NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Ik ben Jenthe, in 1953 geboren en getogen in Leuven (Vlaams-Brabant). In 2000 aangespoeld in Oostende. Na bijna 15 jaar terug naar Vlaams Brabant. Een wandeling en een lekker streekbiertje op een zonnig terrasje, heerlijk. Lekkere eenvoudige gerechten klaarmaken is mijn hobby. Ik zet dan de recepten op papier, neem een foto en laat jullie meegenieten. Neem ook eens een kijkje op mijn receptensite door op de foto hierboven te klikken. Smakelijk!

Nu ook op Facebook: Jenthes keuken 

Foto
Willekeurig SeniorenNet Blogs
villa_kakelbont1
blog.seniorennet.be/villa_k
Foto
Foto
Links
  • Powerpoint Moni
  • De wandelaar
  • Taal van het hart
  • Zucchini's recepten
  • Funny website
  • Tuin den Horst
    SeaBreeze jenthes_keuken
    SeaBreeze
    bluebird jenthes_keuken
    bluebird
    Links
  • André 2 Linkoverzicht
  • Kantklossen
  • Betoverend veelzijdig startpagina
  • Koivis
  • Bloggers in de kijker
  • Denbosrand
  • Hobbycreatief
    FUNSITE!TIZIANA jenthes_keuken
    FUNSITE!TIZIANA
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    joeltje
    blog.seniorennet.be/joeltje
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    martine1955
    blog.seniorennet.be/martine
    Jenthe's keuken
    Lekkere gerechten, eenvoudig uitgelegd, voor uw dagelijkse keuken of een feestelijk ideetje om je tafelgenoten te verrassen van vingerhapje tot dessert.
    24-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witloof met ham en kaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Microgolf. Snel klaar. Voor 2 personen
    4 witloofstronkjes
    4 sneetjes gekookte ham
    100 g geraspte kaas
    nootmuskaat

    Maak het witloof schoon. Onderaan een gedeelte van de harde kern verwijderen. Leg ze naast elkaar in een microgolfschaal. Voeg 3 eetlepels water toe. Zet afgedekt gedurende 6 min op ± 850 Watt. Keer de stronkjes om en nogmaals 6 min laten garen. Kontroleer op gaarheid met houten prikker. Prik met vork en laat uitlekken. Rol elke stronk in een sneetje ham. Schik in de schaal en bestrooi met een laag geraspte kaas. Laat afgedekt nog 3 min warmen zodat de kaas kan smelten. Het bruine korstje van de klassieke oven is hier niet mogelijk. Strooi er nootmuskaat over. Serveer met aardappelpuree of stokbrood. Desgewenst kan de kaas vervangen worden door kaassaus.
    Variaties
    Maak op dezelfde manier preiwit met ham.
    Witte voetselder (bokaal of blik) kan ook: snij de selder in de helft en rol in ham. Verwarm eerst 5-6 min, kaas erover strooien en nogmaals 3 min.
    Kaassaus: microgolftijd: 4-5 min
    In een schaal 2 afgestreken eetlepels boter smelten (1/2 -1 min). Vervolgens 3 afgestreken eetl bloem erdoor roeren met garde, daarna 2 dl melk en 1 dl water bijvoegen. Nogmaals goed roeren. Het mengsel onafgedekt , 3-4 min, ca 750 Watt, aan de kook brengen. Roer daarbij twee tot driemaal tijdens die periode. Tenslotte 100 g geraspte kaas beetje bij beetje door de saus roeren. Op smaak brengen met peper, zout, nootmuskaat. Giet deze saus over de stronken en warm nog een paar minuten .


    Categorie:Microgolfgerechten
    Tags:witloof, kaas, ham, hesp, selder, voetselder, preiwit, kaassaus, microgolf, magnetron
    >> Reageer (1)
    17-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Visfilets gegratineerd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In de microgolf voor 2 personen
    2 verse of ontdooide visfilets
    2 eetl citroensap
    1 eetl paneermeel
    1 eetl peterselie, fijngeknipt
    3 volle eetl geraspte kaas
    50 g boter
    zout
    Dep de visfilets droog met keukenrol en leg ze naast mekaar in een platte microgolfschaal. Bestrooi met zout, besprenkel met het citroensap en wrijf gelijkmatig in met de hand. Meng het paneermeel met de kaas en peterselie. Bedek de vis ermee. Zet onafgedekt in microgolf 7 min op ± 850 Watt. Leg de boter in klontjes op de vis en nog 3 min. Geef hierbij aardappelpuree, eventueel gemengd met fijngeknipt bieslook.
    Tip:
    Diepvriesfilets 5 min onafgedekt op ontdooistand of 2 u op kamertemperatuur.


