Foto
"Klein Geluk" is nog dringend op zoek naar extra handen , lieve vrijwilligers met het hart op de juiste plaats!

www.vzw-klein-geluk.be
info@vzw-klein-geluk.be

Geluk-o-foon
470 077 148

Foto
Hallo... dit is ikke... Lisette Van den Broucke - Stichter en voorzitter van VZW "Klein Geluk" - geboren 7 december 1951 - dochter van Hélena Vekemans en Jules Van den Broucke - 40 jaar getrouwd met Van Ael Jean - Prettige kennismaking!
Foto
Met plezier stel ik u mijn echtgenoot voor Jean Van Ael - geboren 30 juli 1951 - zoon van Charles Van Ael en Louisa Geboes - Stichter en penningmeester van VZW "Klein Geluk"

 

Raad van Bestuur 

Voorzitter/ en PR
Lisette Van den Broucke
Penningmeester/webmaster
Jean Van Ael
Secretaris
Emmy Somerlinck
Beleids auditor
Evi Van Ael

Dagelijks Bestuur

Voorzitter
Lisette Van den Broucke
Penningmeester
Jean Van Ael
Secretaris
Emmy Somerlinck
Kinder/ en kook activiteiten
Evi Van Ael
Crea verantwoordelijke
Gerd Van De Ven
Lichaam/geest/uitstappen
Carla Broecks


Vrijwilligers Team

Chris Verschueren
Francois Verbesselt
Kris Clement
Alice Thijs
Mick Pierlot
Marijke Beeckmans
Willy Somerlinck
Annemie Spiessens
Mireille Smeulders
Hugo Van krunkelsven
Paul Suls

Huisbandje
"Limelight" en Frieda



Inhoud blog
  • afscheid...
  • Plukje...
  • Reiki...
  • foto's... en lachsalvo's...
  • 3 dagen Groot Geluk...
    Zoeken in blog

    3 dagen Elzas... 3 dagen lachen en genieten...
    "Dag 2"... een vitaminekuur zonder weerga!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Dagboek van VZW "Klein Geluk" - een VZW voor mensen tijdens en na kanker - waar warmte en vriendschap hoog in het vaandel staan.
    Een VZW voor mensen tijdens en na kanker in de rupelstreek
    27-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plukje Klein Geluk...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Lieve vrienden, lieve lezers... De meeste van onze trouwe lezers weten zeker en vast dat er achter de schermen van "Klein Geluk" erg hard gewerkt werd aan ons "kinderfonds en project"... De volwassen werking staat op "stevige pootjes"... en dus alle schouders onder de "5 wenskindjes" en het project gezet... iedere trouwe lezer weet ook dat wij na een korte kennismaking met een "geweldig lieve hartedief"... reeds moesten afscheid nemen van ons allereerste wens kindje, nog zonder dat we voor haar iets hebben kunnen doen... buiten haar begeleiden naar de grote hemelpoort! Dit deed pijn... dit doet nog steeds pijn! Maar de lieve schat en haar super sympathieke ouders zouden niet willen dat we nu niet verder gingen dus werd er verder vergaderd... werd er verder gewerkt... hard gewerkt... we willen er zijn voor de "engeltjes" van deze wereldbol getroffen door het "kankerbeest"... zoals sommige getroffen mama's en papa's deze kwalijke verfoeilijke ziekte noemen...

    Niet zonder enig trots wil ik jullie meegeven dat het kinderfonds niet alleen bestaat maar ook een naam kreeg... "Plukje Klein Geluk" is geboren!

    Het is niet onze bedoeling om gevestigde organisaties die geweldig werk leveren te beconcurreren... het is niet de bedoeling naast de "groten" te werken... dan meer aanvullend te werken... kanker krijg je niet alleen... broertjes, zusjes, mama, papa, oma's en opa's allemaal delen ze mee in wat de getroffen kindjes "meemaken"... het is dan ook vooral onze bedoeling om er voor te zorgen dat de zon terug kan schijnen voor de héle familie...

