Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    14-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Foto :xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    -Links Fille De prins, rechts secretaris Elie Bertrand.

     

    De eerste officiële match

     

    De eerste officiële match van F.C. Telstar vond plaats op zondag 20 september 1969 tegen F.C. Hoevenen.

    Telstar verloor, in aanwezigheid van een 60-tal toeschouwers, de wedstrijd met 1-3.

    De ploeg was als volgt samengesteld : Jozef Nuytkens, Van Baelen, Christiaens, L Croon, Fr. Geerts, Harry Cauwenbergh, Walter Feremans, F. Put, Fr. Apers, J. Apers, en Fr. Croon.

    Reservespelers waren J. Apers en L. Van Dam.

    Evenveel supporters volgden Telstar datzelfde jaar naar Schoten voor de wedstrijd tegen het temperamentvolle Mediteraneos, een samenraapsel van Spanjaarden, Italianen en Marokkanen. Ter plaatse aangekomen stelde men vast dat de scheidsrechter zijn kat gestuurd had. Na overleg tussen beide ploegen werden de égards door stichter Jean Van Dam waargenomen. Jean, ex-fluitenier, keurde volgens waarnemers twee goals van de thuisploeg in duidelijk buitenspel goed, onthield de bezoekers een strafschop,maar kon niet beletten dat zijn eigen ploeg terugkwam tot 3-3. Doelpunten van Put en Apers.

     

    1969 -70

     

    Het bestuur  van F.C. Telstar was het seizoen 1969-70 samengesteld uit Albert De Smedt, Frans Van Baelen, Ferdinand Put en Jean Van Dam. Proost was pastoor Lornoy.

    De derde kleedkamer werd bijgebouwd en er werd campagne gevoerd om een afsluiting langs de beekkant geplaatst te krijgen.

    Drie nieuwe bestuursleden  meldden zich aan :  “Ted” Eddy Brusselmans, Willy Van Hoof en Cesar Apers. Zij vervingen Frans Van Baelen en Albert De Smedt.

    Eddy “Ted” Brusselmans werd voorzitter, Willy Van Hoof schatbewaarder en Ferdinand Put secretaris. Van Dam en Apers  werden raadsleden en pastoor Lornoy bleef proost.

    Bakker Fons Hellemans werd tot vreugde van Jean Van Dam ere-voorzitter.

    In de competitie ging de club van start met 2 ploegen : een fanionelftal en een reservenploeg en dit in de afdeling 4°B. Lange tijd gaf het eerste elftal de indruk het te zullen halen maar op de valreep kwam de ploeg één punt te kort. De reserven, zonder illusies vertrokken, kwamen voorlaatst aan.

     

    Een eerste succes

     

    Omdat er voldoende jeugdig talent aanwezig was besloot het bestuur de club in te schrijven voor de beker Schurmans, een na-competitie voor junioren.  De ploeg raakte in de finale die gespeeld werd tegen en op het veld van Cantinerode  uit Deurne. Kleppers als kapitein J..P. Apers, Jan Van Den Heuvel, Rudi Van Hoof, Julien Lauwers, Jan Sollie, Walter Feremans, de gebroeders Sel en andere Spoelders en Mees zorgden voor een massa Leestse supporters.

    Sommigen waaronder Rudi Van Hoof, de latere fanionspeler van Racing Mechelen, haspelde slechts de helft van zijn tocht “te voet naar Scherpenheuvel” af, zijn terugtocht verliep met de wagen omdat men hem nodig had voor de finale.

    Niet minder dan 36 auto’s vol Leestenaars waren getuige van deze finale en zagen hun ploeg zegevieren. Vele supporters lieten toen hun tranen de vrije loop...

    De officiële overhandiging van de wisselbeker had plaats in zaal “Sint Andries” in de Nationalestraat te Antwerpen. Het gebeuren werd ingezet met een eucharistieviering in de kapel van de Kapucinessen en opgedragen door verbondsproost Louis. De eigenlijke feestzitting had plaats onder een enorme belangstelling en in aanwezigheid van de toenmalige minister en ere-voorzitter van de Katholieke Sportfederatie Leo Tindemans.

    Een eerste hoogtepunt in het  prille bestaan van de club.

     

    1970-71

     

    Tijdens het seizoen 1970-71 onderging het bestuur andermaal enkele wijzigingen.

    Cesar Apers had te veel voegwerk en verdween van het toneel evenals Ferdinand Put.

