NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Ik ben Jenthe, in 1953 geboren en getogen in Leuven (Vlaams-Brabant). In 2000 aangespoeld in Oostende. Na bijna 15 jaar terug naar Vlaams Brabant. Een wandeling en een lekker streekbiertje op een zonnig terrasje, heerlijk. Lekkere eenvoudige gerechten klaarmaken is mijn hobby. Ik zet dan de recepten op papier, neem een foto en laat jullie meegenieten. Neem ook eens een kijkje op mijn receptensite door op de foto hierboven te klikken. Smakelijk!

Nu ook op Facebook: Jenthes keuken 

Foto
Willekeurig SeniorenNet Blogs
lenieoda
blog.seniorennet.be/lenieod
Foto
Foto
Links
  • Powerpoint Moni
  • De wandelaar
  • Taal van het hart
  • Zucchini's recepten
  • Funny website
  • Tuin den Horst
    SeaBreeze jenthes_keuken
    SeaBreeze
    bluebird jenthes_keuken
    bluebird
    Links
  • André 2 Linkoverzicht
  • Kantklossen
  • Betoverend veelzijdig startpagina
  • Koivis
  • Bloggers in de kijker
  • Denbosrand
  • Hobbycreatief
    FUNSITE!TIZIANA jenthes_keuken
    FUNSITE!TIZIANA
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    allerlei
    blog.seniorennet.be/allerle
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    boswachter
    blog.seniorennet.be/boswach
    Foto
    Jenthe's keuken
    Lekkere gerechten, eenvoudig uitgelegd, voor uw dagelijkse keuken of een feestelijk ideetje om je tafelgenoten te verrassen van vingerhapje tot dessert.
    10-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fruitige varkenskotelet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor 2 personen
    2 varkenskoteletten
    3 appelen
    1 ui, fijngesnipperd
    100 g boter



    Schil de appelen, verwijder klokhuis en snij in niet te dunne schijfjes. Bak de koteletten in de helft van de boter en neem uit de pan. Hou ze warm onder aluminiumfolie.Voeg de ui aan het braadvet toe en laat op middelmatig vuur, met deksel op de pan, ± 5 min stoven. Roer af en toe om.Voeg de rest van de boter en de appelschijfjes toe, roer om en laat ± 10 min verder stoven met deksel op de pan. Roer ondertussen nog eens om. Leg de koteletten een paar minuten bovenop de appeltjes zodat ze opnieuw kunnen opwarmen. Serveer het vlees en het appelmengsel op een bord. Geef hierbij gekookte of gebakken aardappelen.


    Categorie:Vleesgerechten-Varken
    Tags:appel, kotelet, ui, boter, varkensvlees
    >> Reageer (1)
    18-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Varkenskotelet met uiensaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor 2 personen
    2 varkenskoteletten
    3 uien, fijngesneden
    2 teentjes knoflook, fijngesnipperd
    2 dl water, ½ blokje bouillon
    2 eetl boter
    1 eetl azijn
    sausbinder
    Stoof de ui en knoflook in de boter, zonder bruin te kleuren, op middelmatig vuur met deksel op de kookpot. Roer regelmatig. Na ± 10 min het water en bouillonblokje toevoegen en kruiden met peper en zout. Laat het geheel ± 10 min doorstoven met deksel op de pot. Voeg de azijn toe. Blijf regelmatig roeren en sausbinder toevoegen. Laat nog een paar minuten doorkoken, zonder deksel, totdat de saus gebonden is. Intussen bak je de koteletten. Serveer ze met de uiensaus en gekookte aardappelen.
    Variatie
    Met gebakken spek is deze uiensaus ook heerlijk.