    Kleine noden verhelpen... een luisterend oor... een ontspannen weekendje voor de héle familie... een dinéetje... een kok thuis, die een Kerstfeest verzorgt in augustus... of inderdaad een mooie droom waarmaken het kan allemaal!!! Want "Plukje Klein Geluk" wil vooral helpen genieten in sombere tijden en een steentje bijdragen tot een zonniger gezinsleven in moeilijke tijden!

    Wenskindjes aangeven en dromen melden dat kan voor alle kindjes ook voor de allerkleinste op info@vzw-klein-geluk.be want sterren laten schitteren in verdrietige kinderoogjes of een lach toveren op een gezichtje... en dromen waar maken "Yes we can"!!!!!!!

    Wij houden jullie op de hoogte!
    Lisette

    27-04-2012 om 22:45 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    20-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nievskes...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na weken, en weken vergaderen en plannen heeft het nieuwe 8 koppige bestuur van Klein Geluk een prachtige activiteiten kalender klaar voor de 2e helft van 2012... we gaan voor kwaliteit en dat is héél duidelijk... alhoewel er waarschijnlijk ook wel wat tegen kantingen zullen zijn... Met een totaal van 107 activiteiten in 2011 gingen we een brug te ver... en dan misschien wel alleen voor ons die het werk moeten doen... want alle activiteiten worden gesmaakt! Maar wij de "werkbijtjes" moeten een grens trekken voor de grens ons trekt niet waar... there's more in live!
    In elk geval ben ik persoonlijk erg trots op het nieuwe wel erg professionele aanpak... en de kwaliteit die ermee gepaard gaat!

    In primeur geef ik de Klein Geluk lezertjes alvast mee dat wij vzw "Klein Geluk" op 7 juli 2012 - 20.00uur - in Wolffaertshof, zaal lais onze gasten en vrienden laten kennis maken met "Vitalski" beter bekend als de "nachtburgemeester" van Antwerpen, super bekend voor zijn grappen en grollen - hij zal ons zijn nieuwste huiskamer comedy voorstellen "daar sta iemand"... Dit wordt geloof me vrij een avond van puur ontspannen... Na de voorstelling zal wat bijpraten bij een frisse pint deugd doen!
    Voor meer info: info@vzw-klein-geluk.be

    Op deze foto zegt ons Ingrid alvast yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    20-04-2012 om 11:22 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    17-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wandelinkse hier... wandelinkske daar... op weg naar de lente... 2011
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag heeft ondergetekende alvast haar tuinbankske geschilderd, en ook het vogelhuisje, en vlinderhuisje moesten eraan geloven... eerste laagje "kleur van de hoop" is gegeven... gelukkig tijdig klaar voor  de eerste waterdruppels!
    De vorige week was een "moeilijke"... maar buiten kunnen "moeisen, en klodderen" daar word ik vrolijk van...
    De afgelopen weken hebben wij superhard gewerkt... wie wij... vooral de raad van bestuur... nachtelijke vergaderingen, discussies, papperrassenwerk... het is er allemaal bij... één en ander staat nu terug op punt, maar geloof me er is nog véél werk aan de winkel! Vanaf juli ondergaat de werking vzw "Klein Geluk" een heuse metamorfose... die zal ingeleid worden door een info sessie voor "toegetreden leden" in mei... vraag me af... weet niet... maar het moet! Het afgelopen jaar werd er "serieus schuin geschaats" of moet ik zeggen... onze doel werd wat voorbij gelopen! Het is zo leuk bij ons, dat iedereen erbij wil horen maar... die capiciteit hebben wij niet... en daarenboven moeten onze "praat en luistermomenten" terug ten goede en in teken staan van "mensen tijdens en na kanker die in moeilijke momenten een luisterend oor... en wat advies nodig hebben"... Taart en koffie kan overal genuttigd worden! Taart en stil zitten... dat is niet goed... worden we dik van... en dan moeten we diëten... daarenboven moeten we ook het "babbelen" niet aanmoedigen hé... "beweging" moet iedereen hebben en "beweging gaan we geven"...
    Dat is gezond voor "lichaam en geest" en bespaard iedereen een "dietiste"...

