op andere planeten voor zover ik geestelijk kan zien. Alleen maar geestelijke hogere wezens die voor onze ogen onzichtbaar zijn. Zij vertoeven op de zon en de maan, dit zijn engelen en dergelijke. Als mensen buitenaardse wezens zien is dit omdat zij dit willen zien, dat hun hersenen dat creëren, omdat zij dit alles zo beter aanvaarden als werkelijkheid. Iedereen creëert of schept zijn waarheidsbeeld van de wereld”. Onze gedachten zijn zeer sterk in het creëren van dat wat wij willen. Maar niemand beseft dit.

    Mijn gevoel zei me: Of wij deze machten nu geestelijk bezien en beleven of anderen er buitenaardse wezens van maken, het blijft dezelfde negatieve macht die met onze hersens speelt. En dezelfde negatieve energie die we bekampen. Het maakt niet uit hoe we ze bekijken, het belangrijkste is dat wij ze tegen houden om zo het mensen, dieren en plantenrijk te verlossen uit hun negatieve greep. Beide inzichten zijn juist, het is maar hoe de mens het wil bekijken. Hoe de mens het beter kan begrijpen.

    Ik vecht er geestelijk tegen waardoor ik hun energie voel en omzet in iets positiefs. Anderen vechten er fysiek tegen, zij zien die wezens die anderen hun lichaam misbruiken. Maar beiden vechten wij onbewust samen. Ieder zorgt op zijn manier ervoor dat anderen attent gemaakt worden dat alles onbewust overgenomen wordt door hun negatieve betoveringen.

    Niets is wat het lijkt hier op aarde, alles is een illusie die wij mensen zelf creëren met onze gedachten. Daarom is het zo belangrijk dat mensen hun gedachten gaan afschermen met de woorden IK WIL IK KAN en positief leren denken over alles en iedereen.

    Maar in de eerste plaats moeten wij terug leren positief te denken over ons zelf en onze omgeving. Want veel negatieve zaken blijven gebeuren door onze negatieve gedachten over alles en iedereen.
    Zoals hoe denk ik over dit of dat? Bijvoorbeeld hoe vaak denken wij niet: ik kan dit niet, ik voel me ziek, wat een slecht mens is dat, wat een rotweer, de maatschappij is slecht, enz… Dit alles brengt negatieve vibraties in onze atmosfeer waardoor alles slecht blijft draaien.
    Wij moeten anders leren denken.
    Bijvoorbeeld als je ziek bent moet je niet denken: “Oh ik voel me slecht, oh wat ben ik ziek enz.”. Want dan zak je weg in een negatieve spiraal van zelfbeklag maar denk dan: “Het is goed maar het kan veel beter” dan maak je geen negatieve vibratie, maar een positieve.
    Denk niet: “Nee ik doe het niet, ik kan dit niet” maar denk:” Ok ik wil dit wel graag leren”.
    Maak de anderen niet uit voor slecht maar vergeef het hun want zij weten niet beter.
    Denk niet: “Wat een rotweer” maar “De regen is goed voor de natuur”.
    En zo zijn er honderden kleine negatieve gedachten die we dagelijks onbewust gebruiken maar die een immens groot verschil kunnen maken als wij ze omdraaien in een positieve.

    Probeer eens te letten op wat je dagelijks zoal zegt en denkt. Je zult merken dat er veel meer negatieve uitspraken en gedachten in zitten dan positieve.

    Een betere wereld begint echt bij ons zelf, hoe wij met alles om gaan, hoe wij over alles denken, hoe wij anderen benaderen en behandelen. Leer eerst te denken: ”Hoe zou ik mij voelen als iemand dit bij mij doet of dit tegen mij zegt?”

    14-10-2013 om 00:00 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Vervolg boek
    >> Reageer (0)
    07-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tweede brief Romain
    Mijn tweede brief van Romain die ik op 06-10-2013 door kreeg na een tijd van intens geestelijk vechten en werken samen met Romain en anderen.

    Beste iedereen
    We zijn klaar met alles op te ruimen
    We zijn klaar om alles op te slaan
    We zijn klaar met wat er moest gebeuren
    We zijn klaar om verder te gaan met wat nog moet komen
    Alles wat we doen , doen we nu hoe het moet
    Zonder enige bemoeienissen van het negatieve
    We zijn weer stukken sterker als er voor
    We zijn op goede weg naar de tijd van liefde en vrije wil
    Samen zijn we sterk
    Elk op ons eigen tempo
    Elk met zijn gaven, kracht en energie  

    Romain

    07-10-2013 om 16:54 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Vervolg boek
    >> Reageer (0)
    08-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ziel van een zelfmoordenaar verder geholpen
    Ziel van een zelfmoordenaar verder geholpen