    Categorie:Microgolfgerechten
    Tags:vis, paneermeel, kaas, boter, peterselie, puree, magnetron
    >> Reageer (3)
    15-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scampi in lookboter
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor 2 personen
    12 scampi
    lookboter

    Neem per persoon een schaaltje. Snij de scampi onderaan in (met schaar), zodat je ze kan pellen, maar laat het staartje eraan ( handig om vast te nemen). Leg 6 scampi in een schaaltje en zet onafgedekt 1 min. in microgolf ca. 750 Watt. Doe hetzelfde met het tweede schaaltje. De scampi omdraaien en een klontje lookboter toevoegen. Ieder schaaltje nogmaals 1 min in microgolf. Dien onmiddellijk op met stokbrood. Tips:
    Door toevoeging van paprikapoeder of pili-pili krijgt dit gerecht een pikante toets.
    Maak je liever zelf lookboter: look, fijngesneden sjalot en boter vermengen en kruiden.
    Hou de tijd bij: scampi drogen vlug uit en worden dan taai.
    Diepvriesscampi een paar minuutjes in warm water zetten en droogdeppen met keukenrol.


    Categorie:Microgolfgerechten
    Tags:scampi, lookboter, magnetron
    >> Reageer (0)
    13-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevulde paprika's
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Neem per persoon twee niet te grote, rode of groene paprika’s.
    Voor 2 personen
    Met gehaktvulling
    4 paprika’s
    500 g varkensgehakt, gekruid
    paneermeel
    boter
    1 dl water
    Snijd het bovendeel met steeltje weg. Zaad en zaadlijsten verwijderen. Vul de paprika’s met het gehakt. Bestrooi met weinig paneermeel en klein klontje boter. In microgolfschaal schikken. Nog 1 dl water in de schaal gieten. Zet in microgolf afgedekt 10 min op ca 800 Watt, totdat het gehakt grijsbruin en de paprika’s donkerder van kleur zijn. Laat nog 5 minuten afgedekt na-garen. Serveer met gekookte aardappelen of rijst.
    Met tonijnvulling
    Meng 1 blikje uitgelekt tonijn (op olie) met 1 teentje knoflook, 1 gesnipperd sjalotje, 1 eetlepel mayonaise en kruid met peper en zout. Vul de paprika’s en bestrooi met geraspte kaas. In een microgolfschaal 8 à 10 min op 800 Watt. Laat even nagaren.
    Variatie:
    In de handel is het gehakt gewoonlijk gekruid. Desgewenst kan je nog een eierdooier en een eetlepel paneermeel toevoegen. Ook fijngeknipte kruiden zoals peterselie en bieslook.


    Categorie:Microgolfgerechten
    Tags:paprika, tonijn, knoflook, sjalot, kruiden, microgolf, magnetron
    >> Reageer (0)
    30-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gehaktballen in microgolf
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Maak het gehakt op de klassieke manier klaar of koop reeds gekruid gehakt.
    Gehakt klaarmaken:
    450 g gehakt (voor 5 stuks)
    1 ei
    3 eetl paneermeel
    peper, zout, nootmuskaat
    Meng alle ingredienten dooreen. Rol balletjes van ± 90 g. Leg ze in een kring in een ronde schotel geschikt voor microgolf. Zorg voor iets ruimte tussen de balletjes. Zet afgedekt, 6 – 7 min op ± 800 Watt, tot ze grijsbruin zijn. Keer de balletjes halverwege de bereidingstijd. Laat ± 5 minuten afgedekt na-garen. Kan eveneens op een rond bord, onafgedekt, en met aluminiumfolie afgedekt laten na-garen. Het braadvocht kan je met een weinig water even opwarmen en gebruiken als saus. Serveer met groenten of saus naar keuze.
    Tip:
    Reken 1 ½ - 2 minuten per gehaktbal van 90 g.
    Je kan deze gehaktballen ook koud eten.
    Ook kan je ze invriezen en nadien opwarmen met een saus.
    Meng eens fijngesneden tuinkruiden, sjalotje of knoflookteentje door het gehakt.


