NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Joggers Brecht
Bezoek regelmatig de site van de club www.runninbrecht.be
Foto
Een goed voornemen voor 2016!!!! Regelmatig naar de trainingen van de running,
Foto

Site van de club.
www.runninbrecht.be

Mijn eerste meisje had een bloes met 40 knoopjes,en als je lekker wilde vrijen met zo'n wicht dan moesten één voor één die 40 knopen open en voordat pa d'r aan kwam,moest alles weer dicht.Dan vloog ze schichtig als een vogel uit je armen,en ik zat weer netjes bij m'n koffie en m'n koekje toch had dat knoopjes-knopen zo zijn eigen charme,ik had het echt niet willen ruilen voor een rits!
Toon Hermans.

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
19-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 19 Maart

Joekes,

Vanmorgen met een hele bende de bosloop gaan verkennen maar ammaai het zal nog lekker moeten drogen in het bos voor het helemaal te belopen is. Met enkelen het toerke afgekort wegens te nat maar wel een lekker toerke gedaan. Zondag hopelijk mooi weer!! Heb ook nog enkele foto's ontvangen van Ria van de Urban trail in Antwerpen. Tot Zondag !

Doei.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
19-03-2017, 22:11 geschreven door Leo,
Reacties (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaderdag !!!

Speciaal voor alle papa's,


0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
19-03-2017, 08:47 geschreven door Leo,
Reacties (0)
17-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mail van Josée gekregen.

Na een mooie schitterende lentedag naar de orangerie vertrokken. Er zaten al 2 loperkes  die nog wat energie hadden overgehouden om nog een rondje mee te gaan lopen.  De opkomst was mager. Met zijn 4  zijn vertrokken en we vroegen ons af wat er toch met ons Franske was, die komt niet opdagen??? We gaan een keertje informeren. Margriet en Carolientje zaten voor de TV en Frans was naar een beurs dus nu weten we dat alles dik in orde is. Zo was ons toerke wat omgevormd en zijn we een keertje langs het kanaal gelopen.  We hadden wat last van de eerste warmte, de beentjes wilde niet goed mee maar we gingen toch nog langs het donker straatje. Puffen en blazen en doorzetten en we zijn aan de orangerie geraakt. We zullen het maar een vetverbrandingstraining noemen. Van ’t weekend gaan de hemelsluizen weer open en zal de zuurstof terug op pijl komen.

Bedankt meisje.

Nog een paar foto's gevonden van Arbun Trail Antwerpen 2017.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
17-03-2017, 20:01 geschreven door Leo,
Reacties (0)
13-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslagje van Marie gekregen.

Er was nog redelijk veel volk om te lopen en te wandelen .Er waren ook Runnerkes  op verplaatsing te Antwerpen ,om in en op gebouwen te lopen . Ieder zijn ding hé....Het zonnetje was van de partij . In verschillende groepjes vertrokken. Er was niet veel nieuws , we hopen alleen dat het met de Bosloop ook zo goed weer zal zijn .
De Octaaf was jarig geweest en heeft een rondje gegeven in de Keizershoeve .Wij ook weer happy. Bedankt Octaaf
We zijn allemaal op tijd naar huis gegaan om te douche .Dan konden we in de namiddag nog genieten van het zonnetje.
                                  Tot de volgende


0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
13-03-2017, 19:05 geschreven door Leo,
Reacties (0)
10-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training op Donderdag

Joekes,

Met een mooi groepje een lekker rondje gaan lopen vanavond, Joséeke wist te vertellen dat Kirsten Zondag naar Antwerpen rijdt en dat er nog plaatsen vrij waren dus ik heb me dan opgegeven om mee te rijden en dan zijn er nog 2 plaatsen vrij in haar wagentje, dus moesten er liefhebbers zijn laat iets weten !!! We vertrekken dan bij ons thuis om 9u dus.... je moet in St Job NIET op ons wachten !!!!

Doeiiiii


0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
10-03-2017, 00:15 geschreven door Leo,
Reacties (0)
08-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag avond in de Orangerie. Mailtje van ons Joséeke.