    01-07-2013
    Op deze dag ging mijn zoon samen wonen met zijn vriendin. Ze hadden een mooi duplex appartement gevonden in de regio.
    Een week later kwam mijn zoon thuis aan en zei:” Mama er is geestelijks iets niet pluis in ons appartement, zou je eens tot bij ons kunnen komen om te voelen wat er scheelt? Ik had deze nacht zo een rare droom, ik droomde dat ik in mijn bed lag en iets vloog boven mij, het viel mij aan en maakte grote gaten in mijn energie, Romain kwam plotseling en hielp mij. Ik werd plots wakker. Ik voel dat er iets is, wil je a.u.b. mee komen? Ik ging mee en voelde eerst niet echt iets. Ik ging op hun bed zitten naast mijn zoon, plots voelde ik iets wat ik nog al gevoeld had, een zwakke negatieve energie. Ik zei IK WIL IK KAN enkele malen en het verdween. Mijn zoon vroeg of ik in al de kamers boven eens wilde nagaan of het weg was voor alle zekerheid. Ik kwam de badkamer in en plots vloog er iets naar mijn keel. Ik raasde IK WIL IK KAN door mijn gedachten. Plots hoorde ik help mij, help mij a.u.b. Ik voelde dat de stem richting bad kwam en daar iets zat. Ik zei: ”Ik wil ik kan, ik zal je helpen”. Ik hoorde een mannenstem zeggen:” Ik wil graag overgaan maar weet niet hoe het moet, help mij a.u.b.!” Ik zei: “ IK WIL IK KAN IK ZAL HELPEN. Hij antwoordde:” Bedankt ik ga nu”. Ik ging terug naar beneden en vertelde dit mijn zoon.
    Ik bleef nog even om te praten. Mijn zoon zei:” wil je nog even gaan voelen of het echt weg is? Zo gezegd zo gedaan. Ik kwam boven en voelde zijn aanwezigheid terug en vroeg:” Waarom ben je nog niet weg?”. “ Ik kan niet weg!”. “Waarom, wat scheelt er?”. Met schaamte in zijn stem antwoordde hij: “Ik heb zelfmoord gepleegd, ik moest positieve energie hebben om het hier vol te houden en die vond ik eerder bij een kind dat hier sliep en nu bij uw zoon”. Ik werd kwaad en zei: “Wat, dat mag je niet doen, je moet zelf uw positieve energie leren opwekken, niet stelen van een ander”! Heel boos en wrokkig zei hij: “Hoe moet ik dat doen! Niemand geeft om mij! Het is allemaal hun schuld dat ik dit deed!”. Ik antwoordde:” Dat is niemand zijn schuld alleen de uwe, jij nam die beslissing niet de anderen voor u! Uw liefdevolle positieve energie die vind je bij uw familie, uw ouders, zij sturen regelmatig positieve energie naar u door hun gedachten over u, bloemen en kaarsen die ze branden voor u. Daar is de plaats om uw energie te halen, deze energie wordt met liefde gegeven aan u, daar moet je niet stelen om verder te kunnen.” Hij begreep het en vroeg:’ Mag ik dan nog eens bij u langskomen als het niet meer gaat? “ “Natuurlijk” zei ik. Hij vroeg of hij met mij mee mocht rijden tot op de plaats hij moest afstappen. Ik vond dit goed. Ik reed met de auto weg met hem op mijn achterbank. Aan een groot rond punt zei hij:” Bedankt voor alles, hier moet ik eraf, ginds wonen mijn ouders, dag” Ik zwaaide nog geestelijk naar hem en hij verdween. Sindsdien is het rustig bij mijn zoon thuis.

    Enkele weken later kwam deze ziel bij mij geestelijk op bezoek. Hij bedankte mij nogmaals en vertelde dat het nu beter met hem ging dankzij de liefde die hij thuis voor hem voelde. Hij was op goede weg!

    Terwijl ik deze tekst schrijf komt de man vragen of hij iets mag zeggen tegen iedereen die het leest.
    Hier is de tekst door gegeven van deze ongelukkige ziel:
    Beste iedereen die met zelfmoord gedachten zit, denk goed na over uw daad. Het is echt niet beter hier!! Je krijgt geen geestelijke rust als je sterft door zelfmoord!! Het is hier verschrikkelijk om geestelijk te verblijven als je vroeger besluit om eruit te stappen dan uw lot geplant staat. Want uw lot op aarde stopt maar eerst als uw lessen geleerd zijn. Nu weet ik het …. helaas te laat! A.U.B. zoek verder om hulp, laat uw stem horen, geef het niet op en laat de schuldige boeten voor hun gepest. Dit moest echt van mijn hart. Laat mijn daad niet voor niets geweest zijn en laat het dankzij deze weg een hulp en inzicht voor anderen zijn!
    Ik ben Erna héél dankbaar voor haar hulp hier in deze duistere sferen. Dankzij haar vond ik het positieve lichtpunt van mijn liefdevolle thuis terug door mijn wrok gevoelens te veranderen in vergiffenis. Met mij gaat het nu goed.


    Een verloren ziel die zijn positieve weg terug vond!

    08-09-2013 om 10:21 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Vervolg boek
    >> Reageer (0)
    13-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beschaamd zijn over zaken die je deed, is dat fout?
    Beschaamd zijn over geestelijke zaken die je deed, is dat fout?

    Niemand moet beschaamd zijn over zaken die vroeger geestelijk of door emoties gebeurt zijn.
    Alles wat je ooit deed of mee gemaakt hebt heeft gemaakt wie jij nu bent.
    Dit alles zijn levenslessen, lessen die jij koos om te ervaren en uit te leren.
    Want van onze fouten leren wij het meest.
    Ook ik heb vroeger zaken gedaan waar ik ooit erg beschaamd over was en niet durfde over te spreken, bang om uitgelachen te worden.
    Maar als je alles als een les leert inzien begin je te denken:
    " Ja waarom moet ik daarover nu beschaamd zijn, dit is wie ik ben,
    Had ik dit alles niet mee gemaakt wist ik niet dat het zo fout kon aanvoelen,
    dan had ik nooit het positieve leren kennen, nooit leren vechten enz.
    Dan was ik nu niet wie ik nu ben! "
    Alles is een leerschool om leren in te zien wat juist en fout is

    God blijft iedereen graag zien, eender wat je ooit misdeed, Hij schenkt iedereen vergiffenis.
    Zodat wij elk leven met een schone lei kunnen beginnen om ons karma verder op te lossen.

    Vergiffenis schenken is één van de moeilijkste lessen die wij moeten leren, vooral vergiffenis schenken aan jezelf en diegene die je het hardst kwetste.



