Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    31-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    1982 – Vrijdag 15 oktober : 5e Grote KWB-Kaartwedstrijdxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

                In “Ons Parochiehuis” Kouter te Leest, met voor 30.000 fr aan waardevolle

                prijzen.

                Iedere tafelwinnaar won ook een prijs. Deelname : 80 frank.

                De Breendonkenaar Jan Van Gompel haalde het van de 284 deelnemers

                (71 tafels) voor Gaston De Schouwer en Louis De Bleser, beiden uit Leest.

                (flyer onderaan)

     

    1982 – Zaterdag 16 oktober : KVG-Zennevallei Leden-Vriendenavond

                Programma :

                -18 uur : Mis in de parochiekerk.

                -19 uur : Feestmaal in de parochiezaal te Leest.

                              (aperitief, tomaat-garnaal, kip met appelsien, bananensplit...)

                -21 uur : Muziek en dans.

                Kostprijs : 350 fr per persoon.

     

    1982 – 21 oktober – De Mechelse Week : Gesprek met V.V. linksbuiten Hans Schöning.(foto)

     

    “Na de verdiende overwinning tegen leider Itegem kon De Mechelse Week even een praatje maken met de uiteraard tevreden Leestse speler Hans Schöning. Deze Duitse aanvaller (linksbuiten) speelde lang voor Racing Mechelen en vorig seizoen bij Racing Jet. Hij werd samen met William Selleslagh (ex K.V.Mechelen) aangetrokken om Leest te versterken en om publiek te trekken. We vroegen hem een vergelijking te maken tussen het nationaal en het provinciale voetbal in België.

    Schöning : ‘in provinciaal wordt er uiteraard minder gevoetbald en meer gevochten. Het staat technisch op een lager niveau. Het grote nadeel van het provinciaal voetbal is dat de spelers bijna allemaal een volledige dagtaak hebben, zodat de trainingen alleen ’s avonds kunnen plaatsvinden. Men moet dan met de hele groep ineens trainen en men komt nooit tot individuele trainingen, die noodzakelijk zijn om de persoonlijke tekortkomingen weg te werken. Verder is het wel zo dat het peil (voetbaltechnisch) in de provincie Antwerpen hoger ligt dan elders.’

    D.M.W. : ‘Word je niet harder aangepakt door de tegenstander ?’

    Schöning : ‘Ik moet toegeven dat deze wedstrijd wel erg hard was, maar persoonlijk geloof ik niet dat ik geviseerd word door de tegenstander. Wel door de scheidsrechters : die willen persé tonen dat een voetballer die uit nationale komt ook naar hen moet luisteren. Ze willen de baas spelen over ons en overdrijven dan wel eens.’

    D.M.W. : ‘Wat vind je van Leest als ploeg ?’

    Schöning : ‘Dit is de meest gezellige club van al degenen waarin ik al speelde, de sfeer is enorm, ik ben hier heel graag.’

    D.M.W. : ‘Wat zijn de verwachtingen voor dit seizoen ?’

    Schöning : ‘Wij eindigen ongetwijfeld bij de eerste vijf ! En als we gespaard blijven van langdurige kwetsuren, kunnen we zelfs meedoen voor de titel ! Het nadeel is dat we een kleine kern hebben. Maar zoals we vandaag gespeeld hebben, met zoveel inzet en karakter, zo moeten we alle matchen spelen ! Met die mentaliteit kunnen we ver komen !’

    Schöning wordt bij ons vandaan getrokken. We kunnen hem nog net feliciteren met deze overwinning en hem en zijn ploeg, Leest, het beste wensen voor dit seizoen : dat zij nog vaak mogen spelen als vandaag. De afwezigen hadden weer eens ongelijk !” (E.G.)”

     

    1982 – 22 oktober : Bezoek aan de Bakker

     

    Die dag brachten leerlingen van de Stedelijke Lagere School een bezoek aan bakkerij Hellemans in de Dorpstraat.

    Natach

    a, Veronique, Alain, Herman en Peter Emmeregs brachten daar in hun schoolkrant volgend verslag over uit:

    “Wij zijn naar de bakkerij geweest op 22 oktober 1982, bij Hellemans te Leest.

    Wij zijn er naartoe geweest om te weten hoe dat ze een brood bakken.

    Het is een moderne bakkerij. Als we bij Hellemans kwamen, mochten we eerst naar het uitstalraam gaan kijken. We zagen er allerlei soorten brood. Dan mochten we in de bakkerij zelf gaan kijken. Om brood te bakken hebben we deeg nodig. Het deeg bestaat uit : bloem, water, gist, zout, vetstoffen en suiker. Dan doet de bakker alles in een trog. Daar wordt het gekneed met de kneedmachine. Vervolgens doet de bakker het deeg in een machine en wordt daar in het juiste gewicht verdeeld. Een gewoon brood weegt 900 gr. Dan moeten de broden eerst rijzen vooraleer ze in de oven geplaatst worden.

    Men bakt niet alleen brood, maar ook gebakjes, broodjes, koeken, taarten en stokbrood.

    Ook hebben we gezien hoe ze gebakjes maken. Er werd ook marsepein gemaakt waar we allen een stuk van kregen. Op het einde van het bezoek kregen we van de bakkerin nog een snoepje.

    Het bezoek aan de bakker heeft ons veel bijgeleerd.”

     

    1982 – Zaterdag 23 oktober : K.F.Sint-Cecilia luisterde een gala-concert op

    Het C.I.S.M. (Internationaal Muziekverbond van Europa) kreeg op zijn congres in Sint-Niklaas een gala-concert aangeboden. Het eerste gedeelte van dit concert werd verzorgd door de Kon. Fanfare St.-Cecilia uit Leest. Een hele eer.

