Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    19-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Seizoen 2005-2006 :  xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

    Eerste Provinciale.

    Voorzitter : Ludo Verschuren, Secretaris : Jean Apers.

    Trainer : Dirk Pauwels.

    Adres Stadion : Grote Bleukens, 2811 Leest.

    Tel.terrein + lokaal : 015/27.71.21 (T), 015/71.11.24 (lokaal)

    Sponsor : J.B.Systeem, Verzekeringen & Bank Van der Auwera, Beecom Mechelen.

    Clubkleuren : blauw-rood.

     

    Transfers

     

    In:

    Koen DeGreef (Grimbergen), Kurt De Greef (Grimbergen), Gert De Rooster (FC Duffel), Ralf De Smedt (Borgt), Paul Kisalu (Elzestraat), Yoeri Mathot (Grimbergen), Bart Peeters (Heffen), Nick Van den Broeck (Willebroek-Meerhof), Tim Van Hoorenbeeck (Lyra), Kevin Van Praet (Londerzeel), Kenny Vermeersch (Schelle).

    Out:

    Birger Boey (vrij), Ken Boonen (Leest United), Jo De Boeck (Leest United), Tom De Kust (Humbeek), De Schoenmaeker (Humbeek), Karim El Messaoudi (vrij), Kevin Geets (Grimbergen), Jan Guns (Humbeek), Chris Janssens (Leest United), David Janssens (Leest United), Metdenanxt (Humbeek), Michel Pas (Humbeek), Patrick Roosemont (Mariekerke), Kim Schrijvers (Aartselaar), Yvan Van Campenhout (gestopt), Jan Van Stijvoort (Rupel Boom).

     

    Kern:  

    James Bosmans (22-1-1975), Carl Cabooter (27-5-1973), Tim Carlier (21-9-1980), Tom De Beck (31-8-82), Kevin De Donder (4-3-79), Koen De Greef (17-8-82), Kurt De Greef (29-3-80), Gert De Rooster (9-4-84), Ralf De Smedt (3-11-71), Joeri De Vos (16-3-77), Mo Hauoari (20-2-75), Joachim Jacobs (15-3-85), Paul Kisalu (1-11-81), Yoeri Mathot (10-4-80), Bart Peeters (26-10-78), Ronny Teugels (18-7-74), Bart Van Campenhout (24-11-81), Nick Van den Broeck (1-9-84), Tim Van Hoorenbeeck (8-11-78), Kevin Van Praet (14-4-87), Kenny Vermeersch (27-7-78).

     

    Na het vorige prachtseizoen kon het alleen maar slechter gaan voor de club, maar dat het zo dramatisch zou verlopen had niemand verwacht.

    De wet van Murphy weet je wel. Na het pijnlijke 0-4 thuisverlies tegen medestijger Vlimmeren bleef de rood-blauwe aanhang met een vat vol vraagtekens zitten. Trainer Pauwels had al mooiere momenten beleefd aan de boorden van de Zenne maar hij moest het rooien met de middelen waarover hij beschikte : “...mijn vrees is werkelijkheid geworden,” vertelde hij in september aan Willy Op de Beeck van Gazet van Antwerpen, “als we op deze manier verder blijven boeren, mogen we met een tiental punten al van een goed seizoen spreken. We zijn op de openingsdag gewogen en zoals ik kon verwachten duidelijk te licht bevonden. Hopelijk staat het bestuur nu ook met beide voeten op de grond. Rapid heeft een mooie tribune maar dat is dan ook alles. Op het veld zijn we gewoon te zwak en kwalitatief te licht in alle geledingen. Blijkbaar is er bij dit Rapid Leest budgetair niets mogelijk, dan moet men ook beseffen dat eerste provinciale quasi onmogelijk is en onze promotie meer als een vergiftigd geschenk mag beschouwd worden...”

    “Met ons budget van een slordige 50.000 euro kom je er niet meer,” aldus de trainer.

    “Topclubs als Lille en FC Duffel draaien rond de 200.000 euro.”

    Voorzitter Ludo Verschuren nam de onverhulde kritiek van zijn trainer niet en replikeerde in Het Laatste Nieuws :

    “We zijn het als bestuur beu altijd maar afgeschilderd te worden als een bende amateurs, terwijl wij ons uiterste best doen. Een nieuwe tribune gebouwd, een derde plein aangelegd voor de jeugd, de spelers en trainersstaf altijd correct en op tijd uitbetaald. Maar als het zo zit, zullen we ons ook eens al echte amateurs gaan gedragen. Dan zullen we de praatjesverkopers wegen zoals zij ons wegen.

