Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    12-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    1980 – September : V.V.Leest bij aanvang van het nieuwe voetbalseizoen.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

                Stichtingsjaar : 1973. Stamnummer : 8077.

                Afdeling : 3de prov. B.

                Voorzitter : Spruyt Emiel. Secretaris : Willy Slachmuylders.

                Trainer : Frans Pepermans.

                Aantal ingeschreven elftallen : 6

                Terrein gelegen : Dorpstraat Leest.

                Aangeworven : Rudi Vinckx (Putte), Jean Vos (Londerzeel), Guido Van Ingelgom

                (Verzoening).

                Afgestaan : Thierry Van Praet (Londerzeel).

                Kern : Emiel Felix (doel), Frans Goossens, Willy Bevers, Eric Verbruggen, Ludi

                Capiau, Jos Coecelberghs en Erwin Vloebergh (verdedigers).

                Middenvelders : Robert Boonen, Aissa Maroc, Ludo Goossens, Emiel Van der

                Hasselt, Eddy Boogaerts en Guido Van Ingelgom.

                Aanvallers : Rudi Vinckx, Julien Van der Trappen, Jean Vos, Freddy Selleslagh,

                Wilfried Piscador en Marc Verheyt.

                (GvM,4/9/80)

     

    In ‘De Band’ van april 1980 vernemen we onder de titel “Wel en wee van V.V. Leest” een hoop weetjes van het voorbije seizoen (1979-1980) :

    -VV werd uitgeschakeld in de Beker van België door bevorderingsploeg Heist Sport.

    -De ploeg hield de ‘Beker Edw. Huysmans’ in eigen rangen. Dit jaarlijks tornooi, genoemd naar een verdienstelijk medewerker en erelid, vond plaats op 15/8/79 en er namen 7 ploegen deel. Na een 4-0 overwinning tegen Tisselt mocht kapitein Frans Goossens de beker in ontvangst nemen samen met de felicitaties en het applaus van ruim 500 aanwezige supporters.

    -De competitie verliep problematisch voor VV met langdurige schorsingen voor Boonen en Marivoet, wekenlange kwetsuren van Van Praet en Van der Trappen. Verder de afwezigheid van  Ludo Goossens die pas in februari kon opgesteld worden omdat hij zijn legerdienst diende te vervullen.

    -In het seizoen 1979-80 kwam de ploeg in competitie met twee reserveploegen. Niettegenstaande deze ploegen geregeld spelers moesten afstaan voor het eerste elftal wist de ‘zaterdagploeg’ een mooie tweede plaats af te dwingen. De ‘zondagploeg’ kon het seizoen afsluiten met een vierde plaats.

    -De scholieren en de knapen eindigden zesde, de miniemen vierde.

    -Dat seizoen werd er voor het eerst gestart met de allerjongsten in het voetbal, de preminiemen. Deze acht- tot tienjarigen namen deel aan de beker Nijs en wisten daar een mooie tweede plaats in beslag te nemen.

     

    1980 – 1 september : Eerste schooldag.

    De kinderen van de Vrije Kleuter- en Basisschool uit de Dorpsstraat  kregen een prettig onthaal op hun eerste schooldag met zang, dans en ballonnen. (schoolkrant)

     

    1980 – 7 september : Chironieuws Jongens

    “Op 7 september was het weer eens overgang in de chiro. Op zo een ontmoeting zie je weer een heleboel nieuwe gezichten en vraag je je als leiders dikwijls eens af : ‘hé, woont die ook in Leest ?’ Maar het belangrijkste van die overgang is dat onze chirogroep met een nieuw werkjaar start. Dit betekent ook een nieuw jaarthema. En dit werkjaar luidt dit : ‘Zie je ’t al gebeuren ?’ Op het eerste gezicht spreekt u die leuze niks aan, maar achter dat zinnetje steekt een groot en interessant verhaal…

