NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Groeten uit ostbelgistan 20 mei 2017.....
 • Groeten uit ostbelgistan 14 mei 2007....
 • Groeten uit ostbelgistan 6 mei 2017.....
 • Groeten uit ostbelgistan 29 april 2017....
 • Zaterdaggroeten uit ostbelgistan 15 april 2017.....
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Antwerpen Rivierenhof
  Foto
  Foto

  Fotos Franske

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Gedachten over God en de wereld

  19-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 20 mei 2017.....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  n

  Alle waarheidslievende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede gezonde start in de nieuwe week !

  Onze wereld begint steeds meer en meer te gelijken op de planeet der apen, alles wat tegennatuurlijk is wordt hooggprezen en de kranten en de andere nieuwsberichten spelen het waanzinnige spel gretig mee. Door de regeringen worden de meest waanzinnige wetten goedgekeurd en tegen alles en nog wat wordt betoogd, zelfs nog voor de Amerikaanse president in Brussel geland is worden betogingen vastgelegd, hebben dan deze mensen allemaal zoveel tijd, dat zij te pas en te onpas alles in rep en roer kunnen zetten en vernielingen aanrichten? De kerkelijke leiders die de boodschap van vrede en verzoening zouden moeten verkondigen liggen plat op de buik voor de verkondigers van de moorddadige leer der islamisten die overal in de wereld dood en vernieling zaaien. Gelukzoekers die van overal in de wereld onder het mom van vluchtelig naar ons toestromen, krijgen hogere uitkeringen als vele mensen die er een leven lang voor gewerkt hebben aan pensioen krijgen. De morning afterpil voor homos zal nu door het ziekenfonds betaald worden terwijl vele zieken hun te dure medikamenten zelf moeten betalen! Dat kinderen met twee vaders inplaats van met een vader en een moeder moeten leven wordt als normaal beschouwd. En zo zijn er nog vele andere tegennatuurlijke normen die nu als natuurlijk betracht worden, ja, we leven nu op de planeet der apen!

  Gelukkig kan ik op deze blog nog vrij mijn mening verkondigen !

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (3)
  14-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 14 mei 2007....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vandaag wens ik alle moeders Vrede, Heil en Zegen en heel veel geluk.

  Het zijn gelukkige kinderen die een lieve zorgzame moeder hebben, eerst als ze volwassen zijn zullen zij beseffen hoe belangrijk de liefde van hun moeder voor hen was en is! In onze verloederde wereld zijn er jammer genoeg vele kinderen die deze moederliefde moeten ontberen. Het liefdevolle beeld dat mijn moeder in mij achtergelaten heeft leeft in mij ook als 81 jarige nog steeds!

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (2)
  06-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 6 mei 2017.....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Mijn oprechte dank aan allen die mij op mijn 81è verjaardag hun gelukwensen stuurden. Ik ben bij de gelukkigen die de totale overheersing van Europa door de oprukkende islam niet meer zullen meemaken. De dwangbuis van het Rooms Katholisisme heb ik zonder problemen van mij kunnen afwerpen maar in mijn hart ben ik wel Christen gebleven, maar dan wel Christen volgens de leer van het nieuwe testament. De dwangbuis van de islam zal men niet ongestraft van zich kunnen afwerpen want dat zal de doodstraf betekenen. Van de beloftes van de politici geloof ik niets meer, wat deze waard zijn, zien we nu in Amerika en in Frankrijk zal men nu alles in het werk stellen om morgen Le Pen de verkiezing te laten verliezen. Europa gaat zijn totale ondergang met rasse schreden tegemoet!

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (3)
  28-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 29 april 2017....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Hier ben ik dan weer, vorige week had ik er helemaal geen zin in een bericht te schrijven, nadat ik de onheilsberichten in de kranten gelezen had en ook in de bevriende blogs, was mij de lust ontgaan ook nog een artikel te schrijven, ik zou zowieso in herhaling gevallen zijn en over de hele politiek en de moslimmoordpartijen geschreven hebben wat ik reeds herhaaldelijk geschreven heb. Ik wens alle bezoekers van mijn blog Vrede, Heil en Zegen en een gezonde start in de nieuwe week, die hopelijk een beetje warmer wordt!

  Hier in ostbelgistan is alles nog rustig en ik ben dankbaar dat ik hier in alle rust op mijn eiland mag wonen, alhoewel mijn eiland nadat ik de tuin niet meer kan verzorgen een tamelijke puinhoop geworden is, maar in huis is tenminste alles nog netjes in orde. Sinds vorige week wordt de weg van Amel naar Sankt Vith, die al jaren in zeer slechte toestand was vernieuwd dat betekend dat we nu met zeer veel omweg door kleine dorpjes moeten rijden op smalle wegen die alleen maar voor personenwagens toegelaten zijn, maar zo kom ik op plaatsen waar ik nog nooit was en leer ik de schoonheid van onze Eifel steeds meer en meer bewonderen omzomeer ik nu zelf niet moet rijden en Magdalena komt met de omleidigen zeer goed terrecht en ze zet de wagen ook graag even aan de kant om een mooi uitzicht te bewonderen, zo geniet ik op mijn oude dag nog van de schoonheid van ostbelgistan en vergeet ik de ellende in de rest van de wereld!

  Groetjes,

  Kartuizer


  >> Reageer (6)
  14-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten uit ostbelgistan 15 april 2017.....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle bezoekers van mijn blog wens ik een zalig of vrolijk paasfeest en Vrede, Heil en Zegen!

  Hartelijk dank voor je reactie op mijn vorig bericht, Marnix, maar zoveel lof verdien ik nu werkelijk niet, ik ben gewoon maar mezelf.

  Victor heeft in zijn reactie weer eens de nagel op de kop geslagen, die jaloerse wellustige blikken waren mij bij onze wekelijkse boodschappen in de supermark al opgevallen. Het is al goed dat men in mijn woning niet kan binnengluren, gisteren kwam een andere jonge dame mijn haren knippen. Ja, ik mag mij echt niet beklagen want volgende week komt dan weer de medische pedicuur, ook weer een dame !

  Ik weet niet wat de lezers van mijn blog er over denken, maar ik geloof dat ik bij de overwinning van Donald Trump bij de Amerikaanse presidentverkiezing te vroeg victorie gekraait heb, mensen die naar macht streven zijn niet te vertrouwen!

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (3)
  07-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten uit ostbelgistan 8 april 2017...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle trouwe bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een gezonde start in de nieuwe week.

  Hartelijk dank, Victor voor de goede wensen, op 1 mei kom ik je weer 30 dagen vergezellen op tram 81 tot je dan weer overstapt op tram 82. Ja, met het ouder worden gaan vele ongemakken te paar, we zijn geen twintigers meer, wat mij betreft mag ik eigenlijk niet klagen, ik kan nog steeds zelf mijn potje koken en één dag per week ga ik nog zelf mee mijn wekelijkse boodschappen halen, wat dank zij seniorenhulp nog zeer goed gaat, éénmaal per maand komt nu de putsvrouw 5 uren lang het huis netjes houden want dat kan ik zelf echt niet meer maar die 50 euro kan ik echt nog makkelijk betalen en de kapper komt nu ook alle twee maanden mijn haren knippen, want kaal ben ik nog lang niet! Mijn enige probleem is, dat ik mij afvraag waartoe ik nog nuttig ben, niemand heeft mij nog nodig en dan doet het echt wel goed vast te stellen dat mijn blog nog zo veelvuldig gelezen wordt, daarvoor mijn hartelijke dank aan de bezoekers. Ik dank ook jou Marnix voor je regelmatige reacties op mijn geleuter! En natuurlijk ook alle anderen! De eenzaamheid doet soms ook pijn, maar anderzijds ben ik blij dat ik geen kinderen en enkelkinderen heb want de toekomst in deze steeds gekker wordende wereld ziet er niet goed uit!

  En nu ist het tijd voor een lekkere trappist en daarna een glaasje Bordoux

  Groetjes

  Kartuizer.


  >> Reageer (3)
  01-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 1 april 2017
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle trouwe bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen !

  Goede vrienden, hartelijk dank voor de bemoedigende reacties op mijn vorig bericht. Gelukkig hebben we hier in de Eifel nog twee grote boerenbedrijven die hun goed verzorgde dieren zelf vakkundig slachten, beiden hebben in Sankt Vith een goedlopende slagerij met zeer goed vlees. Dat ik vlees kocht in een supermarkt is verleden tijd!

  Over de politiek wil ik liever zwijgen want anders zou ik teveel onwelvoeglijke woorden gaan gebruiken, ik kan de koppen van de meeste dezer kwakzalvers niet meer zien, ik word er misselijk van!

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (4)
  24-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 24 maart 2017....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Als lentegroet stuur ik alle trouwe bezoekers van mijn blog een bosje bloemen en wens hen veel geluk en zegen!

  Bij mijn wekelijkse boodschappen had ik 200 gram ontbijtspek mee gebracht, ik eet dat wel eens graag op een sneetje roggenbrood. Toen ik echter de gruwelijke beelden zag van het slachthuis van Tielt, heb ik er tot nu toe niets van gegeten. De gezichten van de dierenbeulen kregen we op de videobeelden natuurlijk niet te zien want het zijn allemaal buitenlanders! Het toppunt vind ik de schijnheiligheid van Delhaize, ik laat mij niet wijsmaken dat de directie van de toestanden in dit slachthuis niets wist, bovendien zou men al het vlees van deze gemartelde dieren uit de rekken moeten halen, ham, spek, leverworst en leverpate enzv. Maar daarvan heb ik niets gelezen! Ik heb wel eens bij een bevriende boer gezien hoe een varken geslacht werd, knorretje kwam toen nog gemoedelijk uit de wei aangelopen, waarschijnlijk omdat hij dacht dat de boer zijn trog aan het vullen was, toen werd hij door de slachter vakkundig verdoofd, hij viel op zijn zij en bleef roerloos liggen, de rest wou ik niet zien en ben naar binnen gegaan. Het kan dus ook anders en zonder pijn en doodsangst!

  We zijn nu al zover gekomen, dat men in de steden de openbare plaatsen met betonblokken moet afsperren om te verhinderen dat een of andere Mohamed met een auto de burgers doodmaait. Voor elke dode die daarbij valt zijn onze politiekers mee verantwoordelijk! Het is werkelijk allerhoogste tijd dat heel Europa van dit moslimgespuis gezuiverd wordt en dat de grenzen waterdicht gesloten worden voor alle ongewenste vreemdelingen! NU, voor het TELAAT is.

  Tot daar toe mijn vrije mening.

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (8)
  18-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 18 maart 2017....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vrede,Heil en Zegen wens ik alle vredelievende en waarheidszoekende bezoekers van mijn blog en veel vreugde bij de naderende lente!

  De regering van de duitstalige gemeenschap heeft besloten voortaan de naam Duitstalige Gemeenschap niet meer te gebruiken maar Ost Belgiën, de duitstalige gemeenschap heet dus nu officieel Ost Belgiën. Ik heb er dus met ostbelgistan nooit ver naast gezeten!

  De pocopers doet haar best om de PVV als de verliezer van de Nederlandse verkiezing daar te stellen. Dat echter de PVV de tweede grootste partij van Nederland is wordt stilletjes verzwegen en dat alle andere partijen heel wat stemmen en zitjes verloren hebben verzwijgt men eveneens. Niet de PVV heeft stemmen en zitjes verloren maar alle anderen, dat is de waarheid! Gefeliciteerd Geert Wilders!

  Groetjes

  Kartuizer


  >> Reageer (4)
  11-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 11 maart 217.....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vrede, Heil en Zegen aan alle vredelievende bezoekers van mijn blog!

  Eindelijk schijnt de zon en wordt het een beetje warmer, de winter heeft nu lang genoeg geduurd.

  Reeds 12 dagen na het innemen van de voorgeschreven medicamenten voel ik mij beter, ik sta nu ook al een beetje steviger op mijn benen! Bedankt Jaen voor de goede raad wat betreft alcohol maar ik heb het nog eens grondig nagekeken, één trapist per dag is nu werkelijk geen overdaad, wat mij het meest ontbrak is ijzer, en dat is in Tardyferon, ijzer bouwt de rode bloedcellen op en die had ik te weinig, die tabletten moet ik dan ook elke morgen voor het ontbijt innemen. D-CURE 25.000 U.I moet ik maar éénmaal per week innemen, dat is traan uit de lever van vette vis en het herinnerd mij aan de levertraan die we tijdens de oorlogsjaren af en toe op school kregen, de smaak is precies dezelfde.

  Waaraan ik het te danken heb weet ik niet, maar de prijs van mijn Proximus abonnement is gezonken van 74.31 euro per maand naar 59.80 euro. er gebeuren toch nog wonderen !

  Het politieke circus heeft mij de voorbije week weinig geintereseert alhoewel het hoe langer hoe gekker wordt, volgende week meer!

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (3)
  03-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 3 maart 2017
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen! Het was een merkwaardige week, maandagavond hadden we een zeer hevig onweer, door de geweldige blikseminslagen viel de internetverbindig uit en niet alleen bij mij maar ook bij vele anderen. Toen ik dinsdagmorgen kontakt opnam met de technische dienst zei men mij dat er zovele b-2 boxen beschadigt waren dat ik voor donderdagnamidag geen technieker kon verwachten, dus tot donderdag geen internet, en dan kwam hij, en een half uur later was een nieuwe b-box 3 aangesloten en funktioneerde alles weer normaal. 

  Dinsdag reeds kreeg ik de uitslag van de bloedonderzoeking, de dokter stuurde mij de lijst van het laboratorium onderzoek samen met een recept voor de nodige medicamenten, ik heb teveel witte bloedcellen en te weinig rode. Nu moet ik elke morgen voor het ontbijt een tabletje Tardyferon 80 mg. slikken, dat is vitamine C (ijzer) en éénmaal per week D-CURE 25.000, één ampul van 1 mililieter drinken, dat is een vitamine D Therapie van 12 weken, daarna volgt een nieuwe bloedonderzoeking in de hoop dat dan alles weer normaal zal zijn. Ik heb dus echt wel geluk gehad eindelijk een bekwame huisarts te vinden, die reeds bij het eerste onderzoek de oorzaak van de vermagering en de voortdurende moedeloosheid vermoede, geluk moet de mens hebben!

  Hartelijk dank, vrienden voor jullie reactie op mijn vorig bericht, de komende week ga ik mij toch weer een beetje met het politieke circus bemoeien.

  Groetjes,Kartuizer.


  >> Reageer (2)
  25-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 25 februari 2017...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vandaag zaterdag was het voor mij een vroege dag, ik moest wel vroeg opstaan want om 9.45 uur kwam de dokter voor een bloedonderzoek, dat was nodig omdat ik de laatste maanden sterk vermagerd ben alhoewel ik goed eet, mijn broeken zijn allemaal veel te breed geworden. Dat bloedonderzoek was interesant, in verschillende buisjes wordt bloed ingezogen, als men met de buisjes schut wordt het bloed weer vloebaar, zo kan men het in het labor onderzoeken. Dat deed mij denken aan het bloed van Januarius, dat elk jaar weer vloeiend wordt, de bisschop schudt dan met het glazen buisje en de gelovigen zien het bloed weer vloeiend worden, maar dat het hier helemaal niet om een wonder gaat weten de gelovigen niet, het bloed van kartuizer wordt in het labor ook weer vloeiend en ik ben helemaal geen heilige! Aanstaande dinsdag zal ik de uitslag weten! Het was dus vandaag voor mij een lange dag normaal sta ik in de winter veel later op, in bed is het lekker warm en beneden is het koud want de kachel is uit en daar ik toch geen verplichtingen meer heb kan ik slapen zo lang ik wil.

  Over de politiek en alles wat daar ronddraaid wil ik vandaag niets schrijven en over de antichrist in het vaticaan ook niet, ik drink nu nog een stevige trappist en luister nog een beetje naar vrolijke muziek.

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (2)
  19-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 19 februari 2017....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dat heel wat vlaamse politiekers, wat liegen bedriegen en graaien betreft, voor hun waalse spitsbroeders niet moeten onderdoen, weten we nu! We weten nu ook hoe het komt dat onze abonnementsgelden bij Proximus en Telenet zo hoog zijn. Het jammerlijke is, dat het domme volk steeds weer bij de stembusgang aan deze dieven hun stem geeft!

