Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    31-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    1982 – Zaterdag 30 oktober : Huldiging Boerenfrontvoorzitter Henri Van den Heuvelxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

    Tijdens een uitgebreid feestmaal in de zaal Sint-Cecilia werd de voorzitter van het Boerenfront Henri ‘Heinke’ Van den Heuvel gehuldigd. ‘Heinke’, 66 intussen, stichtte in 1937, samen met zijn vrienden bestuursleden Antoon Polspoel, Remy Bradt, Constant Daelemans, Corneel Verbeeck, Constant Gobien en Lodewijk Nuytkens de afdeling Leest van het Boerenfront. Deze afdeling ontstond nadat de boeren van Heist-op-den-Berg in opstand waren gekomen tegen de armoeprijzen die voor de aardappelen werden uitgebetaald.

    Henri Van den Heuvel was 21 toen hij z’n intrede deed in de afdeling Leest van het Boerenfront. Samen met zijn bestuursploeg werd hij voor zijn 45-jarige inzet als bestuurslid gevierd. De feestrede werd uitgesproken door Karel De Decker uit Willebroek. (HLN,28/10/1982)

     

    Dezelfde krant van 9 november :

     

    Breugeliaanse viering van voorzitter – BOERENFRONT LEEST IN FEEST

    “De afdeling Leest van Het Boerenfront, die in 1937 naar aanleiding van de lage prijzen die voor de ‘vroege patatten’ werden betaald, gesticht werd, heeft in zaal ‘St.-Cecilia’ van de ‘Blekken’, het feit gevierd dat Henri Van den Heuvel, de huidige voorzitter, reeds 45 jaar als bestuurslid in die afdeling zetelt.

    Het bestuur had er dan ook aan gehouden, om op het voorstel van Louis Van Kerckhoven, algemeen voorzitter van Het Boerenfront in te gaan en Karel De Decker, reeds jaren medewerker aan het strijdorgaan van deze beweging, als feestredenaar te vragen.

    Ook Eugeen Adriaenssens, auteur van ‘Bakkeske’, dat in 1980 als vervolgverhaal in Het Boerenfront verscheen, was aanwezig.

    De bijna 200 genodigden werden er op een Breugelmaal vergast, gaande van soep met ballekens, naar een hoofdschotel waarvoor men het duurste restaurant nog zou voorbijlopen…

    Marcel De Prins, die de gevierde voorzitter vootreffelijk verving, sprak het welkomwoord uit.

    In een bij momenten ironisch gekruid relaas, bracht hij een beeld van de dingen waaraan Het Boerenfront zich tijdens de voorbije jaren had opgetrokken en waarmede het zich ook had beziggehouden. Hij bleef stilstaan bij de vlaginhuldiging in 1947 en bij…de biertap die de afdeling in 1949 meer dan 5.000 fr. had opgeleverd. Hij had het over teerfeesten, bals, uitstappen en voordrachten, waarna hij de persoon van Henri Van den Heuvel belichtte die vlak na de oorlog voor de heropstanding van de haast ingedommelde afdeling had gezorgd.

    Karel De Decker noemde Henri Van den Heuvel geen meeloper maar een leider met boerenverstand, die in 1958, via de lijst van de ‘Blekken’ gemeenteraadslid werd, om later van in 1964 tot met de fusie, schepen van Leest te zijn. Hij besloot z’n toespraak, na de gevierde man van boerenadel te hebben genoemd met de woorden dat hij als de ‘leste’ van Leest, de beste was en in die zin een man om te eren !

    Na het applaus kreeg Henri Van den Heuvel uit handen van dd. voorzitter Marcel De Prins, een tinnen schotel. De gevierde riep, na de warme woorden van z’n vriend Jef Verbeeck te hebben aanhoord, het bestuur bij zich omdat zij hem allen tijdens die jaren zo goed hadden geholpen. Karel De Decker maakte de gehuldigde attent op het feit dat hij die tinnen schotel als symbolisch geschenk moest aanzien, omdat zijn vrienden bestuursleden Marcel De Prins, Constant Van Alsenoy, Victor Alewaeters, Jef Verbeeck, Jef Smets en Remy Emmerechts geen ‘blekken’ schotel hadden gevonden.