    Categorie:Vleesgerechten-Varken
    Tags:varkensvlees, uien, kotelet, look, uiensaus, spek
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuiderse varkenskotelet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eenpansgerecht. Voor 2 personen
    2 varkenskoteletten
    1 blik witte bonen (200 ml)
    3 eetl bakboter of olijfolie
    1 fijngesneden knoflookteentje
    1 fijngesneden ui
    1 rode paprika
    6 middelgrote vastkokende aardappelen (Nicola, Charlotte)
    1 rood pepertje of pili-pili, laurierblad
    3 dl warm water + ½
    blokje groentebouillon
    Snij de geschilde aardappelen in dikke frieten. Verwijder de pitten uit de rode paprika en het rode pepertje. Snijd in fijne repen. Het bouillonblokje oplossen in het warme water. Verwarm 2 eetlepels bakboter of olijfolie en bak de koteletten goudbruin. Haal ze uit de pan. Voeg 1 eetlepel bakboter toe in de stoofpan. Doe ui, knoflook, paprika, aardappelen en rode pepertje in de pan. Laat een paar minuten stoven en roer regelmatig om. Overgiet met de bouillon, kruid naar smaak met zout en voeg laurierblad toe. Leg de koteletten bovenop de groenten. Deksel op de stoofpan en 20 minuten garen op matig vuur. De uitgelekte witte bonen bijvoegen. Nog ± 10 min verder stoven zonder deksel om het overtollige vocht te laten verdampen. Kotelet op een bord schikken en de saus eventueel binden met sausbinder. Garneer met peterselie.


    Categorie:Vleesgerechten-Varken
    Tags:pili pili, laurier, aardappel, paprika, witte bonen, kotelet, eenpansgerecht
    >> Reageer (0)
    30-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Varkenskotelet met picklessaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ook wel Cross & Blackwell saus genoemd, naar de Engelse piccalilli.
    Voor 2 personen
    2 koteletten
    4 eetl pickles (vb Devos-Lemmens)
    1 dl lichte room, uit koelkast
    0,5 dl water
    bakboter
    peper, zout
    Smelt de boter en bak de koteletten goudbruin langs beide kanten op middelmatig vuur. Zet deksel schuin op de pan en laat 5 à 10 minuten (naargelang dikte) doorbakken op zachter vuur. Kruid naar smaak met peper en zout. Neem uit de pan en dek af. Blus de braadpan met het water. Schraap de aanbaksels los met houten lepel. Zet de pan even van het vuur en doe er de room en pickles bij. Goed omroeren en gedurende een paar minuten op middelmatig vuur inkoken tot een smeuige saus. Serveer de saus over de koteletten. Geef hierbij frietjes met een slaatje van fijngesnipperd witloof of tuinkers.


    Categorie:Vleesgerechten-Varken
    Tags:picklessaus, kotelet, varkensvlees, tuinkers
    >> Reageer (2)
    21-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Varkensruggebraad
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor 2 personen
    ± 400 g ruggebraad zonder been
    mosterd
    1 eetlepel olijfolie
    ½ koffielepel paprikapoeder
    zout

    Het vlees dun bestrijken met mosterd. Het vlees in een ovenschaal leggen en onder een voorverwarmde grill van 200 C° schuiven. Grill beiden zijden gedurende 10 min. Na een paar minuten de olie met paprikapoeder mengen in een potje en het vlees hiermee instrijken. Herhaal dit regelmatig. Na de grilltijd nog 10 min in de oven laten staan. Kruid het vlees met zout en snij in sneetjes.


    Categorie:Vleesgerechten-Varken
    Tags:ruggegebraad, varkensgebraad, mosterd, olijfolie, paprikapoeder
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Varkenshaasje met kruidenkorst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Feestelijk haasje met verse kruiden.
    Verrukkelijke geuren in de keuken.
    Voor 2 personen
    1 varkenshaasje ( ± 400 g)
    1 bosje peterselie
    1 bosje basilicum
    2 tijmtakjes
    1 knoflookteentje, fijngesnipperd
    1 sjalot, fijngesnipperd
    6 eetl paneermeel
    6 eetl olijfolie
    50 g boter, gesmolten
    peper, zout

    Kruiden afspoelen en droogdeppen. De peterselie en basilicumblaadjes fijnknippen met schaar. Tijmblaadjes van de takjes afritsen. Vermengen met paneermeel, olijfolie, sjalot, knoflook en kruiden met peper en zout. Varkenshaasje droogdeppen met keukenpapier en rondom inwrijven met peper en zout. Twee eetlepels olijfolie verhitten en het vlees rondom mooi bruin bakken. Uit de pan nemen, het fijne uiteinde omvouwen en in een vuurvaste schotel leggen. Het vlees bedekken met een laag kruidenmengsel. Verdeel de rest over de schaal. De gesmolten boter over het geheel verdelen. In een voorverwarmde oven 220° C braden gedurende 30 – 35 min. Na 20 min temperatuur minderen naar 200° C. en het vlees bedruipen met het braadvocht. Serveer hierbij gekookte aardappelen en gestoofde erwtjes of wortelen.