    Categorie:Microgolfgerechten
    Tags:gehakt, balletjes, boulettes, ballekes
    >> Reageer (0)
    15-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevulde uien met tomatensaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Microgolfgerecht
    Mijn voorkeur gaat uit naar varkensgehakt of varkens-kalfsgehakt. Meestal is het gehakt gekruid bij aankoop.
    Voor 2 personen
    4 uien, middelmatige grootte
    400 g gepelde tomaten, of blik
    200 g gehakt, gekruid
    peper, zout
    klontje boter
    sausbinder
    aardappelpuree
    Pel de uien en snijd een klein kapje van elke ui. Zet de uien in een microgolfschaal met 3 eetlepels water, afgedekt, 5 min, op volle vermogen. Laat afkoelen. Hol ze uit met een klein lepeltje en zorg dat er 2 à 3 ringen overblijven. Zet de schaal met het uienvocht opzij. Hak het hart van de uien fijn en stoof even in een beetje boter. Voeg de tomaten + sap en vocht van de uien toe. Kruid naar smaak met peper en zout en laat 10 min sudderen op een middelmatig vuur. Roer regelmatig om. Fijnpletten of mixen, wat sausbinder toevoegen en even laten indikken op een laag vuur. De uitgeholde uien vullen met het gehakt en opnieuw in de microgolfschaal schikken. Afgedekt 5 min, ca 800 Watt in microgolf, en nog 1 min onafgedekt. Serveer de uien op een bord. Schenk de saus op het bord of over de uien. Geef hierbij aardappelpuree.


    Categorie:Microgolfgerechten
    Tags:uien, gehakt, tomaten, aardappelpuree, magnetron
    >> Reageer (0)
    01-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doperwten in microgolf
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor 2 personen
    350 g erwten (diepvries)
    3 eetlepels water
    peterselie
    klontje boter
    peper, zout
    De doperwtjes in een microgolfschaal doen met het water. Afgedekt, 5 minuten ca 800 Watt in microgolf zetten. Halverwege omroeren. Op de hete erwtjes een klontje boter laten smelten en eventueel kruiden met peper en zout. Even omroeren en versieren met peterselie. Desgewenst kan men 1 fijngesneden ajuintje toevoegen.


    Categorie:Microgolfgerechten
    Tags:erwten, boter, ui, peterselie
    >> Reageer (0)
    06-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Venkelschuitjes met gehakt en kaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Microgolfgerecht voor 2 personen.
    2 kleine venkelvoeten
    100 g geraspte kaas
    250 g klaargemaakt gehakt
    1 dl groentebouillon (warm water + ¼ tabletje oplossen)
    Snijd het onderste verkleurde deel van de venkelvoeten, halveer ze, haal de laagjes uit elkaar en houd de 8 grootste apart. Meng het gehakt met de helft van de kaas. Neem telkens 2 venkelschuitjes samen en vul met het gehaktmengsel. Schik in een microgolfschaal. Snijd de overige venkel in fijne stukjes en verdeel over de schotel. De groentebouillon in de schaal gieten. Afgedekt, ± 10 min op 850 Watt tot de venkel beetgaar is. Kontroleer met houten prikker. Strooi er de rest van de kaas over en laat deze onafgedekt, 1 ½ min op 850 Watt smelten. Serveer met gekookte aardappelen.


