Foto
"Klein Geluk" is nog dringend op zoek naar extra handen , lieve vrijwilligers met het hart op de juiste plaats!

www.vzw-klein-geluk.be
info@vzw-klein-geluk.be

Geluk-o-foon
470 077 148

Foto
Hallo... dit is ikke... Lisette Van den Broucke - Stichter en voorzitter van VZW "Klein Geluk" - geboren 7 december 1951 - dochter van Hélena Vekemans en Jules Van den Broucke - 40 jaar getrouwd met Van Ael Jean - Prettige kennismaking!
Foto
Met plezier stel ik u mijn echtgenoot voor Jean Van Ael - geboren 30 juli 1951 - zoon van Charles Van Ael en Louisa Geboes - Stichter en penningmeester van VZW "Klein Geluk"

 

Raad van Bestuur 

Voorzitter/ en PR
Lisette Van den Broucke
Penningmeester/webmaster
Jean Van Ael
Secretaris
Emmy Somerlinck
Beleids auditor
Evi Van Ael

Dagelijks Bestuur

Voorzitter
Lisette Van den Broucke
Penningmeester
Jean Van Ael
Secretaris
Emmy Somerlinck
Kinder/ en kook activiteiten
Evi Van Ael
Crea verantwoordelijke
Gerd Van De Ven
Lichaam/geest/uitstappen
Carla Broecks


Vrijwilligers Team

Chris Verschueren
Francois Verbesselt
Kris Clement
Alice Thijs
Mick Pierlot
Marijke Beeckmans
Willy Somerlinck
Annemie Spiessens
Mireille Smeulders
Hugo Van krunkelsven
Paul Suls

Huisbandje
"Limelight" en Frieda



Inhoud blog
  • afscheid...
  • Plukje...
  • Reiki...
  • foto's... en lachsalvo's...
  • 3 dagen Groot Geluk...
    Zoeken in blog

    3 dagen Elzas... 3 dagen lachen en genieten...
    "Dag 2"... een vitaminekuur zonder weerga!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Dagboek van VZW "Klein Geluk" - een VZW voor mensen tijdens en na kanker - waar warmte en vriendschap hoog in het vaandel staan.
    Een VZW voor mensen tijdens en na kanker in de rupelstreek
    11-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oude volksspelen... 16 juni 2010
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ongeveer een jaartje geleden gingen we volkspelen huren... en dat dit een "partie de plaisir" was kan je geloven... het was héél leuk! we gibberden, en gibberden... maar, vraag me niet meer wie de winnaar was!

    Meer foto's van deze geweldige middag vind je in de rechter kolom!

    11-06-2011 om 21:08 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2e kooksessie - 3 juni 2010

    3 juni 2010 - waar is dat feestje? hier is dat feestje! Onze 2e kooksessie ging door op 3 juni... op het einde van de middag vierde onze kok "Mick" zijn verjaardag met taart en een glaasje... natuurlijk vierde iedereen mee! Als je zo dicht bij de hemelpoort hebt gestaan als de meeste van onze gasten, is elke gelegenheid goed om een feestje te bouwen! Kan je het  kwalijk nemen??? Tuurlijk niet mee feesten is de boodschap! "KLein Geluk" = genieten met vrienden!







    11-06-2011 om 13:15 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    10-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze eerste kooksessie... met schoonzoon Mick

    Na al een beetje uitleg gegeven te hebben over Peter's sponsortocht, ga ik terug een stapje in het verleden. Maar ik kom zeker ook nog terug op "Kluisbergen" en zal jullie verder op de hoogte houden van het verloop van deze "sportieve happening"... eens we binnen het bestuur beslist hebben naar welk projectje de centjes gaan die Peter en Kim verdienden!

    Zoals ik eerder vermelde héél mijn gezinnetje helpt mee de VZW draaiende te houden... dat op zich is zeker een unicum... onze schoonzoon Mick is kok van opleiding en ontfermde zich op 6 mei 2010 over de eerste kooksessies... naast een traditioneel glaasje leerde hij ons in de eerste kooksessie het maken van  3 verschillende quiches... het was lekker... gezellig...  iedereen kon weer voor eventjes zijn zorgen vergeten... en dat is nu net wat wij "Klein Geluk" wilen bereiken! Want Geluk... zelfs met een grote G zit in de kleine dingen!











    10-06-2011 om 10:58 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    09-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik stel voor... 10 kleine negertjes...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een VZW "runnen" is niet simpel... geloof me! "Hard" werken, "samen" werken... We zijn... met 4 stichters... het zelfde kwartet zat in de raad van bestuur... hetzelfde kwartet + 2 vertegenwoordigde het dagelijks bestuur... Ondertussen zijn er een aantal mensen die opgaven! Gelukkig allemaal om persoonlijke redenen... Of ik zou aan mijn eigen beginnen twijfelen! Ons Anneke medestichter/raad/en dagelijks is momenteel woonachtig ver ver weg... dus ze gaf haar ontslag! Ons Paqui... (dagelijks bestuur) ging terug werken en zag de combinatie niet zitten... Dus 't ja... momenteel bestaat de Raad van bestuur uit 3 personen... dagelijks bestuur 3 zelfde personen + ééntje ons Nina...