    Ondertussen zijn al verschillende onderhandelingen bezig met lieve mensen die onze gasten die zich terug "opentopie" voelen aan de nodige "exercise"willen helpen...Nordic walking, Qigong, voordrachten waar we iets van op steken... het komt eraan jongens...

    Zelf heb ik "oefening" genoeg als "boksbal van dienst"... want verandering... niet iedereen heeft het daar zo op begrepen... in elk geval ook voor mij is het hoog tijd om te veranderen van "sport"...
    Qigong here I come!

    Hierbij een aantal foto's van onze lentewandeling 30 maart 2011 - waar we alleen maar goeie herinneringen aan hebben!















    17-03-2012 om 15:52 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    02-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hier zijn we...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Lieve vrienden, hier ben ik dan in de mooie maand maart... het heeft weer eventjes geduurd maar... je raad het al... het was hier super druk! Bij het samenstellen van een nieuw bestuur... pfpfpfpf... geloof me daar komt wat bij kijken! We hebben als "Raad van bestuur" al een serieus aantal nachtelijke werk vergaderingen achter de rug... Alle bestaande papperrassen bestudeerd, vergeleken, aangepast, en vereenvoudigd... nog een laatste vergadering en dan is de "verplichtte administrieve mallemolen" in orde! Statuten, huisreglement, bankzaken... het hoort er allemaal bij... maar is verre van leuke arbeid!

    Ondertussen hebben wij ook ons eerste wenskindje "prinses marie" begeleid naar de Hemelpoort, zoooooooooooooooo mooi! Chapeau voor de positieve, super sympathieke ouders! Ons "Kinderproject" geraakt eindelijk opgestart, en krijgt vorm. We hebben alvast een aantal lieve ouders ontmoet met een kindje dat tot onze doelgroep behoort "kinderen getroffen door kanker" en er zijn afspraken gemaakt voor een avondje "brain stormen"... wat kunnen wij betekenen voor deze lieverdjes zonder "naast" andere organisaties te werken... geloof me ik heb er een goed oog op!

    Hierbij alvast een aantal foto's van de "klein Geluk" Valentijnshappening... die zoals elk jaar druk bijgewoond, warm en vol vriendschap zat... zoals het trouwens elke dag zou moeten zijn! Uitgezonderd het véle werk dat er aan vooraf gaat natuurlijk.

    Geniet er van!



















    02-03-2012 om 19:16 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    13-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indische jain tempel - eerst uitstap 2012
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    2012 heeft zich een beetje intriest ingezet... veel zieken... en verdrietige situaties... het overlijden van ons eerste wenskindje doet er géén goed aan! Ik kan er dan ook niks aan doen... het vreet allemaal een beetje... zaterdag ga ik inderdaad met een roze toets... naar Marie's uitvaart plechtigheid... waar ik hoop niet te breken... 

    De "Klein Geluk" trein moet echter verder dus we gooien ons weer helemaal... en maken er zoals gewoonlijk een leuke, ontspannende toffe boel van. Deze week hebben we morgen een valentijnsfilm op het programma staan en gaan met zijn allen naar CC t'Aambeeld voor de film "Pallieter" ... woensdag vieren we met zijn allen Valentijn... de doosjes met pralinen zijn gevuld... de rode servietten en ballonnen liggen klaar... "Klein Geluk" gaat de vriendschap vieren zoals nooit tervoren!

    De eerste uitstappen zijn ook alweer achter de rug... De Indische Jain tempel was voor iedereen WOH... de "after" tempel super lekker... en vorige week hadden we onze jaarlijkse "lentewandeling"... jawel je leest goed... alhoewel we het beter "winterland lier" hadden genoemd... met weeral een grote opkomst nordiccers, wandelaars, genieters, het lekkere ijs/en taart in de "ZUUTE ZONDE"... een gigantisch succes! Alhoewel... de taart best wat te groot was hihihi... dat hoorden we in de wandelgangen maar... raar... iedereen heeft zijn taart opgekregen ! Géén foto's van deze uitstap, het was echt te koud... maar wel foto's van de Indische tempel en die geef ik jullie graag mee!

