NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Ik ben Jenthe, in 1953 geboren en getogen in Leuven (Vlaams-Brabant). In 2000 aangespoeld in Oostende. Na bijna 15 jaar terug naar Vlaams Brabant. Een wandeling en een lekker streekbiertje op een zonnig terrasje, heerlijk. Lekkere eenvoudige gerechten klaarmaken is mijn hobby. Ik zet dan de recepten op papier, neem een foto en laat jullie meegenieten. Neem ook eens een kijkje op mijn receptensite door op de foto hierboven te klikken. Smakelijk!  

Foto
Gastenboek
  • ZIET ER LEKKER UIT
  • ZIET ER LEKKER UIT
  • Ik zie hier lekkere recepten
  • hallo Jenthe, terug van weggeweest.
  • Beste blogger

    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ive2
    blog.seniorennet.be/ive2
    Foto
    Links
  • Powerpoint Moni
  • De wandelaar
  • Taal van het hart
  • Zucchini's recepten
  • Funny website
  • Tuin den Horst
    SeaBreeze jenthes_keuken
    SeaBreeze
    bluebird jenthes_keuken
    bluebird
    Links
  • André 2 Linkoverzicht
  • Kantklossen
  • Betoverend veelzijdig startpagina
  • Koivis
  • Bloggers in de kijker
  • Denbosrand
  • Hobbycreatief
    FUNSITE!TIZIANA jenthes_keuken
    FUNSITE!TIZIANA
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    moekeontour3
    blog.seniorennet.be/moekeon
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    gipfelstuermer
    blog.seniorennet.be/gipfels
    Foto
    Jenthe's keuken
    Lekkere gerechten, eenvoudig uitgelegd, voor uw dagelijkse keuken of een feestelijk ideetje om je tafelgenoten te verrassen van vingerhapje tot dessert.
    Reacties op bericht (6)


    12-11-2007
    pompoensoep
    Probeer na het aanstoven, de groenten eens te blussen met een heerlijk belgisch "blond" abdij- of trappistenbier. Het feest kan niet stuk.

    12-11-2007 om 12:22 geschreven door LUDO


    20-11-2006
    Pompoensoep
    Heerlijk recept zo blijkt. Mijn oudste dochter is voor het eerst zwanger, en ik voor de eerste keer oma en zij houdt enorm van jouw soep. Ikzelf durf ook een verse tomaten toe te voegen.Bedankt

    20-11-2006 om 15:13 geschreven door Paulette


    03-11-2006
    pompoensoep
    met het wit van prei erbij als basis, even heerlijk, en indien je geen selder in huis hebt gebruik dan een heel klein beetje selderijzout, maar pas op met het gebruik van teveel zout, kan schadelijk zijn voor je gezondheid...

    03-11-2006 om 11:52 geschreven door c.descheemaecker


    18-10-2006
    Lekker met
    Ik maak pompoensoep altijd in combinatie met rode paprika's, geeft meteen een mooi kleurtje en smaakt heerlijk.

    18-10-2006 om 18:17 geschreven door freddy11


    08-10-2006
    pompoensoep
    echt een lekker soepje! Met de kaas van staf is het ook best wel te smaken!!!!

    08-10-2006 om 11:10 geschreven door heidi


    09-01-2006
    pompensoep
    ikzelf doe in mijn pompoensoep nog maredsouskaas bij. Geeft er een heerrlijk tintje aan. Staf

    09-01-2006 om 15:43 geschreven door staf


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
    Veiligheidscode *
    Code voorlezen
    Nieuwe code aanvragen


    Typ de cijfers/letters die u ziet in de figuur exact over in het tekstvak onder de figuur. Zo is het zeker dat u een bezoeker bent en geen machine.
    Kan u de code niet lezen? Klik dan HIER om een nieuwe in te laden, blijf dit doen totdat je ze wél kan lezen en overtypen. Zo wordt spam vermeden op dit blog en de veiligheid gegarandeerd.
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)


