Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    12-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    1984 – In september bestond de redactie van het Leestse heimatblad ‘De Band’ uit :

    Karel Duysburgh, Toon Lamberts, Bertha Smulders, Karel Soors, Frans Teughels, Karel Van Aken, Luc Verelst, Gerd De Prins en Robert Verbruggen. Laatstgenoemde was ook verantwoordelijke uitgever.

    Een gewoon jaarabonnement kostte 150 frank, een steun- en een postabonnement 200 en losse nummers 20 frank.

     

    1984 – September - Gelezen in ‘De Band’ : Een bloemetje uit de Dorpsstraat.

    “In de nieuwe winkel aan de Dorpsstraat gehouden door de dochter van kunstschilder Janneke Huys, doen de schikkingen van de planten en bloemen ons denken aan de fijnste schilderijen van haar vader.

    Proficiat Roosje !...”

     

    1984 – Septembernummer ‘De Band’ : Zuster J. De Boeck dankt :

    “Lieve mensen, driemaal dank moet ik ditmaal zeggen.

    Dank aan de Chiro voor het verzamelen van papier en al de mensen die hieraan hebben meegedaan. Dank aan V.V.LEEST die op die mooie feestdag bij de inzegening van hun sporthal ook hun missionaris bedachten.

    Dank aan de mensen die, al was het vakantie, zich toch geïnteresseerd hebben aan de dia-avond.

    Inmiddels ben ik weer terug naar Chili afgereisd. Met uw hulp en die van zovele andere mensen zullen we het 3de en 4de verdiep ruwbouw van onze nieuwe kliniek voor stervenden kunnen afbouwen.

    In de loop van dit jaar zult U daarvan meer vernemen.
    Ja, er zijn ook nog goede mensen in het leven !

    Tot weerziens !

         Zuster J. De Boeck.”

     

    1984 – Septembernummer ‘De Band’ : Zomers Vrijetijd Genoegen – Dorps Kronieksken

    “Op het huidig plein, tegenover het gemeentehuis van Leest, stond eens ’n eeuwenoude herberg, met als uithangbord ‘In den Sleutel’, waaronder dit moedig rijmpje : ‘Den sleutel toeren rond, om loeren horizont’… Naast die woonst, deels verscholen achter ’n kwartcirkel tuintje met heesters, bevond zich een aanhorig ambachtspand, waar in de monumentale zandstenen boogomlijsting der deur, een pronksteen zat gevat…

    In de veertiende eeuw, zou daar als steenkapper, een zekere Zevus hebben gewoond en gewerkt, een telg van uitgezwermde Babylonische voorzaten, die eeuwen lang als nomaden de woestijnen doorkruisten, waarvan deze Zevus, over zee en land, met wagen en muilezel, zou tot hier zijn verzeild…

    En wat die Zevus wist, zou door de latere Leestse dorpsbewoners als ’n legende worden voortverteld : dat na de verwoesting van Babylon door sommige uitzwermende stammen, zulk ’n steen als symbool werd meegenomen, en zo zijn verspreid naar de acht windstreken, en dat deze aan den toren van Babel als allerlaatste verwerkte pronksteen, na beurtelings door generaties in bezit, aan Zevus werd toevertrouwd.

    Doch, na al dat reizen, had die steen boven de Rozet met Embleem, een strook fronton, waarop reeds min of meer verminkte sierranken. Dit vak zou Zevus zelf alhier hebben geëffend, om er het jaar van zijn vestiging in deze woning op te beitelen…

    Na Zevus hebben daar nog andere kunstenaars hun stiel uitgeoefend, achter die boogdeur, die ik door ouderen steeds hoorde vernoemen als : ‘De Poort van Babbel Zevus’.

    Bij de sloping in 1971, van dat landelijk dorpspand, heb ik helaas, doch enigszins tevreden, uit het bijeen geduwd puin enkel de pronksteen kunnen opdelven, en als ’n historisch wonder, in de zijgevel van onze woning herplaatst.”

    (Uit de reeks Leestse figuurkens van Anselms Jedrie)

     

    1984 – Zaterdag 1 september : Jaarlijkse KWB-Reis naar Groothertogdom Luxemburg

    De deelnemers werden opgehaald vanaf 06u30 in de Kouter, verder langs Dorp, Juniorslaan, Aland, Alemstraat en terug Dorp.

    De reis ging over Namen, Bastogne naar Luxemburg-Stad waar een kort bezoek op het programma stond. Dan verder door naar Remich waar het middageten werd gebruikt.