Amai heel wat loperkes samengekomen in de orangerie!  Iedereen had wel iets te vertellen want het was er niet bepaald stillekens  .  We stonden nog wat te overleggen wat er werd gelopen want we hebben al lemaal een doel dat gaat van marathon,20 kilometer van Brussel,ten miles en zondag den urban trail.  De groepkes werden gevormd en weg waren we.  De lange toer werd geleid door een man en een vrouw maar de afspraak was om de 10 km rustig uit te lopen.  De 4 mannen namen de kop over maar werden op een afstand gevolgd door 4 vrouwen die dit niet aan hun hart lieten komen en rustig hun tempo aanhielden.  Op een bepaald punt een ommekeer door de 4 mannen, volgens mij hebben ze schrik in het donker en gingen ze uit de wind hangen.  Ik heb wel opgevangen dat Frans schrik heeft gekregen van honden, vorige week donderdag heeft een klein hondje hem de pas afgesneden en is hij nog maar een keertje gevallen. zijn ribben zijn nog heel gevoelig , maar het woord zetel kent Frans niet.  Bij aankomst zaten er al wat loperkes in de orangerie en onze Leo speelde weer garçon.  Hij had haast want het licht ging al uit en ik was nog niet klaar met doorspoelen!  Naar huis en donderdag word er ook nog gelopen allemaal welkom!!!

En ..... ja ik had haast want ons Ritje had rijstpap gekookt tegen dat ik thuis kwam! kei schattig hé ??

Naar ik vernomen heb heeft de Frans nog één kans en dan krijgt hij thuis een RODE kaart en mag hij na zonsondergang niet meer buiten! dus matekes gelieve er een beetje op te letten hé want we zouden hem missen ! En on Magrietje altijd maar voor verpleegster zorgen hahaha

Doei


0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
08-03-2017, 21:33 geschreven door Leo,
Reacties (0)
06-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Urban trail Antwerpen

Joekes,

Om samen te rijden naar de Urban Trail in Antwerpen volgende Zondag spreken we af om 9.00 u parking KH. St Job, daar kunnen we zien wie met wie mee rijd. De meesten starten in wave 5 om 10.20u. We zien wel.

Doei.


0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
06-03-2017, 12:20 geschreven door Leo,
Reacties (0)
05-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagloopje

Wat was me dat vanmorgen toen we aan de KH. aankwamen? Mijn eerste gedacht was dat er een bende nietsnutten die in een container geslapen hadden van oud papier J.Michel, en nu aan hun ochtend oefeningen bezig waren of op hun matjes met gezicht naar het oosten hun gebeden aan het doen waren. Maar wat bleek haha het waren joggers van Runninbrecht! Die hun oefeningen aan het aanleren waren, maar het was een raar gezicht hoor. Het was intussen 10u geworden en die gasten zaten nog altijd op hun matje en we hebben ze dan maar met rust gelaten en gaan lopen want daar waren we voor gekomen natuurlijk! Onderweg kwam Ria Vercammen met het voorstel om niet te lang te gaan lopen want ….... ik ga trakteren seffens, dus geen poezen toerke vandaag en recht naar de KH. Waar haar ventje al stond te wachten met een koffer vol met MmMmM lekkere drankjes want Ria had voor de drank en Herwig die ook jarig was geweest voor het snoep !!!! lekkere cake of vlaai met Cava wat wil een mens op Zondagmorgen na het sporten nog meer ??? Dikke merci voor de traktatie en PROFICIAT aan de jarigen Ria en Herwig.

Na spijs en veel drank moesten er nog een paar foto's gemaakt worden en .... als je goed kijkt kan je er een paar uithalen die verschillende glaasjes gedronken hadden hahahah

Doei...


0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
05-03-2017, 19:42 geschreven door Leo,
Reacties (2)
27-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van een reporter ter plaatse.

 

26 februari weer een belangrijke zondag voor de jogclub van Brecht.  We gingen wandelen of … lopen in het mastbos in Breda.  Leo Peeters de organisator stelde voor om met zijn allen samen te komen op de parking noorderkempen.  Enkele chauffeurs hadden nog zitplaatsen over en stelde voor om nog iemand mee te nemen zodat we niet met 20 auto’s moesten rijden.  Het konvooi vertrok richting Breda en we hoopten dat het niet ging regenen.  Zoals gewoonlijk moet er voor het vertrek, eerst een foto worden genomen en de fotograaf had zijn fototoestel vergeten, dan maar met de moderne dinges dat gaat allemaal.  De lopers vertrokken allen tesamen onder begeleiding van Els, de wandelaars werden begeleid door Rita .  Na enkele km stonden de wandelaars al te supporteren voor de moedige lopers, er was zelfs een reporster bij  en er werd  gefilmd . Het was droog en in het bos ook niet vettig, maar ze hadden er een vettig patje uitgekozen.  Daar moesten we op één rij lopen.   Erwin stoote zijn teen aan een boomstronk en Margot maakte een zachte landing!  De groep lopers hadden keuze om 7,5 km of 9,5 km te lopen ieder zijn ding.  Bij aankomst aan huis Den Deijl was er een traktatie van de club dit keer geen plat water maar we mochten kiezen van de drankkaart!  Een chocomelkske is goe voor te recupureren . Leo  kwam trakteren met zijn zelfgemaakte pralinnekes .  Na een stevige wandeling of loopje heb je meestal honger,daar had ik aangedacht.  Ik  had vanillewafels gebakken en de hele groep ermee getrakteerd.  Na afloop werd er nog even stilgestaan bij degene die het georganiseerd had en dit verdiende toch een stevig applaus en al degene die er aan meegewerkt hebben verdienen het ook! We vertrokken terug naar de noorderkempen en brachten ieder veilig terug op zijn bestemming.