    Categorie:Microgolfgerechten
    Tags:venkel, kaas, gehakt, groentenbouillon, microgolf,
    >> Reageer (0)
    08-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wortelen in microgolf
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor 2 personen
    400 g wortelen
    3 eetlepels water
    een klontje boter
    fijngeknipte peterselie

    Wortelen schillen met dunschiller of schrappen. In schijfjes van ± 1,5 cm snijden en in een microgolfschaal naast elkaar schikken. De boter bovenop de wortelschijfjes leggen en het water toevoegen. Afgedekt in microgolf garen. Halverwege de kooktijd even omroeren. Kontroleer of ze gaar zijn met een prikker. Laat nog even afgedekt verder nagaren. Kruiden naar smaak met peper en zout. Bestrooien met peterselie.
    Jonge wortelen in geheel : 5 – 6 min ca. 850 Watt.
    Winterwortelen in fijne schijfjes : 9 – 10 min ca 850 Watt
    De kooktijd is sterk afhankelijk van de kwaliteit en het seizoen. Worteltjes kan je opfrissen door ze een poosje in koud water te leggen.
    Doe er ook aardappelen,geschild en in stukjes gesneden, bij en wat meer water zodat alles half onder water staat. Als alles gaar is plet je alles en je hebt snelle wortelstoemp. Lekker met worst.


    Categorie:Microgolfgerechten
    Tags:wortelen, magnetron, magnetron, boterklontje
    >> Reageer (0)
    01-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Champignonsoep in microgolf
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In microgolf voor 2 personen
    250 g verse champignons
    3 dl warm water
    2 dl melk
    1 kippebouillonblokje
    peper, zout
    citroensap of sherry
    peterselie of verse tijmblaadjes

    Was de champignons en snijd in schijfjes. Zet ze afgedekt in een hoge microgolfschaal ( ± 2 liter) 4 min op ± 850 Watt. Voeg het water, melk en verkruimeld bouillonblokje toe en roer om. Breng de soep aan de kook, 8 min op ± 850 Watt. Deze soep kan je naar keuze mixen of zo opdienen. Kruid met zout, peper en enkele druppels citroensap of een koffielepel droge sherry. Nogmaals 2 min verwarmen. Dien op en bestrooi met peterselie of tijmblaadjes.


    Categorie:Microgolfgerechten
    Tags:champignon, soep, magnetron, bouillon, sherry, tijm
    >> Reageer (0)
    01-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spek met eieren in microgolf
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Per persoon
    2 sneetjes gerookt of vers ontbijtspek
    2 eieren
    peper en zout
    Leg de sneetjes spek op een plat bord of schaal geschikt voor microgolf. Dek ze af met keukenpapier. Laat ± 2 min garen op ca 700 Watt. Klop de eieren en kruid naar smaak. Giet de eieren over het spek. Laat enkele minuten stollen in de microgolf. Kijk regelmatig en roer de gestolde eieren enkele keren los. De omelet moet nog wat smeuig zijn. Serveer onmiddellijk in het warme bord (let op voor vingers). Gerookt spek is van nature zout. Pas de hoeveelheid zout aan of laat gewoon weg.


    Categorie:Microgolfgerechten
    Tags:spek, eieren, ontbijtspek
    >> Reageer (1)
    25-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gehakt in witloofjasje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor 2 personen
    4 witloofstronken (middelgroot)
    250 g gehakt, gekruid
    400 g vastkokende aardappelen
    1 teentje knoflook, fijngesnipperd
    1 dl water
    peterselie, fijngesnipperd

    Rol van het gehakt 4 worstjes. Snij de witloofwortel weg en houd de mooie blaadjes. Verpak elk worstje in meerdere blaadjes witloof. Steek er een houten prikker door om het samen te houden. Schil de aardappelen, spoel ze in water en snij ze in fijne schijfjes van een halve centimenter. Schik ze op de bodem van een microgolfschotel en bestrooi met het knoflook. Leg hierop de witloofpakjes naast elkaar. Kruid met peper en zout. Overgiet met water. Dek af met deksel of microgolffolie. Plaats gedurende 15 min in microgolf op 850 Watt. Laat nog 5 min afgedekt nagaren. Kontroleer met een houten prikker of de aardappelen gaar zijn. Bestrooi met peterselie.
    Tip:
    Hier werden Nicola-aardappelen gebruikt.
    In de handel is het gehakt doorgaans reeds gekruid.