    Nadien een educatief bezoek aan de champagnekelders van ‘Cave Saint-Martin’ met de nodige proeverij. De bus doorkruiste het Groothertogdom langs de mooiste plekjes en tijdens de terugreis stond de traditionele avondschotel op het menu. De reis werd afgesloten met een even traditioneel bezoek aan een dancing.

    Deelnameprijs was 500 fr. per persoon.

    (uit het ‘Infoblad’ van juli ’84)

     

    1984 – Zaterdag 1 september : Kleinveebond Leest op de Heffense jaarmarkt

    In ‘De Band van oktober verscheen daarvan een volgend verslag van Jos Vanlaerhoven :

    “Een tweetal leden hebben de schragen gemaakt.

    Het was niet zo warm maar toch goed voor onze konijntjes en kippen en ons geitje.

    Wij hadden ook een konijn meegebracht om het gewicht te raden. Verschillende mensen maakten een gok om het juiste gewicht van het konijn te raden (4,550 kgr).

    De Heer Foque Hubert, Steenweg op Heindonk 49 Heffen was er het dichtste bij, hij raadde 4 kg 660 grammen en werd eigenaar van de Vlaamse Reus.

    Wij ontvingen ook een medaille en een geldprijs voor de schoonste 3 konijnen Klein Ras.”   

     

    1984 – Zondag 2 september : Eetdag K.V.G.Zennevallei

    In de parochiezaal te Leest.

    Op het menu :

    Aperitief (high spirit) : 50 fr

    Voorgerecht : kaaskroketten of hesprolletjes (70 fr.)

    Soep : pompoensoep (50 fr.)

    Hoofdgerecht met frieten : kalkoengebraad met ananas (250 fr.), steak natuur of steak poivre (275 fr.), kip fricassee (200 fr.).

    Nagerechten : koffie en gebak (60 fr.), ijs met chocolade (60 fr.).

    (Folder)

     

    1984 – 2 september : Chiro : overgangszondag zonder grenzen

     

    “Geen Criquelions of Van Impes, geen bevoorradingsposten of zenuwachtig toeterende sportdirecteurs, maar een bontgekleurd schouwspel-zonder-grenzen.

    Den ‘Dolf’ en zijn mannen hadden het chiroheem omgetoverd tot een reuze-colliseum waar allerhande tuigen stonden opgesteld. Of waren dit de foltertoestellen die ons gans de zondgmiddag zouden teisteren ? In elk geval, het beloofde een groots spektakel te worden.

    Iedereen had een kleurenstempel gekregen waardoor hij of zij bij een groep belandde. Een grootse opening greep plaats voor een bontgekleurde praalwagen waarop ‘Polle Moustache’ zijn best deed om de chiromenigte met kreten en spelletjes in de juiste sfeer te brengen. Het bekende repertoire van : ‘De apen rock ’n roll’ en de ‘Oki-doki’ werd met veel enthousiasme afgehandeld. Den Dolf, een echte Genaro Olivieri  (noot : bekende Italiaanse presentator van het in die tijd populaire televisieprogramma ‘Spel zonder Grenzen’) fungeerde als spelleider en gaf zijn instructies aan de scheidsrechters en de groepskapiteins en uiteindelijk kon het eerste spel onder de hevig brandende zon beginnen.

    De verschillende groepen maten elkaars kracht en snelheid in een ketting-race waarin hun voeten aan elkaar vastgebonden waren en waarin ze een geaccidenteerd traject moesten afleggen. Tussen elk spel was een ‘fil rouge’. Op het spelterrein was een groot plastiek zeil gespannen  en ingesmeerd met bruine zeep. Langs het zeil stonden twee palen opgesteld waaraan twee grote slingerende balen stro hingen die door de tegenstrevers gemanipuleerd werden om een deelnemer van de gladde ondergrond omver te katapulteren. De deelnemers moesten trachten hun ‘dopkaart’ te laten afstempelen zonder omver te worden gekegeld.

    Tijdens een volgend spel kwam het traditionele zaklopen aan bod en na de ‘fil rouge’ volgde een spannende ‘kruiwagenrace’. Een persoon werd door zijn ploegmaat met een kruiwagen over een wipplank geduwd en een doorzeefde beker water moest naar een reservoir gedeponeerd worden waar het overblijvende water kon achtergelaten worden.

    Het volgende evenement : met een draagberrie moesten twee ploegmaaats een drietal ‘veilingkassen’ al ‘slalommend’ naar een kameraad brengen die de 15 over te brengen kassen opeen trachtte te stapelen. Ondertussen probeerden de tegenstrevers met waterbalonnen de stapel kassen van de berrie af te kegelen.