    Wij waren al vijf jaar aan die tribune aan het werken. Het is dus niet zo dat we daar deze zomer plots al onze centen hebben ingestoken. Het probleem is gewoon dat we vorig seizoen niet meteen rekening hebben gehouden met promotie. Halfweg het seizoen stonden we pas derde en waren we sterkhouders Geets en Van Stijvoort kwijt. Zet die twee bij deze kern en je hebt zeven punten meer. Toen we alsnog promoveerden, kwamen we te laat of wilden we geen zotte bedragen betalen aan transfers. Natuurlijk hebben we ook onze fouten gemaakt. Zogezegde scouts te veel vertrouwen gegeven bijvoorbeeld. Maar die zijn inmiddels alweer vertrokken en vervangen door noeste werkers.”

     

    Carl Cabooter, één van de betere spelers, liet maanden verstek gaan omdat hij het te druk had als zaakvoerder van hotel-restaurant Het Gulden Anker te Mechelen en in maart  2006 tegen leider Witgoor Dessel moest bijna een volledig elftal geblesseerd toekijken. Van de reserven tot het eerste elftal bleven nog slechts een elftal spelers inzetbaar.

    Dieptepunten dat seizoen waren de 1-6 nederlaag tegen Duffel en ook de 0-8 nederlaag in april tegen Sint-Lenaarts en met zware 6-3 cijfers tegen Wijnegem sloot Rapid Leest zijn kort verblijf in eerste provinciale af.

    Rapid eindigde als hekkensluiter met luttele 16 punten.

    Van een kwakkelseizoen gesproken.

    Reeds  in maart waren al, met het oog op het nieuwe seizoen, een achttal nieuwe spelers aangeworven : Roel Van Herck, Peter Catteeuw, Lieven Bosmans, Christophe De Spreet, Danny Somers, Gunther Van Steenwinkel, Tom Vandenbrande en Sven Geerts.

     

    Seizoen 2006-2007

     

    Tweede Provinciale B

    Voorzitter : Ludo Verschuren. Secretaris : Jean Apers.

    Trainer : Eddy Van de Ven half seizoen opgevolgd door Walter Van Assche en in januari 2007 door James Van Vaerenbergh.

    Sponsors: JB-Systems, Francis Van der Auwera verzekeringen en beleggingen, Beecom nv.

    Website :www.skrapidleest.be  E-Mail : info@skrapidleest.be      

    Clubkleuren : blauw-rood.

    Actief met eerste elftal, reserveteam, veteranenteam, juniores, scholieren, miniemen en 5 duveltjesploegen.           

    Aangetrokken spelers : Kenneth Boonen (Leest United), Lieven Bosmans (Berchem), Wesley Bouchaert (Stabroek), Jurgen Cassauw (Schelle), Peter Catteeuw (FC Duffel), Johan De Boeck (Leest United), Wesley De Busscher (Tremelo), Bjorn De Schoenmaeker (Rac.Mechelen), Christophe De Spriet (Ap.Nielse), Sven Geerts (Vilvoorde),  Peter Mannaert (Robur), Peter Rits (Elzestraat), Danny Somers (St.Amands), Ward Teugels (FC Katelijne), Jeroen Van Aken (Heffen), Jurgen Van Assche (Robur), Tom Van den Branden (Machelen), Roel Van Herck (FC Duffel), Gunther Van Steenwinkel (Boortmeerbeek), Gery Verschaeren (Heindonk), Nick Vos (SC Mechelen).

     

    Vertrokken spelers: Koen De Greef (gestopt), Kurt De Greef (gestopt), Gunther De Meyer (Waasmunster), Mo Huari (Humbeek), Ronny Teugels (Humbeek).

     

    Kern : Kenneth Boonen, James Bosmans, Lieven Bosmans, Carl Cabooter, Tim Carlier, Jurgen Cassauw, Peter Catteuw, Bram Clissen, Wesley De Busscher, Kevin De Donder, Gert De Rooster, Bjorn De Schoenmaeker, Christophe De Spriet, Yoeri Devos, Sven Geerts, Joachim Jacobs, Paulino Kisalu-Samu, Peter Mannaert, Joeri Mathot, Bart Peeters, Johan Schaerlaekens, Danny Somers, Ward Teugels, Jurgen Van Assche, Roel Van Herck, Bart Van Campenhout, Tom Van den Branden, Gunther Van Steenwinkel, Kenny Vermeersch, Kristof Verschuren, Nick Vos.