    Categorie:Microgolfgerechten
    Tags:witloof, gehakt, aardappelen, look, nicola
    >> Reageer (2)


    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    Foto

    Categorieën
  • Barbecue (6)
  • Confituren (2)
  • Dessert - Aardbei (3)
  • Dessert - Cake (3)
  • Desserten (15)
  • Dranken (2)
  • Eiergerechten (14)
  • éénpansgerechten (6)
  • Gevogelte en wild (13)
  • Groenten (29)
  • Groenten-Aardappelen (4)
  • Groenten-Asperges (12)
  • Groenten-Kool (4)
  • Groenten-Witloof (6)
  • Groentetaarten (7)
  • Hapjes - Tapas (24)
  • Microgolfgerechten (12)
  • Oma's recepten (34)
  • Oma's Stoemp-Puree (8)
  • Opleggen en inmaken (1)
  • Pasta's (22)
  • Rijst (1)
  • Salades (16)
  • Sauzen (13)
  • Snacks - Brood (4)
  • Soepen A - J (16)
  • Soepen K - S (22)
  • Soepen T - Z (12)
  • Steengrill - Gourmet - Fondue (2)
  • Vis - Schaaldieren (8)
  • Visgerechten (22)
  • Vleesgerechten (13)
  • Vleesgerechten-Lam (3)
  • Vleesgerechten-Rund (5)
  • Vleesgerechten-Varken (13)
  • Voorgerechten (14)