    13-08-2013 om 00:00 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    08-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke muziek mag ik nog beluisteren? Hoe weet ik welke negatief is?
    Welke muziek mag ik nog beluisteren? Hoe weet ik welke negatief is?  

    Wat de meeste muziek betreft, dat kan iedere mens beter voor zich zelf uitmaken door op ons gevoel af te gaan. Elke mens heeft andere muziek geestelijk nodig om tot rust te komen of zich goed en blij te voelen. Omdat elke mens anders is en tot een andere energie niveau is geëvolueerd.
    Probeer in je hart en maag streek te voelen en denk: “Kom ik tot rust met die muziek of net niet, voel ik me gewoon of voel ik me zweverig, word ik er blij van of triest, hoor ik het graag of niet, enz….
    Ben je niet zeker, denk dan IK WIL IK KAN dan neutraliseer jij de negatieve energie die bij je wilt binnen komen, dan zal je automatisch geen zin meer hebben om het te horen.
    Op deze manier deed ik het ook altijd en met de tijd ging ik automatisch alles beter aanvoelen wat goed of slecht is voor mij.
    Alles is een leerproces. Bij het leren van iets kunnen wij fouten maken, maar dat is niet erg hier leren wij het meeste van!  

    Er is natuurlijk ook muziek waarbij ik onmiddellijk geestelijk word aangevallen, gewoonlijk van die hardcore groepen. Deze mensen zijn meestal zwaar gedrogeerd en helemaal bezeten van het negatieve. Dat uit zich in hun gedrag, manier van zingen, soms lijkt hun zang wel een gebulder rechtstreeks uit de hel. Maar ook in hun kleding en de manier waarop zij zich schminken merk je veel. Ze lijken bijna zelf op duivels die uit de hel komen om de mensen mee in hun verderf te sleuren.

    08-07-2013 om 10:44 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu ik de waarheid inzie, heb ik over alles mijn twijfels? Is dat normaal en hoe weet ik wat ik moet voelen bij alles?
    Nu ik de waarheid inzie, heb ik over alles mijn twijfels! Is dat normaal en hoe weet ik wat ik moet voelen bij alles?  

    Het is heel normaal dat jij nu twijfelt aan van alles en nog wat, dat was bij mij vroeger ook het geval in het aller begin.
    Als je niet goed weet wat te denken van iets, zeg dan eerst IK WIL IK KAN en probeer dan uw gevoel te volgen, voelt het ja of nee dat wil ik niet.
    Het is heel belangrijk dat je terug leert voelen wat positief of negatief is. Dit voel je vooral in je hart en maagstreek.
    Bij iets negatiefs voel ik dat onmiddellijk in mijn maagstreek. Dan word ik zo mottig en misselijk met soms echte braak nijgingen.
    Bij iets positiefs krijg ik een goed, warm gevoel in mijn hartstreek, het voelt gewoon goed. Maar ook door uw eerste gedacht te volgen, want dat is meestal het juiste want het is uw hogere ik dat als eerste door uw gedachten vloeit. Als je begint te twijfelen is dat het negatieve dat u op andere gedachten wil brengen. Zodat jij de verkeerde keuze zou maken.
    Heb geen angst om iets verkeerds te doen want IK WIL IK KAN laat u onbewust de juiste beslissingen nemen voor wat het beste voor u en uw omgeving is.

    08-07-2013 om 10:39 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    06-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe word ik geestelijk misbruikt zonder dat ik het weet?

    Hoe word ik geestelijk misbruikt, zonder dat ik het weet? Ik heb zoveel zuiveringen, healingen en dergelijke gehad? En toch hangt er nog steeds een negatieve energie rond mij die me aanvalt? Hoe kan dat allemaal?

    Hoe en waarom geestelijk misbruik kan:
    De reden dat ze je kunnen misbruiken is omdat uw geest er voor open staat, zoals bij zoveel mensen tegenwoordig. En jij niet weet of nooit geleerd hebt uw gedachten af te sluiten. Dit komt omdat deze mensen zoals mediums en dergelijke al een hogere geestelijke niveau bereikt hebben, zoals ik al vertelde bij een vorige vraag. Dat komt vooral omdat wij al eeuwen al die leugens en illusies voorgeschoteld krijgen over de geestelijke wereld. Wij hebben nooit een ander verhaal gehoord. Omdat onze maatschappij ons dit alles doet geloven, in boeken word ons verteld hoe en wat te doen om spiritueel te kunnen groeien. Maar heb jij dat ooit in twijfel getrokken? Waarom nemen wij dat alles aan als zoete koek? Zonder te denken: ”Is dat wel waarheid? Mag dat wel?” Waarom gaan wij nooit op ons eerste gevoel af, de impulsen van ons IK, wat zo belangrijk is? Waarom beginnen wij over alles te twijfelen? ….
    Omdat het negatieve in onze gedachten zit natuurlijk en ons iets anders doet denken en geloven. Deze wezens laten ons onbewust alles doen wat goed voor het negatieve is, en afbrekend voor onze positieve ziel.
    Niets of niemand heeft ons ooit geleerd of verteld dat onze gedachten worden gemanipuleerd, laat staan dat wij ze moeten leren afschermen, beschermen van negatieve impulsen, terwijl dit al eeuwen gebeurd zonder ons weten!
    Wij voelen of weten dit alles niet meer, het negatieve heeft dit door de eeuwen heen langzaam maar zeker uit onze gedachten geduwd en vervangen door leugens.
    Bijvoorbeeld zoals je in één van de vorige vragen kon lezen, kreeg ik onlangs zelfs de vraag gesteld: ”Waarom zou zwarte magie per definitie negatieve energie zijn?” Ik kan niet begrijpen dat iemand eraan twijfelt dat zwarte magie negatief is! Sommige mensen voelen gewoon niet meer het verschil tussen positief en negatief, voelen spijtig genoeg niet meer met welke energie ze werken! Als uw gevoel verdwijnt, verdwijnt ook langzaam uw geweten. Zij beseffen niet hoe gevaarlijk dat voor hun ziel is. Terwijl de woorden zwarte magie het zelf zeggen, zwarte=duistere magie=energiekrachten, dus negatief!
    Maar het is en blijft ieder zijn vrije keus om zelf zijn weg te kiezen, voor wat dan ook in hun leven. Ik respecteer dat, het is hun geestelijk zelfgekozen lot. Alles heeft een reden in ons leven voor onze persoonlijke groei. Gods wegen zijn ondoorgrondelijk! Daarbij, iedereen moet toch de gevolgen van zijn keuzes ondergaan, goed of slecht. Het is niet aan mij of anderen om daar over te oordelen, dat gebeurt bij de Wachter aan de engelenpoort en in onze louteringsweg. (zie mijn boek)  

