Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    12-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    1984 – Van 14 tot 16 september : CECILIAFEESTEN

    De Ceciliafeesten 1984 werden niet meer gesubsidieerd door het Ministerie van het Vlaamse Gewest (Cultuur). Ze werden van de lijst geschrapt.

    “De grootste periodieke vrije wedstrijd van Vlaanderen en ook van ons land moet het dit jaar zonder overheidssteun stellen. ‘Er is geen geld meer !’ heeft men ons verklaard. We geloven dat er moet besnoeid worden op de overheidsuitgaven, maar we begrijpen echter niet waarom onze muziekwedstrijd nu plotseling niet meer in aanmerking komt ! Andere dergelijke muziekwedstrijden, soms van minder kwalitatief gehalte en zeker met minder internationaal aanzien, krijgen echter nog wel subsidies !

    Het ministerie antwoordde ons dat de wedstrijd werd gesubsidieerd volgens de regels van het decreet en dat deze subsidies dan ten goede komen van de muziekfederaties. En dan vragen wij ons weer af waarom de andere korpsen die wedstrijden organiseren wel subsidies krijgen. Ook zij zijn aangesloten bij een muziekfederatie !

    Deze keer gaan we er geen proces van maken ! Het enige wat we kunnen doen is zelf zoveel mogelijk inspanningen leveren opdat de Ceciliafeesten ’84 een succes worden ook al starten we met een negatief cijfer van 400.000 fr. Dit is het bedrag dat we moeten uitgeven voor de huur van de tent en de lokalen, de vergoedingen van de deelnemende korpsen,…

    Om dit bedrag terug te winnen, zal er hard moeten gewerkt worden. Niet alleen tijdens de feestelijkheden maar deze keer vooal tijdens de laatste maand voor de Ceciliafeesten, d.i. vanaf 15 augustus e.k.

    We doen een beroep op alle muzikanten en ereleden om onze Ceciliafeesten en onze internationale concertwedstrijd bekend te maken bij vrienden, kennissen, in uw werkkring. Het programma biedt dit jaar voor iedereen wat ! En u zult later niet met blozende kaken staan wanneer u de deelnemers vraagt of de Leestse Ceciliafeesten zijn meegevallen.
    Maar…dan moet ook iedereen meewerken !!!” (‘
    Van Toeters en Trompetten’, juli ’84)

     

                                                       PROGRAMA

     

    Vrijdag 14 september

    -In de grote zaal van het Parochiehuis : KAARTWEDSTRIJD (whist)

    Inschrijvingsgeld : 80 fr. per deelnemer.

    Iedere tafelwinnaar had prijs en er was een prijzentafel ter waarde van 30.000 fr.

    Winnaar werd Frans Verlinden uit Hombeek, voor Noel Rossiers, Louis Boey, D. Van Slock en Marcel Van Hoof (Dorpsstraat).

    -In de feesttent : AVONDJE JEUGD, T.D. met Radio Reflex.

    Ingericht door de leden van de drumband, de jeugdfanfare en de jeugdbrassband.

    Aanvang 20 u. Kaarten in voorverkoop : 50 fr. (70 fr. op de dag zelf).

    Reeds op de eerste dag van de feesten was het gelegenheidscafé geopend en ook de frituur. Het gelegenheidsrestaurant niet omdat dit niet toegenkelijk was omwille van de kaartwedstrijd.

     

     

    Zaterdag 15 september

    -In de feesttent startte om 13u30 de 12de Internationale Concertwedstrijd van Mechelen-Leest met optredens van de harmonie ‘Demer en Laak’ uit Lummen, Riethovens Harmoniecorps uit Riethoven (NL), de Fanfare ’Grétry’ uit Peutie, de Fanfare ‘Ons Genoegen’ uit Oirlo (NL), de Kon.Fanfare ‘St.-Cecilia’ uit Vucht-Maasmechelen, de Kon.Fanf. ‘Willen is Kunnen’ uit Zemst-Laar, de Chr. Brassband ‘Hosannah’ uit Leeuwarden (NL), de Brassband ‘Wilhelmina’ uit Colijnsplaat (NL) en de Brassband ‘Euterpe’ uit Ramsdonk.

    -Na de concertwedstrijd (om 20u30) was er in de feesttent een bal- en showavond met het optreden van de Nederlandse vedetten Jack Jersey, Frank en Mirella en het orkest The Golden Bis-Band.

    Kaarten in voorverkoop kostten 125 fr. per stuk. Deze bal- en showavond kreeg de ondertitel van ‘DE DOLLE LEESTSE NACHT’ mee.

    Het gelegenheidsrestaurant, de frituur en het gelegenheidscafé waren al geopend vanaf 11u. en in het gelegenheidscafé speelde de discobar vanaf 16 u.

     

    Zondag 16 september

    -In de feesttent startte de 2de wedstrijddag van de Concertwedstrijd.
    Traden op : Harmonie ‘Dynamic’ uit Zele, Soc. Harmonie ‘De Toekomst’ uit St.-Niklaas, Kon. Harmonie ‘St.-Cecilia’ uit Geluwe,“ de Harmonie ‘O.B.K.’ uit Erp (NL), Banda Musicale ‘Stanislao Silesu’ uit Samassi Italie, ‘Kolboth Ungdomskorps’ uit Kolborn (NL), de Fanfare ‘St.-Cecilia’ uit Jabeek (NL), de Fanfare ‘St.-Barbara’ uit Brunssum (NL),, de K.Fanf. ‘St.-Hubertus’ uit Schaffen, de Kon.Fanf. ‘Con cordia’ uit Tisselt, de Fanfare ‘St.-Cornelius’ uit Valkenburg a/d Geul (NL), de Kon. Fanfare ‘St.-Jansvrienden’ uit Wiekevorst, de Brassband ‘Union’ uit Buizingen en de Brassband ‘Terpischore uit Groot-Antwerpen.