    Beirre Nagels kwam, gevolgd door Elie Bertrand die sekretaris werd.

    Grote werken werden uitgevoerd. Aan het slepen met water moest een einde komen en omdat de watermaatschappij PIDPA geen leiding over de Zenne wou aanleggen werd een waterput gegraven.

    Naar 46 leden werd toen een uitnodiging gestuurd om een handje te komen toesteken bij de verfraaiing van het speelveld. Slechts 6 mensen kwamen opdagen  om het veld om te ploegen en te freezen en het werk raakte dan ook niet tijdig klaar zodat het een competitie werd zonder gras.

    Ook dat seizoen ging de promotie aan de club voorbij : F.C. Telstar kwam uit in de 5de afdeling B en eindigde derde op slechts twee punten van de kampioen.

    Hun tegenstanders waren Black Devils, Fiat Meulders, Ronny Boys, Put F.C., Gaspar, Tijl, De Meeuw en Relampaga.

    De reserven eindigden alweer voorlaatste.

    De juniores behaalden een tweede overwinning in de beker Schurmans. Zij wonnen de finale tegen Don Bosco uit Hoboken op eigen veld.

    In 1971 verscheen het eerste clubblad “Blauw-Rood”.

     

    1971-72

     

    Het seizoen 1971-72 werd opnieuw gekenmerkt door een bestuurswissel : voorzitter Ted Brusselmans verhuisde naar Heist-op-den-Berg en moest noodgedwongen forfait geven. De nieuwe voorzitter werd Jean Van Dam.

    Het terrein werd opnieuw bezaaid en er werd zoals voordien gestart met twee elftallen, immer in 4de afdeling. Omdat er drie 5de afdelingen bijkwamen speelde F.C. Telstar dat seizoen niet langer in de laagste reeks...

    Ook dit seizoen mocht het niet zijn. Telstar stond gans de competitie aan de leiding, liet het afweten in de laatste wedstrijden en sneuvelde alweer op luttele punten.

    Stilaan sprak men van de Poulidor onder de voetbalploegen.

    Het fanionteam bestond toen bij het seizoenbegin uit : J. Maes, J. Lauwers, J. Apers, Walter Feremans, Martin Tourné, Maurice Van Camp, A. De Donder, A. De Boeck, L. Van Beersel, F. Jacobs, Freddy Walschaerts, L. Huys, L. Croon en W. Verschueren.

    De tegenstrevers van F.C. Telstar waren : F.C.Punt (Geel), Aug. Deurne, Vremde Sp., V.O.S.A (St.Amands), Valaarhof (Wilrijk), Pulhof Sp.(Berchem), F.C. Romy Boys (Liezele), Fiat Meulders (Putte), Atl.Espanola (Wilrijk), Internos F.C. (Heide Kalmthout) en Berendrecht Sp.

    Op 28 augustus 1971 organiseerde Telstar een dansavond in de zaal St Cecilia. De muzikale omlijsting werd verzorgd door de Sunbeats.

     

    1972-73

     

    In het seizoen 1972-73 kreeg het bestuur versterking van Frans Huys die ondervoorzitter werd.

    Er werden verbeteringen aan het speelveld aangebracht en er werd een electriciteitsleiding aangelegd.Er werd ingeschreven met twee seniorsploegen en een kadettenploeg.

    Met een miniemenploeg werd deelgenomen aan diverse tornooien.

    Zoals de vorige jaren stond het eerste elftal heel lang aan de leiding van het klassement tot het beruchte VOSA diende bekampt te worden.  VOSA, immer een struikelblok voor F.C. Telstar, dwong een puntendeling af, en de zwanenzang was opnieuw ingezet. Kostbare punten gingen verloren en bij de eindafrekening sneuvelde Telstar alweer op twee punten van de leider.

    Status-quo ook voor de reserven. De miniemen en kadetten behaalden een mooi en bemoedigend resultaat voor hun eerste jaar maar op het einde van dat seizoen was het bestuur verplicht  af te zien van een verdere inschrijving van een kadetten- en miniemenploeg en dit wegens een tekort aan bestuursleden. Een reglement dat men bij F.C. Telstar zwaar betreurde.

     

    1973-74

     

    Tijdens het seizoen 1973-74 kwam Jef Apers de rangen van het bestuur vergroten.

    Wegens allerlei problemen met de watervoorziening was men verplicht een nieuwe put te laten boren en meteen werd er ook een electrische pomp geïnstalleerd zodat andere noodzakelijke werken vertraging opliepen.

