NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Cuba Vakantieland
Inhoud blog
 • NIEUW... OP MIJN SITE .. FILMPJES
 • Ons verblijf in hotel Brisas Santa Lucia.
 • Nieuwe Foto's.
 • vakantie Cuba 16 Nov. - !5 Dec.
 • Cuba Vakantieland
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Laatste commentaren
 • terug naar... (Jansje)
      op vakantie Cuba 16 Nov. - !5 Dec.
 • terug naar Cuba (Ilonka)
      op vakantie Cuba 16 Nov. - !5 Dec.
 • Reizen
  24-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUW... OP MIJN SITE .. FILMPJES

  NIEUW:  OP MIJN SITE  FILMPJES . O.A. VAN CUBA  EN THAILAND.
  MIJN SITE IS OOK VERHUISD.
  NIEUW URL:   http://www.jansjesvakantielanden.nl   maar op de oude site word u ook doorgestuurt.
  graag tot kijk op mijn site. vergeet niet in mijn gastenboek te schrijven. Groetjes van Jansje.

  24-06-2007, 20:16 Geschreven door Jansje Wuite
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
  09-01-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons verblijf in hotel Brisas Santa Lucia.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen We hadden voor 4 weken geboekt in Brisas Santa Lucia Resort.
  Hier zijn we al wel meerdere malen geweest, en was altijd naar tevredenheid.
  Dit keer was het niet leuk meer.
  De eerste week, alledagen regen, regen, regen...
  Daar kunnen ze natuurlijk ook niets aan doen. Maar het hotel was vol geboekt. Dat waren dus 750 gasten. Nog geen ramp zul je denken.
  Maar aangezien van hele dagen regen, zoekt iedereen toch ook wel een droog plekje, in de bar of het beach- restaurant. maar als daar al met al 300 gasten een plekje kunnen vinden, is dat voor de overige 450 gasten wel een probleem dus. Of je moest voor 9 uur 's ochtends al een plaats innemen. Als je een kopje koffie of een drankje wilde, moest je in de file staan. En als dat dan was gelukt, met het kopje in de hand staande opdrinken.
  Alle drankjes, mix-je, ook bier, werden in plasticbekers geserveerd.
  Voor het diner om  6.30uur stonden sommige gasten al om 6.00uur voor de deur om maar een plek te krijgen. In het restaurant zijn ong. 250 plaatsen. Dus was het hier ook al gauw weer vol. Dus weer in de file wachten. Als je dan later tegen 9.00uur ging eten was het eten koud en verpieterd.
  ook geen optie dus.
  Wij hadden geboekt bij Neckermann. De host daar, Gorge, aangesproken. Die vertelde ons dat het komt doordat er in Canada was gestunt met hele goedkope aanbiedingen voor dit hotel.
  Ja, hallo zeg, en daar waren wij de dupe van.
  Maar onze host Gorge is voor ons een andere optie gaan zoeken.
  Wij konden naar een ander hotel, 200 meter verderop. Dat hotel was veel duurder maar wij hoefden niet  bij te betalen. Ook kregen we een suite aangeboden.
  Dit was Hotel Gran Club Santa Lucia. Dus dat hebben we maar gedaan. Zelf werd er een taxi voor ons besteld. die ons daar naartoe  bracht.
  Dit hotel was lekker rustig, je kon overal een plek vinden. Dus hebben we toen nog wel erg genoten. En ook het weer knapte wat op. Af en toe regen. Maar dat was dus geen probleem.
  We hebben weer heel veel nieuwe ideeen opgedaan.
  Maar de volgende keer gaan we ook weer naar Gran Club Santa Lucia.

  09-01-2007, 11:53 Geschreven door Jansje Wuite
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Foto's.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn weer naar Cuba geweest van 16 Nov.-15 Dec. 2006. Ga eens kijken op mijn Cuba site.

  09-01-2007, 09:18 Geschreven door Jansje Wuite
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (13 Stemmen)
  23-01-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantie Cuba 16 Nov. - !5 Dec.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ook nu zijn we weer voor een maand naar Cuba geweest .
  We hebben weer van alles gezien en bezocht.
  Gegeten bij mijn penvrienden. Gezwommen met de dolfijnen.
  Natuurlijk ook veel foto's gemaakt.

  23-01-2006, 00:00 Geschreven door Jansje Wuite
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (22 Stemmen)
  02-10-2005
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cuba Vakantieland
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier wat Foto's van onze vakanties op Cuba.

  02-10-2005, 00:00 Geschreven door Jansje Wuite
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (31 Stemmen)
  20-08-2005
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://blog.SeniorenNet.be/jansjewuite

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.SeniorenNet.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  SeniorenNet-team

  20-08-2005, 19:12 Geschreven door
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Archief per week
 • 18/06-24/06 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 23/01-29/01 2006
 • 26/09-02/10 2005
 • 15/08-21/08 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!