Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    01-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    1985 – Zondag 6 januari : Nieuwjaarsconcert (Aperitiefconcert) van St.-Cecilia

                De Parochiegemeenschap St.-Niklaas nodigde iedereen uit op het Aperitiefconcert

                van de Kon. Fanfare St.-Cecilia o.l.v. Jan Piet Leveugle om 11 uur in de

                parochiezaal, Kouter Leest.

                Kaarten aan 100 frank.

     

    “Na het concert werden dirigent, muzikanten en solisten op een dankbaar applaus onthaald.

    In zijn slotrede sprak de Eerwaarde heer pastoor, Frans Lornoy, zijn bewondering uit voor de prestatie van onze fanfare. Hij bedacht onze fanfare met een geschenk in de vorm van de directiepartij van ‘Christmas for Brass’ van Jos Lerinckx. Deze componist, die een oude klasgenoot van de heer Lornoy in het seminarie was, staat alzo in grote bewondering voor ons korps en zijn dirigent. Deze Vlaming is verbonden aan het Lemmensinstituut en is een groot muzikant.

    De fanfare sloot dit concert dan af met de Radetzkymars als toepasselijk bisnummer.

    Het werd een heerlijke apotheose want vanaf de eerste maten klonk spontaan ritmisch handgeklap en waanden we ons even in Wenen.

    Na de laatste ovatie werden er nog vele aperitieven naar binnen gewerkt. Kwestie van de stand gelijk te houden met het hoge muziekpeil.

    Er werden vele heildronken uitgebracht op Beethoven en Bach en Bacchus was ook tevreden met al die toasten en klinken…”

    (‘Toeters en Trompetten’, jaargang 5, nr.1)

     

    1985 – 8 januari – Gazet van Mechelen : Zaalhockeycompetitie te Leest.

    “Het kruim van het Belgisch zaalhockeywereldje kwam afgelopen zondagnamiddag weer naar de Mechelse regionen afgezakt om haar kunde of onkunde –al naargelang de prestaties- te tonen.

    In de Nekker was het dus weer feest geblazen, maar niet alleen in de Nekker. Ook in de fonkelnieuwe sporthal te Leest kon de hockeyfanaat aan zijn of haar trekken komen.

    In de Nekker waren alleen ploegen uit 1ste nationale actief. De besten van België  toonden wat er zoal met een stick en balletje kan gedaan worden. Onder hen geen Mechelse teams. De nadruk ligt op ‘nog niet’, vermits de Maneblussers pogingen ondernemen om in de topdivisie terecht te komen.

    Om stadsgenoten aan het werk te zien, moest de toeschouwer weer en wind maar vooral sneeuw trotseren om de sporthal van Leest te bereiken. Deze sporthal, nog maar pas in gebruik, werd door alweer een andere Mechelse club, leest Sporting, bij de hockeybond geïntroduceerd. De bond hapte gretig toe en meteen werd zondag 16 januari ’85 Leest het gedeeltelijk centrum van de 2de nationale afdeling A.

    Onder de aanwezige teams konden we behalve thuisploeg KMTHC ook Ronse, de Antwerpse Daltons en St. Georges Kortrijk terugvinden.

    En terwijl de sneeuw langzaam maar zeker de Leestse omgeving met een wit tapijt versierde, mocht de Mechelse KMTHC achtereenvolgens Ronse en St. Georges partij geven.

    Het vroege namiddaguur beviel de Mechelaars blijkbaar goed, want tegen Ronse werd gelijke tred gehouden. De KMTHC bewees een leidersplaats waard te zijn. In de slotseconde viel dan de overwinningstreffer en meteen was het gewenste resultaat er.
    In de vooravond toonde het Kortrijkse St. Georges zich oppermachtig. Vrijwel de hele partij moest de KMTHC tegen achterstand opzien en lijdzaam toekijken hoe St. Georges veel vlotter combineerde en scoorde. Bij Mechelen concentreerde alles zich op de rechtervleugel, vermits linkerkant, achterhoede en een veel te mobiel uitlopende keeper het meer dan eens lieten afweten. Hoe dan ook, de schade kon worden beperkt en 10 minuten voor tijd kon men zelfs tot 7-7 gelijk komen. Victorie kon echter niet lang worden gekraaid, want St. Georges sloeg snel, hard en onverbiddelijk terug. Eindstand werd 8-12. Meteen wordt de KMTHC naar de twee plaats verwezen.
    Kapitein Yves Van Vlasselaer en coach Richard Brabands stonden er wat verslagen bij, maar geven de strijd zeker niet op.