    Mede met wat goede raad... geniet van de Kleine Dingen want die zijn absoluut ook de moeite waard!















    13-02-2012 om 10:32 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    27-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De polonaise van het leven...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op deze vrijdagmorgen besluit ik dat het weer hoog tijd wordt om wat foto's bij op dit "Klein Geluk" blogje te zetten en jullie de laatste nieuwskes te brengen... sinds maandag hebben wij een uitgebreid bestuur van 8 sterke personen... verandering, verbetering en verjonging zonder te tornen aan de huidige fundatie, dat was ons doel! De nieuwe personen die ons bestuur kwamen vervoegen zijn toffe blije mensen die er volledig willen voor gaan, en mispak je niet, want het zijn vooral geen "jaknikkers"! Het zijn mensen die weten wat ze willen... Voor Jean en Lisette werd het allemaal wat zwaar... wat veel... te veel! Daarom besloten wij zelf om een aantal mensen aan te trekken,  we zijn dan ook enorm blij dat ons dat lukte en kijken uit naar een toffe, leuke samenwerking... het leid geen twijfel dat er veranderingen zullen komen of moet ik zeggen aanpassingen en verbeteringen... een goed bestuur is belangrijk, want zij bepalen het beleid... Al... begrijpt niet altijd iedereen dat... leiden en begeleiden is soms best een moeilijke taak... en met de nieuwe ploeg kijk ik vol moed naar een nog betere toekomst voor "Klein Geluk". Ik heet dan ook de nieuwe bestuursleden van harte welkom!

    Zoals je kan zien eindigde onze Nieuwjaarsreceptie naar goede gewoonte met een polonaise... een polonaise die een goed beeld geeft  "klein geluk"... de polonaise van het leven...








    27-01-2012 om 09:46 geschreven door lisette


    >> Reageer (1)
    22-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaarsreceptie 2012
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na 2 keer mijn tekst kwijt gespeeld te hebben... denk ik dat ik beter wat ga chillen... een tekstje krijg je dus morgen! Maar ondertussen toch al een aantal foto's van onze Nieuwjaarsreceptie die zoals gewoonlijk eindigde met een polonaise door alle genodigden... een héle lange trein... "in een klein stationneke, s'morgens in de vroegte"... akke akke tuut tuut weg zijn wij!























    22-01-2012 om 20:52 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    10-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.en nog een paar...










    10-01-2012 om 20:20 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.en... heu... nog een paar!
    Hasselt die schone!

















    10-01-2012 om 20:18 geschreven door lisette


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nog...
    En nog een paar!









    10-01-2012 om 20:13 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterland...
    Op 11 mei gaan wij op driedaagse... en hopelijk wordt dit uitje juist zo plezant als "Winterland Hasselt"... Waarvan nog een paar foto's hierbij gevoegd... geniet er van!









    10-01-2012 om 20:11 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaarsreceptie...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op zondag houd Klein Geluk zijn jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie, de 3e keer... Dit jaar in een andere zaal... als Erkende organisatie komen wij immer in aanmerking om "goed koop" de locaties van de gemeente te gebruiken... maar eens te meer vraag ik mij af of goed koop... goede koop is??... Ik begin hoe langer hoe meer te vrezen dat wij hier de vergissing van ons leven hebben gemaakt... dubbele boekingen... andere organisaties die hun briefwisseling verliezen en dan maar vinden dat wij voor hun vergissingen moeten op draaien... ik krijg er een punthoofd van! Een Nieuwjaarsreceptie geef je toch maar 1 keer op het jaar... en dat wil je goed doen! Enfin, we zullen zondag wel zien misschien maken wij ons onnodig zorgen! In elk geval was vorig jaar de Nieuwjaarsreceptie van "Klein Geluk" een voltreffer van jewelste... er werd zelfs een polka gedanst, of heb ik dat al verteld? Dit jaar zal ook de pers vertegenwoordigd zijn... maar wie er niet zal bij zijn is natuurlijk onze Nikita... en dat zal toch wel eventjes wennen en slikken zijn... Toch maar ontspannen en genieten... want dat is wat Nikita zou gewild hebben!

