Foto
"Klein Geluk" is nog dringend op zoek naar extra handen , lieve vrijwilligers met het hart op de juiste plaats!

www.vzw-klein-geluk.be
info@vzw-klein-geluk.be

Geluk-o-foon
470 077 148

Foto
Hallo... dit is ikke... Lisette Van den Broucke - Stichter en voorzitter van VZW "Klein Geluk" - geboren 7 december 1951 - dochter van Hélena Vekemans en Jules Van den Broucke - 40 jaar getrouwd met Van Ael Jean - Prettige kennismaking!
Foto
Met plezier stel ik u mijn echtgenoot voor Jean Van Ael - geboren 30 juli 1951 - zoon van Charles Van Ael en Louisa Geboes - Stichter en penningmeester van VZW "Klein Geluk"

 

Raad van Bestuur 

Voorzitter/ en PR
Lisette Van den Broucke
Penningmeester/webmaster
Jean Van Ael
Secretaris
Emmy Somerlinck
Beleids auditor
Evi Van Ael

Dagelijks Bestuur

Voorzitter
Lisette Van den Broucke
Penningmeester
Jean Van Ael
Secretaris
Emmy Somerlinck
Kinder/ en kook activiteiten
Evi Van Ael
Crea verantwoordelijke
Gerd Van De Ven
Lichaam/geest/uitstappen
Carla Broecks


Vrijwilligers Team

Chris Verschueren
Francois Verbesselt
Kris Clement
Alice Thijs
Mick Pierlot
Marijke Beeckmans
Willy Somerlinck
Annemie Spiessens
Mireille Smeulders
Hugo Van krunkelsven
Paul Suls

Huisbandje
"Limelight" en Frieda



Inhoud blog
  • afscheid...
  • Plukje...
  • Reiki...
  • foto's... en lachsalvo's...
  • 3 dagen Groot Geluk...
    Zoeken in blog

    3 dagen Elzas... 3 dagen lachen en genieten...
    "Dag 2"... een vitaminekuur zonder weerga!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Dagboek van VZW "Klein Geluk" - een VZW voor mensen tijdens en na kanker - waar warmte en vriendschap hoog in het vaandel staan.
    Een VZW voor mensen tijdens en na kanker in de rupelstreek
    03-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.snoeptaarten - september 2010
    Klik op de afbeelding om de link te volgen



    Smiling faces... goed voor de gezondheid... en ja een kinderhand is vlug gevuld... Terwijl andere mensen s'avonds voor het "bakske" zitten te staren... zit ik mijn "fatasiekes" uit te werken... En eigenlijk heb ik in mijn leven héél lang gespeeld om een snoepwinkeltje over te nemen... dus dit fantasieke zat er aan te komen!

    Waarom bieden we aan ons info kraam van "klein Geluk" géén kleurwedstrijd aan voor kinderen met als hoofprijs een snoeptaart voor de héle klas... terwijl mama's en papa's zich buigen over onze brochures en vragen af vuren kunnen kinderen wat kleuren en een mooie lekkere prijs winnen. Dus zo gezegd zo gedaan en onze eerste kleurwedstrijd was direct een reuze succes... Het was zo een succes dat we besloten om in elke leeftijds categorie een winnaar aan te duiden met 1 hoofdwinnaar! Resultaat ons Lisetje mocht s'avonds "met haar voetjes gesetteld in geitenwollensloefkes" de kunst van "snoeptaarten maken" beoefenen... en eigenlijk was ik best blij met de "proeverij" en het reultaat...

    De taart van de winnaar werd inderdaad afgegeven in een schooltje in Reet bij een super sympathieke Juf en een grote bende goedlachse hummeltjes!

    Is deze vrijetijds besteding niet leuker dan "bakske" kijken of "balleke" shotten?!











    03-07-2011 om 11:07 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    28-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Instrumentenbouwer Marc - 8 september 2010
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In september 2010 werden we uitgenodigd voor een bezoek bij "Marc"... Hij is leraar, spiritualist, theaterman, enz... enz...  1001 dingen houden deze super boeiende man bezig... en hij doet ze één voor één met dezelfde overtuiging en kunde! De middag was dan ook véél te kort! Na een lekkere tasje koffie, trokken we met zijn allen naar zijn atelier waar hij ons deskundig uitlegde hoe een "draailier", "trom", en "viool" gemaakt worden... vol bewondering en met open mond zaten we te genieten! Wat een fenomeen! Toen de middag véél te vlug voorbij was, waren we het er over eens... "er is niks dat deze vent niet kent"... WOH!