    Nadat  mevrouw Eugeen Adriaenssens aan de geachte voorzitter een luxe-exemplaar van ‘Bakkeske’ had overhandigd, zat het officiële gedeelte er op. De gevierde voorzitter liet de glazen, op zijn kosten, nog eens vullen. Wd.”   

     

    Het Nieuwsblad (18/11/1982) :

     

                Boerenfront huldigde “Heinke” Van den Heuvel

     

    “LEEST – “Het grote feest door dienstdoende voorzitter Marcel De Prins, door Constant Van Alsenoy, Victor Alewaeters, Jef Verbeeck, Jan Smets, Remi Everaerts e.a. op gang gebracht, dankt zijn ontstaan in eerste instantie aan...”de vroege patatten”, die zowel in de geschiedenis van Het Boerenfront, als in het leven van Henri Van den Heuvel en zijn Leestse vrienden, een grote rol hebben gespeeld...” aldus “Boerenfront”-medewerker en gastspreker Karel De Decker tijdens de huldeviering van voorzitter “Heinke” Henri Van den Heuvel, die al ruim 45 jaar deel uitmaakt van de Leestse afdeling van Het Boerenfront en samen met zijn bestuursploeg de belangen van de Leestse landbouwers al die jaren naar best vermogen verdedigde.

    Om die 45 jaar belangloze inzet voor erkenning en waardering van de boerenstiel werd Henri Van den Heuvel – In ’58 op de lijst van de “Blekken” in Leest als raadslid verkozen en van ’64 tot ’76 schepen- samen met zijn echtgenote Francine in een met vrienden en leden-Boerenfronters gevulde Sint-Ceciliazaal in Leest, feestelijk gehuldigd.

    Van letterkundige Eugeen Adriaensens kreeg hij een luxe-exemplaar van het onlangs uitgegeven succesboek “Bakkeske” dat als vervolgverhaal in het weekblad “Het Boerenfront” is verschenen.

    Het Boerenfront vond zijn ontstaan in Heist-op-den-Berg toen in volle crisistijd in juli ’36 op de vooropgestelde prijs van 30 frank, de boeren maar 5 tot 6 frank kregen voor 100 kg vroege aardappelen.

    Prosper Busschot, Stanne Gobien, Lowie Nuytkens, Frans Huyghe, Victor Schaerlakens, Corneel Verbeeck en Jan Maes waren de eerste Leestse boeren die de plaatselijke Boerenfrontafdeling vorm zouden geven.

    Louis Van Kerckhoven werd hun eerste leider en algemeen voorzitter die tal van vergaderingen kwam geven in Leest.

    In ’36 werd bij Peer Van den Eede in lokaal “Boerenhandel” (zie foto) de afdeling Leest van Het Boerenfront opgericht.

    Voorzitter werd Victor Schaerlaekens omringd door de bestuursleden Antoon Polspoel, Remy Bradt, Constant Daelemans, Constant Gobien, Lodewijk Nuytkens en Henri Van den Heuvel.
    Met de eerste grote boerenbetoging in ’36 te Heist-op-den-Berg was ook de Leestse afdeling present.

    In juni ’39 organiseerde Het Boerenfront een algemene protestbetoging tegen de te lage prijzen in de landbouwsector. Een manifestatie die door ruim 30.000 boeren werd bijgewoond.

     

    Hard Labeur

    Tijdens de oorlogsjaren en na de bevrijding moest terug aan de opbloei van Het Boerenfront gewerkt worden. Voor het eerst verscheen ook het wekelijkse verenigingsblad “HB”. Juist in deze moeilijke periode kon beroep worden gedaan op Henri Van den Heuvel, die als jongste zoon uit het landbouwersgezin Van den Heuvel-Verdickt hard labeur kende en op 20-jarige leeftijd als bestuurslid de plaatselijke Boerenfrontafdeling mee opbouwde.