    Foto

    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    Categorieën
  • Barbecue (6)
  • Confituren (2)
  • Dessert - Aardbei (3)
  • Dessert - Cake (3)
  • Desserten (15)
  • Dranken (2)
  • Eiergerechten (14)
  • éénpansgerechten (6)
  • Gevogelte en wild (13)
  • Groenten (30)
  • Groenten-Aardappelen (5)
  • Groenten-Asperges (12)
  • Groenten-Kool (4)
  • Groenten-Witloof (6)
  • Groentetaarten (7)
  • Hapjes - Tapas (25)
  • Microgolfgerechten (14)
  • Oma's recepten (30)
  • Oma's Stoemp-Puree (9)
  • Opleggen en inmaken (1)
  • Pasta's (22)
  • Rijst (1)
  • Salades (16)
  • Sauzen (13)
  • Snacks - Brood (5)
  • Soepen A - J (16)
  • Soepen K - S (21)
  • Soepen T - Z (12)
  • Steengrill - Gourmet - Fondue (2)
  • Vis - Schaaldieren (8)
  • Visgerechten (23)
  • Vleesgerechten (14)
  • Vleesgerechten-Lam (3)
  • Vleesgerechten-Rund (5)
  • Vleesgerechten-Varken (14)
  • Voorgerechten (15)