    In de competitie werd er ingeschreven met drie seniorploegen.

    Zoals de traditie het wou stond de eerste ploeg geruime tijd aan de leiding maar miste de promotie om uiteindelijk  op een vierde plaats te eindigen, samen met Berendrecht.

     

    Het derde elftal, voor het eerst in competitie, deed het uitstekend en eindigde als tweede.

    De grote verrassing kwam dat seizoen van de reserven. Na al die jaren praktisch met dezelfde spelers als voorlaatste geëindigd, wisten zij dat jaar de titel te behalen.

    In 1973 werd voor het eerst een Paastornooi georganiseerd met de deelname van acht seniors- en twee vrouwenploegen waaronder Vevoc, Chiro, KWB, CVP, K.L.J.en Sint-Cecilia.     

    F.C. Telstar hield de door het gemeentebestuur geschonken beker in eigen rangen.

     

    1974-75

     

    In het seizoen 1974-1975 promoveerde de ploeg naar 3de afdeling en het volgende jaar kreeg men een nieuwe promotie in de schoot geworpen, door de toevoeging van een nieuwe reeks. De ploeg zou tot de overgang naar de BelgischeVoetbalbond  in de 2de afdeling actief blijven.

     

    1977 : F.C. Telstar werd S.K. Leest

     

    In 1977(5 februari) werd F.C. Telstar S.K. (Sport-Kring) Leest VZW, dit op verzoek van de Federatie.(Belgisch Staatsblad van 7/4/1977, blz.1281) en ook om de hoge werkingskosten van de club ietwat te drukken.

    Het bestuur van de VZW bestond toen uit  voorzitter Jean Van Dam, ondervoorzitter Elias Bertrand, secretaris Eddy Apers, penningmeester Willy Van Hoof,  Jef Apers, Willem Mees, Francois Bekaert en Jean Apers.

     

    Spaarkas

     

    S.K. Leest bezat ook een eigen spaarkas. Er werd gespaard in “Het Brughuis” bij Frans Apers

    alwaar na de sluiting van Café Telstar  ook de bestuursvergaderingen doorgingen, en elk jaar ging men over tot de uitbetaling die gepaard ging met een smakelijk diner. 

     

    Jubileum

     

    Het tienjarig bestaan van de club werd op 28 augustus 1977 gevierd met een receptie in het clublokaal en een wedstrijd tussen de veteranen van Leest en die van Zennester Hombeek.

    Het geheel werd muzikaal opgeluisterd door de Koninkrijke Fanfare Sint-Cecilia.

    “Wij zijn een ploeg van amateurs,” opende Jean Van Dam als eerste spreker de receptie, “en daarom vinden wij weinig steun bij de pers die de Belgische Voetbalbond voortrekt op het amateurisme. Wie aan voetbalsport wenst te doen, kan dat bij ons. Wie wil kan gaan, niemand wordt verplicht te blijven. Amateurisme is voor ons belangeloos aan sport doen. Wij mogen geen inkom vragen en subsidies ontvangen. Het liefhebbersschap is nog niet voldoende ingeburgerd bij onze mensen. Welgemeende dank aan allen die ons steun hebben gegeven en in de eerste plaats de burgemeester en medewerkers...”

    Vervolgens gaf hij nog een sneer naar concurrent Gust Emmeregs waarop een geweldig applaus losbarstte. Na Van Dam sprak pastoor Lornoy de aanwezigen toe, gevolgd door de voorzitter van de beheerraad van de K.K.S.F.B. Van den Bergh en Jean Van der Sande, Schepen van de stad Mechelen.

    Tot slot van de receptie nam voorzitter Van Dam opnieuw het woord om speciaal secretaris Elie Bertrand te bedanken voor diens jarenlange inzet en als bewijs van erkenning voor bewezen diensten overhandigde hij diplomas aan pastoor Lornoy, oud- burgemeester Lauwers, dr. Van Medegael, apotheker Annaert en ere-voorzitter Hellemans. Deze laaste kreeg als extraatje nog een schotel ten geschenke.

    Bloemen voor de jubilaris waren afkomstig van o.m. Zennester Hombeek, F.C. Battel en VV Leest. 

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 22/07-28/07 2024
  • 15/07-21/07 2024
  • 08/07-14/07 2024
  • 01/07-07/07 2024
  • 24/06-30/06 2024
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!