Neem van het vlees zoveel als U in die liter wilt doen, de rest kan ook in de vriezer bijvoorbeeld als porties voor 1 liter.
Dan word er gebakken.
een koekenpan met wat Boter, daarin een ui, rood of wit, maar rood geeft meer smaak.
een teenknoflook fijn gehakt.
een stuk prei in schijfjes, en een wortel door de lange helft en in heel dunne schijfjes gesneden.
Wat fijne kruiden naar believen.
bak eerst de uiensnippers, als die zacht zijn de knoflook er bij en na een 3 minuten in de soep, dan de wortel , als ook die zacht is de prei en even lekker samen laten bakken, en dan in de soep.
De gekozen kruiden erbij en even tot de kook laten komen en klaar is de soep.....
Eet smakelijk
PS: U kunt dus die groenten varieren naar wat U heeft, ui en wortel en knoflook zijn wel de gewenste voor smaak en kleur , maar daar naast kunnen allerhand dingen als sperzibonen of zelfs wat tuinboontjes , erwtjes kortom ,,,variatie mogelijkheden genoeg.