Dat er zoveel kwam kijken bij de opening van een horeca-zaak had ik me niet kunnen voorstellen maar op Zaterdag 3 Maart is het vernieuwde Grand-Café Brasserie BRASSEUR een feit. Nieuwe leveranciers impliceren ook dikwijls wijzigingen in de infrastructuur (koelingen, koffiemachine, publiciteitsartikelen enz.) en vergelijken is de boodschap. Ook oppassen dat je niet voor jaren gebonden bent als je een overeenkomst tekent en goed nalezen wat je vooraf mondeling had afgesproken... Daarnaast een immense "opkuis", want eens de zaak gestart schiet er niet blijkbaar niet veel tijd meer over om de opeenstapeling van "nog bruikbare spullen" te vermijden. De zoon zal ongeveer 4 ton "oude spullen" naar het containerpark hebben gebracht maar nu ogen de stapel-, voorraadplaatsen en -rekken mooi en ordelijk. Dan schilderen waar nodig en verschillende lagen oude vloerbekleding verwijderen, immense opkuis van koelingen, kookgerei en afwassen van duizenden stukken vaatwerk en glazen. Momenteel wordt ook alle drukwerk voorbereid: menu- en wijnkaarten en speciale aanbiedingen. Alles moet spic&span zijn qua aanbod, prijsstelling en taal en dan worden opgenomen in het kassasysteem. Er is al hard gewerkt en de komende 2 weken zal dat nog het geval zijn, maar gans de familie helpt waar kan en de deadline zal worden gehaald. Ik duim dat het een succes wordt.
21-02-2012, 08:04 geschreven door WillyVC 
|