    Het negatieve houd dus al deze positieve, hogere mensenzielen op deze manier in hun greep en hun macht. Zodat zij onbewust mee werken om de aarde steeds negatiever te maken voor het welzijn van het negatieve. Want hun daden laat de negatieve energie werken waardoor deze sterker groeit, niet het positieve zoals ze denken.
    Het ergste van al vind ik, op deze manier kunnen deze hogere mensen hun levenslot niet volbrengen om positief aan hun hogere Ik en de aarde te werken. En dit zouden zij kunnen bereiken door met hun eigen innerlijke energie en positieve gedachten verder te evolueren naar een hogere frequentie. Maar helaas hangen zij in een blinde, bedwelmende roes vast in het negatieve energie web van satan.

    Als al de mediums en anderen die onbewust met die negatieve machten samenwerken, gaan inzien met wat ze bezig zijn en zich geestelijk gaan verzetten om tegen het negatieve te vechten, dan moet het negatieve het onderspit delven, want dan word hun voeding afgesneden, dan verdwijnt hun energetisch snoep, dan mindert hun macht over ons en moeten zij het opgeven. Waardoor al de mensen hun positieve energie terug krijgen en behouden, dan zal de aarde pas terug kunnen herademen, zo zal alles vlugger terug positief worden  

    Waarom al die zuiveringen niet helpen?
    Omdat die zuiveringen geestelijk ook door negatieve wezens worden gedaan! Die mensen die dat doen werken ook onbewust met het negatieve. Het is een vicieuze cirkel waar wij niet uit geraken omdat wij geestelijk blind gehouden worden door die negatieve roes waarin wij allen geplaatst zijn door de eeuwen heen. Daarom ook, dat je bij het inzien ervan helemaal door elkaar geschud wordt om wakker te worden uit die negatieve droomwereld!
    Even een voorbeeld waarom het niet helpt, zo gebeurt het geestelijk:
     -         Het negatieve gooit iets op ons, en wij krijgen het moeilijk.
    -         Wij kunnen het zelf niet oplossen en komen terecht bij een healer of iets dergelijks voor hulp.
     -         Maar deze mensen werken ook onbewust met een negatief wezen.
    -         Deze twee negatieve wezens spannen samen en beslissen om het even te verwijderen. Je voelt je terug goed, bent blij en jij denkt: ”Ik ben er van af”
    -         Een paar dagen later krijg je het terug op u gegooid en je krijgt het terug benauwd
    -         je gaat terug naar daar enz………
    het is een spelletje voor het negatieve dat nooit stopt, zij vinden het leuk om ons zo te zien lijden. En denken vaak: “ Hoe stom zijn de mensen toch!” en lachen ons uit. Deze woorden heb ik vroeger vaak gehoord telkens ik weer terug in één van hun vallen liep.  

    Wij moeten beseffen dat wij zo onbewust, onwetend deze negatieve wezens geestelijk blijven voederen met onze positieve energie. Onze Energie is als snoep voor hen, het laad hen op en zuigt ons leeg. Terwijl wij onze energie afgeven betalen wij ons ook nog blauw aan al die zuiveringen waarbij de healers en dergelijke financieel, dus materialistisch rijker worden. Maar door materialistisch rijker te worden leer je geestelijk niets. Je kunt er geestelijk niet positief door groeien. Materie heeft geestelijk niets van waarde dat je kunt meenemen naar de geestelijke wereld. De gewone mens is op die momenten alles kwijt, onze energie en ons geld. Terwijl we niet geholpen zijn!
    Maar, het negatief mes snijdt helaas langs twee kanten, want die mediums, healers enz. gaan er geestelijk ook niet beter van worden. Zij werken niet met hun energie maar met die van satan. Satan zijn energie groeit en evolueert verder dankzij hen. En hun energie verzwakt en zij leren niets voor hun geestelijke groei waardoor ze blijven vast zitten. Hun leven wordt geleefd door het negatieve, dit leven is niets waard, ze hebben niets geleerd en moeten het overdoen.
    Zo zie je hoe het negatieve zowel de gewone mensen als degene die met hen samenwerken geestelijk uitbuiten. Alle winst gaat naar het negatieve en wij mensen geraken steeds zwakker en geraken steeds dieper vast in deze negatieve sfeer op aarde.  

    Het zal maar eerst stoppen als iedereen het zal inzien en met de woorden IK WIL IK KAN zal gaan werken. Zodat wij ons terug geestelijk vrij kunnen maken.
    Maar je weet ook dat het negatieve zijn prooi niet zomaar los laat, dat zal niet zonder slag of stoot gebeuren! Wij moeten er echt geestelijk tegen vechten.
    Dan vraag je mij: “Hoe moet ik dat doen?”
    Wel de sleutel voor al je antwoorden is: “IK WIL IK KAN”
    Want achter een grote, geestelijke, positieve beschermde deur staan al de oplossingen en vechttechnieken die wij onbewust nodig hebben om ons te beschermen. Als jij de woorden zegt weet je onbewust op dat moment wat te doen om het op te lossen!
    Ik hoor je al denken:” Maar als een negatief wezen deze woorden dan ook zegt?”