  Eindelijk heb ik een goede huisarts gevonden en dat is in ostbelgistan niet zo vanzelfsprekend, tot vorige week had ik een vrouwelijke arts maar die was in noodval nooit te bereiken en ik was ook niet tevreden met haar. Een goede vriend gaf mij de telefoonnummer van zijn huisarts, de volgende dag reeds kwam de heer dokter, hij heeft mij grondig onderzocht en alleen maar de echt nodige medicamenten voorgeschreven, in mijn geval is dat een goede pijnstiller tegen de reumapijn. Nu komt de dokter elke maand op een vaste datum op huisbezoek, mijn eigen beidrag daarvoor is 10 euro, en in noodval kan ik hem altijd bereiken ook op zon-en feestdagen. In hem herkende ik de goede dokter uit mijn kinderjaren, geluk moet de mens hebben!

  Groetjes,

  Kartuizer.  


  >> Reageer (3)
  11-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 11 februari 2017....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Amerikaanse president Trump heeft nagels met koppen geslagen. En ook overal in Europa beginnen de bewoners zich te weren tegen de islamisering en dat is goed zo, het is inderdaad zo dat het groene islamgif met wortel en al moet worden uitgeroeid. Onze belgische poco politiekers proberen nog steeds ons wijs te maken dat een (gematigde islam) moet worden toegelaten, maar er bestaat geen gematigde islam, het groene gif is verankert in de koran en ook de zogenaamde gematigde islamisten hebben dezelfde koran als de anderen en de koran zegt dat men alle Christenen, Joden en niet gelovigen moet uitroeien! Deze scheingodsdient is in werkelijkheid helemaal geen godsdienst maar een mensonterende ideologie omhangen met een godsdienstig manteltje die nooit in een democratische staat kan worden toegelaten en zich zeker niet beroepen kan op godsdienstvrijheid! Godsdienst is privaataangelegenheid, iedere mens is vrij te geloven of niet te geloven wat hij wil maar binnen de grenzen van de democratische wetten! Het mag ook niet zo zijn dat de bedienaren van de verschillende godsdiensten door de staat betaald worden, nadat Napoleon toen vele katholieke gronden onteigend heeft, heeft nu ook de katholieke kerk na 200 jaar meer als genoeg teruggekregen. Elke geloofsgemeenschap moet zichzelf bedruipen met de bijdragen der gelovigen!

  Kartuizer.


  >> Reageer (6)
  27-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 28 januari 2017....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dat vroeger alles beter was, is natuurlijk niet waar, maar weinigen hadden toen telefoon, stromendes warm water, een badkamer en centrale verwarming, een koelkast een auto enzv. Nu heeft bijna iedereen dat op enkele uitzonderingen na. Of de mensen nu met al die welstand beter, tevredener en gelukkiger geworden zijn blijkt niet uit de krantenberichten die ik dagelijks lees, de ontevredenheid en de afgunst was nog nooit zo groot, de tijd dat men zelfs 'nachts de deuren niet hoefde af te sluiten is al lang voorbij. Neen, vroeger was niet alles beter, maar de mensen waren tevredener en op de hulp van de buren kon men altijd rekenen men kon niet alles kopen maar men was tevreden met dat wat men had.

  Ik woon nu 28 jaren in ostbelgistan, maar zo koud als deze maand januari was het hier nog niet, de kachel brande op volle kracht maar de thermometer kwam niet boven de 20 graad, dat komt natuurlijk door de opwarming van de aarde, ik heb mij enkele dagen, ook over dag ingeduffeld in een dikke warme morgenmantel waarvan ik haast vergeten was dat ik die nog had, die heb ik nu eindelijk kunnen uitlaten want sinds vandaag is de vrieskou eindelijk naar 2 graad gezakt.

  Alle trouwe bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een beetje aangename warmte

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (4)
  21-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 21 januari 2017
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Eindelijk is het zover, Donald Trump is de nieuwe Amerikaanse president. Ik en vele anderen hopen dat dit het einde zal zijn van de Amerikaanse oorlogstokerij onder zijn voorgangers en het begin van het einde der EUSSR en een goede samenwerking met Rusland. Moge het ook het begin zijn van de uitroeing van de islam in Europa en het herstel van van de Christelijk-Joodse-Humanistische waarden en normen!

  Kartuizer.


  >> Reageer (3)
  14-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 14 januari 2017.....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ben bijna weer helemaal de oude, nog maar één pilletje per dag. Gisteren vrijdag na acht dagen weer mijn eerste trappist gedronken en als ik met dit bericht klaar ben mijn tweede. Hartelijk dank, lieve vrienden voor het medevoelen.

  Nu ligt er weer een dik pak sneeuw voor het huis, maar gelukkig moet ik niet buiten, ik hoop echter dat aanstaande woensdag als mijn Sinjorenhulp komt de oprit weer vrij zal zijn, nu zou niemand voor het huis kunnen parkeren en bij de buren ook niet!

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (4)
  07-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 7 januari 2017
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Hier bij ons is het zeer koud, vanmorgen -16 graad. Gelukkig heb ik nog genoeg houtbriketten zodat ik het huis warm kan houden.

  Met mij gaat het niet zo goed, ik heb last van een blaasonsteking met veel bloedverlies, maar ik heb de nodige medicamenten, bij deze vrieskoude moet ik binnen blijven maar dat is geen probleem, Magdalena gaat nu zonder mij de boodschappen halen, het in-en uitstappen van de auto werd de laatste tijd ook steeds moeilijker, zo is dat als men een dagje ouder wordt!

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (4)
  31-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 31 december 2016...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Morgen is het jaar 2016 voltooit verleden tijd, het was zoals ik op het einde van 2015 in mijn blog schreef een bloedig jaar, wat 2017 zal brengen moeten we nog afwachten. Het zou zoals 2016 ook wel eens een bloedig jaar kunnen worden maar dan in de omgekeerde richting want zonder bloedvergieten zullen we Europa niet van de mohamedanen kunnen zuiveren! Bij de verkiezingen in verschillende Europese landen zullen andere partijen aan de macht komen die komaf zullen maken met de volksverraderlijke politiekers die ons aan de moslims verkocht hebben! Het zou wel eens een herhaling kunnen worden van de Brugse Metten maar dan in Brussel en heel Europa. De EUSSR zal worden opgedoekt en we zullen tot een Europa van vrije staten komen die zelf door vrij verkozen politiekers zullen bepalen wat voor hun Volk goed is en die met elkaar in vrede leven! Ook Rusland hoort bij Europa, met de Russen samen zal Europa een sterke macht zijn! Dat is het wat ik hoop en vele anderen met mij!

  Groetjes,

  Kartuizer.

    


  >> Reageer (4)
  23-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstgroeten uit ostbelgistan 23 december 2016
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle trouwe bezoekers van mijn blog wens ik een zalig vredig kerstfeest en veel geluk en zegen en een goede gezondheid voor het jaar 2017.

  Kerstmis is het feest van de vrede, op aarde vrede aan alle mensen die van goede wil zijn! Dat is de christelijke boodschap, deze goede wil is jammerlijk niet bij allen daar, wij worden bestormt door benden vleesgeworden duivels die dood en vernieling brengen. Daarom is het noodzakelijk dat Europa gezuiverd wordt van de aanbidders van de denkbeeldige maangod allah. De islam is het tegengestelde van de christelijke boodschap, een mensonterende duivelse ideologie die onze Joods-christelijke-humanistische normen en waarden willen vernietigen. Moge het jaar 2017 het jaar worden waarin in heel Europa regeringen komen die eindelijk het avondland zuiveren van deze vleesgeworden duivels en die de volksveraderlijke politiekers die deze duivels bij ons hebben binnengehaald terecht stellen.

  Lees ook mijn blog van 24.12.2010 met een reactie van onze lieve vriend Ray van Angeltjes.

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (6)
  17-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 17 december 2016....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle vredelievende en waarheidzoekende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen !

  Na de politieke veroordeling van Geert Wilders hadden in Nederland en ook in Vlaanderen alle klokken luid moeten stormen maar ze bleven stil in de torens hangen want ook de zogenaamde christelijke kerken zijn reeds verregaand islamiseerd. Wij willen niet minder Marrokanen in onze landen, neen, wij willen geen Marokkanen meer, in Marorokko horen zij thuis en niet hier. En, wij willen geen moslims in onze landen wij willen onze Joods-Christelijke normen en waarden, gij zult niet moorden, gij zult uw naaste beminnen als jezelf, gij zult niet stelen en bedriegen, gij zult niet ijdel zweren, gij zult het eigendom van uw naaste niet begeren behouden,ook dan als we weten dat ook het Christendom een sprookje is, maar het is een mooi sprookje en het naleven waard. Daarom blijft bij ons de kerststal staan, daarom blijft bij ons het kruis hangen, daarom is bij ons 25 december kerstmis en niet winterfeest!Wat wij willen is, na de overwinning van Geert Wilders, de herstelde vrije republiek der Nederlanden op de eerste plaats zijn wij Dietsers, moge Dietsland weer het sterke vrije land van Europa worden!

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (6)
  10-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 10 december 2016
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vrede, Heil en Zegen wens ik alle vredelievende bezoekers van mijn blog !

  De dagen zijn kort en de nachten lang en koud, gelukkig heb ik nog een dak boven mijn hoofd en is het huis aangenaam warm. Te eten en te drinken heb ik ook nog genoeg en zolang ik mijn potje nog zelf kan klaar maken, zie foto éénmaal links klikken voor een vergroting, mag ik echt niet klagen. Er zijn in deze wereld zeer vele mensen die het niet zo goed hebben en die uitgebuit worden door schurken, jammer genoeg kan ik hen niet helpen en dezen die het wel zouden kunnen doen het niet!

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (1)
  03-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten uit ostbelgistan 3 dezember 2016
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vrede, Heil en Zegen wens ik alle vredelievende bezoekers van mijn blog en een goede gezonde start in de laatste maand van 2016 !

  Ja, het rumoerige jaar 2016 is bijna voorbij en ik hoop, dat het nieuwe jaar 2017 een beter jaar zal worden en dat eindelijk het licht weer zal schijnen in de bijna volslagen duisternis van deze wereld! Ik hoop dat in heel Europa regeringen zullen gekozen worden die een einde zullen maken aan de waanzinnige wanorde die de vele totaal onbekwame politiekers ervan gemaakt hebben. Ik hoop op een terugkeer naar de joods-christelijke waarden en normen en een totaal verbod van de islam en een goede samenwerking met Rusland in het Europa der vrije staten!!

  Ons belgenland heeft nu een pocokardinaal gekregen die helemaal in het gareel loopt van de vaticaanse apostaat, de ezel maant nu de katholieke kudde samen hand in hand te gaan met de moslims, daardoor heeft hij zichzelf tot apostaat verklaard, een apostaat is iemand die van het Christelijke geloof is afgevallen! De ezel heeft waarschijnlijk nog nooit een koran in de handen gehad, laatstaan gelezen en van de onvervalste christelijke leer heeft hij niets begrepen, gij zult niet doden zegt het nieuwe testament, hoe kunnen dan christenen hand in hand gaan met massamoordenaars?

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (3)
  26-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten uit ostbelgistan 26 november 2016
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Bild, ook ik kartuizer moest het 1986 in Nederland als Sint reeds zonder zwarte piet doen, ik zei toen dat mijn zwarte knecht de griep had en dat hij goed verzorgd werd en dat ik daarom nu mijn secretaris als hulp had meegebracht, dan klonk het luid in de zaal: "Lang leve zwarte piet, hij is onze vriend!"

  Ja, een bende onozele moraal apostelen die tegen alles zijn wat onze christelijke maatschappij te bieden heeft wil zelfs het geliefde kinderfeest verderven. Gelukkig is de tegenstand groot, de kerststal moet blijven, het kruis mag niet uit de openbaarheid verdwijnen,Europa is op christelijke normen opgebouwd en zo moet het blijven, de ongebeden gasten die wij niet uitgenodigd hebben en die op onze kosten leven moeten als zij daar niet tegen kunnen maar terug naar hun zandbakken verhuizen, wij kunnen ze hier best missen want wij betrachten hen niet als een verrijking maar als een zware last die we liever kwijt als rijk willen!PS. Hartlijk dank voor je goedgemeende goede raad, tjenne maar een bed in de woonkamer wil ik toch niet, als ik al eens bezoek krijg moeten mijn gasten zich hier wel voelen,  en boven moest ik dan ook verwarmen omdat het anders te koud zou worden. Bovendien is één trappist per dag voor een kartuizer meer als genoeg!

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (3)
  19-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten uit ostbelgistan....19 september 2016
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vrede, Heil en Zegen wens ik alle bezoekers van mijn blog !

  Als ik de kranten lees, ben ik steeds weer verbaasd over de onheilsberichten, vele (Vlaamse ?) kinderen leven in armoede, vele gezinnen kunnen de eindjes niet aan elkaar knopen, hebben schulden die ze niet afbetalen kunnen enzv. enzv. Als ik dan diensdags mijn boodschappen ga halen, ben ik dan echter verbaasd over de vele dure autos die ik zowel op de parkplaats van Aldi en van de andere supermarkten zie staan en de volgeladen winkelwagens die daar naartoe gereden worden, het zijn toch niet allemaal ministers en andere poenpakkers die daar hun boodschappen gaan halen! Ik geloof dat er bewust veel gelogen wordt. Zelfs toen ik nog zelf met mijn oude Golf mijn boodschappen ging halen en de verzekering en de autobelasting betaalde kon ik nog met mijn pensioentje van 947,07 euro goed rondkomen en schulden heb ik nooit gehad. Toen twee maanden geleden mijn oude wasmachiene de geest gaf heb ik zonder problemen een nieuwe kunnen kopen en kontant betaald. Ik heb dan wel het voordeel dat ik maar 175 euro huur betaal, maar ik woon dan ook in een oud huis zonder centrale verwarming, waar ik elke morgen de kachel moet aanmaken en de houtbriketten moet ik ook kopen en eten en drinken moet ik ook en tijdens de koude winterdagen moet ik op de bovenverdieping electrisch verwarmen en de stromrekening moet daarvoor ook betaald worden, mijn telefoon en internet rekening van 75 euro per maand wordt elke maand automatisch betaald. En toch, ik kom goed rond ik kan mij zelfs nog mijn dagelijkse trappist veroorloven en een paar glaasjes wijn en ik zit lekker warm. Dus, ik begrijp al dat geklaag van vele mensen niet!

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (2)
  12-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vorige week heb ik in mijn dwalende novemberdagen gedachten een beetje teveel damp afgelaten, natuurlijk moet ieder zijn eigen last dragen maar soms zinkt de moet wel eens in de schoenen en dan moet men damp aflaten, een bemoedigend woord kan de last verlichten en de pijn verzachten, hartelijk dank goede vrienden voor deze bemoedigende woorden !

  Er zijn gelukkig ook nog blije momenten in mijn oude dagen, elke diensdag is voor mij een feestdag want dan komt om 13.30 uur Magdalena van de seniorenhulp en haalt met mij mijn wekelijkse boodschappen. Magdalena is een frisse 22 jarige jongedame, ze helpt mij bij het in en uitstappen van de auto en ze weet precies waar ik heen wil, eerst naar Aldi en dan naar Carrefour en ze weet precies waar alles staat wat ik hebben wil, ze draagt dan de krat met de boodschappen naar de auto en helpt mij bij het instappen. De casiere bij Carrefour die mij ook al jaren kent wenste mij proficiat met mijn lieftallige hulp. Als we dan weer thuiskomen brengt Magdalena de twee kratten met boodschappen naar binnen en zet alles op de juiste vaste plaats waar het moet staan, de gekoelde waren in de koelkast de bananen op de schotel op de tafel in de eetkamer en de rest in de voorraadkast. Als er dan niet moet gepoetst worden, en dat is maar één keer per maand want ik doe alles wat ik zelf nog kan doen zelf, zetten we ons nog een poosje gemoedelijk in de woonkamer, roken een cigaretje en praten over de toestand in de wereld één van haar wensen, die ook de mijne was, was dat Trump de nieuwe president van Amerika zou worden en deze wens is nu in vervulling gegaan. Het is verbazend dat wij ondanks het grote leeftijdverschil over de hele politieke lijn dezelfde gedachten hebben, ze haat net zoals ik de pocojournalisten en de zakkenvullende politiekers en ze is net als ik van mening dat de moslims uit Europa moeten verwijderd worden enzv. Er is dus nog hoop, ook de jonge generatie heeft begrepen dat het zo niet verder kan !

