Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    31-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Vervolg kiespropaganda :xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

     

    P.V.V.

    Deze lijst werd aangevoerd door Luc Van de Velde, gevolgd door Raymond Vanderwaeren en René Blavier. Marcel Diddens nam de 18de plaats in en Emiel Vloebergh stond op 29.

     

    Marcel DIDDENS Comité

    H. Speecqvest 64, Mechelen              Beste Dorpsgenoot,

     

    “Was het maar waar ! Waren Leest, Heffen en Hombeek maar een dorp gebleven. Die tijd is echter reeds jaren voorbij, dank zij het CVP-SP bestuur. Nu moeten wij trachten met uw hulp er het beste van te maken, alles in het voordeel van onze dorpsgemeenschappen.

    De tegenstrevers van Marcel DIDDENS gokken nu maar : Marcel is kandidaat, Marcel is geen kandidaat, hij zou niet mogen van…wie, vertelt men er niet bij !

    MARCEL DIDDENS IS NIET KLEIN TE KRIJGEN.

    Beste vrienden wij kunnen het u verzekeren, Marcel DIDDENS is uw kandidaat op de P.V.V.-lijst bij de aanstaande verkiezingen, dit tot groot spijt van wie er een dik pak voorkeurstemmen zal moeten aan afgeven !

    Wij, dit wil zeggen het ‘Marcel DIDDENS Comité’ heeft besloten, na de verkiezingen wanneer Marcel gemeenteraadslid zal zijn, er een reuzefeest van te maken samen met de sympathisanten. Zorg dat U er bij bent !

    Teneinde, vanaf nu reeds onze maatregelen te kunnen treffen vragen wij U als sympathisant van Marcel, voor 15 september 1982 de som van 20 frank over te schrijven op P.R….. of op B.B.L. nr…. van L. De Greef te Mechelen als deelname aan de pret.

    MECHELEN, DE DUURSTE STAD VAN VLAANDEREN…WIJ ZIJN HET BEU !

     

    ‘Ondanks de harde crisistijden zijn er toch nog gemeentevaderen die menen dat zij de kiezers moeten paaien met nieuwe ‘realisaties’. Burgemeester Jos Vanroy is er nog zo één van de ouwe stempel ! Lintjesknippen is zijn devies. Met de gemeentelijke verkiezingen in het verschiet heeft dit omhooggevallen ACV-ken een aantal inhuldigingen  opgespaard voor de komende cruciale septemberweken. Negen (9) keren zal Jos schaar en lint hanteren om onze mensen via de lokale pers kond te doen van zijn leiderscapaciteiten. Dat Mechelen tegen een schuldenberg van verschillende honderden miljoenen aankijkt en virtueel failliet is, is natuurlijk nieuws voor nà 10 OKTOBER’. (’t Pallieterke nr. 33 van 19/8/82)”

     

    Kouter 152 Leest – Mechelen             Geachte Kiezer,

     

    Voor U ben ik zeker geen onbekende. Als vriend of goede kennis konden wij steeds elkaar vertrouwen  en als het erop aan kwam hebben wij wederzijds onze belangen behartigd.

    Van mijn kant meen ik zelfs dat ik U nooit heb teleurgesteld.

    Thans durf ik dan ook op uw genegenheid beroep doen om bij de komende gemeenteraadsverkiezingen een voorkeurstem op mijn naam  uit te brengen en eveneens aan uw familieleden en vrienden te vragen hetzelfde te doen.

    HET ZAL U NIET SPIJTEN !

    Wat mijn politiek programma betreft verklaar ik U kort en bondig :  een stad dient bestuurd te worden als een serieus huishouden waar men de tering naar de nering stelt.

    Met veel dank.

    Marcel DIDDENS  18de kandidaat op lijst 17 van de P.V.V.  

     

     

    S.P.

    De lijst van de socialisten werd aangevoerd door Jef Ramaekers, gevolgd door Georges Joris en Hilda Vanderaerschot. Jef Vloebergen stond op de 15de plaats.

