Ook een mooie verzameling trollen heb ik bij elkaar
Een stukje kunst
Zelf gemaakt gedroogde orchideën
Zelf gekweekte en gedroogde Edelweis
Dagje uit langs de kustlijn
Jachten op de IJzer in Diksmuide
04-03-2009
Zeeduvel en witloof met mosterd-saus met foto van ronny claeys
.ZEEDUIVEL EN WITLOOF MET MOSTERD-SAUS Voor 2 pers. 2 stukken Zeeduivel Bloem Vis kruiden Voor de saus: Klontje boter 1 lepel bloem kippeboullion 2soorten mosterd met en zonder zaadjes peper & zout Bewerking: De vis eerst kruiden dan in de zak. Zo gemaakt: Neem een zak, doe er bloem in en de vis, zak dicht houden , zachtjes schudden.resultaat: perfect gefarineerde vis. DE zeeduivel bakken in boter Maak de witloof schoon en ze bakken in boter peper & zout & muskaatnoot De saus: We smelten de boter op een matig vuur in een steelpannetje . We roeren hier de bloem onder en voegen het water met opgeloste boullion blokje toe. We laten het geheel inkoken, voegen de room toe en kruiden naar smaak. Op het einde voegen we de 2 soorten mosterd toe en kloppen alles goed onder..