    Een negatief energiewezen kan nooit die deur open krijgen! Zelfs niet als zij of hij die woorden zeggen. Hun negatieve energie botst met de positieve waardoor de deur dicht blijft. Deze deur gaat alleen maar open voor positieve zielen in positieve groei met positieve energie.  

    Samen zijn we sterk en elke ziel die het zal inzien versterkt die positieve energie!

    06-07-2013 om 00:00 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    03-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als helderziend zijn fout is zoals u beweert, waarom zijn er dan zoveel?

    Als helderziend zijn fout is zoals u beweert, waarom zijn er dan zoveel?  Mensen die dan met andere energieën gewerkt hebben, kunnen die dat nog recht zetten?

    Ik zeg niet dat helderziend zijn fout is. Het is fout om een ander energie wezen door uw lichaam te laten werken!

    Waarom denk je dat er tegenwoordig zoveel mensen met helderziende praktijken bezig zijn? Omdat er inderdaad steeds meer hogere positieve mensenzielen op aarde zijn die heel wat geestelijke positieve veranderingen zouden kunnen aanrichten als zij hun eigen, positieve, goddelijke kern zouden gebruiken zoals het hoort te zijn.
    Maar dit wil het negatieve niet, deze mensen vormen een gevaar, dus willen zij deze mensen stoppen. Daarom dat zij op de oudere manier deze mensen misleiden. Hen een goed gevoel geven speciaal te zijn, uitverkoren te zijn. Wij mensen zijn vlug beïnvloed en geestelijk verblind door al die negatieve illusies die hier op aarde gecreëerd zijn. En dat is nu net de kracht die het negatieve bezit over de mensen.

    Wij blijven gewoon vast zitten in het negatieve deel van het geloof met onze negatieve gedachten, nemen daarom niet gemakkelijk nieuwe ideeën aan en geloven alles wat het negatieve ons verder wijs maakt. Omdat wij denken met engelen te spreken of met engelenkracht te werken.
    Wij zijn zo negatief beïnvloed in onze gedachten dat wij onmiddellijk zonder aanvoelen en nadenken nee zeggen tegen eender welke positieve verandering of nieuw positief geestelijk inzicht dat men ons aanbied dat tegen de negatieve beïnvloeding ingaat. Het negatieve heeft veel meer invloed op onze gedachten en gedragingen dan wij beseffen.

    Het enige waar zij niet aan kunnen is ons gevoel, deze zone is beschermd door het allerhoogste positief goddelijk wezen. Met de woorden IK WIL IK KAN blokkeer je het negatieve even in uw gedachten en kan je naar je gevoel handelen. Voelt het goed of heb je iets van, nee dat niet. Dat zou onze leidraad moeten worden willen wij het negatieve kunnen overwinnen.

    Mensen die met andere energieën gewerkt hebben kunnen die dat nog recht zetten?

    Ja de meesten onder ons kunnen dat nog, zie maar naar mij. Maar niet iedereen krijgt in dit leven die kans. Bijvoorbeeld mensen die door de invloed van die wezens zelf op het slechte pad zijn geraakt en anderen van alles slecht aangedaan hebben of anderen die onbewust door een inwijding een negatief contract hebben getekend voor dit leven zoals heksen en dergelijke. Bij die mensen lukt het niet meer in dit leven. Misschien in hun volgende als zij op tijd met de juiste inzichten geconfronteerd worden. Eens getekend bij de duivel geraak je niet zo gauw meer van hem vanaf!

    Mensen die tot inzicht komen kunnen hun roer nog altijd omdraaien, wat niet gemakkelijk zal zijn, dat geef ik toe. De meesten zweven geestelijk hoog boven de grond, geestelijk gevangen door het negatieve spinnenweb. Je moet echt geestelijk los gesneden worden waardoor je terug met je voeten op de grond gesmakt word, je gedachten helemaal resetten, terug van nul beginnen. Je zult het gevoel hebben dat de wereld plots onder uw voeten word weggevaagd, je precies niets meer weet, dat alles wat je ooit deed verkeerd was waardoor je een groot schuldgevoel zal hebben. Door plots te beseffen dat jij met negatieve energieën door uw lichaam werkte. Je zult jezelf héél klein en nietig voelen, maar vooral schuldig. Denkend:” Oei, ik heb toch niemand iets misdaan of verkeerd behandeld?” enz… Dan word je kwaad op jezelf omdat jij dit niet zelf aanvoelde of inzag dat je met negatieve krachten hebt meegewerkt

    Maar wees vooral niet boos op uzelf, je moest deze weg gaan om uw inzicht te verkrijgen, het was uw lot. Het negatieve is sterk, maar jij bent nu geestelijk sterker door je inzicht! Door deze geestelijke les met al je fouten die jij maakte leer jij net hetzelfde zoals ik er jaren geleden uit geleerd heb. Bezie het als een geestelijke wedergeboorte, terug van nul beginnen in je gedachten.

    Wees ook niet boos op het negatieve maar vergeef het hen en wees dankbaar en blij voor de les die je kreeg. Je moet ook blij zijn dat het nu in dit leven gebeurde, dat jij nu dit inzicht al hebt ontvangen, dit geeft voor uw volgend leven een grote voorsprong! Want jij hebt het nu al opgelost en moet het niet meer terug beleven!
    En met de woorden IK WIL IK KAN los je uw karma langzaam op dat je door die negatieve gedachten hebt gemaakt, dus niet panikeren! Alles wat je hebt meemaakt had zijn redenen! Anders had jij nooit bereikt wat je nu bereikt hebt aan inzichten!