     

    Dit is de kandidaat van Leest

    15de kandidaat SP-lijst : Jef Vloeberghen, Ten Moortele 5, 53 jaar.

    Jef is paswerker bij “den Eternit” waar zijn minzame verschijning door de werkmakkers steeds gewaardeerd wordt. De Leestenaars kennen Jef als bestuurslid-muzikant van de Kon. Fanf. Sint-Cecilia, een functie die hem ook in de gemeentepolitiek bracht.

    Nu is hij uittredend lid van de Mechelse gemeenteraad, waar hij zonder aan ‘facade-poitiek’ te hebben gedaan steeds de belangen van zijn medeburgers wist te behartigen.
    Jef is niet die breedsprakerige hoogschreeuwer, maar eerder de stille werker, die publiciteit niet tot de hoogste waarde heeft gemaakt.

     

    Sinds 1945 nemen de socialisten deel aan het bestuur van de Stad Mechelen. Op de laatste zes jaar na hadden wij ook het burgemeesterschap nl. wijlen Minister van State Antoon Spinoy, nadien Désiré Van Daele.

    Wij weten beter dan wie ook, dat niet alle vraagstukken en toestanden in deze Stad een oplossing kregen.

    Wel menen wij er toch te mogen aan herinneren, dat wij na de bevrijding een Stad in handen namen die één puinhoop was. Er was geen enkel gebied waar niet alles nog moest gedaan worden. Er werd werk van gemaakt.

     

    LEEST is Leest gebleven, zelfs na de fusie met Mechelen. En dat is maar goed ook. Weinig gemeenten bezitten immers zo’n mooi landelijk karakter. Dat moeten we zeker behouden.
    Een mooie gemeente, maar ook een gemeente met enkele VERKEERSPROBLEMEN. Zo stelt men de vraag welk “tracé” er moet gekozen worden voor de VINKSTRAAT. Een wijziging dringt zich op, waar welke ? Wij verbinden ons ertoe dit probleem rechtstreeks met alle betrokkenen uit te praten. Wel vinden we dat het landelijk karakter van de wegen moet behouden blijven, zeker wat betreft de Rennekouter. Ook aan de JUNIORSLAAN stellen zich heel wat problemen. Een VOETPAD is daar noodzakelijk en ook de HERSTELLING van de vernauwing. En laat ons het belangrijkste probleem niet vergeten : de RIOLERING. Niet alleen de riolering van de Juniorslaan, maar ook het inbuizen van de open rioleringen in de straten willen wij vooraan op ons lijstje plaatsen. Hier moet dringend wat aan gedaan worden.

     

    Leest kan fier zijn op een flinke GEMEENTESCHOOL. Daaraan mag niet geraakt worden, integendeel, ze moet nog verder uitgebouwd worden. Wat Leest niet heeft, maar zeker moet krijgen, is zijn eigen BIBLIOTHEEK. En dat kan. Zelfs zonder grote uitgaven. Een bibliotheek met een leeszaaltje dat ook voor CULTURELE ACTIVITEITEN kan gebruikt worden komt er.

     

    Niet iedere wijk kan natuurlijk een sporthal hebben, maar te Leest is er ruimte voor een VRIJETIJDSPARK , met een pleintje voor volley en basket, met rustbanken en kaarttafeltjes…Een echt vrijetijdspark, waar zowel jong en oud rust en ontspanning kunnen vinden. Dit alles kan tot stand worden gebracht aan de KERKENBLOKWEG.

    Wat SPORT betreft,…vindt U ook niet dat het hoog tijd wordt om de toegang naar het voetbalterrein van SK Leest te verbeteren ? 

    Leest moet een landelijke gemeente blijven, en dat kan, zelfs met uitbreiding van WOONGELEGENHEID. Op de Kouter is er plaats voor een landelijke wijk met een honderdtal woningen. Verdere uitbreiding van de aardgasbedeling en kabeldistributie voor gans Leest moet ook te verwezenlijken zijn.