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (6)
  04-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In deze donkere koude novemberdagen dwalen mijn gedachten naar allen die mij reeds in de eeuwige rust zijn voorgegaan, de eeuwige rust waarnaar ik ook steeds meer en meer verlang, je ogen sluiten en niet meer wakker worden, het is genoeg geweest, weg van deze waanzinnig geworden wereld waarin ik mij niet meer thuisvoel, weg uit dit versleten lichaam waarin mijn nog jong gebleven geest zich niet meer thuis voelt, een lichaam waarvan de vingers stijf staan van de reuma en waarmee je zelfs geen blikje meer kan open trekken en geen fles meer kan open draaien, een lichaam met benen waarvan elk stapje dat je doet pijn doet een lichaam waarmee je voor elke kleinigheid hulp nodig hebt als een klein hulpeloos kind. Ja, dit lichaam wil ik graag verlaten en voor eeuwig rust hebben en toch zal ik er nog moeten mee leven tot mijn uur dat reeds bij mijn geboorte was vastgelegd zal gekomen zijn, tot dan zal ik mijn blog blijven schrijven en vrij mijn mening verkondigen !

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (5)
  29-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Geef ons heden ons dagelijks brood !

  Alle trouwe bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen .

  Zo lang we ons dagelijks brood nog hebben mogen we echt niet klagen, er zijn in deze wereld zeer vele mensen die het niet hebben! 

  Bedankt, Marnix en Victor voor de reacties, wat mijn wintervorraad betreft, ik hoef dit jaar niets te bestellen, mijn vorraad houtbriketten is nog ruim voldoende voor een heel jaar, dat is een besparing van 1.200 Euro, daarvoor kan ik heel veel brood kopen en nog andere lekkere dingen! Groetjes

  Kartuizer.


  >> Reageer (2)
  22-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Hier in ostbelgistan is alles nog rustig en men zou bijna vergeten dat de hele wereldpolitiek een stinkende boel is, alles draait om sex en geld. De vuile politiek die bij de Amerikaanse verkiezingen gespeeld wordt is walgelijk en onze pocojurnalisten spelen het vuile spel mee. Als echter het Clintonwijf de verkiezing door computergemanipuleer zou winnen kan de wereld zich voorbereiden op vele Hiroschimas en Nagasakies, Rusland zal niet anders kunnen als antwoorden op het amerikaanse oorlogsgeweld. Laat nu eerst de belgische minister eens bewijzen dat het geen belgische F16 was die in Syrië bombardeerde! Maar ook belgische ministers zijn van de eerste leugen nog niet gebarsten!

  In bange afwachting van dat wat komen zal en in de hoop dat het tij toch nog ten goede zal keren geniet ik verder van de lekkere dingen die er nog zijn, ik kan aan het hele wereldgebeuren toch niets veranderen dus geniet ik verder van mijn dagelijkse trappist en enkele glaasjes wijn met een paar blokjes lekkere kaas en elke dag een sappige peer en een banaan, als 80 jarige kan ik aan het hele wereldgebeuren toch niets veranderen, ik moet het nemen zoals het komt !

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (3)
  15-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Deze week geen zaterdaggroeten, ik wil een beetje tot rust komen en de hele politieke waanzin vergeten, lekker genieten van de vele goede dingen die er toch nog zijn.

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (2)
  08-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 8 oktober 2016....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle vredelievende waarheidzoekende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en zegen en een goede gezonde start in de nieuwe week !

  Van woensdagmorgen tot vrijdgavond was het voorbij met de rust en de warmte in mijn woning, alle buitenramen van de vensters, 4 beneden en 5 boven en de vier buitendeuren hadden dringend een nieuwe laag verf nodig, woensdagmorgen kwamen de schilders eerst werd alles grondig afgeschuurt en schoon gemaakt en dan kwam de eerste laag verf er op maar dan moesten de vensters half open blijven want de verf moest drogen, ook de huisdeur moest een paar uur op een kier blijven open staan, ik kon stoken zoveel ik wou maar echt warm werd het niet. Donderdag kwam de tweede laag verf er op en weer moest alles op een kier open blijven en vrijdag na de derde laag verf nog eens, eerst na 18 uur kon ik telkens alles weer dicht doen. Het was dus een onaangename week voor mij, maar het was dringend nodig ook de achtergond bij de heilige Jozef kreeg een nieuwe beurt, zie bovenstaande foto, Jozef staat al meer als 20 jaar buiten naast mijn huisdeur, men zegt, als je de heilige Jozef in de regen zet kom je nooit in geldnood! Nu staat alles in nieuwe glans en ik hoef mij niet meer te schamen als iemand op bezoek komt en ik zit hier nu weer lekker warm. Ik heb echt met bewondering toegekeken hoe de twee schilders zorgvuldig en gewetenhaft hun werk deden, zulke bekwame stielmannen vind men niet meer veel!

  Over de politiek en het hele wereldgebeuren wil ik vandaag niets schrijven en wie in Amerika de nieuwe president wordt zullen we wel zien na de verkiezingen.

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (2)
  01-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 1 oktober 2016....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle vredelievende waarheidzoekende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede gezonde start in de maand oktober !

  Om een paar uurtjes de ellende en de politieke waanzin in deze wereld te vergeten heb ik vrijdagavond nadat ik een lekker potje mosselen gegeten had bij kaarslicht genoten van lichte muziek en een paar glaasjes wijn, het was een heerlijke avond. Ik geloof ook niet, dat onze planeet ooit een aartsparadijs zal worden, daarvoor is de hebzucht en de machtgeilheid van vele politiekers te groot en het verstand van de vele dommen die hen kiezen te klein. Echte vrede kan het in deze wereld alleen maar geven als alle mensen van goede wil zijn maar daarvoor is het egoisme bij velen te groot, zo was het alle eeuwen door en zo zal het ook wel blijven.

  Ik geniet nu van het mooie en lekkere dat er nog is, als kind heb ik in de ellendige oorlogsjaren veel moeten derven en veel honger geleden, wie wil het mij nu kwalijk nemen dat ik geniet van een lekker potje mosselen en een paar glaasjes wijn?

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (4)
  24-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 24 september 2016....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle vredelievende en waarheidzoekende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen!

  Vandaag had ik helemaal geen zin een bericht te schrijven, maar ik moet wel, anders denken sommige lezers dat ik ziek ben of nog erger. Ik ben echter niet ziek en ook nog niet dement, integendeel dus daar ga ik dan maar weer!

  De titel van mijn blog is, gedachten over God en de wereld en de voorbije week dwaalden mijn gedachten bij God en de wereld. Welke God dacht ik, de god van het Vaticaan? De god van de moslims of één van de goden der andere winstgevende religies? Aan geen van dezen denk ik als ik God meen, de god van het Vaticaan heeft al evenveel misdaden op zijn konto staan als de maangod van de islam en de anderen zijn geen haar beter, als ik aan de Nederlanse zogenaamde gristeren der zwarte kousen gemeenten terug denk! De God waaraan ik denk is de Geest der Wijsheid die in het hart van alle vredelievende en waarheidzoekende mensen leeft, die hun medemensen behandelen zoals ze zelf behandeld willen worden, alleen met hen kan er vrede en welstand in deze wereld zijn en kan onze planeet een waar en echt paradijs zijn!

  En dan komen we aan mijn gedachten over de wereld, wanneer alle politiekers vredelievende en waarheidzoekende mensen zouden zijn met de Geest der Wijsheid in hun hart, niet geldgierig en de belangen van het land en het volk behartigend dan zou inderdaad onze planeet een aards paradijs kunnen zijn.

  Groetjes, 

  Kartuizer.


  >> Reageer (5)
  17-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 17 september 2016...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

   

  Alle waarheidzoekende vredelievende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen !

  Miljoenen moslims zijn Europa binnengeslopen en overal trachten zij alles wat christelijk is door hun pseudo godsdienst te verdringen, kruisen moeten uit de openbare gebouwen en uit het straatbeeld verwijderd worden en onze politiekers willigen hun wensen in. Dat is dus de nieuwe omgekeerde wereld, niet zij die in het gastland komen moeten zich aan onze traditie aanpassen maar wij moeten ons aanpassen aan de indringers. Ook in ons land slapen de politiekers verder. Niemand stelt zich vragen over het waarom Marokkanen en Turken met een dubbele nationaliteit zich innesten in sommige politieke partijen in de hoop zo politieke macht te krijgen en onze wetten naar hun hand te veranderen t.t.z. te islamiseren. En onze poltiekers slapen maar verder, ze zijn zich van geen gevaar bewust. Het zou nochtans eenvoudig zij daar een stokje voor te steken, door alle die een dubbele nationaliteit hebben de belgische af te nemen en hen als ongewenste vreemdeling naar hun oorsprongland terug te sturen, in Marokko en Turkije kunnen ze dan volgens hun moslimgebruiken ongestoord leven. Gelukkig zijn er in Europa ook politiekers die de waarheid onder ogen zien en die weigeren noch moslims in hun land toe te laten maar die worden dan door EU bonzen als nazis bestempeld. Het is nochthans noodzakelijk dat Europa van het moslimgif gezuiverd wordt, het moet met wortel en al worden uitgeroeid wil het avondland niet ten onder gaan!

  Tot daartoe mijn bescheiden mening in dit ekelige thema.

  Kartuizer.


  >> Reageer (4)
  09-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 10 september 2016....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle waarheidzoekende en vredelievende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een paar mooie dagen in de zomerse warmte die dit jaar wel laat komt!

  In mijn vorig bericht ben ik wel meer als een beetje voorbarig geweest, ik wist niet dat het om een drugverslaafde ging, dat feit werd door de sensatiejournalisten verzwegen. Als ik dat geweten had zou ik anders reageerd hebben. In de jaren 70 van de vorige eeuw heb ik als jonge priester in Den Haag drie jonge drugverslaafden in huis gehad, in de hoop hen weer op het rechte pad te kunnen brengen maar wat ik ook deed, het het was verloren moeite. Om aan nieuwe drugs te komen stalen zij in huis alles wat niet nagelvast was, na drie maanden was mijn geduld ten einde. Ze kwamen alle drie uit een gezin waar de nestwarmte ver te zoeken was en dat werd dan ook de oorzaak van hun verslaving, ze zochten die warmte in de drugs terwijl die nestwarmte zoals tjenne treffend in zijn reactie schrijft voor kinderen noodwendig is.Ik geloof, dat in vele gezinnen deze nestwarmte ontbreekt!

  Het verheugd mij dat ik van Victor weer eens een reactie kreeg, Je moet steeds een wachtwoord kiezen dat in je leven een belangrijke gebeurtenis was, bvb huwelijksdatum en de gemeente waar het huwelijk gesloten werd die dingen vergeet je nooit!

  Bij mijn ronde bij de bevriende blogs ga ik ook steeds bij Johan op bezoek en ik verheug mij steeds over de levenswijsheid die ik in zijn gedichten lees, we waren al immer een volk van dichters en denkers, hartelijk dank Johan!

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (7)
  03-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 3 september 2016....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle waarheidzoekende en vredelievende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een gezonde start in de maand september !

  De voorbije week stierf in Gent eenzaam en verlaten een 18 jarige jongen in een tentje, de jeugddienst was naar eigen zeggen niet meer voor hem verantwoordelijk want wettelijk was hij als 18 jarige volwassen. Vandaag wordt hij als een hond kremeert en de zaak is afgelopen! In een land met twee koningen en twee koninginnen en ik weet niet hoeveel ministers en andere poenpakkers is er geen geld voor een rouwdienst voor deze jongen,de ouders en de nonkels en tanten die de jongen aan zijn lot overlieten zouden zich diep moeten schamen en de jeugddienst eveneens! Men kan zich terecht affragen in wat voor een land wij leven, de menslievendheid is ook in Vlaanderen zeer diep gezonken, de burgemeester van Gent is de naam burgervader niet waard, ook deze arme jongen was een burger van Gent!

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (6)
  27-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagavondgroeten...27 augustus 2016
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle vredelievende en waarheidzoekende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen!

  De voorbije week heb ik een hele avond geluisterd naar de zeer oude liederen op YT. Bij het lied "Es geht alles vorüber, es geht alles vorbei, nach jeden Dezember kommt wieder ein Mai," voelde ik mij terugverzet in mijn kinderjaren. Ik zag als 4 jarige de duitse tanks ons dorp binnenrijden en als 8 jarige zag ik de canadese tanks ons dorp binnenrijden. Ik herinner mij nog de bange nachten toen de zware bommenwerpers over ons dorp vlogen op weg naar Duitsland en het duitse afweergeschut dat maar één Km. van ons huis verwijderd was begon te schieten dan was de angst groot, een bommenwerper kon afgeschoten worden en die kon op onze huizen vallen met zijn hele bommenlading, gelukkig gebeurde dat niet. En na 1945 was alles vorüber en was alles voorbij. De tirannen van toen die dat alles in gang gezet hadden en die miljoenen doden op hun geweten hadden zijn nu al lang tot stof en as teruggekeerd. En zo zal het ook gaan met de tirannen van nu, ook zij hebben nog maar enkele jaren voor zij tot stof en as zullen terugkeren. De tweede wereldoorlog heb ik overleefd en vele van ons zullen de huidige gruwelijke tijd ook overleven!

  Onwillekeurig dacht ik bij mijn mijmeringen aan mijn goede vriend Ray en wat hij nu zou schrijven over de huidige situatie. Geen enkele blog kan tot nu toe Angeltjes evenaren, Ray, ik mis je, je bent te vroeg van ons heengegaan!

  Kartuizer.


  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten.....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De zaterdaggroeten verschijnen eerst morgen omdat door een foute intoesting de tekst verdwenen is en ik morgen alles opnieuw schrijven moet, het spijt mij maar nu ben ik te moe om nog alles opnieuw te moeten schrijven !

  Kartuizer.


  >> Reageer (1)
  20-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 20 augustus 2016......
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle bezoekers van mijn blog die van goede wil zijn en in vrijheid willen leven wens ik Vrede, Heil en Zegen!

  Het gebeurt wel eens dat sinjorenhulp mij geen hulp kan sturen, ik krijg dan tijdig een bericht. In de maand augustus gebeurt dat wel vaker, de damen hebben ook recht op hun jaarlijkse vakantie en er kan ook wel eens iemand ziek zijn, dan moet ik kontakt opnemen met EUDOMO, Eudomos is grieks en betekend lekker thuis. Eudomo is het overkoepelend orgaan van de hulpdiensten in de duitstalige gemeenschap en kostenloos. Zij stelden mij dan in verbinding met de STUNDENBLUME de Stundenblume werkt met gepensioneerde vrijwilligers die met ouderen die zelf geen vervoer meer hebben hun wekelijkse boodschappen halen en hen weer thuis brengen. Bij de stundenblume werd mij gezegd dat de volgende dag om 10 uur iemand zou komen. En de volgende dag kwam hij, een 67 jarige vriendelijke man. Onderweg naar Sankt Vith kwamen wij in gesprek over het vluchtelingen thema. Ik ben ook vluchteling zei hij, ik ben uit de Bondsrepubliek Duitsland gevlucht omdat ik mij in Keulen tussen al die vreemdelingen niet meer thuis en niet meer veilig voelde, nu woon ik al twee jaar in de duitstalige gemeenschap en hier voel ik mij weer thuis hier vond ik het vertrouwde Duitsland weer terug, als dank daarvoor heb ik mij bij de stundenblume als vrijwilliger gemeld. Toen we met mijn inkopen thuis kwamen hebben wij nog een half uurtje samen gezeten met een kopje koffie en een koekje, ik heb hem over Vlaanderen verteld waar nu ook vele Vlamingen zich niet meer thuis voelen.