    Ondertussen kan ik ook alvast melden dat de Raad van Bestuur terug compleets is de het Dagelijks Bestuur op de goede weg... En dat is alvast goed nieuws!






    10-01-2012 om 20:05 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    07-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2012... valse start!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het jaar maar pas bezig... en reeds onze eerste begrafenis achter de rug! Intriest was de vooravond van Kerst... de telefoon rinkelt... oh dat is om af te spreken voor vanavond... hallo, hier huize Van Ael... watte? hoe?? Verwondering...verbazing... lijkbleek, onze Jean zag het niet meer zitten, of beter gezegd moest gaan zitten! Dit kan toch niet... enfin het was voor ons de start van een onwezelijke week, vandaag 7 januari 2012 kunnen wij het nog niet vatten!
    Nikita de levensgezel van Hubert... lid van "Limelight"... het mooie goedlachse meisje is niet meer!! Amper 20jaar oud...
    Kerstavond werd in shock doorgebracht... de begrafenis was sereen... maar zoveel volk heeft aan jou gedacht meisje!!! Slaap zacht, het ga je goed! Wij zullen je herinneren als het "zonnekind" van Klein Geluk, altijd in de weer... altijd goed gehumeurd... altijd vol blijheid... altijd denkend aan "anderen" wat heeft jou zo verdrietig gemaakt??? Wellicht zullen we het nooit weten... maar misschien... héél misschien... komen wij jou in een volgend leven terug tegen!

    Op deze foto's een blije Nikita... zoals wij haar altijd zullen herinneren!







    07-01-2012 om 21:17 geschreven door lisette


    >> Reageer (1)
    04-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig Nieuwjaar

    Lieve vrienden, ik weet dat ik dringend verder moet mijn het kleingeluk blogje, maar de afgelopen weken waren hectisch... alle tijd ontbrak... en ook vandaag gaat het me niet lukken om veel tijd vrij te maken... we hebben immers ons eerst koffiemoment van 2012 dat natuurlijk gepaard gaat met de nodige bubbels...

    Toch kom ik alvast even langs om jullie mijn trouwe blog lezertjes een Warm 2012 te wensen met veel nieuwe oprechte vriendschappen! xxx

    Ondertussen nodig ik jullie allemaal uit op een koffietje, kom gerust eens langs tijdens één van onze vrije koffiemomenten.

    De foto's hierbij zijn getrokken tijdens onze december workshop die in teken stond van kerst! Een middag waar weer geknutseld werd dat het een lieve lust was. Onder de deskundige leiding van onze nieuwe crea verantwoordelijke...





    04-01-2012 om 08:56 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    05-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterland Hasselt en onze vraag naar...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Fantastisch... mooi... maar véél te vroeg thuis... hebben al beslist dat volgend jaar de tent mee naar Hasselt gaat... deze eerste daguitstap van "Klein Geluk" was gelijk een schot in de roos! Eventjes weg van de wereld, de zinnen verzetten en lachspieren oefenen, het was er allemaal bij... en volgend jaar? Awel we gaan zeker terug... maar eerst hebben we dringend nood aan warme personen die ons bestuur willen vervoegen... en voor ik met een aantal foto's voor de dag kom som ik toch graag eventjes op wat wij juist zoeken... want succes heeft een keerzijde... en in ons geval wil dat zeggen dat we véél te weinig mensen hebben die onder "Klein Geluk" de schouders zetten! Dus lieve mensen hierbij mijn warme oproep voor wat betreft het aanvullen van mensen voor ons dagelijks bestuur - de taken zijn in kort opgesomd, bij interesse/vragen geef ons aub een seintje:

    Aankoop, onderhoud en inventaris - Lichaam en geest - zorg en buddydienst - crea/praatmomenten - redactie/krantje - secretariaat/ledenadministratie...