    In ’47 werd het vaandel van de afdeling ingehuldigd.

    Nauwelijks twee jaar later werden al ruim 94 leden geteld.

    Naast het harde werk op het veld en op de boerderij was er bij de Boerenfronters ook nog tijd voor leute en plezier.

    In ’49 werd op een “biertap” en bal voor 5.333 frank en 25 centiemen opgedronken en kon er in ’55 nog gefeest en geteerd worden aan de prijs van 30 frank per deelnemer.

    In juli ’56 werd te Heist-op-den-Berg het 20-jarig bestaan gevierd. De bestuursploeg bestond toen uit voorzitter Victor Schaerlaekens, schatbewaarder Constant Daelemans en bestuursleden Jan Maes, Jozef Van Kerckhoven, Constant Gobien, Jan De Smedt, Heinke Van den Heuvel en Constant Busschot.

    In ’58 kwam bestuurslid Jan Maes plots te overlijden en werd Emiel Maes tot voorzitter gekozen. Frans Van Den Broeck kreeg een plaatsje als ere-voorzitter.
    In die periode werd er in de Leestse afdeling hard gewerkt.

    Er werden spreekbeurten georganiseerd met Ludo Sels die kwam praten over ziekten onder de gewassen, er stonden ook uitstappen op het programma naar Hoei en Luxemburg.
    Het aantal leden begon te verminderen samen met het verdwijnen van de landbouwbedrijven.

    In ’72 werden nog 56 leden geteld, nu tien jaar later, nog 40.

     

    Hulde

    Het eigen landbouwbedrijf gaf Henri Van den Heuvel in handen van zoon Frans, wat niet wil zeggen dat vader “Heinke” niet op de hoogte blijft van het boerenleven in zijn gemeente.

    Het Boerenfront als organisatie om de samenwerking tussen de landbouwers onderling te bevorderen is een “must” weet Henri Van den Heuvel. Als voorzitter volgde hij Miel Maes op, een functie die hem als het ware op het lijf is geschreven.

    “Henri Van den Heuvel is een leider met inhoud en met allure. Hij is een mens van goeden wil. Hij is, en hier wil ik met de woorden van algemeen voorzitter Louis Van Kerkhoven besluiten, altijd een man van de daad geweest die liever de hand aan de ploeg sloeg dan tafelspringer te zijn. Hij heeft samen met de vele boeren die ons zijn voorgegaan en die wij op 1 november herdenken, de spitse ploeg van Het Boerenfront altijd door de meest rechte voren gedreven...

    Henri Van den Heuvel is een man van adel. Hij is een man van boerenadel...”

    aldus besloot Karel De Decker deze feestavond van de Leestse Boerenfronters.

                RSM”

     

    ‘Heinke van Tien’ of ‘Speleman’

    “Henri Van den Heuvel werd te Leest geboren in 1916 als jongste in het landbouwersgezin Van den Heuvel – Verdickt. Hij werd leerling-muzikant in 1930 en mocht met de fanfare meespelen in 1933. Hij bleef muzikant tot 1977 en moest noodgedwongen het musiceren stopzetten omwille van een ongeval op zijn landbouwbedrijf.

    ‘Heinke van Tien’ heeft in zijn jonge jaren hard moeten werken omdat zijn vader vrij vlug overleed. Samen met zijn moeder moest hij het bedrijf rechthouden en hij werkte zich dan ook de ziel uit het lijf.

    In 1936 hielp hij het Boerenfront oprichten en werd hij er het jongste bestuurslid. Later werd hij in opvolging van Emiel Maes voorzitter van deze vereniging.

    In 1939, op de vooravond van de tweede wereldoorlog, werd hij gemobiliseerd.