  Ook ik voel mij hier in de duitstalige gemeenschap veilig thuis en geborgen hier is het nog rustig wonen zonder haatbaarden en versluierde tunten!

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (2)
  13-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 13 augustus 2013
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle bezoekers van mijn blog die van goede wil zijn wens ik Vrede, Heil en Zegen !

  Dat Europa in staat van oorlog is hoef ik echt niet meer te zeggen, de islam tracht heel Europa te veroveren met brutale huichelmoorden en de politiekers die deze vijandelijke indringers uit Europa zouden moeten verwijderen trachten ons steeds weer wijs temaken dat deze huichelmoorden niets met de islam te maken hebben en het werk zijn van loslopende psychopaten. Dat deze psychopaten toevallig allemaal mohamedanen zijn tracht men te verdoezelen. Gelukkig beginnen steeds meer Europeanen te begrijpen dat wij door onze politiekers belogen en bedrogen worden en dat wij ons tegen deze mosliminvasoren moeten weren met de middelen die ons ter beschikking staan, als ons Europa in gevaar is moeten wij onze vrijheden verdedigen tegen deze vreemde vijandelijke  bezetting met dezelfde wapens die zij gebruiken! Europa moet gezuiverd worden het moslimgift moet met wortel en al worden uitgeroeit! Europa moet moslimvrij vrij worden. In heel Europa zouden de stormklokken luid tot verzet moeten oproepen, NU, voor het te laat is!

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (3)
  05-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 6 augustus 2016
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle bezoekers van mijn blog die van goede wil zijn wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede gezonde start in de maand augustus !

  Als ik de berichten lees in de digitale kranten(papieren kranten koop ik niet!) en ook in sommige blogs, weet ik niet meer wat ik geloven kan en wat niet. Dat de pocojournalisten al jaren lang leugens en halve waarheden schrijven wist ik al, ik meen echter dat ik de bevriende blogs nog mag geloven maar de waarheden die zij schrijven zijn soms zwaar te verteren en toch zijn het waarheden. Sommige dagen lees ik noch het ene noch het andere, dan smaakt mij het eten beter en slaap ik ook beter, maar ik wil mijn kop niet in het zand steken en ik moet de waarheid onder ogen zien!

  Goede vriend Victor, reeds tien jaar geleden hing ik mijn priestertoog definitief aan de nagel, dat alle godsdiensten fabeltjes zijn door mensen verzonnen schreef ik toen al in deze blog. Ik meen echter dat de jaren toen ik het amt nog uitoefende geen verloren jaren waren. Ik heb in die jaren zeer vele mensen kunnen helpen niet met fabeltjes maar met echte christelijke naastenliefde in woord en daad.

  Ja Jean reeds toen de pipo in het vaticaan op de stoel van Petrus werd gezet heb ik in deze blog geschreven dat velen van de rest der gelovige katholieken tijdens zijn bewind hun geloof zouden verliezen. Deze man is een gevaarlijke gek die doelbewust doet wat hij doet, een rasechte jezuit !

  Groetjes

  Kartuizer.


  >> Reageer (4)
  30-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondaggroeten....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle vredelievende bezoekers van mijn blog die van goede wil zijn wens ik Vrede, Heil en Zegen !

  Een 86 jarige katholieke priester wordt tijdens de eucharistieviering door twee islamistische sluipmoordenaars vermoord! Men kan zich hierbij terecht de vraag stellen, waar was de God van deze katholieke priester, Hij had toch in zijn almacht en allomtegenwoordigheid deze moord kunnen verhinderen? Dezelde vraag kan men stellen bij de moord op de ontelbare christenen die in de islamistische landen door moslimbarbaren vermoord worden! Dezelfde vraag kan men stellen bij de miljoenen Joden die door de nazies werden vermoord, waar was hun almachtige God? Het antwoord op deze vraag is eenvoudig en simpel, in deze blog heb ik al vaker geschreven dat alle godsdiensten sprookjes zijn die door mensen werden uitgevonden. Het chistendom is een mooi sprookje, het leert ons tegenover alle mensen verdraagzaam te zijn, niet te moorden, trouw te zijn in het huwelijk en plichtbewust te leven. De bijbel van de christenen is het nieuwe testament, niet het oude! De echte christelijke leer is het navolgen waard niet in de hoop op een paradijs na dit aardse leven want dat paradijs bestaat niet! De islamistische leer daartegenover is een gruwelijk duivels sprookje, de koran is een haatboek dat beveelt alle andersgelovigen en nietgelovigen uit te moorden. De Europese politiekers die deze duivelse leer in Europa als godsdienst hebben toegelaten zijn medeschuldig aan de moord op deze 86 jarige priester en aan de moorden der andere islamistische aanslagen, zij moeten daarvoor terechtgestelt worden!

  Kartuizer.


  >> Reageer (4)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Hallo goede vrienden, neen ik ben niet ziek heb me alleen maar in een dag vergist.

  Morgen komen dan de Zondaggroeten inplaats van de gebruikelijke zaterdaggroeten!

  groetjes

  Kartuizer.


  >> Reageer (2)
  23-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 23 juli 2016......
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle vredelievende bezoekers die van goede wil zijn wens ik Vrede, Heil en Zegen !

  Daar alleen kan liefde wonen, daar alleen ist 'leven goed, waar men stil en ongedwongen alles voor elkander doet ! Helaas is deze liefde in onze verloederde ik maatschappij ver te zoeken.

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (2)
  19-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten op dinsdagmorgen......
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle vredelievende bezoekers van mijn blog die van goede wil zijn wens ik Vrede, Heil en Zegen !

  Toen ik de gebruikelijke zaterdaggroeten wilde schrijven moest ik eerst de beelden van de massamoord in Nice verwerken en als ik dan ook nog de berichten van Turkije zag besloot ik te wachten tot ik meer informatie had.

  Einde 2015 schreef ik in deze blog dat het jaar 2016 een bloedig jaar zou worden, we zijn nu eerst in de zevende maand en het is al zeer bloedig geworden en ik vrees dat het nog erger worden kan!

  Natuurlijk heeft de moordpartij in Nice niets met de islam te doen, de man was een psychisch gestoorde maar hij heete wel toevallig Mohamed en natuurlijk was hij psychisch gestoord want men moet al zwaar gestoord zijn als men aan de onzin van de koran geloofd! En, onze politiekers en journalisten van de pocopers zijn wel evenzeer zwaar in hun bovenkamer gestoord wanneer zij de burgers willen wijsmaken dat al deze moordpartijen niets met de islam te maken hebben. Steeds meer Europese burgers geloven deze leugens niet meer en ik vrees dat wij langzaam maar zeker naar een burgeroorlog op weg zijn, hoe dat zal eindigen weet ik niet maar zonder bloedvergieten zal het wel niet van stapel lopen. De Europeanen zullen het niet zover laten komen als in Turkije waar een machtwellustige diktator van het land een moslimstaat wil maken!

  Kartuizer.


  >> Reageer (2)
  16-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan......
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vandaag geen zaterdaggroeten, morgen meer !

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (0)
  09-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 9 juli 2016....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle bezoekers van mijn blog die van goede wil zijn wens ik Vrede, Heil en Zegen en een gezonde start in de nieuwe week met veel zonnige dagen !

  Een vraag aan de bezoekers, in welke belgische supermarkt kan men nog Israelische produkten kopen? Toen ik nog in Antwerpen woonde kocht ik de sappige Israelische sinaasappels en nog meer produkten bij een Joodse kruidenier, maar die zijn er in ostbelgistan niet.

  Over de politieke zwakkoppen die in de regering zitten wil ik liever niets schrijven want dan zou ik onwelvoegelijke woorden moeten gebruiken en dat doe ik liever niet ze kunnen wat mij betreft allemaal de pot op!

  PS: Alle bovenstaande fotos op mijn blog kunnen als men er op drukt vergroot worden, Jean had het wel goed gezien, die neuspeuteraar in mijn vorig bericht is de handjeswuivende profiteur die zich koning der Nederlanden noemt !

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (5)
  02-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 02 Juli 2016.....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle bezoekers die van goede wil zijn wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede gezonde start in de maand juli met een beetje zon.