Leo een geslaagde activiteit!!!!

Joséeke bedankt voor de wafeltjes hé Meiske !!!!!! da was een lekkere traktatie.

Tot de volgende.


0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
27-02-2017, 18:28 geschreven door Leo,
Reacties (0)
26-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loopje in het buitenland!

Joekes,

Vandaag met een mooie groep loperkes / wandelaars een rondje gaan doen in het mastbos in Breda, iemand zin om er een verslagje van te schrijven? Laat je gaan !!!!

Doei.


0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
26-02-2017, 16:20 geschreven door Leo,
Reacties (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaan lopen in Breda!

Joekes,

Vandaag zijn we in het buitenland een rondje gaan lopen,en ze zullen het geweten hebben want we waren met een mooie groep lopers/ wandelaars. Ik verwacht van iemand een verslagje hé ! laat je gaan.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
26-02-2017, 16:12 geschreven door Leo,
Reacties (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaan lopen int Mastbos Breda,

Sfeerbeelden,


0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
26-02-2017, 16:08 geschreven door Leo,
Reacties (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mastbosloop !!!

Sfeerbeelden,


0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
26-02-2017, 16:05 geschreven door Leo,
Reacties (0)
24-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag is het zover !!

Joekes,

Zondag is het zover en het weer zal al iets beter zijn!

Ons Ritje gaat voor de wandelaars zorgen en een toerke van bijna 4,5 km doen. De lopers vertrekken allemaal samen maar onder weg gaan de snellere nog een eindje verder tot aan het rondpunt zoals het plannetje te zien is dubbele pijlen en dat onder leiding van ons Els B.(9,5km) De andere (tragere) 7 km met de Leo slaan aan het eeuwig laantje rechts af waar de andere ook weer terug komen en zo naar Den Deijl waar we samen nog iets gaan drinken (ééntje) op kosten van de club toppy toppy bedankt!! zij die alleen op stap zijn kunnen ze thuis inlichten "het zal niet te laat worden"

Tot dan ....


0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
24-02-2017, 16:00 geschreven door Leo,
Reacties (0)
23-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winderig loopje volgens Joséeke.

Wind,wind,wind dat was alles wat ze voorspelde maar geen regen. Ik dacht ik laat mijn fiets op stal staan en loop naar de orangerie om te zien wie er nog wil lopen. Marina en J.V.L. zaten op hun vaste plaats te wachten wie er opdaagde.  Ze keken heel verwonderd toen ik  binnenkwam en zei dat het heel zwaar lopen was wind tegen. Ik had  precies al  een hele berg beklommen. Chris kwam zijn beentjes ook  nog eens loslopen en had hetzelfde onderwerp wind,wind,wind maar toch gingen we lopen en de toer omvormen. Op het molenheiken kregen we nog een regenvlaag over ons heen en moesten we elkaar vastgrijpen om recht te blijven we vlogen ipv te lopen!  Ik besloot aan het rond punt huiswaarts te lopen maar Marina,Chris en Jefke liepen mee. Ik was veilig thuis maar de ander mochten nu de berg gaan beklimmen. Ik  heb vernomen dat er in Sint-Job maar 2 loperkes waren en in Brecht 4 !

Zondag lopen we in het Mastbos.

"Marellenweg 8 Breda" is het adres voor de GPS moest er iemand zijn die NIET langs sJob 9u of Brecht station 9.15u komt.

Tot Zondag,en het zal droog zijn.


0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
23-02-2017, 22:16 geschreven door Leo,
Reacties (0)
22-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mail van ons Joséeke !!!!