    Categorie:Vleesgerechten-Varken
    Tags:varkenshaasje, kruidenkorst, familiefeest, peterselie, basilicum, tijm, look, sjalot, paneermeel, olijfolie
    >> Reageer (2)
    01-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Varkensvlees met mosterdsaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor 4 personen
    4 varkenslapjes of koteletten
    bakboter
    peper, zout
    1 dl water
    4 eetl mosterd
    2 dl room ( light of soyaroom)
    peper en zout

    Kruid het vlees met peper en zout. Smelt de boter en bak de varkenslapjes of koteletten goudbruin. Na 2 min. omdraaien en op middelmatig vuur 5 à 10 min verder laten bakken (naargelang de dikte van het vlees). Neem het vlees uit de pan en dek af met aluminiumfolie. Blus de braadpan met het water en schraap de aanbaksels los .Zet de pan even van het vuur en doe er de room en de mosterd bij en roer goed om met klopper. Breng al roerend aan de kook en laat even indikken. Serveer het vlees met groenten naar keuze en gekookte aardappelen. Schenk de saus over het vlees. Deze saus is ook lekker bij gepocheerde vis.


    Categorie:Vleesgerechten-Varken
    Tags:varkenslapje, kotelet, mosterd, room, soyaroom, aardappel, worteltjes, vis
    >> Reageer (0)
    13-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Varkenskotelet met zachte currysaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor 2 personen
    2 varkenskoteletten
    1 broccoli (± 400)
    3 sjalotjes, fijngesnipperd
    1 kleine appel (zoet)
    1 dl room
    2 eetl currypoeder
    2 eetl bakboter
    Schil de appel, verwijder klokhuis en snijd in kleine stukjes. Broccoli in roosjes verdelen en 9 min beetgaar koken in kokend water. Afgieten. Hou warm onder deksel. Wrijf de koteletten in met 1 eetl currypoeder, zout en peper. Bak ze rondom bruin en gaar in ± 8 min per kant. Haal ze uit de pan en hou warm onder aluminuimfolie. In het achtergebleven bakvet de sjalotjes, appelstukjes en 1 eetl currypoeder ± 10 min zacht bakken, met deksel op de pan. Regelmatig roeren. De room toevoegen en de saus goed opwarmen. Kruiden met peper en zout. Serveer de kotelet met de saus, broccoli en gekookte aardappelen of gekookte rijst.


    Categorie:Vleesgerechten-Varken
    Tags:kotelet, broccoli, appel, rijst, varkensvlees
    >> Reageer (0)
    30-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finettes met champignonsaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Finettes zijn klein versneden magere varkenssneetjes.
    Voor 2 personen
    400 g finettes
    roomsaus met champignons (vb: potje delicato 330 gr)
    250 g tagliatelli
    parmesan of grana padano, in schilfers

    Tagliatelli koken in gezouten kokend water met een weinig olijfolie. Boter smelten en de finettes op middelmatig vuur ± 3 minuten goudbruin bakken. Champignonroomsaus toevoegen en even opwarmen. Mengen met de uitgelekte tagliatelli en serveren met enkele kaasschilfers.


    Categorie:Vleesgerechten-Varken
    Tags:varkensvlees, pasta, finettes, varkensreepjes, champignon, parmesan, grana padano, champignonsaus, kaasschilfers
    >> Reageer (0)
    10-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Varkenshaasje met champignons en Leffe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor 2 personen
    ± 450 gr varkenshaasje
    250 g champignons
    2 fijngesneden sjalotjes
    ½ flesje bruine Leffe
    kruidnagel, rozemarijn, marjolein(naar keuze)
    1 klontje suiker
    1 dl room
    tijm, laurier, paprikapoeder, peper

    Stoof de sjalotjes even in een klont gesmolten boter (niet bruinbakken)en voeg de in schijfjes gesneden champignons toe. Op middelmatig vuur ± 5 minuten bakken, onder voortdurend roeren. Neem uit de pan en zet apart. Doe nu 1 eetlepel olijfolie en 1 eetlepel boter in de pan (dit geeft een mooi goudkleurig korstje aan het vlees) en braad het varkenshaasje rondom bruin. Voeg de Leffe toe, de kruidnagel, en het klontje suiker. Kruiden naar keuze met tijm, laurier, paprikapoeder, rozemarijn, marjolein en peper. Laat ± 25 min stoven op middelmatig vuur met deksel op de pan. Doe de champignons en sjalot opnieuw bij het vlees ± 10 minuten voor het einde. Haal het vlees uit de pan, versnijd het in sneetjes en schik op bord of schotel. Voeg room toe aan de saus en laat even inkoken. Serveer met aardappelkroketten en eventueel groenten naar keuze zoals gestoofd witloof of groene boontjes omwikkeld met gerookt spek. Je koopt ze in diepvries of je maakt ze zelf: 250 g fijne groene boontjes koken gedurende 12 min. Verfrissen en in gerookt spek rollen. Een paar minuten opbakken in gesmolten boter.
    Geen liefhebber van Leffe, gebruik dan wijn of water, of ½ Leffe en ½ water.