    Zie je dat allemaal al gebeuren dat kinderen en ouders spontaner met elkaar gaan leven, dat straten vrolijk worden, een samenleving zonder uitschot, dat kinderen minder agressief zijn vanwege de gruwels op T.V.; dat mensen vrij mogen lachen en huilen tegen elkaar zonder taboes of a priori’s, dat er geen verspilling meer is, dat de reclame de natuur aanprijst, dat leraars in hun leerlingen geloven en hun ideeën aanvaarden, dat…

    ’t Zou schoon zijn ! Een hemel op aarde. Een droom…

    Onmogelijk echter dit alles morgen te realiseren…zelfs overmorgen niet.

    ‘Dus…liever niks dan neerzitten en pakken wat er te pakken valt…’ NEE…

    Enorm veel boeiende en actieve ervaringen liggen in ons bereik. Het is meer dan ooit de opdracht van onze chiro om kinderen en jongeren heel veelzijdige boeiende dingen te laten meemaken. In de chiro zou ’t iedere zondag moeten gonsen van activiteit, er zou vanalles plezant moeten te beleven zijn. De chiro in Leest zou ’n gebeuren moeten zijn waar veel kinderen en jongeren willen bijeen zijn. Een echte vriendenploeg…Waar ’t gezellig is…Waar je de zotste dingen kan proberen, waar niemands idee te belachelijk is om naar te luisteren…waar je voelt dat er veel kan gebeuren tussen en met mensen. ’t Is pas als je dit mocht ervaren in ’n kleinere ploeg dat je weer gaat geloven dat er ook in die grotere wereld iets kan veranderen. Pas dan zie en doe je ’t gebeuren !

    Je moet eigenlijk een beetje zot zijn om je in onze wereld met die klein jong bezig te houden…want da’s niet gemakkelijk en geld krijgt g’er niet voor…maar ’t kan verdorie plezant zijn en ’t is de moeite waard verdorie toch…

     

    Dit jaar zijn we van start gegaan met een 80 à 90-tal jonge mensen onderverdeeld in volgende groepen :

    -De SLOEBERS zijn de mannekes van 6 tot 7 jaar. ’t Zijn echt toffe ventjes die zich zondags in de chiro amuseren met allemaal spelletjes die de leiding voor hen heeft ineengestoken.

    Die leiding bestaat uit Hedwig De Decker en Joost Duysburgh (tevens hoofdleider).

    -De SPEELCLUB is dat waar wij (8 tot 9 jaar) bijeenkomen om te spelen, en er zijn ook leiders (zoals Frank en Mark De Prins, Lieven Hellemans), en die spelen ook mee.

    -De RAKKERS is een groep stoere mannekes van 10 tot 11 jaar die zich thuisvoelen in hun afdeling, waar ze elkaar leren kennen, elkaars talenten leren ontdekken en die ge niet kunt moe maken met een gevarieerd activiteitenaanbod. Hun leiders zijn Jan Verbruggen, Eddy De Smet en Jean Van Praet.

    -De TOPPERS (12 tot 13 jaar) vormen de rode bende die of het nu zaterdag of zondag is, op school, thuis of in de chiro, willen voelen dat ze d’erbij horen. Vraagt dat maar eens aan hun leiders Pierre Van Praet, Stan Schillemans en Rik Verschueren.

    -De KERELS zijn de 14 tot 15 jarigen die aan de drempel staan om aan een actieve chirobeleving en uitleving te beginnen. In de chiro vinden ze vrienden, waar ze nood aan hebben, als steun, als zekerheid om hun eigen innerlijke onzekerheid wat te verbergen als klankbord om zichzelf te vinden. Hun leiders zijn Tony Verbeeck, Marc Lefever en Marc Keulemans.

    -Bij de ASPI’s (16 tot 17 jaar) ligt het accent op een goede ploeg vormen waarin elke aspi als individu naar voren treedt. Ze leren verantwoordelijkheid opnemen binnen hun korps maar ook buiten de chiro aan de hand van toffe en nieuwe spelen, evaluaties en vooral niet te vergeten : de goede sfeer. Hun leiders zijn Jef Lamberts, Hugo en Bart Lauwens.