    Wij moeten ons echt goed organiseren als we niet willen dat alles de mist in draait!

    Je zal begrijpen dat het niet alleen "hart labour" (denkertje) maar ook"hard labeur" is... Mijn echtgenoot Jean medestichter/raad en dagelijks bestuur = penningmeester, webmaster, en redactie (krantje) - Coletta medestichter raad en dagelijks bestuur = secretaris/ondervoorzitter...  en ik... t'ja... waar moet ik beginnen? Het spreekt daarenboven voor zich dat het "werk" niet op verlof gaat... wij toch wel... als't efkes kan! Maar alles moet wel gewoon door lopen... Contacten leggen, wekelijkse activiteiten in elkaar steken, uitstappen plannen, teksten voor het krantje schrijven... welness... enz... enz... momenteel zijn we bezig met de voorbereidingen van braderij, benefiet, countrydance namiddag enfin echt te véél om op te noemen... géén wonder dat we soms door het bos de bomen niet meer zie! Gelukkig voel ik mij gesterkt door mijn héle familietje! Mijn dochter, schoonzoon, zoon, schoondochter allemaal dragen ze hun steentje bij! Je kan wel stellen dat dit stilletjes aan een "familiezaak" wordt! Toch zou het leuk zijn moesten er nog een aantal mensen zich geroepen voelen om ons bestuur te vervoegen... maar zoals elke organisatie hebben wij het erg moeilijk om de juiste mensen te vinden... Het Hart op de juiste plaats? De nodige vrije tijd? En kunnen werken in groep? ... geef ons een seintje!

    Op bijgevoegde foto ziet u onze Jean... mijn echtgenoot, medestichter, raad van bestuur, dagelijks bestuur, webmaster, redactie, penningmeester, "Octopus"...

    09-06-2011 om 00:00 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    08-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog...

    Beste vrienden... ik wil dit blogje niet overladen, en de mogelijkheid hebben om al onze activiteiten te vermelden... Weet dat Klein Geluk ook te vinden is op facebook waar onze VZW een groep aanmaakte... ook ondergetekende kan je vinden op facebook... daar kan je dan ook meer foto's vinden! Moet je wel vriend worden met lisette van den Broucke...

    Hierbij nog 2 foto' van Peter zijn sponsortocht die toch héél wat centjes opbracht... ondanks het verplicht opgeven na 31,5 km... wegens een knieblessure! Toch niet slecht voor onze "boekenworm"... Het is Peter zijn wens dat de opbrengst mede gebruikt wordt voor een kinderkanker project... we blijven jullie op de hoogte houden!
     





    08-06-2011 om 10:06 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    07-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's
    Kluisbergen was een héle "kluif"... hier nog een aantal foto's...















    07-06-2011 om 20:18 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bloed... zweet... maar géén tranen!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zoals ik jullie beloofde neem ik tussen de drukke bezigheden van krantje... besprekingen... noodzakelijke VZW aankopen... en de aankomende braderij... oef... toch eventjes tijd om jullie op de hoogte te houden van de sponsorwandeling in "Kluisbergen" van Peter.

    Op 4 juni kwam Tuurtje alvast naar oma en opa, want wees eerlijk Kluisbergen is niet achter de hoek en Peter wilde graag om 6.30uur fris en monter aan de start staan. Daarom hadden Peter en zijn vrouwke Kim een leuke B&B besteld... 's avonds kregen we al telefoon: goed aangekomen... stop... prachtige omgeving... stop... Peter is nu een steak aan het eten om de nodige vitamientje op te doen... stop! Hm... steak??? Peter die vlees eet???

    Na een onrustige nacht voor ons Tuurtje en dus ook voor ons zagen we bij het opstaan oeps dit wordt een druilige dag... als dat maar goed afloopt! Badje genomen, nog wat genoten van Tuurtje en dan samen met de rest van de familie in onze "Unisex T.shirt" naar Kluisbergen... onderweg géén druilige regen... maar "reuzedruppels" die gestaag uit de hemel gevallen kwamen... pfpfpfpfpfpf... "What a day"...

    Aangekomen op de eerste stopplaats had Peter er al 20 km opzitten en mijn "knappe boekenworm" zag er nog altijd erg opgewekt uit en vol goede moed... Toch wat "knieênlast" klonk het... en dat was te zien aan de "dikke bultenknie"... Maar toch was zijn statement duidelijk "Ik ga verder" ... en zoefzoef weg was Peter...

    Zelf lukte het ons om in "Timboektoe" een frietkot te vinden, en nadat de "frietjes met cervela" een zwemwedstrijdje in onze maag konden beginnen... op naar de 2e stop... Je wil niet weten hoe we daar geraakt zijn... héél Kluisbergen ligt open... we hebben héél wat rondjes gemaakt... maar toch waren we nog tijdig aan de 2e stop... eventjes "deftig" (hm) praten met hierboven, helpt echt! Op dat moment bleek dat Peter achter stond op het schema, en Kim ging haar ventje tegemoet...