    Voor al deze is het absoluut noodzakelijk om achter het beleid van de VZW te staan, en een grote dosis affiniteit te hebben met onze doelgroep... een warm hart... samenwerken... graag in het leven staan... kunnen genieten, laten genieten... en vreugde willen delen... heb jij deze cappiciteiten... en wat vrije tijd... dan verwachten wij graag jouw motivatie briefje/mail voor 1 maart en zullen jou na een gesprekje met beide armen welkom heten in de "Warme" club die "Klein Geluk" is! xxx



















    05-12-2011 om 08:50 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    24-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elixir... en gibber!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Als ik ooit eens 5 minuten tijd heb... en dat is nu net wat mij ontbreekt... en zeker deze periode, kerstlunch, kerstbrunch, kerstmarkt, kerstuitstap... het hoort er allemaal bij... Toch maak ik eventjes tijd om een paar foto's op het blogje te zetten van onze uitstap naar elixir d'Anvers deze week... Een uitstap waarop we kennis konden maken met weeral een lieve dame die ons de middag doorgidste... en een superlekker gezondheidsdrankje voor de paarden... hm! Maar wat goed is voor de paarden is ook goed voor ons niet waar?! Onze Gibbergerda dat is ook iets dat weeral zal blijven hangen mooie bijnaam ook alweer voor een sympathieke dame! En wees maar zeker geproeft en gegibbert we hebben het allemaal weeral gehad ze kunnen het ons niet meer afpakken!Wij zijn goe bezig...











    24-11-2011 om 16:21 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    10-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerstmenu...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Lieve vrienden... In premiere geef ik alvast het "Kerstmenu" mee dat te beleven... en te proeven is aan ons kerstkraam van "Klein Geluk" op 17 december... in Aartselaar rond het Laar...







    Een streling voor de tong:

    Rode kerstsoep met balletjes
    Mick en Robin's Stoofpotje met Grimbergen
    Glück met een Antwerpse tik (en dat is niet ik)

    Snoepzakjes voor onze kleintjes

    Een streling voor het oog:

    Onze Juweeltjes, gelukbrengers met klaver 4

    Onze uitgelezen prachtig ingepakte kerstcadeautjes voor de kersttombola met dit jaar 2 hoofdprijzen... waaronder een mooi Swarovsky juweel.

    Een streling voor het hart:  

    Een babbel... veel lachen... en gezelligheid

    En voor de kleine ukkepukjes:

    GRATIS :  kinderschmink - cadeautjes/snoepjes van onze eigen kerstman - cola/fristi

    Dus ik denk wel voor elk wat wils... en hoop jullie allemaal te mogen ontmoeten!





    10-11-2011 om 09:19 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    09-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klein Geluk, Kertsmarkt Aartselaar... Hubert en Nikita...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op 17 december is het weeral zo ver... kerstmarkt in Aartselaar... en alweer staat "Klein Geluk" paraat om iedereen véél leuks en lekkers aan te bieden... onze gewoonlijke kersttombola met mooie cadeautjes... ons lekkers om de maag te vullen en het warm te krijgen... en gratis kinderschmink voor de ukjes... de opbrengst van al dit leuks gaat integraal naar de werking van VZW "Klein Geluk", onze doelgroep en het kinderfonds... Dus lieverdjes kom naar de leuke kerstmarkt op 17 december en volg het Klaverke want dat zijn wij! Ook voor een babbel en kennismaking van harte welkom! Tot dan... xxx

    Dat gezegd zijnde zet ik hierbij nog wat foto's van vorig jaar... en van Hubert en Nikita oftewel "limelight" onze huisbandje!







    09-11-2011 om 10:29 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    26-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kleingelukkinderfonds...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Lieve vrienden,
    Vandaag refereer ik graag naar het krantje van oktober 2011, daar vinden jullie een artikel in "Krullebolletje ging eens wandelen" - misschien eens lezen... en misschien kunnen jullie ons hierbij helpen?!

    Krullebolletje ging eens wandelen en hij nam zijn zusje mee,
    Toen kocht hij een pond amandelen...
    en deelde dat in twee,
    zus wat kan ik je zoal geven...
    al voor het nieuwe jaar?
    Een heel mooi poppetje...
    met lang en krullend haar!