  Als ik de fotos in de digitale kranten zie en de daartoehorende berichten lees, geloof ik dat ik op de planeet der apen terecht gekomen ben, het wordt hoe langer hoe gekker. In de politiek is het niet beter, we worden door een stel waterhoofden geregeerd, die alleen maar het eigen belang op het oog hebben en die geloven dat wij hun leugens geloven maar zij zien natuurlijk ook dagelijks de gekken met de driekleurig geverfde smoelen en de andere gekken die op een moerassige bodem in natte tenten slapen om veel lawaai te horen dat als muziek verkocht wordt. Dat er echter ook nog burgers zijn die niet tot de planeet der apen willen horen schijnt hen te ontgaan en dat deze burgers hun leugens niet langer slikken hebben we nu met de Brexit in England gezien. We zijn nog lang niet allemaal gek geworden! Ik ben ervan overtuigd dat er na de volgende verkiezingen een geweldige politieke aardverschuiving zal plaats vinden niet alleen in ons land maar in heel Europa want de weldenkende Europese burgers willen niet dat onze planeet een planeet der apen wordt !

  Tot daartoe mijn bescheiden mening!

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (7)
  25-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 25 juni 2016
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle bezoekers van goede wil wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede en gezonde start in de nieuwe week !

  Eindelijk eens goed nieuws, de Engelsen hebben voor hun onafhankelijkheid gekozen, zij willen zich geen wetten laten voorschrijven door vreemde potentaten die zij niet gekozen hebben. Dit is het begin van het einde van de EUSSR want nog andere Europese landen zullen England volgen. Een Europa van onafhankelijke staten die zelf bepalen wat voor het eigen Volk goed is, is wenselijk en goed. Op dit goede nieuws heb ik vrijdag een tweede trappist gedronken !

  Wat de Vlaamse ministerpresident zich gepermiteerd heeft is een schande voor de Vlaamse regering, men eet geen zoete broodjes met de mosliminvasoren en Vlaamse moslims bestaan niet, Vlaanderen is een Christelijk land, ik hoop, dat we na de volgende verkiezingen een echte Vlaamse regering zullen krijgen met het Vlaams belang in de meerderheid!

  In verband met de kommentaren op mijn vorig bericht over het roken wil ik nog wat zeggen, mijn eerste sigaretten heb ik gerookt als ik 16 jaar was maar steeds matig, toen bestonden nog de pakjes van 10 sigaretten. Toen ik nu in dezember 2015 vier dagen in het ziekenhuis was heeft men mij grondig onderzocht en mijn longen zijn nog in zeer goede staat, dus geen longkanker! En het roken hoeft niet duur te zijn, ik koop een doos tabak van 200 gram voor 19.20 euro, dat is voldoende voor 3 weken, zo kost mij het roken 19.20 euro voor 24 dagen dat is dan 0,8 cent per dag, een doos met 200 sigarettenhulzen kost 0,65 cent. Maar toch zou ik jongeren niet aanraden met roken te beginnen.

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (3)
  18-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 18 juni 2016
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle bezoekers van mijn blog die van goede wil zijn wens ik Vrede, Heil en Zegen en een gezonde start in de nieuwe week!

  In mijn woning staat een beeld van de aartsengel Michael,(voor een vergroting druk op de foto met de linker muisklik) of de aartsengel echt bestaat, daaraan heb ik mijn twijfels, maar het beeld is voor mij een symbool van de aartsengel die met zijn speer de valse profeet doorboord en de zege op het islamgif dat Europa overspoeld. Moge de voorspelling van Gerald Celente dat op het einde van dit bloedige jaar 2016 Europa zal gezuiverd zijn van al die godsdientfanaten die in werkelijkheid helemaal niet in een God geloven en overal op de wereld haat, dood en vernieling brengen want een godsdienst is de islam niet! Met rassisme heeft dit helemaal niets te maken, de islam is geen ras maar een duivelse uitvinding!

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (6)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  >> Reageer (1)
  11-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 11 juni 2016.....
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en zegen en en een gezonde, hopelijk ook droge start in de nieuwe week!

  80 jaar is een gezegende leeftijd zegt men, maar dat met het ouder worden ook problemen verbonden zijn, wordt meestal verzwegen. Ook dan, als men niet ziek is wordt men afhankelijk van anderen, wie een klein kind heeft men hulp nodig omdat men niet meer vast op de benen staat en men het nodige werk in het huishouden zelf niet meer aankan. Mijn tuin die eens een paradijs en mijn hele trots was zie ik nu verwilderen en het vele werk dat ik daar met eigen handen deed zou ik aan een vreemde niet kunnen betalen. Gelukkig heb ik nog Eveline van seniorenhulp die elke dinsdag vier uur tijd heeft om met mij mijn boodschappen te gaan halen en die de woning schoon houdt en dat kan ik nog wel betalen maar het is ook even wennen ik kan niet goed toekijken als anderen werken, ik zou het liever zelf doen, als pietje precies moet ik dan wel eens zeggen; "neen, dat moet je zo of zo doen" Maar dat neemt Eveline mij niet kwalijk, gelukkig niet, en als het werk gedaan is, roken we nog samen een cigaretje.Zo is het leven van een alleenstaande 80 jarige maar ik geniet er nog van, ik heb steeds geleerd van de nood een deugt te maken en elke avond drink ik nog steeds mijn trappist en een glaasje wijn bij de klanken van mijn lievelingsmuziek nadat ik zorgvuldig de vaat gedaan heb en alles weer schoon klaar staat voor mijn kopje koffie de volgende morgen, zo kan het leven ook nog mooi zijn!

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (4)
  04-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 4 juni 2016
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vrede, Heil en Zegen wens ik alle bezoekers van mijn blog en een goede en gezonde start in de nieuwe week!

  We werden de laatste weken wel rijkelijk met water gezegend, de hemel weent bij het zien van het losgeslagen barbaarse mensdom, ja mensdom, velen worden hoe langer hoe dommer! Hier in de Eifel bleven we afgezien van af en toe ook een paar uurtjes regen van verder onheil gespaard, het water kan hier ook nog in de grond in de vele groene weiden.

  In Walonië loopt wel een en ander mank, maar niet alles, op 1 februari 2016 had ik mijn auto afgemeld en het kenteken teruggestuurd, de autobelasting was betaald tot 30 april 2016, donderdag kreeg ik bericht van de Waalse overheid in korrekt Duits dat men 56.23 euro (3maanden) op mijn rekening heeft terugbetaald. Als het goed is moet men het ook zeggen!

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (1)
  27-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 28 mei 2016......
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Mijn goede vriend Victor stapt maandag 30 mei over op tram 81, ik wens hem veel geluk en een goede gezondheid in zijn 81e. levensjaar en samen met alle bezoekers van mijn blog Vrede Heil en Zegen. Gelukkige verjaardag Victor!

  Over de huidige toestand in belgistan wil ik vandaag niets schrijven, ik lees al enkele dagen zo weinig mogelijk de krantenberichten want van de verdraaide waarheden die halve leugens zijn word ik misselijk.

  Groetjes,

  Kartuizer.


  >> Reageer (7)


  Archief per jaar
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • -0001


  Welkom op mijn blog!
  Laatste commentaren
 • Beste Kartuizer (Jean)
      op Groeten uit ostbelgistan 20 mei 2017.....
 • egoisme (frank)
      op Zaterdaggroeten 3 september 2016....
 • Beste Kartuizer (Jean)
      op Groeten uit ostbelgistan 20 mei 2017.....
 • Beste Kartuizer (Pascha)
      op Groeten uit ostbelgistan 20 mei 2017.....
 • Lied uit mijn kindertijd (Victor van Vosselaar)
      op Groeten uit ostbelgistan 14 mei 2007....
 • E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !

  Foto

  Mijn favorieten
 • seniorennet.be Angeltjes
 • seniorennet, be Poli
 • seniorennet. be Digitalia
 • seniorennet. be Uitkijktoren

  Foto

  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • R.A.A.īs Krantje

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog!
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  lancia2
  blog.seniorennet.be/lancia2
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  souveniers
  blog.seniorennet.be/souveni
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Vlaamse culturele rijkdom
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per jaar
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • -0001

  Zoeken in blog


  Zoeken met Google  Blog als favoriet !

  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!