    (‘Van Toeters en Trompetten’, Juli ’84)

     

    In het blad van de vereniging (jaargang 4 nr.4) verscheen volgend (ingekort) verslag van de 12de Ceciliafeesten van de hand van de nieuwe verantwoordelijke uitgever Bart Lauwens :

    “…Zonder de subsisies van het Ministerie van het Vlaamse Gewest, maar met de steun van het Mechels Stadsbestuur, het Muziekverbond van België, de V.B.B.F. en de talrijke sponsors werden de Ceciliafeesten 1984 aangepakt. Achteraf gezien mogen we deze uitgave geslaagd noemen. Dit danken we aan de belangrijke inzet van vele vrijwilligers en sympathisanten. Dankzij hun geleverde inspanningen werd deze grootste en bekendste periodiek ingerichte concertwedstrijd van ons land een succes.

     

    Dat de Leestenaars een tentenvolk zijn, konden we al lezen in het novembernummer van ‘de Band’, het Leestse heimatblad. Deze vergelijking werd nogmaals herhaald tijdens de tweede week van september. Enkele moedige enthousiastelingen trokken uit jaarlijkse gewoonte weer een tentje recht op de Chirohemen aan de Kouter. Van ’s morgens tot ’s avonds werd er met stoelen en tafels gesleurd, electriciteitskabels gelegd, pinten gespoeld,…en vooral hard labeur geleverd.

     

    Met 76 tafels zat het parochie-complex stampvol en hadden de wedstrijdleiding en drankbedelers hun handen vol. Een beetje verder in de reuzenfeesttent, ging voor de eerste maal een T.D. voor de jeugd door. De overbekende Mechelse Radio Reflex Roadshow stouwde de pyamatent vol popmuziek.

     

    Op zaterdag startte de Internationale Concertwedstrijd. Vijf Belgische en evenveel Nederlandse korpsen dongen deze eerste dag om de felbegeerde prijzen. Met behoorlijke tot zeer goede blaasmuziek trachtten de korpsen het publiek en de jury te bekoren. De heren Jan Segers, J.P. Laro en A. Vandriessche hadden hun handen vol met het juist quoteren van de muziekuitvoeringen.

    De oude Fanfare ‘Sint-Cecilia’ Vucht-Maasmechelen bleek de eerste dag de sterkste te zijn met 89,16% en een totaalresultaat van 709 punten. Ondertussen hadden de Nederlandse muzikanten en supporters voor een recordsom aan guldens uitgewisseld en de mensen in het restaurant, het friethuisje en het gelegenheidscafé aan het werk gezet. En verteren konden ze wel die Hollanders ! De verhaaltjes over hun bekende gierigheid blijken dus niet altijd te kloppen. Zij waren het ook die voor de sfeer op de ‘Leestse Dolle Nacht’ zorgden.

    Buiten hun brachten de Nederlandse zangvedetten Jack Jersey en Frank en Mirella een wervelende show, welke door een onovertrefbare Golden Bis Band aan elkaar gespeeld werd.

    Rock ’n roll en smartlappen : de gulden middenweg ! Het balpubliek was content en de doorwinterde uitgaanders bleven nog lang uitfuifen in ‘de bar’ waar de mensen van discobar Antverpia voor het muzikale gedeelte zorgden.

     

    Tijdens de proclamatie en prijsuitreiking van deze 12de Ceciliafeesten werd het hoge muziekpeil van de deelnemende verenigingen en belangloze inzet van de vele vrijwilliges nog eens extra in de verf gezet. Wat betreft het muziekgebeuren volgt hier nog even de einduitslag van de winnende korpsen.

     

    A.Beste uitvoeringen : Beker van de Stad Mechelen :

    Harmonie : ‘O.B.K.’ - Erp (NL)

    Fanfare : Fanfare ‘St.-Cornellius’ – Schin op Geul (NL)

    Brassband : Brass Band ‘Euterpe’ -  Ramsdonk

    B.Beste totaal-resultaat : instrument geschonken door L.E.M.C.A. : 

    Harmonie : Riethovens Harmoniekorps (NL)

    Fanfare : Fanfare ‘St.-Cornelius’ – Schin op Geul (NL)

    Brassband : Brass Band ‘Union’ – Buizingen

     

    C.Algemeen winnaar : Beker van de heer Ramaekers, Burgemeester Stad Mechelen :

    Fanfare ‘St.-Cornelius’ – Schin op Geul (NL)

     

    Beker van het Muziekverbond :

    Koninklijke Oude Fanfare ‘Sint-Cecilia’ Vucht-Maasmechelen.

     

    De Italiaanse Banda Musicale ‘Stanislao Silesu’ uit Samassi bleek met hun tweede prijs iets te licht uit te vallen t.o.v. het kopergeweld uit de Lage Landen. Toch waren onze Zuiderse gasten tevreden met het behaalde resultaat, zoals meerdere korpsen trouwens, en togen ze gelukkig en boordevol herinneringen weer naar hun geboorteland.”

     

    Het grote succes deed toch wat zalf op de wonde. Want er was niet alleen het verlies aan steun van het Ministerie, in laatste instantie hadden korpsen uit Noorwegen en Tsjechoslowakije forfait gegeven. (GvM, 18/9/1984)

     

    -Voorblad van de Feestbrochure van de Ceciliafeesten 1984.

    -Onder toezien van schepenen Joris en Van der Sande, ontving de voorzitter van de Kon. Oude Fanfare ‘St.-Cecilia’ uit Vucht-Maasmechelen, de beker van het Belgisch Muziekverbond.

               







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!