      JR”

     

    1985 – Zaterdag 12 januari : Teerfeest Landelijke Gilde – 65 jarig bestaan.

    -18 uur in de kerk, 19 uur in de parochiezaal.

    (‘DB’, januari ’85)

     

    Briljanten Jubileum Landelijke Gilde

    “65 jaar Landelijke Gilde is heel wat.

    In een mensenleven loopt dit getal veelal samen met rust of pensioenleeftijd. Voor onze vereniging liggen de zaken heel anders.

    65 jaar bestaan, betekenen hier een voortdurende inzet voor anderen. De doelstellingen zijn wel gewijzigd, doch de grondgedachtenis nog steeds dezelfde : nl. ons belangloos en onbaatzuchtig ten dienste stellen van mekaar. In wezen zijn we steeds de christelijke geïnspireerde vereniging door en voor de landelijke bevolking van ons werkgebied. Het is normaal dat er in 65 jaar bestaan heel wat kan, mag en moet veranderen.
    Wanneer op 22 juni 1919 onder impuls van Victor De Laet de plaatselijke boerengilde geboren werd, dan was dit een duidelijke noodzaak en behoefte van mensen die mekaar nodig hadden. De noodzaak was toen duidelijker voelbaar op het gebied van voorlichting – aankoop – scholing enz.

    Nu, een 10-tal jaren geleden werden de boerengilden opgesplitst in landelijke gilden en bedrijfsgilden. Samen met deze opsplitsing veranderde ook het werkgebied van deze twee groepen. Zo bleef de landelijke gilde de plaatselijke vereniging, die zich meer zou uitdiepen om christelijke- sportieve-culturele- algemene vorming, waar zowel de actieve land- en tuinbouwer als de loontrekkende zich kon thuisvoelen.
    De bedrijfsgilden vormen de gewestelijke vereniging van standgenoten die mekaar steunen in vorming, scholing, studiereizen enz.

    De viering van onze 65-jarige gilde is dan ook de vrucht van de voortdurende inzet van mensen die mekaar opvolgden en een voortgeven van de fakkel, aan zowel land- en tuinbouwers als aan de niet-land- en tuinbouwers.

    Een beeld schetsen van onze jarenlange werking is niet in een paar pennenstreken te realiseren, maar toch past het, bij deze viering even een terugblik te doen op onze activiteiten, als is het dan maar van de laatste 10 jaar :

    1975 – naast de klassieke vergaderingen werd naar buitengetreden met een film voor volwassenen ‘El Cid’, voor de kinderen met een film ‘Sammy’ en op 24 augustus hadden we opendeurdagen op de bedrijven van Vic Verschueren, Frans De Prins en Jul De Smet.

     

    1976 – tweedaagse reis naar Duitsland en de toetreding tot de Hanswijkprocessie.

     

    1977 – Breughelbal op het Hof ter Haelen. In een keurig versierde schuur hadden we een record aantal bezoekers. Dat jaar werd ook René Bernaerts tot bestuurslid verkozen.

     

    1978 – kwamen we tussenbeide, om te reageren tegen de plannen om een woonwijk op te richten in het woonuitbreidingsgebied  aan R. Voet. Zowel volksvertegenwoordigers als hoofdbestuur werden op de hoogte gebracht.

     

    1979 – kenden we de dijkbreuk aan de Zenne. Het gildebestuur nam onmiddellijk contact met het hoofdbestuur van de B.B. en met de plaatselijke politiekers. Dank zij de verschillende tussenkomsten liet Kamervoorzitter Dequae ons weten dat de werken aan de Zenne-dijken bij voorrang zullen gebeuren. In hetzelfde jaar hadden we een succesvol spruitenbal.