    Na dit ‘vochtig gedoe’ moesten de verschillende ploegen een zo hoog mogelijke menselijke pyramide bouwen waarbij zo weinig mogelijk steunpunten werden gebruikt.

    En er volgde nog meer vliegwerk ! In pompiershouding moest men een kameraad over een bepaalde afstand transporteren en moest die jou in kruiwagenvorm naar de eindmeet brengen.

    Deze fysiek-sterke estafette werd gevolgd door het eindspel nadat men voor de laatste maal omver gekogeld werd over de gladde zeepsop-mat.

    Tijdens het afsluitend spel moest de huidige leiding zijn nieuwe leden werven in een ‘Dikke-Bertha’-spel. De uittredende leiding trachtte de nieuwe leiders te catchen. Zij kregen later een dankwoordje en er werd afscheid van hen genomen met een spontane bekogeling met waterballonnen. Het was een symbolische doop voor hun verdere nieuwe leven.

    Achteraf volgde er nog een gezellig samenzijn en werd er een frinsdrank aangeboden.

    Een eerste kennismaking met nieuwe leden en afdelingen en dito leiders rondde het geheel af. Deze zeer geslaagde zondag zal nog lang bij velen blijven nazinderen.

    Wij verwachten nog altijd nieuwe leden. Iedereen is welkom en je mag altijd komen kijken.

         Hilde De Beck en Bart Lauwens voor Chiro Leest.”

    (‘DB’, oktober 1984) 

     

    1984 – 2 september : Vevoc Baskettornooi voor Dames & Heren

    In de Sporthal van Leest van 10 tot 18 u.

    “Samen met de dames-basketsters hebben wij op zondag 2 september een tornooi ingericht in de sporthal te Leest. Met een stralende zon op het dak zijn we begonnen met een dagje vol verrassingen. De openingswedstrijd voor heren begon om 10 u. Het was HOJE-Hombeek tegen Vevoc-Leest. Hoje is een ploegje vol talent dat ook al eerder bekwaam is geweest sterke tegenstanders naar huis te spelen en zelfs met grote verliescijfers.
    Met een beetje zenuwen hebben we die ploeg van in het begin goed aangepakt, doch in de aanval strandde onze bal niet altijd in het juiste gaatje. Maar ook Hoje faalde in de afwerking en na een spannend einde wonnen wij die match met 1 puntje verschil : 35-36.

    Onze tweede match was tegen Redboys Rumst. Deze ploeg lag ons wat beter, alhoewel wij het vorige seizoen 2 x verloren hadden van die mannen, werd het nu één van onze betere prestaties. Door het goede afwerken van de Slekke en den Danny, en de krachtige rebounds op zijn Amerikaans van de Luc Nuytkens hebben de Rumstenaars geen schijn van kans gehad.

    Zo werd de wedstrijd gemakkelijk gewonnen met 27 punten verschil. Doordat Redboys en Hoje verloren van Kruiske Lier waren wij samen met deze ploeg finalist.

    Kruiske Lier, een sterke ploeg die uitkomt in de provinciale afdeling van de KBBB was natuurlijk op papier de beste ploeg van het tornooi. En daar moesten wij iets aan veranderen. Alhoewel wij gewoon zijn ‘finales’ te spelen, begonnen wij er nogal wat zenuwachtig aan. Met dirct een kleine achterstand als gevolg. Toen een time-out gevraagd werd en enkele ploegwijzigingen doorgevoerd, vielen wij terug in de plooi, zodat er voor de 1ste maal in de geschiedenis van de ‘Sporthal Leest’ top-basket werd gespeeld en dan nog wel door de plaatselijke club. De finale werd gemakkelijk gewonnen met 23 punten verschil door VEVOC.

    De Herenploeg zou graag langs deze weg de dames feliciteren met hun schitterend behaalde bronzen medaille op het damestornooi.  Onze dank ook voor hen die het vele werk door de vingers zagen en speciale dank aan de manager van het tornooi, Eddy Moortgat die hopelijk nu terug goed kan slapen zonder zorgen.

         BBC Vevoc Leest Heren.”

     

    Een klein overzichtje van het damestornooi :

    Deelnemende ploegen : Dames van Parijs, Blaasveld, Kapellen, Vevoc.

    Uitslagen : Dames van Parijs-Vevoc : 20-20.

                       Kapellen-Vevoc : 35-22

                        Blaasveld-Vevoc : 36-22.

    (’t Kampvuurke, 15/9/84)                 



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!