    Categorie:Vleesgerechten-Varken
    Tags:varkenshaasje, sjalot, bruin bier, kruiden, suiker,
    >> Reageer (15)
    03-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Varkensvlees met witloofroomsaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor 2 personen
    300 g witloof ( fijngesneden )
    klontje boter ( 30 gr)
    olijfolie
    3 eetl water
    1 dl room
    peper,zout, muskaatnoot
    2 varkenskotelet of mignonettes
    Smelt de boter en voeg het fijngesneden witloof en het water toe. Stoof op middelmatig vuur gedurende ± 10 min met deksel op de kookpot. Roer af en toe. Bak ondertussen het vlees in ½ boter en ½ olijfolie. Het vlees krijgt zo een mooi goudkleurig korstje. Op middelmatig vuur aan iedere kant 5 min bakken. Kruid het witloof naar smaak met peper, zout en voeg de room toe. Laat op hoog vuur inkoken (± 5 min) en roer regelmatig om. Serveer de saus bij het vlees en kruid naar smaak met een weinig muskaatnoot. Geef hierbij frieten of kroketten. Deze witloofroomsaus is ook zeer lekker bij biefstuk en ander gebraden vlees.


    Categorie:Vleesgerechten-Varken
    Tags:mignonette, varkenskotelet, kotelet, biefstuk, steak, witloof, saus, witloofroomsaus
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hespengebraad met bloemkool
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor 2 personen
    ± 450 g hespengebraad
    1 kleine bloemkool
    currypoeder, paprikapoeder
    soya, een paar druppels
    2 eetl olijfolie
    witte saus
    peper, zout, peterselie
    Dep het vlees droog met keukenpapier. Wrijf het in met paprika, en currypoeder. Bak het in de olijfolie langs alle kanten bruin. Voeg een paar druppels soyasaus toe en laat op een zacht vuur ± 25 min verder garen met het deksel op de pan. Keer het vlees regelmatig om. Kook de bloemkool ± 13 min beetgaar in kokend gezouten water. Maak ondertussen een witte saus, en voeg een beetje currypoeder toe. Kruid het vlees met peper en zout en snij in schijfjes. Serveer onmiddellijk met de bloemkool, de witte saus en gekookte aardappelen. Bestrooi met peterselie.
    Variatie:
    Snij het gebraad in stukjes en bak rondom bruin in de pan of wok met de kruiden en soya. Het vlees is dan sappiger en de braadtijd zeer kort.


    Categorie:Vleesgerechten-Varken
    Tags:hespengebraad, bloemkool, curry, olijfolie, varkensvlees, paprika, curry
    >> Reageer (4)
    01-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Varkenskotelet charcutiere
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een zurige saus van de charcutier (slager). Lekker bij varkensvlees of gepocheerde vis.
    Voor 2 personen
    fijne augurken op azijn (blik)
    2 sjalotjes, fijngesneden
    ½ blokje vleesbouillon
    2,5 dl warm water
    2 eetlepels boter
    1 eetlepel bloem
    peper, zout
    2 varkenskoteletten
    aardappelpuree
    Los het bouillonblokje op in het warm water en zet opzij. Snijd 16 augurkjes in stukjes en hou er 4 hele apart voor de afwerking. Smelt een eetlepel boter en bak de koteletten goudbruin langs beide kanten op middelmatig vuur. Zet deksel schuin op de pan en laat 5 à 10 minuten (naargelang dikte) doorbakken op zachter vuur. Kruid naar smaak met peper en zout. Maak ondertussen de saus klaar: Smelt een eetlepel boter in de pan en fruit de sjalotjes glazig (niet bruin). Strooi er een eetlepel bloem over en goed omroeren. Voeg de bouillon toe, omroeren en de saus even laten indikken. De augurkstukjes toevoegen en kruiden naar smaak met peper en zout. Serveer de kotelet met de saus en geef hierbij aardappelpuree. Eventueel passende groenten zoals groene boontjes of boterboontjes.