    Leest kan ook ingeschakeld worden in de TOERISTISCHE fiets- en wandelpaden die we tot stand willen brengen. Dat zal de plaatselijke middenstand zeker weten te waarderen.

    Er zijn zoveel kleine en grote dingen die het leven in LEEST nog aangenamer zouden maken. De SP is de enige partij die dicht genoeg bij de mensen staat om die te kennen.

    De SP kent de verlangens van LEEST en ze zal, samen met U en al haar verkozenen, aan deze verlangens tegmoetkomen.

     

    Te Leest is Jef Vloeberghen een begrip. Zijn kwinkslagen maar vooral zijn sociaal engagement zijn tot ver buiten Leest bekend. In deze tijd van inleveren, werkloosheid en angst voor de dag van morgen kent JEF als geen ander de grote noden van de kleine man zoals jij en ik.

     

     

    V.U.

    Bij de Volksunie stond Oscar Renard op één, gevolgd door Kris Van Esbroeck en Firmin Verlinden. Joos Somers (de vader van..), Wim Jorissen en Walter Jaspers duwden de lijst.

    Karel Mertens stond op 11, Godelieve Pintens-Van Moer op 17, Antoon Senyers op 29 en Tony Baarendse op 31.

     

    Firmin Verlinden,                 Beste Lezer(es)

     

    “ Als verantwoordelijke voor de VU-kandidaten van de deelgemeenten Heffen en Leest voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen heb ik het genoegen U beste lezer(es) deze kandidaten aan U voor te stellen.

    In onze ‘Voor U Nieuws’-publicaties hebben wij reeds het licht geworpen op onze voorzitter Emiel KEULEERS uit Hombeek en op twee kandidaten uit Leest : Mevrouw Lieve VAN MOER en Karel MERTENS (ondervoorzitter).

    …

    Al de VU-kandidaten van Hombeek en Leest zijn stuk voor stuk ‘mensen van bij ons’ , die in het verleden bewezen hebben te kunnen en te willen presteren voor U, voor uw gezin, voor uw buurt, voor uw dorp, voor de stad Mechelen en voor de Vlaamse gemeenschap in haar geheel.

    Onze VU-kandidaten komen uit allerlei middens : uit het werkliedenmilieu, uit de bediendensector, uit de onderwijswereld, uit de landbouw- en handelsmiddens en uit de vrije beroepen. Ze kennen alzo maar al te best de huidige specifieke problemen eigen aan de diverse milieus.

    Geografisch gezien, zijn we er ook in geslaagd de VU-kandidaten zo goed mogelijk te spreiden over de twee deelgemeenten, met o.a. vier kandidaten uit Leest en vijf uit Hombeek.

    De Leestse kandidaten kunnen we als volwaardige vertegenwoordigers zien van Leest-centrum, Nieuwe Tuinwijk, Leest-Heide en Winkelstraat-Kapelseweg, en deze van de Hombeekse kernen : Dorp, Heike, Plein en Dries.

    In onze ploeg vindt men ook mensen die zich jarenlang reeds verdienstelijk maken in allerlei verenigingen, en dit zowel op sportief, sociaal als cultureel vlak. Echte voorvechters van ons leefmilieu en zeer actieve elementen uit de parochiale en gemeentelijke middens met jarenlange ervaring en ondervinding, vervolledigen de VU-ploeg van Hombeek-Leest.

    Hand in hand zal deze VU-ploeg naar voor komen, sterker dan ooit, om U beste lezeer(es) een ander beleid te waarborgen. Een beleid naar de mens toe, waarin het kleinschalige centraal zal gesteld worden. Geen luxe-projecten welke enorme zware belastingen vergen van de bewoners, maar een politieke optie waarin wij onze eigenheid en eigen dorpssfeer terug zullen vinden.”

     

     

    -Marcel Diddens, kandidaat voor de P.V.V.

    -Folder van Jef Vloeberghen.

    -De Leestse SP-kandidaat Jef Vloeberghen.

    -De kandidatenploeg Hombeek-Leest van de V.U.

    -V.U.-folder.

     













    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!