    En dan hebben we nog de Pater, voor ons nen tweede vader.

    Ziezo, dit was onze chiroploeg die je elke zondag aan het werk kunt zien in hun chiroheem aan het Pensenstraatje. Kom gerust maar es kijken ! Indien je de kans niet krijgt, kun je hen bezig zien op het grote, spetterende chirofamiliefeest op 9 november 1980 in de Parochiezaal te Leest.

    O ja,… heel de leidingsploeg en onze leden willen langs deze weg nog even de organisators van het feest van Stanne Van den Broeck hartelijk danken. Hopelijk mogen we nog eens met alle Leestse verenigingen samenwerken…Zie je ’t al gebeuren ?!

        Hugo en Bart.” (DB,november ’80)

     

     

    1980 - 11 september – Gazet van Mechelen :

     

                Geslaagd seizoen voor Leestse junior Dirk Van Dam

    Ook al is het wielerseizoen nog niet helemaal ten einde dan kan de Leestse junior Dirk Van Dam toch reeds een balans opmaken en die vertoont in vergelijking met het vorige seizoen een gevoelige verbetering.

    Er werd aan 54 wedstrijden deelgenomen en hiervan werden liefst 36 binnen de eerste 5 beïndigd, waarvan 10 een zegetuil opleverden.
    De meesten hiervan, naast nog meer bekers en plaketten, sieren de zitkamer van de familie Van Dam aan de Verschuerenlaan.
    Uit het gesprek blijkt trouwens dat gans het gezinsleven afgestemd is op het wielerleven en dat iedereen met spijt het seizoeneinde ziet naderen.

     

    Steile opgang

    Waar Dirk voorheen meer interesse en aanleg scheen te hebben voor crossactiviteiten, dan is hierin een grondige verandering gekomen.
    ”Mijn huidige trainer Guillaume Willockx uit Buggenhout heeft die gedachte volledig uit mijn hoofd gezet en blijven de winterse aktiviteiten enkel mogelijk na nieuwjaar en als voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Het is dank zij hem dat ik nu zo ver sta en ik volg zijn raadgevingen en aanwijzingen dan ook stipt op. Door aangepaste oefeningen, trainingsschema’s, massage en een regelmatig leven heeft deze man van mij een wielrenner gemaakt. Daarbij heb ik op aanraden van vader mijn temperament wat leren bedwingen en mijn kans leren gaan in spurten. Dit heeft ook goede resultaten opgeleverd en alleen in massspurten durf ik mij niet te mengen. Van de 10 overwinningen haalde ik er 8 in de spurt van kleinere groepjes. Vooral na zware en selectieve parcoers kan ik best mijn man staan.”

     

    Kansen om het waar te maken

    Uiteraard wordt er reeds uitgekeken naar het volgend seizoen waarin Dirk bij de liefhebbers zal van start gaan.
    Vader Van Dam, die al heel wat wielerwaters doorzwommen heeft, ziet het rooskleurig in :

    “Als hij er een ganse winter wil voor leven en blijven luisteren naar de raad van Willockx, terwijl ikzelf en Dirk Croons zijn materiaal blijven onder handen nemen, dan kan hij met gerust gemoed naar de liefhebbers overstappen en zal hij ook nog van zich laten spreken.”

     

    1980 – Donderdag 11 september : Brand in serre op de Biest

                In de serre van tuinder Juliaan De Smet aan de Biest 3, brak donderdagavond

                omstreeks 23u55 brand uit.

                De brandweer van Mechelen kwam ter plaatse.

                Er was aanzienlijke schade aangericht temeer daar ook een vrachtwagen en een

                auto beschadigd werden.

                De oorzaak was vermoedelijk een kortsluiting.  (GvM,13/9/1980)



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!