    Het negatieve zal natuurlijk al zijn kunstjes uit de kast halen om uw gedachten terug in hun handen te krijgen. Door te vertellen dat je verkeerd bezig bent, dat ik slecht ben enz. tot zelfs fysieke aanvallen als laatste kans om u angst aan te jagen, ook ik heb dit allemaal meegemaakt. Maar mijn vertrouwen in Romain was sterker dan wat het negatieve mij vertelde en wilde wijs maken. Ik voelde gewoon het verschil, welke positieve liefdevolle kracht erbij Romain was en hoe de andere wezens geestelijk aanvoelde. Het was een immens verschil!

    Je moet wel weten, de negatieve machten geven niet op zolang wij leven. Het wordt wel rustiger met steeds langere perioden, maar toch proberen ze het steeds terug op de meest onverwachtste momenten. En ik spreek uit ondervinding! Maar wat ze ook proberen ik geef nooit op en dankzij hun aanvallen word ik steeds geestelijk sterker! En daar ben ik het negatieve dankbaar voor!

    03-07-2013 om 00:00 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (2)
    02-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vragen over heiligenbeeldjes
    Lieve Erna

    Wat doen wij, met foto’s van Sai baba, moeder Amma ,  en die blessings dat ze geven , van Jezus,  Dischas  Oneness University India, en healings, meditaties, meditatief schilderen? En verder is dat allemaal negatief ??????? Gevaarlijk???

    Ik heb een klein tempeltje gemaakt met foto’s van Maria, Jezus, Sai baba, moeder Amma, kutumi el Moria, etc... soms wierook branden, en kaars branden, is dat ok. Of is het beter dat ik dat allemaal weg doe???????

    IK WIL IK KAN

    beste   xx

    Je mag zoveel kaarsen, eender welk kleur of vorm, en wierook branden als je zelf wilt. Hier doe je geen kwaad mee als het met de beste intenties gebeurt.
    Zoals ik al meermaals vertelde: als je een kaars brand dan offert een vuurwezen zichzelf op om in een hogere energie te transformeren. Dit is een heel mooi geschenk dat je kunt geven aan onze overledenen en andere positieve wezens.
    Helaas doe je dit voor een negatief wezen dan geef jij deze mooie energie aan de verkeerde macht en zijn deze vuurwezentjes verplicht zich om te vormen in de negatieve energie, en zo word het negatieve weer sterker en het positieve zwakker.  

    Voor meditaties, meditatief schilderen, enz… moet je oppassen. Want je moet er jezelf geestelijk voor open zetten. Ben je geestelijk niet hoog genoeg blijf je in de lagere sferen hangen, want je kan alleen maar de geestelijke sferen binnen met dezelfde energie uitstraling die uw geest heeft. Het is zeer gevaarlijk als jij je geestelijk openzet om iets te ontvangen. Dan glipt het negatieve bij u binnen zonder jij het weet.
    Ik heb dit ook allemaal doorgemaakt vroeger in het begin van mijn geestelijke aanvallen. Het begint allemaal heel onschuldig, je bent fier omdat jij zogezegd uitverkozen bent om dit werk te mogen doen. Op een bepaald moment geef jij dat wezen de toestemming om door je lichaam te werken, maar langzaam maar zeker krijgen ze meer macht over u en verplichten ze u om te tekenen, te mediteren, enz… wanneer zij er zin in hebben. Naar uw wensen word dan niet meer gekeken en je bent als een marionet in hun handen. Mij maakten ze toen s’nachts ook wakker en sleurden mij uit bed als ik weigerde op te staan om te bidden, te tekenen enz.
    Nu kan dat niet meer, ik ben dankzij IK WIL IK KAN boven het negatieve uitgegroeid door een lang geestelijk leerproces. Ik teken en stop wanneer ik wil. Mijn geest is nu zuiver van hun negatieve doornen die in mijn ziel staken, ik kan en mag in de hemelse rijken onbewust zelf gaan kijken om de engelen te tekenen en geen enkele andere energie als de mijne stroomt door mijn lichaam.  

    Ook bij healings en dergelijke is mijn boodschap: PAS OP!
    Vooral als ze u vragen om u volledig te ontspannen zodat de energie van ik weet niet wie of wat door uw lichaam kan stromen. Christus en zijn gevolg doen echt niet mee aan al die seances, zij moeien zich niet met de mens!! Dat doet het negatieve  

    Foto's en beelden van Jezus, Maria, Michaël en al de engelen, elfen, natuurwezens enz zijn oké.
    Maar bij de namen Sai baba, vooral moeder Amma en al de anderen word ik echt misselijk dus helaas niet goed.

    Bekijk al de mediums en dergelijke met argusogen, al deze mensen die met een ander wezen werken zijn onwetend met negatieve energie bezig, de positieve wezens laten ons echt gerust, komen ons niets vragen of vertellen niet dat wij uitverkozen zijn, werken niet door of met ons met hun energie, alleen het negatieve doet dit om macht over de mensen te krijgen en te behouden.

    Wij moeten zelf onze eigen, innerlijke, goddelijke energie terug in werking zetten met de woorden IK WIL IK KAN om ermee te werken. Want wij zijn goddelijke wezens in positieve groei en hebben die negatieve wezens hun energie feitelijk niet nodig.
    Als iedereen zou stoppen met de negatieve wezens onbewust te helpen zoals het nu overal op dit moment eraan toe gaat, zou het terug een hemel op aarde worden. Want dan zullen de negatieve wezens of wel positief moeten worden of wel gaan vluchten. Want negatief en positief botst geweldig! 