    28-06-2011 om 09:43 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)
    27-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zou ik... of zou ik niet?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eigen lof stinkt... zeggen ze... dus ik heb even aan het twijfelen geweest ofdat ik het laatste nieuwske wel zou vertellen... Aan de andere kant wil ik jullie wel héél erg graag laten weten hoe lekker vertoeven het is bij "Klein Geluk"... Dus vertellen maar!

    Blijkbaar zijn wij echt wel goed bezig en dat wordt door ons zo ervaren... maar dit is ook buiten "Klein Geluk" opgemerkt... Zo werden wij dit jaar "erkende" vereniging van Aartselaar... werden uitgeroepen tot "Hekla project 2011"... kregen een enorme steun in de rug van "Cera"... en vrijdag... jawel wordt ik gevierd als "verdienstelijke inwoner van Aartselaar"... Al heb ik aan het laatste wel erg getwijfeld om er in mee te gaan... VZW "Klein Geluk" wordt immers niet alleen door mij gedragen! Ze hebben mij dan ook héél duidelijk moeten zeggen, dat is waar... maar jij bent de bezieler... en daar... daar kon ik niet tegen in gaan! Alleen hoop ik dat... ik niet moet speechen! Dat is niet echt mijn ding... hahaha... In de pen kruipen lukt me beter!

    Hierbij de Hekla speech... waarbij ik rustig probeerde te blijven en waarna ik met klamme handen en droge mond  serieus moest bekomen...

    Lieve vrienden van Klein Geluk,

    Sorry dat ik jullie zo maar tutayeer maar in s'werelds woordenschat vind ik persoonlijk "vriend" de belangrijkste, de hoogste functie en prachtigste titel... dus vriend t'is goed bedoeld!

    De héle bestuursploeg van Klein Geluk, ging maar al te graag in op de uitnodiging van vandaag, wij vinden het immers een héle eer dat wij uitgeroepen werden tot Hekla Project 2011. Dus Jean, Coletta, en ondergetekende Lisette zijn hier vandaag aanwezig met véél plezier! Wij brachten een aantal brochures en krantjes mee... die liggen aan de ingang en mogen meegenomen worden. Al is het natuurlijk te hopen dat niemand van jullie deze nodig heeft!

    Want VZW "Klein Geluk" is een VZW voor mensen tijdens en na kanker, familie en vrienden... en wat wij dachten dat een boemeltje zou zijn bleek al vlug een super TGV... In ons eerste werkjaar, hadden wij al vrij vlug leden/waar wij liever refereren naar gasten, uit 10 verschillende gemeenten, en organiseerden wij 96 activiteiten die één voor één gesmaakt werden! Deze trend zet zich zonder enige twijfel in 2011 gewoon verder... onze activiteiten draaien op volle toeren... en onze eeuwige pijn puntjes blijven... een vaste locatie... en mankracht... vrijwilligers om ons team te versterken... dus als iemand van jullie wat vrije tijd heeft... geef gerust een seintje!

    Wij moeten absoluut verder met ons project, afzwakken is géén optie! Want kanker, 1 op 3 krijgt er zelf mee te maken, en rechtstreeks of onrechtstreeks krjigen we er allemaal mee te maken. Naast de pijn, en de financiele gevolgen is er ook het sociaal isolement.. de spreekwoordelijke zwarte put waar de meeste mensen in terecht komen! Tijdens de operatie zijn er de dokters en het verplegend personeel... voor en na de operatie... voor en na de dokters, verpleegsters, psychiaters en psygologen... dan... dan proberen wij er te zijn met letterlijk en figuurlijk "Klein Geluk"... een VZW waar warmte en vriendschap hoog in het vaandel staan. Onze wekelijkse vrije koffiemomenten zijn druk bezocht, lekkere taart, koffie, thee... een glaasje wijn... Een babbel, een lach... een traan het is er allemaal en het doet wonderen als je ze kan delen! In het ziekenhuis wachten op chemo of radiotherapie met een "buddy" het doet wonderen... een uitstap onder lotgenoten en vrienden... geloof me het doet wonderen! Dus eigenlijk zorgt "Klein Geluk" gewoon voor "Kleine wonderen"! Het oh... zo nodig opladen van de wekelijkse batterijtjes noemen onze gasten het, die telkens uitkijken naar een gezellig samen zijn... Ik begon terug te leven nadat ik "Klein Geluk" vond... zo stelt een andere gast... Klein Geluk is mijn tweede thuis werd ons onlangs ingefluisterd! We mogen dan ook niet te bescheiden zijn, "Klein geluk" is goed bezig... Het is een TGV die niet meer te stoppen is, en geloof me het zit hem in de "Klein dingen", die we met zijn allen, gasten, sympathisanten, vrienden, vrijwilligers en het bestuur "samen" teweeg brengen! En dankzij "Hekla" krijgt "samen" weer een extra dimensie...