     

    1980 – Hoevefeesten met helicoptervluchten en allerlei activiteiten op de bedrijven van A. Peeters, V. Verschueren en E. Lamberts. Deze activiteit was als het ware een schot in de roos.

     

    1981 – Trokken we naast onze traditie geworden reizen ook met de kinderen op reis. We wandelden in de Hoge Rielen te Kasterlee en namen de gepaste verfrissingen in het bos te Brasschaat. Dat jaar werd ook 10 jaar Landelijke Gilde gevierd.

     

    1982 – Week van de landbouw. In de pas opgerichte loods van Paul Daelemans hadden we tal van activiteiten, waaronder optreden van Dansgroep Korneel – paardenzegening – tentoonstelling – KLJ-wagenspel. In ’t voorjaar hadden we een lentereis naar de Floriade te Amsterdam. In de winter hadden we ons tweede spruitenbal. Gans het jaar stonden drie bedrijven met hun deuren open, nl. Fons Dom – Vic Verschuren en F. De Prins.

    De schoolgaande jeugd maakte hier veel gebruik van.
    De tweedaagse reis ging naar ’t Sauerland.

     

    1983 – gingen we op reis naar het Vlasmuseum te Kortrijk. We werden er door de plaatselijke schepen ontvangen als echte gastheren. Dit jaar gingen we als landelijke beweging met de eerste prijs lopen op de Leestse Volksfeesten met de Trofee Louis Neefs.
    Dat jaar was er ook bestuursverkiezing.

     

    1984 – Kenden we de nog vers in het geheugen liggende oogstfeesten op het bedrijf van Alice en Marcel De Prins, met als activiteiten – vleugeldorsen – volksdansen – kaartwedstrijden, broodbakken, kantklossen, bloemschikken, vlooienmarkt, enz.

    Dat jaar kochten we onze nieuwe ‘gildevlag’ aan.

     

    Tot hier een overzicht van de in ons geheugen zijnde gebeurtenissen, naast de aangehaalde waren er ook nog tal van anderen, doch deze allen gaan opsommen, zou ons nog te ver leiden.

    Wanneer we dat zo op een rijtje zetten dan zien we dat er heel wat gebeurde. Dat onze gilde een noodzaak is. We lieten ons horen zowel op SYNDICAAL – SPORTIEF – CULTUREEL – GODSDIENSTIG –vlak. We hopen dat U er allen nog lang mag bij zijn en danken U voor al Uw inzet.

        Jos De Smet, Voorzitter Landelijke Gilde.”

    (‘DB’, februari ’85)

     

    1985 – 15 januari : Vevoc bezocht brouwerij Moortgat.

    Coördinator Eddy Moortgat. Vanaf 14 uur.

    (Brief leden, 10/12/84)

     

    1985 – 18 januari – Het Laatste Nieuws : Opnieuw zaalvoetbal in Leest.

                “Ingevolge het aanhoudende vriesweer gaan alle voetbalwedstrijden komende

                zondag alweer uitgesteld worden. Toch wordt in Leest gevoetbald, maar dan

                in het Sportcentrum, in de Dorpstraat, waar een zaalvoetbaltornooi doorgaat.

                Aan dit tornooi namen volgende teams deel : KV Mechelen, VV Leest, VK

                Weerde, Verbroedering Hemiksem, SK Leest en “El Quichotte” een team van

                Spaanse Mechelaars.
                De toegang is gratis.”

     

    1985 - Zaterdag 19 januari : SP-Bal

                Gemeenteraadslid Jef Vloeberghen en het SP-bestuur nodigden alle vrienden

                en sympathisanten uit op hun jaarlijks winterbal dat plaatsvond in zaal

                Sint-Cecilia.

     

    “Ondanks weertype D voor bruggen en wegen en de zware luchtverontreiniging vonden velen nog de weg naar de feestzaal St.-Cecilia te Leest.
    Gemeenteraadslid Jef Vloeberghen en het SP-bestuur danken dan ook alle aanwezigen van die avond.”
    (‘Voor Allen’, 26/1/85)

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!