     De meeste mensen tegenwoordig die iets of wat geestelijk open staan of gevoeliger zijn als een ander zijn snel misleid door het negatieve. Deze mensen moeten maar horen dat een engel tot hen spreekt en hen verteld hoe speciaal ze wel zijn zodat zij werden uitverkoren voor de één of andere reden om mensen te helpen, zijn ze verkocht. Geef toe iedereen die spiritueel bezig is zou gecharmeerd zijn met deze woorden, ik was het ook hoor toen ze mij van alles en nog wat wijs maakte en beloofden. Alles wat ze dan vertellen doet je geestelijk zweven, je staat niet meer met je voeten op de grond. Het negatieve weet zo goed hoe zij ons moeten bespelen, hoe zij ons vlug rond hun vinger kunnen draaien. Omdat wij spirituele mensen graag iets meer als een ander willen kunnen om anderen te helpen. En het negatieve verteld ons gewoon dat wat wij graag willen geloven. Eens we toegeven zijn we in hun macht en worden wij geestelijk en lichamelijk misbruikt.
    Deze mensen zijn in wezen niet slecht, want elke mensenziel is in zijn kern positief, deze mensen zijn er echt met alle goede bedoelingen van overtuigd dat zij de mensen helpen. Maar door hun geestelijk onweten zijn zij, zoals iedereen, in hun negatieve val gelopen.

    Op die manier kunnen deze spirituele mensen niets doen tegen het negatieve omdat ze er onwetend mee samen werken, zij blijven geestelijk staan zonder verdere evolutie, dus vormen deze mensen geen gevaar meer voor het negatieve. Op deze manier zitten er heel veel spirituele mensen onwetend geestelijk vast in de materie door het negatieve.
    Deze mensen zouden normaal aan hun positieve groei moeten werken door te vechten tegen het negatieve om in hogere sferen te evolueren, maar helaas is dit stop gezet door de negatieve beïnvloeding en leugens die wij zo graag geloven uit onwetendheid.
    Waardoor al deze mensen niets bij leren om verder te evolueren en zo blijven vastzitten in de momenteel negatieve aardse sfeer van Ahriman en Lucifer.
    Hun levensdoel is teniet gedaan, dus moeten ze terug geboren worden om het terug mee te maken. En zo krijgt het negatieve terug de kans deze mensen verder te manipuleren. Het is een vicieuze cirkel die alleen maar kan stoppen als iedereen zal inzien hoe alles en iedereen op aarde word gemanipuleerd door het negatieve!  

    Ik heb feitelijk, hoe erg ik het ook vind, tot nu toe nog geen positieve website van mediums, channelingen enz. tegen gekomen.
    Soms word ik onmiddellijk aangevallen en soms voelt het eerst goed aan zo van: “ ja ik voel niets, deze zal positiever zijn”, dan zet ik mij minder in de verdediging en dan boem word ik aangevallen.  
    Ik lees wel bepaalde teksten, want steeds staat er wel iets in dat waarheid bevat. Maar juist dit is om ons te misleiden, dan denken wij, ja dat is waar het zal wel het positieve zijn. Als ik ze lees voel ik ook steeds dat negatieve dat erachter schuilt en probeer het dan om te zetten in iets positief.

    02-07-2013 om 21:57 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En Mantras zingen??? Is dat gevaarlijk?
    En de Mantras zingen is dat gevaarlijk???  

    Mantra zingen dat kende ik niet, ik ben op Google gaan kijken en een site geopend en nee het voelt niet goed aan

    Mantra's zijn oudere gewoontes van vroeger en dat is nu net wat allemaal moet veranderen. Wij moeten leren het oude geloof met zijn rituelen en gedwongen gewoontes los te laten.
    Zoals ik vertel in mijn boek: alle geloven op aarde zijn te hard beïnvloed door het negatieve. Elk geloof heeft een deel oudere positieve invloeden, maar ook een groot deel bijgevoegde negatieve invloeden. Door de eeuwen heen bij opgeschreven door negatief beïnvloede mensen voor eigen belang. Vooral voor degene die leven in hogere rangen, helaas niet voor de gewone mensen, want wij moeten het voetvolk blijven waarover ze kunnen heersen.
    De oude rituelen en gewoontes werken geestelijk helaas niet meer op de juiste manier  voor ons. Omdat wij mensen steeds verder geestelijk positief geëvolueerd zijn door al de lessen die we leerde uit ons karma, wij zijn door onze inzichten er geestelijk hoger door gegroeid naar de sfeer van liefde en vrije wil. Maar dat zint het negatieve niet, dat is tegen hun plan. Daarom dat het negatieve ons via mediums en dergelijke op die oudere manier wil tegenhouden. En dat lukt het negatieve omdat wij mensen niet beter weten en alles devoot blijven geloven wat ons vroeger werd verteld.
    Wij moeten terug gaan naar het ware geloof zonder enige inmenging van het negatieve, zonder rituelen en verplichtingen. Wij moeten echt terug leren onze intuïtie te volgen!
    Het ware geloof dat vinden wij binnen in onze ziel, dat is er al van in het aller begin van ons ontstaan, maar in de vergeethoek geduwd door negatieve machten om over ons te heersen, om ons geestelijk klein te houden. Wij moeten terug leren met ons gevoel te werken, voelen hoe goed en kwaad aanvoelt en er dan naar leven en handelen!
    Want wij mensen hebben een vrije wil en de vrije keus wij kunnen geestelijk en hier op aarde een groot verschil maken met onze gedachten en daden! Iets moeten doen is ons eeuwen opgelegd en afkomstig van het negatieve om ons angst aan te jagen en zo in hun macht te blijven.
    Met de woorden IK WIL IK KAN zetten wij onze ziel onbewust in bescherming voor al de negatieve invloeden waardoor wij onbewust datgene doen wat juist voor ons, al de mensen rond ons en heel de wereld nodig is om allemaal boven het negatieve uit te groeien naar onze sfeer van liefde en vrije wil. Vrij van al die negatieve invloeden en energieën.
    Ik weet dat het geestelijk een zware strijd in onze gedachten is, maar zeker waard te strijden voor het goed van iedereen!