    Toen Peter ging zitten om zijn koffie en vlaai te verorberen... onder ondertussen een blakende, super héte zon zagen wij de bui al hangen... Dikke knie... niet meer te buigen... Nog wat reflexspray kon niet baten! Verd... als hij maar slim genoeg is om op te geven dacht ik bij mezelf! En ja hoor Peter is slim genoeg!

    Na 31,5 km zwoegen, zweten, véél natte sokken en "Klein Geluk" t.shirts kwam het verlossende woord "Ik stop, want zo kan ik niet verder" als moeder was ik wreed content, en dat zal Kim ook wel geweest zijn. Marieke kon eindelijk haar medaille met n°1, die ze samen maakte met mama Evi, afgeven aan "haar Nonkel Peter"  ...een sterke beer zoals opa! Tuurtje liet trots zijn t'Shirt nog eens bekijken "Mijn papa is de beste" ... En zo is het maar!!!

    "Van boekenworm naar atleet pure sang" niet simpel! Maar 't Is je gelukt Peter! PROFICIAT ! En je mag er zeker van de euro's die je maakte worden goed besteed!

    Bedankt Peter, voor jouw grensoverschrijdende initiatief! Bedankt Kim, voor de onvoorwaardelijk steun aan jouw ventje! Bedankt Evi en Marieke voor het supporteren! Kortom bedankt lieve kinderen "Klein Geluk" en zijn gasten boffen maar met zo véél steun!

    07-06-2011 om 08:40 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)


    Gesteund door

    Foto

    VZW "Klein Geluk" is een VZW voor mensen tijdens en na kanker, familie en vrienden waar warmte en vriendschap centraal staan!  Wij organiseren regelmatig "PRAAT EN LUISTERMOMENTEN"... Je bent telkens welkom tussen 14.00uur en 17.00uur - in 't Wolffaertshof - Baron van Ertbornstraat 7 - 2630 Aartselaar - 1e verdiep. Om te weten wanneer... raadpleeg hieronder de desbetreffende agenda. De "PRAAT EN LUISTERMOMENTEN"  zijn vrij en kompleet gratis! Welkom, van ganser harte Welkom! Onze vrijwilligers en/of de leden van het bestuur staan ter uwer beschikking!

    Daarnaast organiseren wij workshops, uitstapjes, etentjes, gaan naar theater enz... voor deze activiteiten moet meestal wel ingeschreven worden! Dat kan via info@vzw-klein-geluk.be of geluk-o-foon 470 077 148 - waar wij u graag de nodige informatie verstrekken of uw deelname aan activiteiten noteren!

    Daar waar onze welness en/of buddydienst alleen bestemd zijn voor mensen tijdens en na kanker, zijn onze workshops en activiteiten meestal toegangkelijk voor iedereen... en geloof me het is er altijd een gezellige aangename warme bedoening onder vrienden... ook daar... graag wat info? Geef ons gerust een seintje... of kom eens op de thee om kennis te maken! We ontvangen je met open armen... en klinken dan samen op alweer een nieuwe vriendschap!


    Praat en luistermomenten - Voor mensen tijdens en na kanker, familie en vrienden... een lach, een traan een luisterend oor... vergezeld van koffie/thee/taart en een glaasje wijn voor de liefhebbers...

    DOELSTELLING VAN ONZE PRAAT EN LUISTERMOMENTEN: Juist de vernietigende diagnose gehad? In het midden van chemo en een luisterend oor nodig? Dan zijn onze ontspannende praatmomenten iets voor jou! Onze vrijwilligers staan ter uwer beschikking... Kom gerust eens op de koffie! Wil je graag dat iemand van het bestuur aanwezig is geef dan eerst een seintje van je komst op 03.288.64.80 DOELSTELLING VAN ONZE ACTIVITEITEN: Het leven van mensen getroffen door kanker en familie tijdens creatieve of sportieve namiddagen verbeteren en aan scherpen. meer info: info@vzw-klein-geluk.be


    Welkom op het blogje van VZW "Klein Geluk", véél kijk en leesplezier... en kom gerust eens op de thee, tijdens één van onze koffiemomenten!
    Archief per week
  • 12/11-18/11 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Laatste commentaren
  • xiaoou (xiaoou)
        op en... heu... nog een paar!
  • ogvFsvTstQb (ECXdybKOGBJSQs)
        op De polonaise van het leven...
  • Groetjes vanuit Noord-Holland (Patricia)
        op Reiki...
  • Lana en Pip wensen jullie een warme groet (lana & Pip)
        op 2012... valse start!
  • Bezoekje,lieve groetjes,mooi (valerieke)
        op It was a night... oh what a night!
  • Elzas - mei 2012 - 15 gelijkgestemden - een toffe ploeg zoveel is duidelijk... Dit was LOL over de héle lijn... we moeten dit gewoon over doen!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!