    Categorie:Vleesgerechten-Varken
    Tags:kotelet, augurken, puree, boontjes
    >> Reageer (0)


    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    Foto

    Categorieën
  • Barbecue (6)
  • Confituren (2)
  • Dessert - Aardbei (3)
  • Dessert - Cake (3)
  • Desserten (15)
  • Dranken (2)
  • Eiergerechten (14)
  • éénpansgerechten (6)
  • Gevogelte en wild (13)
  • Groenten (30)
  • Groenten-Aardappelen (5)
  • Groenten-Asperges (12)
  • Groenten-Kool (4)
  • Groenten-Witloof (6)
  • Groentetaarten (8)
  • Hapjes - Tapas (24)
  • Microgolfgerechten (13)
  • Oma's recepten (32)
  • Oma's Stoemp-Puree (9)
  • Opleggen en inmaken (1)
  • Pasta's (22)
  • Rijst (1)
  • Salades (16)
  • Sauzen (13)
  • Snacks - Brood (5)
  • Soepen A - J (16)
  • Soepen K - S (21)
  • Soepen T - Z (12)
  • Steengrill - Gourmet - Fondue (2)
  • Vis - Schaaldieren (8)
  • Visgerechten (22)
  • Vleesgerechten (14)
  • Vleesgerechten-Lam (3)
  • Vleesgerechten-Rund (5)
  • Vleesgerechten-Varken (13)
  • Voorgerechten (15)