     

    Alweer een moeilijke competitiestart.

    Na zes wedstrijden bleef Rapid op twee punten hangen.

    In de derby tegen Katelijne begin oktober 2006 ging de club met 3-0 onderuit, een nederlaag die bij trainer Eddy Van de Ven zo zwaar aankwam dat hij zijn ontslag aanbood.

    Dit werd echter door het bestuur verworpen en voorzitter Ludo Verschuren verwoordde hun motivatie als volgt : “Het zit de ploeg wat tegen en de resultaten blijven uit.

    Daarom sprak onze trainer na dat verlies van ontslag.

    Ondanks de mindere periode hebben we op het werk van Eddy Van de Ven niets aan te merken.

    We hebben met de spelers samen gezeten en daar werd gezegd dat de huidige trainer de beste is die er bij Rapid Leest de laatste jaren geweest is.

    Daarom hebben we aangedrongen dat hij moet blijven.

    Iedereen bij de club is er van overtuigd dat Rapid Leest nog een goed seizoen gaat maken.

    De club moet niet naar eerste  provinciale promoveren, maar als alle geblesseerde spelers terug zijn moeten we nog een sprong in het klassement kunnen maken.

    Aan dat gegeven moeten niet alleen wij maar ook de trainer zich optrekken.”

     

    Twee maand later en halverwege de competitie, Rapid stond 12de, gaf de trainer zijn functie door aan zijn assistent Walter Van Assche. Dit na een 4-0 nederlaag tegen Poppel.

    Eddy Van de Ven nam, in het vooruitzicht van het volgende seizoen, van dan af de rol van sportief manager op zich en zijn eerste taak bestond erin een geschikte vaste opvolger te vinden.

    In januari 2007 debuteerde de nieuwe trainer James Van Vaerenbergh tegen Heultje en laatstgenoemde ploeg werd het kind van de rekening : Rapid vond tegen Heultje opnieuw de weg naar doel en won met 5-1.

    Bij de winterstop stond SK Rapid op een weinig benijdenswaardige dertiende plaats om na een uniek parcours als vijfde mee naar de eindronde te stappen.

    Kampioen werd Ver. Arendonk met 67 punten.

    Leest behaalde 48 punten die waren afkomstig van 14 gewonnen wedstrijden en 6 gelijke spelen. Er werd 48 keer gescoord en de ploeg incasseerde 39 tegendoelpunten.

     

    In tweede provinciale A speelde Nieuwmoer kampioen en Ranst, Ternesse, SK Wilrijk en ’s Gravenwezel speelden de eindronde.

    In tweede B haalden naast de ploeg uit Leest Katelijne, Poppel en VC Herentals de eindronde.

    Daarin moest Rapid het opnemen tegen Ternesse en SK Wilrijk.

    Thuis tegen Ternesse ging Rapid de boot in met 0-2 maar de terugwedstrijd werd gewonnen met 0-4, na verlengingen. Doelpunten van Vermeersch, Van Steenwinkel, Bosmans en Schaerlaekens.

    Tegen SK Wilrijk kwam Rapid niet verder dan 3-2 en in de terugwedstrijd thuis strandde de ploeg op één doelpunt van de promotie naar eerste provinciale : uitslag 1-1.

    SK Wilrijk promoveerde, samen met FC Katelijne en de kampioenen van de reeksen A en B.

     

    (Bronnen : Eddy Apers, Jean Apers, Harry Cauwenbergh, Daniel Nuytkens, Maria Peeters, Stef Thyssen, Jean Van Dam, Rudi Van Hoof, diverse nummers van het maandblad “De Band”, Gazet van Mechelen, Gazet van Antwerpen, De Mechelse Week, Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad, Het Volk, Provinciale Voetbalgids, de Koninklijke Belgische Voetbalbond, Website SK Rapid Leest, diverse clubfolders...)

                                                              Marcel E. Van Hoof

     

    Momenteel (april 2012) speelt SK Rapid Leest in 1ste Provinciale Antwerpen.

     

    Foto ‘s :

    -Eddy Van de Ven.

    -James Van Vaerenbergh.

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!