  • Inhoud blog
  • Salade Niçoise
  • Tomatensoep met verse basilicum
  • Courgettes gestoofd
  • Boterboontjes
  • Ijsbergsla met paprika en komkommer
  • Nieuwe aardappelen
  • Veldsla met uien en spek
  • Appeltaart
  • Boterham met platte kaas en radijzen
  • Asperges en Serranoham
  • Asperges met garnalen
  • Aspergerolletje
  • Asperges gestoofd
  • Tomatensaus
  • Chipolata met zongedroogde tomaten
  • Asperges op vlaamse wijze - a la flamande
  • Peer met ham
  • Chocomousse
  • Aspergesalade met aardbeien
  • Chili Con Carne
  • Tomaat met vinaigrette
  • Visfilet met pizzaiola
  • Broccoli
  • Komkommersoep
  • Boterham met aardbeien
  • Asperges met gerookte zalm
  • Kabeljauw met preistoemp
  • Appelcake
  • Broodpudding of bodding
  • Pangasius met asperges en garnalen
  • Asperges: Basisrecept
  • Aspergesoep
  • Bloemkoolsoep
  • Broccoli - tonijntaart
  • Vanillepudding met aardbeien
  • Spek met aardappelblokjes en groenten
  • Groene boontjes
  • Soepvleesfricassee
  • Aardappelschotel met groene boontjes
  • Ijsbergsla met fruit
  • Spaanse gamba's met knoflook en ui
  • Tomatensoep met venkel en garnalen
  • Aardbeien met sabayon
  • Kippenbouillon met asperges
  • Kipfricassee voor vol au vent
  • Knolseldersalade
  • Varkenskotelet met zachte currysaus
  • Slasoep
  • Kaassaus
  • Pasta met spekblokjes
  • Knolselder met witte saus
  • Witloof - appelsalade
  • Zeetong
  • Tagliatelli met tuinkruiden en zalmfilets
  • Aardappelkroketten
  • Venkelsoep
  • Verrukkelijk spekslaatje
  • Vleesballekes
  • Venkel met tomaten - hamsaus
  • Pudding met frambozen
  • Aspergeslaatje
  • Asperges met ham en kaassaus
  • Kip en paddestoelensalade
  • Komkommer Polonaise
  • Groene aspergesoep
  • Tomaten gevuld met gehakt
  • Rijstpap
  • Tarte Tatin met groenten
  • Gehaktbrood met spekjasje
  • Varkenshaasje met kruidenkorst
  • Bechamel of witte saus
  • Verse tomatensoep
  • Asperges met garnalensaus
  • Asperges met beenham
  • Zalmrolletje
  • Varkensruggebraad
  • Aspergetaart met ham en broccoli
  • Asperges met een korstje
  • Ajuinstoemp
  • Aardappelen op z'n italiaans
  • Bolognesesaus
  • Bonensoep
  • Pasta met zalm en garnalen
  • Risotto met zeevruchten
  • Provencaalse groentesoep
  • Preirolletjes met ham
  • Rijst met tonijn
  • Bloemkool
  • Erwten en wortelen
  • Tortilla
  • Spaanse omelet
  • Vleessaus
  • Tortilla met courgette
  • Zuiderse varkenskotelet
  • Appelsoep
  • Wafels
  • Zeevruchtenspagetti
  • Avocadosalade met grijze garnalen
  • Gemarineerde zalmfilet met kruiden
  • Lintpasta met spinazie en kip
  • Tomaten met eieren
  • Fusilli met gegrilde zalm
  • Gehakt in witloofjasje
  • Appeltjes in de oven
  • Paddestoeltjes met eieren
  • Gevulde eieren
  • Met Pasen zie je eieren in alle kleuren en smaken
  • Gevulde eitjes
  • Vispotje met lengfilet
  • Kip op jagerswijze
  • Preistoemp
  • Gerookte zalm met toast
  • Uitsmijter
  • Eieren gefrituurd
  • Omelet met champignons en kaas
  • Vogelnestjes
  • Kalfsblanket met witloof en kriekbier
  • Tagliatelli Carbonara met gerookte zalm
  • Cordon blue
  • Fijne kippesoep
  • Kabeljauw met provencaalse saus
  • Zure eiersaus
  • Tomaatjes met eimengsel
  • Farfalle met krabvlees
  • Andijvie, gestoofd
  • Oma's stoofkarbonaden
  • Champignonsoep
  • Visgratin met spinazie
  • Veldsla met tomaten, champignon en avocado
  • Hamrolletjes met voetselder
  • Courgette met tomaten en mozarrellaschijfjes
  • Appelcompote
  • Macaroni met tonijn
  • Pompoen-Paprikasoep
  • Witloof met ballekes
  • Bleekselder of witte selder
  • Varkenskotelet met uiensaus
  • Lasagne
  • Currysaus
  • Appelen met kaneel
  • Stoofvleespotje met appel
  • Gedroogde ham met knolselder
  • 2 februari: Met Lichtmis eten we pannenkoeken
  • Tomatentaart
  • Zuurkoolschotel
  • Steak met groene pepersaus
  • Visfilets met piperade
  • Bij een lekker ontbijt of gezellig vieruurtje: wentelteefjes
  • Doperwten in microgolf
  • Prei op vlaamse wijze
  • Forel met sinaasappelboter
  • Groene-peperroomsaus
  • Venkel met kaaskorstje
  • Vis met mosterdsaus
  • Snijbonen
  • Uientaart
  • Uiensoep
  • Groenekoolsoep
  • Tagliatelle met kastanjechampignon en kalfslapje
  • Chipolata met champignons en kerstomaat
  • Preisoep
  • Savooikool met kotelet
  • Spruiten
  • Gehaktbrood
  • Ballekes met zachte currysaus
  • Karnemelksmeus met gepocheerd ei en garnalen
  • Gebraden kip
  • Venkelschuitjes met gehakt en kaas
  • Wortelen in microgolf
  • Kalfslapje Napolitaine met pasta
  • Pladijs
  • Spek met eieren in microgolf
  • Gevulde paprika's
  • Soepje met garnalen en visblokjes
  • Witloofstoemp
  • Scampi pikant
  • Croque-Monsieur
  • Mayonaise met mixer
  • Marmercake
  • Witloof met ham en kaassaus
  • Macaroni met kaas en hesp
  • Omelet met uien
  • Havermoutpap en koekjes
  • Witloofsoep
  • Wittekoolsoep
  • Jenthes keuken
  • Ajuinsoep
  • Vingerhapje: Spekballetjes
  • Roggebrood of toastjes met gerookte zalm
  • Aperitiefsoepje met erwtjes
  • Vingerhapje: Witloofschuitjes
  • Stoofvlees met bruine Leffe
  • Garnalensoep
  • Tomaat Garnaal
  • Melbatoast met verse kaas en radijs
  • Avocado met krab
  • Oesters met kruidenboter
  • Lepelhapje met garnaal of scampi
  • Cocktailworstje met mosterdkaas
  • Vruchtenstokje met kaasdip

    Foto

    Foto

    E-MAIL


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    arthosteart
    blog.seniorennet.be/arthost

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!