    In 1941 trad Heinke in het huwelijk met Francine De Hertogh.

    In 1958 werd hij door het fanfarebestuur gevraagd zich kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hij werd direct verkozen en was vanaf 1959 gemeenteraadslid. In 1965 werd hij schepen van openbare werken en hij bleef dat tot de fusie met Mechelen. ‘Heinke’ was de ‘chef de pupiter’ van de cornetten. Hij werd op de Leest-Heide en zelfs ver daarbuiten ‘speleman’ genoemd. Vermoedelijk is hij aan deze bijnaam gekomen omdat hij vaak ’s avonds oefende en zijn cornetmuziek liet klinken over het Hertsveld. Een beetje later begon Frans Van der Auwera dan op zijn bugel te repeteren en volgden nog andere muzikanten hun voorbeeld. In de vijftiger en zestiger jaren was de fanfaremuziek op de Heide als het ware niet uit de lucht…

    Heinke was en bleef vooral een ‘volksvriend’, ook toen hij in de gemeentepolitiek was gestapt. Hij kon het goed verdragen dat sommige familieleden hem ‘schepen van water en wind’ noemden ondanks het feit dat de zorg voor ‘de binnenwegen en de landbouwwegen’ één van zijn prioriteiten was, zorgde hij ervoor dat de grachten en de bermen goed onderhouden werden.

    Heinke kon moeilijk tegen ruzie en tweedracht. Als er wat heibel was, greep hij op een zachte manier in zodat alles binnen de kortste keren terug in orde kwam. Toen Constant Van Alsenoy in Leest kwam wonen, werden ze direct goede vrienden. Na de repetitie, en die duurde toen tot omstreeks halftwaalf, konden ze nog uren babbelen over het werk op het veld en over de manier waarop de rechten van de landbouwers en hoveniers beter konden gevrijwaard of verdedigd worden.

    Henri Van den Heuvel was ongetwijfeld een waardig en echt Ceciliaan.”

    (Stan Gobien : ‘Leest in feest’)

     

    ‘Heinke van Tien’ was te Leest geboren op 8 oktober 1916 en hij overleed in het Imeldaziekenhuis te Bonheiden op 28 april 1987.

    Naast voorzitter van het Boerenfront was hij ook Ere-schepen van de gemeente Leest, Ere-lid van de Kon.Fanfare St.-Cecilia, oudstrijder van 1940-45 en vereerd met verschillende eretekens.

    Heinke was gehuwd met Francine De Hertogh (°Kapelle-op-den-Bos 30/7/1917, +Leest 12 november 2007).

    “Zoals hij geleefd heeft, in alle eenvoud en stilte, zo is hij van ons heengegaan.

    Zijn werklustig en verdienstelijk leven, zijn humor en goedheid in de omgang zullen steeds een dankbare herinnering in ons oproepen.

    Zijn lijden heeft hij geduldig gedragen. Sterven was voor hem geen schrikbeeld, wel een verlossing.

    Hij was een zorgzame vader, een voorbeeld van stille werkzaamheid…”

    (Mooie woorden uit zijn doodsprentje)

     

     

    -Café ‘Boerenhandel’ van Pierreke Van den Eede op de Juniorslaan waar de afdeling Leest van het Boerenfront werd opgericht. Foto van de jaren ’50.

    -Historische foto van Henri Van den Heuvel. In 1971 hadden de ‘Blekken’ zijn stem nodig in de gemeenteraad voor onder meer de benoeming van Stan Gobien tot schoolhoofd. ‘Heinke van Tien’ was toen gehospitaliseerd en werd dan maar met bed en al naar het gemeentehuis gebracht…

    -‘Heinke’ Van den Heuvel met zijn echtgenote Francine De Hertogh.

    -Een gelukkige “Heinke van Tien” met zijn tinnen schotel.

    -Francine De Hertogh, echtgenote van ‘Heinke van Tien’.

     













    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!