    Gedichtje gevonden op internet, dat perfect past bij wat nu volgt:

    We waren er al lang mee bezig... dankzij de sponsortocht van Peter Van Ael, en onze 2e benefiet hebben we een stevige fundatie! En is het "kleingelukkinderfonds" een feit.

    Jaarlijks willen wij graag samen met onze gasten echt iets doen voor kleine ukkepukjes met een levensbedreigende ziekte zoals kanker. Een steuntje in de rug voor ouders die het mentaal of financieel wat moeilijker hebben... een feestje... of... een droom van een lieve prins of prinses waarmaken "that's our goal"...

    Onze doelgroep zijn kinderen en jong volwassenen tot max 18 jaar die getroffen werden door een allesbepalende en/of levensbedreigende ziekte...

    Kent u een kindje, of jong volwassene, waarvan de familie verscheurd wordt door de eeuwige dreiging van een zware ziekte? Kent u een zwaar ziek kindje dat een droom heeft die te verwezenlijken is? Geef ons gerust een seintje, misschien kunnen wij de pijn toch een beetje verzachten!

    U kan ons bereiken via info@vzw-klein-geluk.be of per brief aan VZW Klein Geluk, Jan Blockxlaan 27 - 2630 Aartselaar. Wel graag vermelden : ouderdom - geslacht - aard van de ziekte - gezinssituatie (broertjes,zusjes,mama,papa,allenstaande ouder) en natuurlijk de wens of de droom, adres en/of telefoonnummer. Deze informatie blijft strikt geheim en onder het toeziende oog van de raad van bestuur!

    Samen gaan we onrecht aan en maken er toch een klein beetje een betere wereld van! 

    Alvast bedankt voor jullie tips!

    26-10-2011 om 15:30 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    16-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze Jean... Ons Alice...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Buiten een blakende zon en daar ga ik seffes zeker van genieten... samen met onze Jean "mijn held"... Maar niet zonder een schrijfseltje op het Klein Geluk blog...

    Het krantje tijdig klaar krijgen is telkens weer hard labeur... een groot werk... een volle week werk... en dat verstaan de mensen niet altijd... of misschien moet ik het anders formuleren... daar staan niemand bij stil... het krantje steekt in de bus, dat hebben de kabouterkes weer goed gedaan..

    Met verbouwingen in het huis... en ziek zijn... was het ook nu weer een heksentoer maar ere wie ere toekomt
    "ge hebt dat weer goed gedaan Jean"... well done, well done!

    Ondertussen heb ik weer het krantje bij mij van eventjes terug... Juli  2010 onze 3e editie. Met daarin als highlights, het verslag van ons bezoek aan het diamantmuseum, en de reiki gegeven door Karine... maar ook het voorwoord van onze eerste en vurigste vrijwilliger "
    Ons Alice"...

    Vrijwillig-er

    Zes letters uit het alfabet kunnen een mensenleven vlug veranderen. Je denkt dat je veel weet over, want je kent mensen met... en je hebt er al veel over gelezen... maar dan, dan ben je zelf patiënt en sta je voor een strijd die je eigenlijk alleen moet strijden, dit ondanks de goede bedoelingen van je partner, familie, vrienden... je kan uiteindelijk niet bij iedereen en overal terecht om te praten over kanker.

    Wel, bij "Klein Geluk" kan dat wel!

    Dat is één van de redenen waarom ik me als vrijwilliger heb opgegeven. Zo kan ik mij ten dienste stellen van lotgenoten want "het is moeilijker om een kwartier te luisteren, dan om een kwartier te babbelen" !

    Elke maand zijn er 4 bijeenkomsten waar ik steeds naar uit kijk. Er worden door de entousiaste bestuursleden maandelijks activiteiten voorzien. En het zijn niet altijd serieuze onderwerpen die aan bod komen, er wordt ook veel gelachen en plezier gemaakt (het moet niet altijd miserie zijn). Voor hulp bij verschillende activiteiten   is er natuurlijk meer dan 1 vrijwilliger nodig.

    Daarom zou ik jullie willen vragen om een beetje tijd vrij te maken en u aan te melden als vrijwilliger bij ONZE VZW "Klein Geluk"

    Veel handen maken het werk gemakkelijker.