    Via een omzendbrief kregen de fanfareleden volgende onderrichtingen mee :

    -optreden in een volledig uniform : uniformjas en broek of rok, een wit hemd met de fanfaredas. Voor de mannelijke muzikanten : zwarte kousen en zwarte schoenen. Voor de vrouwelijke muziekanten : witte kousen of nylons en zwarte schoenen.

    -instrumenten netjes gepoetst en volledig in orde.

    -muziek opgeborgen in de mappen. Misschien is het best dat de dirigent de uit te voeren werken voor dit concert laat rangschikken op de repetitie.

    Er werden twee voorbereidende repetities ingelast want er zou iemand komen van de Koninklijke familie.

    Men vertrok vanuit Leest met twee bussen. De muzikanten en drumbandleden reisden gratis, de ereleden betaalden 160 frank.

    (Omzendbrief 19/10/1981)    

     

    1982 – 29 oktober : Hypnose-Avond te Leest

                Organisatie : Vevoc.

                Te gast was het artiestenduo “Rogandros en Heremitso” uit Zonhoven, een

                nog jong tweetal, dat hypnose enerzijds als amusement wist aan te wenden

                maar hetzelfde gegeven buiten de amusementswereld ook als wetenschap

                benaderde.

     

    “…Robert Piccart, die achter ‘Rogandros’ schuil gaat : ‘we distanciëren ons helemaal van de beroepsmatige hypnotiseurs. Voor ons blijft hypnose een therepeutisch hulpmiddel naast vele anderen. Hypnose is dus zeker geen wondermiddel, wat sommigen er ook mogen van verwachten.’ Zowel Piccart als zijn collega Boonen zijn beroepshalve aan jeugdzorg in Limburg verbonden…” (GvM, 29/10/1982)

     

    Het verslag daarvan verscheen in  ‘De Band’ van januari 1983 :

     “Hypnos was nu eenmaal de God van de slaap in de Griekse mythologie, en dank zij hem kennen wij de hynose, wat wordt uitgelegd als zijnde een magnetische, kunstmatige, door de wil van een ander opgewekte slaap : een zenuwslaap.

    Op de bewuste vrijdagavond zijn de talrijke aanwezigen er getuige van geweest dat het werkelijk mogelijk is iemand volledig onder invloed te brengen. Misbruik of amusement ?

    Een vraag die we in het midden laten. In ieder geval de twee hypnotiseurs uit Zandhoven hadden blijkbaar de bijzondere gave hun wil aan anderen (slachtoffers) op te leggen.

    Wat de dagen voordien in Leest en omgeving werd aanzien als opgezet spel, kul, larie en apekool, bederiegerij, daar stond men nu vol bewondering en nieuwsgierigheid van te genieten.

    Voor de pauze werden een aantal slachtoffers naar boven gelokt.  ‘Slachtoffers’, of hebben zij misschien genoten van een diepe ontspannende rust ?! Eén zaak werd al gauw duidelijk, iedereen is niet vatbaar voor de suggesties van zijn hypnotiseur, zeker niet als men zelf niet mee wil werken.

    Het werd pas een deugddoende avond na de pauze toen echte bravourstukjes ten tonele werden gebracht. Zoals Hans De Neve, die zich volledig in de ban liet brengen door geheimzinnige gebaren en toverspreuken. Een diepe slaap was overhem neergedaald…en toen ging hij al fluitend een denkbeeldige garagedeur schilderen, om daarna moe te worden en met een afgedankte pantoffel met een koord eraan, de zaal rond te wandelen met het gedacht dat het een Afghaanse windhond was. Water werd wijn, en wijn werd bier, bier werd melk, en melk werd afwaswater om het dan uit te spuwen.

    Andere slachtoffers aten zelfs een ui op, in de gedachte dat het een appel was. We waren zelfs getuige van een ware veldslag tussen indianen en cowboys. Zelfs de zin om een sigaret te roken werd hen afgenomen.

    Dat hypnose ongekende mogelijkheden te bieden heeft, was af te leiden uit de denkbeeldige gezichtsbeelden die de gehypnotiseerden voor ogen kregen. Gans de zaal zat plots vol kaboutertjes, die dan opeens poedelnaakt werden. Alle dames hadden het zelfs zo warm dat ze het best vonden in bikini plaats te nemen, tot grote vreugde van de ‘slachtoffers’ die plots verstokte gluurders werden. Ook het wiskundig stelsel werd overhoop gehaald want het geluksgetal zeven werd voortaan ‘poezewoefke’. Tarzan heeft de avond ook tal van niet te evenaren kreten geslaakt, tot grote verbazing van de toehoorders.

    Duidelijk is het die avond wel geworden, ’t waren geen twee konkelaars die twee mannen uit Zandhoven. Hypnose bestaat echt, hoe ongeloofwaardig het ook mag lijken.

    Achteraf werd er dan ook druk nagepraat, niet alleen over de komische situaties die zich die avond hebben afgespeeld, maar ook over de heilzame werking die de hypnose kan hebben bij aanwending in de geneeskunde. Ook boosaardige plannen werden gesmeed, moest hypnose aangewend worden in de politieke en militaire kringen.

    ’t Was fijn zo, echt een schot in de roos, met dank daarom aan de inrichters, hypnotiseurs, gehypnotiseerden en toehoorders.”  

     

    -De flyer van de KWB met de aankondiging van de 5de grote Kaartwedstrijd.

    -Hans Schöning tijdens zijn Racing-periode.







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!