Op de weergoden kun je toch niet altijd vertrouwen. Metovista voorspelde regen! Het zou van tien voor acht tot tien over acht een flinke bui gaan doen.  In de orangerie werd er al voorgesteld om tien minuten later te vertrekken maar niks van we smelten er niet van.  Het viel op dat er vooral veel mannen waren en dat die allemaal de lange toer gingen lopen. Een andere groep ging voor de kortere toer, en de aanwezige vrouwen sloten daar bij aan.   Zoals vorige week langs de nieuwe ring zonder struikelpartijen.  Bij aankomst zaten er al twee jonge mannen in de orangerie, ze hadden de lange toer afgesneden en aan een stevig tempo gelopen (uitgeteld! ) zo kwamen ze allemaal in kleine groepjes terug in de orangerie aan.  Het plat water werd uitgeschonken door Leo Peeters en na de doorspoeling had Jeroen nog een belangrijke mededeling. Zijn stem was wat zwak en de deur ging terug toe. Hij had affiches en  flyers bij van de bosloop. Iedereen die een affiche wil uithangen of flyerkes wil ronddelen kan die bij Jeroen afhalen. Je moet ook laten weten waar je  de affiche  hebt opgehangen. Er werden al wat affiches en flyers meegenomen om uit te hangen en rond te delen.We hopen dat hierdoor den bosloop een groot succes word!!!

Bedankt Meiske !!!!!

Nog een paar foto's gevonden.


0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
22-02-2017, 20:41 geschreven door Leo,
Reacties (0)
20-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmorgen aan de KH.

Joekes,

Er was niet zo heel veel volk om te gaan lopen/wandelen er zaten er in de sneeuw en andere misschien in de zon, ieder zn ding hé. We hebben wel een lekker rondje gedaan en bij aankomst was er een traktatie van ons Greet want die was jarig geweest, en een glaasje smaakt altijd hahaha  Bedankt Greet en een dikke PROFICIAT van ons alle.

Denk er aan Zondag gaan we in het mastbos een rondje lopen, of wandelen,om 9,00u parking KH. sJob om te kunnen vertrekken om 9,15u parking station Brecht

Doei.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
20-02-2017, 23:46 geschreven door Leo,
Reacties (0)
19-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdagtraining volgens ons Joséeke.

Het was een mooie lentenamiddag geweest, volgens meteo vista zou de avond ook nog goed zijn dus.. looppakske en loopschoentjes aan, fietske op, en naar de orangerie van Brecht.  Daar zaten al enkele loopmatekes te wachten om een toerke te gaan joggen.  Ons Christine kwam er 2 seconden voor het vertrek ook nog aangefietst, die wilde voor haar weekenddienst toch nog eens haar beentjes strekken. We vertrokken al wandelend, maar Christine bracht het kleine groepje van 6 op looptempo. We liepen nogmaals over  de nieuwe ring, toch maar donker. Frans verwittigde tijdig waar we konden struikelen! Bij aankomst aan de orangerie hebben we zijn schaafwonden nog een keer goed bekeken die hij dinsdag had overgehouden van de struikelling.  Het waren er meer dan hij had opgemerkt dinsdag bij zijn aankomst. Margriet had ze goed verzorgd, nadien had hij haar beloond met de overheerlijke vallentijnprallinekes. We dronken nog een beker plat water,Marina deed de deur op slot en … naar huis.

Tot dinsdag!!!


0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
19-02-2017, 21:37 geschreven door Leo,
Reacties (0)
16-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iets gevonden.

Joekes,

En ja ik ben wel gaan lopen !! 


0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
16-02-2017, 15:01 geschreven door Leo,
Reacties (0)
15-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedankt zulle Joséeke !!!

Degene die gisteren niet aanwezig waren op de valentijnsjogging hebben wat gemist! Onze leo deelde na onze loopprestatie de handgemaakte valentijnspralinnekes . ik heb hem hiervoor beloond met een stevige welgemeende omhelsing!

Ammaai Joséeke ik heb er nog een stijve nek van !!!!

Doeiiiiiiiiiii


0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
15-02-2017, 10:30 geschreven door Leo,
Reacties (0)

 Jarige van de maand:

         

Week trainingen:
3/5/7/10 Km

Dinsdag 20u:
Orangerie park Brecht

Donderdag 20u
Parking Keyzershoeve st Job

Zondag 10u
Parking Keyzershoeve st Job
E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

Foto
Foto
Foto
Nieuws HLN
 • Gênant: realityster valt door podium tijdens prijsuitreiking
 • Huwelijksreis in mineur: Kelderman geeft op in China met gapende wond
 • Foo Fighters komen naar het Sportpaleis (en Pinkpop)
 • HelloFresh gaat begin november naar de beurs
 • "Tot mijn zestiende nooit één compliment gekregen"
 • Priscilla Presley weg bij Scientology? "Klopt niks van"
 • Fan grijpt Harry Styles bij zijn kruis tijdens concert
 • Fan grijpt Harry Styles bij zijn kruis tijdens concert
 • Dr. Phil ontkent vluchtmisdrijf na aanrijding skateboarder
 • Justin Timberlake doet volgend jaar de Super Bowl
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Startpagina !
  Foto

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!