    Tot weldra?!

    Alice

    Spijtig genoeg hebben zich ondanks Alice haar vurig pleidooi nog altijd geen extra vrijwilligers aangemeld... wat best frustrerend is! Maar de VZW is nog altijd draaiende op "volle toeren"... al zijn dat dan voor ons héél dikwijls inderdaad graag gedane...
    "Heksentoeren"...

    In elk geval vond ik Alice haar vurig (zoals we haar kennen) schrijfsel heel mooi en toegewijd!

    Waarvoor dank Alice!
    (U vind ons Alice op de foto ze zit, voor ons aan de rechterkant van de foto,met daarnaast haar boezemvriendin Chris)

    16-10-2011 om 11:25 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)


    Gesteund door

    Foto

    VZW "Klein Geluk" is een VZW voor mensen tijdens en na kanker, familie en vrienden waar warmte en vriendschap centraal staan!  Wij organiseren regelmatig "PRAAT EN LUISTERMOMENTEN"... Je bent telkens welkom tussen 14.00uur en 17.00uur - in 't Wolffaertshof - Baron van Ertbornstraat 7 - 2630 Aartselaar - 1e verdiep. Om te weten wanneer... raadpleeg hieronder de desbetreffende agenda. De "PRAAT EN LUISTERMOMENTEN"  zijn vrij en kompleet gratis! Welkom, van ganser harte Welkom! Onze vrijwilligers en/of de leden van het bestuur staan ter uwer beschikking!

    Daarnaast organiseren wij workshops, uitstapjes, etentjes, gaan naar theater enz... voor deze activiteiten moet meestal wel ingeschreven worden! Dat kan via info@vzw-klein-geluk.be of geluk-o-foon 470 077 148 - waar wij u graag de nodige informatie verstrekken of uw deelname aan activiteiten noteren!

    Daar waar onze welness en/of buddydienst alleen bestemd zijn voor mensen tijdens en na kanker, zijn onze workshops en activiteiten meestal toegangkelijk voor iedereen... en geloof me het is er altijd een gezellige aangename warme bedoening onder vrienden... ook daar... graag wat info? Geef ons gerust een seintje... of kom eens op de thee om kennis te maken! We ontvangen je met open armen... en klinken dan samen op alweer een nieuwe vriendschap!


    Praat en luistermomenten - Voor mensen tijdens en na kanker, familie en vrienden... een lach, een traan een luisterend oor... vergezeld van koffie/thee/taart en een glaasje wijn voor de liefhebbers...

    DOELSTELLING VAN ONZE PRAAT EN LUISTERMOMENTEN: Juist de vernietigende diagnose gehad? In het midden van chemo en een luisterend oor nodig? Dan zijn onze ontspannende praatmomenten iets voor jou! Onze vrijwilligers staan ter uwer beschikking... Kom gerust eens op de koffie! Wil je graag dat iemand van het bestuur aanwezig is geef dan eerst een seintje van je komst op 03.288.64.80 DOELSTELLING VAN ONZE ACTIVITEITEN: Het leven van mensen getroffen door kanker en familie tijdens creatieve of sportieve namiddagen verbeteren en aan scherpen. meer info: info@vzw-klein-geluk.be


    Welkom op het blogje van VZW "Klein Geluk", véél kijk en leesplezier... en kom gerust eens op de thee, tijdens één van onze koffiemomenten!
    Archief per week
  • 12/11-18/11 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Laatste commentaren
  • xiaoou (xiaoou)
        op en... heu... nog een paar!
  • ogvFsvTstQb (ECXdybKOGBJSQs)
        op De polonaise van het leven...
  • Groetjes vanuit Noord-Holland (Patricia)
        op Reiki...
  • Lana en Pip wensen jullie een warme groet (lana & Pip)
        op 2012... valse start!
  • Bezoekje,lieve groetjes,mooi (valerieke)
        op It was a night... oh what a night!
  • Elzas - mei 2012 - 15 gelijkgestemden - een toffe ploeg zoveel is duidelijk... Dit was LOL over de héle lijn... we moeten dit gewoon over doen!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!