  • Inhoud blog
  • Kalfsblanket met witloof en kriekbier
  • Everzwijnragout
  • Pompoensoep met griezelballetjes
  • Steak met groene pepersaus
  • Pompoen - Paprikasoep
  • Witloofstoemp
  • Tagliatelli met tonijn en courgettesaus
  • Kip op jagerswijze
  • Ajuinstoemp
  • Broccoli - tonijntaart
  • Visrolletjes met courgettes
  • Chili Con Carne
  • Fruitige varkenskotelet
  • Kip met mandarijntjes
  • Appelsoep
  • Tomaat tonijn
  • Aardappelpuree
  • Messinaroom
  • Witloof met ballekes
  • Broccolispagetti met mignonette
  • Waterkerssoep
  • Varkenskotelet met uiensaus
  • Kindertaart
  • Varkensstoofvlees
  • Tagliatelli met blinde vinken en tomatensaus
  • Osso Bucco met pasta
  • Croque-Monsieur
  • Zuiderse varkenskotelet
  • Warme appelen
  • Aardappelschotel met groene boontjes
  • Aardbeien met roomijs
  • Tomatensaus
  • Uiensoep
  • Mayonaise met mixer
  • Ballekes met zachte currysaus
  • Peer met ham
  • Courgettesoep
  • Appelcompote
  • Grissinistokjes met ham
  • Spek met aardappelblokjes en groenten
  • Sperziebonensoep met kaas
  • Tapas van mosselen en serranoham
  • Vanillepudding met aardbeien
  • Bechamel of witte saus
  • Erwtjes met appel
  • Pasta met spekblokjes
  • Gestoofde selder met gehaktballetjes
  • Courgettes gestoofd
  • Tortilla
  • Broodpudding of bodding
  • Slasoep
  • Gazpacho
  • Cake met appelen
  • Lamskotelet met ananas
  • Witte of rode koolsalade
  • Tomatensoep met gehaktballetjes
  • Meloen met Gandaham
  • Kaassoep met balletjes
  • Broccoli en tomaten gegratineerd
  • Tagliatelle met boschampignons en witloofslierten
  • Paella
  • Komkommersoep
  • Tortilla met courgette
  • Bloemkoolsalade
  • Sperzieboontjes met spek
  • Boterham met platte kaas en radijzen
  • Lepelhapjes: Champignon met lookboter
  • Visfilet met pizzaiola
  • Martini - Zalm
  • Aardbei - braambessen - frambozenconfituur
  • Komkommerschuitje
  • Courgette met tomaten en mozarrellaschijfjes
  • Rode bietensoep
  • Tomatensla
  • Verse tomatensoep
  • Veldsla met tomaten, champignon en avocado
  • Bij een lekker ontbijt of gezellig vieruurtje: wentelteefjes
  • Varkenskotelet met picklessaus
  • Provencaalse saus
  • Snijbonen
  • Gerookte zalm met toast
  • Melbatoast met verse kaas en radijs
  • Salade Niçoise
  • Broccoli
  • Varkensruggebraad
  • Varkenshaasje met kruidenkorst
  • Soepvleesfricassee
  • Groene boontjes
  • Broccolisoep
  • Meloen met ham
  • Mosselsoep
  • Slastoemp met eieren
  • Oma's stoofkarbonaden
  • Aardbeien met sabayon
  • Knolseldersalade
  • Gehaktballekes in tomatensaus
  • BBQ: Ribstuk - Cote a l'os
  • BBQ: Gegrilde sardines
  • Tonijn met kruidenboter
  • BBQ: Gemarineerde visbrochet
  • Tomaat - Basilicumtaart
  • Garnalentoren
  • Wachthapje: Komkommersoepje koud
  • Vruchtenstokje met kaasdip
  • Mosselen natuur
  • Spinazie
  • BBQ: Scampi op de barbecue
  • BBQ: Aardappelspies
  • BBQ: Kalfsbrochet met kerstomaat
  • Seldersoep
  • Aardbeibloesem
  • Doperwten
  • Avocado met krab
  • Trostomaatjes gegrild
  • Spagetti Bolognese
  • Paprikasoep
  • Blinde vinken met worteltjes
  • Meloen met gerookte zalm
  • Steak met champignonsaus
  • Gehaktballen met krieken
  • Zalmfilet met bearnaisesaus en garnalen
  • Prei - witloofsoep
  • Wortelen
  • Bolognesesaus
  • Witloof - appelsalade
  • Witloof met veldsla
  • Zalm met prei
  • Tomatensoep met verse basilicum
  • Wortelstoemp
  • Appeltaart
  • Venkel en tomatengratin
  • Pensen met appeltjes
  • Rosbief met groentenkrans
  • Ratatouille
  • Wortelsoep
  • Vijgenconfituur
  • Varkensvlees met mosterdsaus
  • Ijsbergsla met paprika en komkommer
  • Nieuwe aardappelen
  • Veldsla met uien en spek
  • Ijsbergsla met fruit
  • Citroendrankje
  • Veldsla met ei en bieslook
  • Boterham met aardbeien
  • Chocomousse
  • Asperges gestoofd
  • Tomaat met vinaigrette
  • Boterboontjes
  • Asperges en Serranoham
  • Asperges met garnalen
  • Kabeljauw met preistoemp
  • Witloof met champignonsaus
  • Bonensoep
  • Zeetong
  • Kippenbouillon met asperges
  • Chipolata met zongedroogde tomaten
  • Asperges met gerookte zalm
  • Asperges op vlaamse wijze - a la flamande
  • Gevulde avocado
  • Pangasius met asperges en garnalen
  • Aspergesalade met aardbeien
  • Groene aspergesoep
  • Aspergesoep
  • Macaronischotel met tonijn
  • Bloemkoolsoep
  • Broccoli - tonijntaart
  • Witloofroomsaus
  • Courgette in tomatensaus
  • Venkel met tomaten - hamsaus
  • Tomatensoep met venkel en garnalen
  • Asperges met garnalensaus
  • Aspergetaart met ham en broccoli
  • Provencaalse groentesoep
  • Erwten en wortelen
  • Bloemkool
  • Varkenskotelet met zachte currysaus
  • Visballetjes in tomatensaus
  • Kaassaus
  • Knolselder met witte saus
  • Tagliatelli met tuinkruiden en zalmfilets
  • Aardappelkroketten
  • Selder in tomatensaus met balletjes
  • Venkelsoep
  • Verrukkelijk spekslaatje
  • Vissoep
  • Spagetti met scampi en garnalen
  • Mosterdsaus
  • Appelen gevuld met prei
  • Aspergeslaatje
  • Spaanse gamba's met knoflook en ui
  • Asperges met ham en kaassaus
  • Andijviestoemp met spekjes
  • Kip met preiroomsaus
  • Gele-Paprikasoep
  • Chipolata met champignons en kerstomaat
  • Tagliatelle met kalfsragout
  • Knolselderstoemp
  • Witloofsoep
  • Lamskoteletjes met witloof
  • Kip en paddestoelensalade

    Foto

    E-MAIL


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    mamouchkatje
    blog.seniorennet.be/mamouch

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!