Inhoud blog
  • Weer thuis
  • Wandelen in de ardennen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Wandelen in de ardennen

    23-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    23-03-2008 om 12:24 geschreven door Tourist

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer thuis
    Zo, weer een week-end Les Hayons, spijtig genoeg, achter de rug. Maar deze keer hebben wij terug veel gewandeld,  Daniel heeft ons voorgesteld om paard te rijden en tof hoor. Christine de eigenares, is tweetalig zo doende was het weer geen probleem bij het wandelen met deze liefe Ierse Thinkers. Wij hebben een foto gemaakt maar hebben ons fototoestel ginder vergeten, dus beste vrienden deze komen later.
    We waren nog niet thuis of Daniel belde ons om te zeggen dat wij het fototoestel vergeten waren, zo een huisbaas zouden er meer moeten zijn.

    17-03-2008 om 00:00 geschreven door Tourist

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelen in de ardennen
    Gegroet vrienden senioren,
    Even voorstellen Sylvie, David en Kiwi onze 4 voeter.
     Op een mooie zomerdag wisten wij niet wat doen. Wij besloten er een dagje op uit te trekken...... waar naar toe? 
    Zo hebben wij de landkaart genomen en deze op de grond gelegd, Kiwi er laten over lopen en waar hij zijn 1 pootje zette was de bestemming, Bouillon.
    Wij komen er nu 9 jaar en nog gaan we er met plezier naar toe om te wandelen natuurlijk en de stres kwijt te raken. 's Avonds terugkeren was niet aangenaam, zodus enkele tijd nadien zochten wij naar een aangenaam verblijf en kwamen alzo in Les Hayons terecht een pitoresk dorpje Les Hayons. Wij logeerde daar bij Stief het is er perfect, hij runt zijn zaak zeer goed. Kijk even op www.les-anges.be en u zult zien in welk mooi kader wij daar dagen hebben doorgebracht. Natuurlijk was ons hoofddoel wandelen wat wij dan ook deden, kilometers hebben wij daar afgelegd en nog zijn we niet verzadigd want regelmatig kun je ons daar tegenkomen.
    Op een mooie dag in 't bos waar men alleen wilde dieren, mooie beplanting en vogels tegenkomt, was er iets ongelooflijks aan 't wandelen namelijk een mini ponny. Deze staarde ons aan denkende wat komen deze hier doen, tot wij een heer zagen aankomen;  wij vroegen in ons beste frans! of hij mocht gestreeld worden en ja hoor kregen wij tot antwoord in 't vlaams. Na kennis gemaakt te hebben met Daniel liepen wij verder. Tot onze grote verbazing kwamen wij deze persoon terug tegen op ons eindpunt Les Hayons, wij zijn dan samen een pintje gaan drinken bij Stief. De dag nadien hadden wij afspraak met Daniel om samen een grote en mooie wandeling te maken langs de Semois. Zo zijn wij in Le Champ Pommiers gekomen, nu verblijven wij daar meerdere weken per jaar, Daniel wij hopen je te mogen begroeten op deze blog want wij willen je bedanken langs deze weg. Beste vrienden wandelaars kijk even op de onderstaande site en u zult zien in welke luxe wij daar meerdere weken per jaar verblijven. Indien jullie daar ook een week of zo naar toe willen  contacteer Daniel; hij zal wel een % laten vallen.
    Mensen jullie kunnen niet geloven hoe mooi en rustgevend het daar is. Men kan er alle kanten uit; Luxemburg, Frankrijk, Duitsland zijn kort bij. In de winter zijn de wandelingen nog mooier en dan zwijgen wij nog van het landschap. Na de wandelingen gaan wij altijd bij Stief binnen om een drankje. Hij is niet kwaad omdat wij nu bij Daniel logeren en zo gaan wij minstens 1 x bij hem eten als wij in Les Hayons zijn.
    Op het terras in Le champ pommiers, hebben wij een verzicht van 15km
    In de maand mei is gans het dorp versierd met bloemen en vogelschrikkers. Ongelooflijk mooi! De bezoekers moeten punten geven. De eerste drie winnen een volledig maal bij Stief.
    Wat wenst een mens nog meer vragen wij ons soms af. Daarom besten wandelaars deze blog hopende dat jullie ook eens langs komen bij onze vrienden in Les Hayons. Wij zijn geen fotofreaks maar toch laten we jullie genieten van enkele mooie zichten van 't dorp en zijn omgeving.
    Groetjes aan iedereen van ons drie.
    Site Le champ pommiers www.ardenne-location.be
    Ps Aangezien de regen hebben wij deze blog aangemaakt dit week-end in Les Hayons.







    16-03-2008 om 00:00 geschreven door Tourist

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (31 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!