  • Inhoud blog
  • Ovenschotel met gehakt en groenten
  • Schorseneren
  • Knolselder met witte saus
  • Archiducsaus
  • Rode bietensoep
  • Wafels
  • Doperwtensoep
  • Witloof met gehakt en spekjasje
  • Lasagne
  • Venkel gegratineerd
  • Stoofvleespotje met appel
  • Bleekselder of witte selder
  • Venkelvelouté met scampi
  • Pudding met frambozen
  • Vispannetje
  • Gehaktbrood
  • Havermoutpap en koekjes
  • Groene-peperroomsaus
  • Pompoen-ovenschotel
  • Chocomousse met bier
  • 2 februari - Maria-Lichtmis- dan eten we Pannenkoeken
  • Appelen met kaneel
  • Osso Bucco met pasta
  • Aardappeltjes in de oven
  • Gegrilde zalm met witloofstronkjes
  • Zure eiersaus
  • Kwartels met druiven
  • Vleesballekes
  • Witloof met ham en kaas
  • Scampi pikant
  • Preistoemp
  • Lasagne met zalm
  • Eieren gefrituurd
  • Groenekoolsoep
  • Kipfricassee voor vol au vent
  • Hespengebraad met bloemkool
  • Visfilets gegratineerd
  • Spruiten
  • Varkensvlees met witloofroomsaus
  • Konijn met bier of wijn
  • Witloofsoep
  • Scampi in lookboter
  • Gevulde paprika's
  • Cordon blue
  • Gestoofde selder met gehaktballetjes
  • Kip op jagerswijze
  • Wittekoolsoep
  • Witloofstoemp
  • Visfilet met pizzaiola
  • Wittekool
  • Kervelsoep met roomkaas
  • Broodpudding of bodding
  • Nieuwjaarsbrief 2018
  • Jenthes keuken
  • Bij een lekker ontbijt of gezellig vieruurtje: wentelteefjes
  • Cappuccino van soep
  • Ajuinsoep
  • Aspergerolletje
  • Scampi en Sint-Jakobsvruchten
  • Vingerhapje: Kerstomaatjes met garnaal
  • Visfondue
  • Steengrill-Gourmet
  • Hemelse peer
  • Gevulde aardappeltjes
  • Everzwijnragout
  • Roggebrood of toastjes met gerookte zalm
  • Waterkerssoep
  • Varkenshaasje met kruidenkorst
  • Peren met vijgenpuree
  • Konijnfilet met appel en champignon
  • Oesters met kruidenboter
  • Vingerhapje - Pens met appel
  • Lepelhapje met ham en kiwi
  • Vingerhapje: Witloofschuitjes
  • Vingerhapje: Spekballetjes
  • Garnalensoep
  • Wachthapje: Garnaalsoepje met scampi
  • Kwartels met abrikozensaus
  • Kalkoenrollade met champignonsaus
  • Visrolletjes met garnalensaus
  • Vingerhapje: Toast met Roquefort en walnoot
  • Pastinaaksoep
  • Preiroomsoep
  • Wachthapje: Komkommersoepje koud
  • Creme brulee
  • Krabgratin
  • Lepelhapjes: Champignon met lookboter
  • Peer met ham
  • Aperitiefsoepje met erwtjes
  • Vingerhapje: Crostini met gerookte zalm
  • Vispasteitje
  • Kip met mandarijntjes
  • Aperitiefglaasjes
  • Martini - Zalm
  • Varkenshaasje met champignons en Leffe
  • Kalkoenfilet met porto en preisaus
  • Vissoep
  • Paddestoeltjes met eieren
  • Lepelhapje met garnaal of scampi
  • Grissinistokjes met ham
  • Lamsfilet met champignonkorfjes
  • Vingerhapje: Kruidenkaas-hapje
  • Sint-Jakobsschelp
  • Kabeljauw met preistoemp
  • Minibroodjes
  • Visrolletjes met courgettes
  • Wortelstoemp
  • Appelcompote
  • Sint-Jakobsvruchten
  • Marmercake
  • Hazenrug
  • Gele-Paprikasoep
  • Kwartels met vijgen en appelen
  • Currysaus
  • Warme wijn voor koude dagen
  • Garnaalkroketten
  • Rundsvlees in rode wijn
  • Rozijnenbrood
  • Rundtong met champignonsaus
  • Preisoep
  • Geroosterde kwartels
  • Pladijs
  • Sabayon
  • Uientaart
  • Gehaktballen in microgolf
  • Tortelloni
  • Knolseldersoep
  • Savooikool met kotelet
  • Venkel met kaaskorstje
  • Prei op vlaamse wijze
  • Macaroni met tonijn
  • Zuurkoolschotel
  • Gevulde uien met tomatensaus
  • Groenekoolstoemp
  • Rode kool
  • Hete bliksem
  • Tomaatjes met eimengsel
  • Spruitjessoep
  • Farfalle met krabvlees
  • Chocomousse
  • Soepje met garnalen en visblokjes
  • Macaroni met kaas en hesp
  • Vol au vent met tomatensaus
  • Doperwten in microgolf
  • Hamrolletjes met voetselder
  • Prei
  • Macaronischotel met tonijn
  • Bonensoep
  • Witloof - Hamtaart
  • Vis met mosterdsaus
  • Omelet met uien
  • Zeetong
  • Kalfsblanket met witloof en kriekbier
  • Pompoensoep met griezelballetjes
  • Steak met groene pepersaus
  • Pompoen - Paprikasoep
  • Gebraden kip
  • Karnemelksmeus met gepocheerd ei en garnalen
  • Venkelschuitjes met gehakt en kaas
  • Rode bietjes zoet-zuur
  • Tomatentaart
  • Tagliatelli met tonijn en courgettesaus
  • Ajuinstoemp
  • Broccoli - tonijntaart
  • Chili Con Carne
  • Fruitige varkenskotelet
  • Wortelen in microgolf
  • Champignonsoep in microgolf
  • Mosterdsoep met spekblokjes
  • Appelsoep
  • Tomaat tonijn
  • Aardappelpuree
  • Messinaroom
  • Witloof met ballekes
  • Broccolispagetti met mignonette
  • Varkenskotelet met uiensaus
  • Kindertaart
  • Varkensstoofvlees
  • Tagliatelli met blinde vinken en tomatensaus
  • Croque-Monsieur
  • Zuiderse varkenskotelet
  • Warme appelen
  • Aardappelschotel met groene boontjes
  • Aardbeien met roomijs
  • Tomatensaus
  • Uiensoep
  • Mayonaise met mixer
  • Ballekes met zachte currysaus
  • Courgettesoep
  • Spek met aardappelblokjes en groenten
  • Sperziebonensoep met kaas
  • Tapas van mosselen en serranoham
  • Vanillepudding met aardbeien
  • Bechamel of witte saus
  • Erwtjes met appel
  • Pasta met spekblokjes
  • Courgettes gestoofd
  • Tortilla
  • Slasoep
  • Gazpacho

    Foto

    E-MAIL


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    croky_boys
    blog.seniorennet.be/croky_b

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!