    De politie uw vriend... "het doet goed aan het hartje" - in naam van onze gasten, onze vrijwilligers en het bestuur van "Klein Geluk"... voor de mooie steun in de rug en het vertrouwen... bedankt van harte bedankt!

    Zoals ik eerder vermelde wordt de VZW voor een groot stuk gedragen door mijn voltallige familietje... op de foto ziet u mijn echtgenoot Jean en  kan u kennis  maken met mijn dochter Evi!

    27-06-2011 om 09:04 geschreven door lisette


    >> Reageer (0)


    Gesteund door

    Foto

    VZW "Klein Geluk" is een VZW voor mensen tijdens en na kanker, familie en vrienden waar warmte en vriendschap centraal staan!  Wij organiseren regelmatig "PRAAT EN LUISTERMOMENTEN"... Je bent telkens welkom tussen 14.00uur en 17.00uur - in 't Wolffaertshof - Baron van Ertbornstraat 7 - 2630 Aartselaar - 1e verdiep. Om te weten wanneer... raadpleeg hieronder de desbetreffende agenda. De "PRAAT EN LUISTERMOMENTEN"  zijn vrij en kompleet gratis! Welkom, van ganser harte Welkom! Onze vrijwilligers en/of de leden van het bestuur staan ter uwer beschikking!

    Daarnaast organiseren wij workshops, uitstapjes, etentjes, gaan naar theater enz... voor deze activiteiten moet meestal wel ingeschreven worden! Dat kan via info@vzw-klein-geluk.be of geluk-o-foon 470 077 148 - waar wij u graag de nodige informatie verstrekken of uw deelname aan activiteiten noteren!

    Daar waar onze welness en/of buddydienst alleen bestemd zijn voor mensen tijdens en na kanker, zijn onze workshops en activiteiten meestal toegangkelijk voor iedereen... en geloof me het is er altijd een gezellige aangename warme bedoening onder vrienden... ook daar... graag wat info? Geef ons gerust een seintje... of kom eens op de thee om kennis te maken! We ontvangen je met open armen... en klinken dan samen op alweer een nieuwe vriendschap!


    Praat en luistermomenten - Voor mensen tijdens en na kanker, familie en vrienden... een lach, een traan een luisterend oor... vergezeld van koffie/thee/taart en een glaasje wijn voor de liefhebbers...

    DOELSTELLING VAN ONZE PRAAT EN LUISTERMOMENTEN: Juist de vernietigende diagnose gehad? In het midden van chemo en een luisterend oor nodig? Dan zijn onze ontspannende praatmomenten iets voor jou! Onze vrijwilligers staan ter uwer beschikking... Kom gerust eens op de koffie! Wil je graag dat iemand van het bestuur aanwezig is geef dan eerst een seintje van je komst op 03.288.64.80 DOELSTELLING VAN ONZE ACTIVITEITEN: Het leven van mensen getroffen door kanker en familie tijdens creatieve of sportieve namiddagen verbeteren en aan scherpen. meer info: info@vzw-klein-geluk.be


    Welkom op het blogje van VZW "Klein Geluk", véél kijk en leesplezier... en kom gerust eens op de thee, tijdens één van onze koffiemomenten!
    Archief per week
  • 12/11-18/11 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Laatste commentaren
  • xiaoou (xiaoou)
        op en... heu... nog een paar!
  • ogvFsvTstQb (ECXdybKOGBJSQs)
        op De polonaise van het leven...
  • Groetjes vanuit Noord-Holland (Patricia)
        op Reiki...
  • Lana en Pip wensen jullie een warme groet (lana & Pip)
        op 2012... valse start!
  • Bezoekje,lieve groetjes,mooi (valerieke)
        op It was a night... oh what a night!
  • Elzas - mei 2012 - 15 gelijkgestemden - een toffe ploeg zoveel is duidelijk... Dit was LOL over de héle lijn... we moeten dit gewoon over doen!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!