    02-07-2013 om 00:00 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    01-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vragen over hartkwalen
    Beste,

    IK WIL IK KAN ,ik zal helpen

    Ik ben helaas geen dokter, daar weet of ken ik niets van, ik kan alleen iets negatiefs geestelijks omzetten in een positieve energie. De dame, die ik geestelijk verder geholpen heb en waarover ik praat op mijn blog, zag en voelde zelf de demonen rond haar die haar aanvielen en haar hartchakra geestelijk hadden verscheurd. Dit was geen lichamelijk letsel, zij voelde alleen die verschrikkelijk geestelijke pijn. Zij had het christusbewustzijn bijna bereikt en werd tegen gehouden door demonen die wij geestelijk overwonnen hebben met ik wil ik kan waardoor de pijn verdwenen was.

    Uw vragen:
    1) Wat met erfelijkheid?
    Erfelijkheid is iets dat in uw genen zit. Wij mensen hebben geestelijke en lichamelijke zaken die wij overerven van onze familie. De geestelijke erfelijkheden kan je oplossen met IK WIL IK KAN. Maar lichamelijke, daar hebben wij dokters voor nodig. Ik kan u wel geestelijk helpen zoals: u geestelijk sterker maken zodat jij alles beter aan kunt en een beter afweer systeem ontwikkeld, ik kan u geestelijk leren vechten tegen negatieve wezens, u geestelijk helpen uw karma op te lossen enz…, MAAR lichamelijke letsels dat kan ik niet.

    2) Waarom zo veel problemen met mijn hartje?
    Ik kan daar moeilijk op antwoorden want ik weet niets over u. Ik ben geen helderziende. Meestal kom ik tot een antwoord als ik met iemand meerdere keren gesproken heb. Door over het probleem te praten valt het mij dan te binnen.

    Inderdaad door het u zo erg aan te trekken word het alleen maar erger. Zeg op die momenten IK WIL IK KAN om u geestelijk rustiger te maken.

    Ons hart is de plek waar ons gevoel zit en als uw hart ook geestelijk uw zwakste plek is kan het zijn dat uw hartje geestelijk en lichamelijk veel te verduren krijgt. Als jij een gevoelige ziel bent die snel gekwetst is en alles snel aantrekt, en dan ook nog uw geestelijk afweer systeem zwak is, dan heeft het negatieve veel kans om u extra te kwetsen waardoor je hart ziek word. Ik kan u geestelijk sterker maken door u onbewust aan te leren hoe jij de aanvallen van deze negatieve wezens kan afweren, hoe jij het zelf moet doen, MAAR ik ben geen wonderdokter. Ik kan u alleen maar geestelijk bijstaan als leraar in uw geestelijke groei.

    Het principe hoe ik werk is: ik leer u onbewust geestelijk aan hoe jij het moet doen, onbewust kunnen wij beter werken dan bewust daarom de woorden IK WIL IK KAN en er verder niet over nadenken om het geestelijke leerproces in gang te zetten. Jij moet het wel zelf doen door geestelijk zelf regelmatig te werken met de woorden IK WIL IK KAN, door ze te zeggen of te denken, eender wanneer jij denkt ze nodig te hebben. Je moet het niet luidop zeggen het werkt even goed als je het denkt want de geestelijke wereld werkt met onze gedachten, niet met aardse zaken. Ik kan het u alleen maar aanleren en u verder helpen als je het moeilijk krijgt. Het geestelijke verwerkingsproces moet je echt zelf onbewust doen, daar leer je uit, word je geestelijk sterker van. Ik kan het voor u wel doen maar daar leer je niets uit en blijf jij zwak waardoor je steeds terug hervalt en dat is niet de bedoeling. Het aller grootste positief wezen, God of hoe we het ook noemen wil dat wij mensen positief omhoog groeien door al de levenslessen die wij krijgen op aarde, door op een vrije positieve manier met alles om te gaan.

    Je moet er ook bewust van worden dat alles wat er gebeurd in ons leven een geestelijke reden heeft. Dat dit alles geen straf is maar dat wij dit zelf kozen voor onze geboorte om geestelijk te groeien en sterker te worden. Dat dit leven een leerschool is in verdere groei. Het waarom over dit alles snappen wij op dit moment niet. Maar vroeg of laat gebeurt er iets waardoor je plots weet waarom je het mee maakte.

    3) Wat met die stents?
    Stents zijn materiele hulpmiddelen gemaakt om mensen te helpen, om ons terug gezond te maken, ze zijn noodzakelijk want zonder deze noodzakelijke ingrepen kunnen mensen sterven. Dokters hun taak is dan ook op aarde om de mensen zo goed mogelijk te helpen genezen zonder al teveel pijn. Stents worden niet zomaar geplaatst hoor, daar is altijd een gegronde medische reden voor.

    01-07-2013 om 00:00 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)


    Foto

    Gastenboek
  • Lieve groetjes Nikki
  • Kiekeboe
  • goeiemorgen Erna
  • kiekeboe
  • kiekeboe

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


     Welkom bij Het Bloggershoekje

    Welkom bij Het Bloggershoekje

    U kan mij vinden op blogplaats 126


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Archief per jaar
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012

    Foto

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek
  • Lieve groetjes Nikki
  • Kiekeboe
  • goeiemorgen Erna
  • kiekeboe
  • kiekeboe

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!