Heel lang geleden; ergens in een ander leven, Nog voor de hamburgercultuur, (die nu ook al over zijn hoogtepunt heen is) bestond; Toen de gezondheidsfreaks ons leven nog niet probeerden te controleren; was er ergens in Deurne een frituur, waar men in het weekend hamburgers kon krijgen. Allen daarheen dus Men serveerde het in een kartonnen frietbakje: Twee hamburgers, gekookte ajuin, tomatensaus, en een spiegelei er bovenop; gegarneerd met een bladje sla, en een stukje tomaat. Daarbij ne grote friet en een "klod" mayonaise. De auto in, naar huis, en feesten maar; meestal zo rond elf uur 's avonds.
Vandaag maakte ik het weer eens zelf; behalve de gekookte ajuin dan. Nu stoof ik die voor de tomatensaus.
Lekker; lekker; yammy; MMMMM.
Ik denk dat ik dit ook op netlog plaats, dan krijgen die ook goesting.
Het ziet er uit als herfst, en zo voelt het ook. Maar met al die schommelingen in het weer weet ik niet of het ook echt herfst is!
Door al die wisselvalligheden lijkt het of dit jaar sneller ging. Ik vraag me af of het een witte Kerst wordt of dat we kunnen BBQen in onze zomerkleding; afwachten maar, we zien wel.