Joggers Brecht
Niet denken maar Doen !!!!!!
Foto
Dinsdag & Donderdagavond 20u Orangerie en Zondagmorgen 10u aan de KH. training
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
13-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Start to Run uigesteld wegens slecht weer !!!!!!! Dinsdag 12 Maart Mail van Joséé !!

    
                    Vandaag begon de lessenreeks start-to-run 0 naar 5km onder begeleiding van Jef Van Dijck. Ze komen samen aan de orangerie in het park van Brecht!  De leden van Runnin Brecht waren hiervan op de hoogte. De meeste hadden hun club t shirt aangetrokken om de nieuwe starters te verwelkomen.  Bij afloop van de 1st les kreeg iedereen een beker warme chocomelk en een madelijntje als beloning.

HET MOCHT NIET ZIJN!!! De weersomstandigheden waren te slecht de les ging niet door. Jef en Noortje hadden beslist dat het onverantwoord was.  Enkele moedige starters waren toch op de afspraak, zelfs Noortje.  Een teleurstelling voor enkele onder de nieuwelingen.  Leo had het in de gaten. Onmiddellijk bood hij een beker warme chocolademelk aan en de glimlach verscheen terug.
Op deze manier nog een fijne kennismaking.  Ondertussen was het kwart na 8, Leroy had zijn hoofd al is buiten gestoken en Frans stond te popelen om een minder lange afstand te lopen. Er werd overlegd, Eric aarzelde maar we hebben hem overhaalt.  We vertrokken met zijn 5, nog enkele druppels vielen er en de wind was afgenomen. De rest bleef nog wat babbelen in de orangerie en de opgewarmde chocomelk werd opgedronken.  Leroy en Frans hebben wat versnellingen gedaan wij 3 hebben het rustig gehouden. Eric had nog nooit verder gelopen dan 5 km,  we hebben hier rekening mee gehouden. Bij aankomst hadden we iets meer dan 6km gelopen.  Hij stond ervan verbaasd!  Toch knap man!  De kannen chocomelk waren nog niet leeg. Wij kregen ook nog een beker als beloning en... er kwamen nog madeleintjes tevoorschijn, die waren ook niet op!
De weersvoorspellingen voor volgende week zien er beter uit op dinsdag geen regen, weinig wind maar frisjes !
We zullen ons club shirts nog een keer aantrekken en alles
MISSCHIEN??? nog een keer overdoen!

          WAT DENKEN JULLIE???





Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie *
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (0)

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

Startpagina !

Klik hier
om dit blog als uw startpagina in te stellen!
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!