Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    21-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Ook Drukkerij Plasqui was

    vertegenwoordigd op de

    Handelsbeurs.

     

     

     

     

     

    1985 – 7 en 8 April – “Posse Leest” :

    Druilregen, afgewisseld met fikse stortbuien en aangewakkerd met rukwinden. Zo verging het “Posse Leest” editie 1985.

    Op het programma :    

    Pasen : kaartnamiddag om 15 uur. Om 19 uur filmvoorstelling.

    Op paasmaandag vergastte de chirojeugd de bezoekers op een natje in hun bar “’t Zesde gebod” en ’s avonds was er vanaf 20 uur een “Posse Leest TD” met Studio Satan voor de jeugdigen in hart en oren.

    De werkgroep “Voetspoor” zorgde voor een negende paastentoonstelling met als  speciale gast de Mechelse kunstenaar Frans Croes.Vaste waarden Tony Baarendse, Karel Soors en Friede Willems stelden ten toon en er werd een diareeks vertoond over de Ost-tentoonstelling van 1984.

    De gepensioneerden toonden in de chirolokalen hun hobby’s en nodigden de mensen uit op pannekoeken met koffie.

    Kwak stelde tentoon in de “Drij Gapers” met werken van Georges Herregods, Paul Van Roy, Hans en Stef De Laet. Zij exposeerden met aquarellen, foto’s, beeldhouwwerken, kruiken, olieverf en grafiek. Spreker op de vernissage was W. Lauwens.

    Kleinveebond “Het Rijke Nest” hield ter gelegenheid van hun 10-jarig bestaan een grote kleinveetentoonstelling met konijnen, kippen, volgels, schapen, paarden en duiven.

    In het sportcentrum vond een handelsbeurs plaats die muzikaal werd opgeluisterd  door de brassband St-Cecilia uit Heffen en het Jeugd- en Muziekkorps “De Mechelse Arendjes”.

    Volksdansgroep Korneel vierde zijn vijfjarig bestaan en brachten op paasmaandag  een speciaal lenteprogramma in de vrije basisschool. In de school kon men op  paasmaandag tussen 12 en 18.30 u. ‘lekker smullen’ (soep-kip-nagerecht).

    Spijtig van de druilregen, de stortbuien en de rukwinden.          

    Het Davidsfonds pakte voor de 17e maal uit, ditmaal met “het klasje uit de tijd  van toen”. Niet voor het eerst werd ook gemikt op de uitgeweken Leestenaar.

    Bij middel van tientallen klasfoto’s werd elkeen geconfronteerd met een vervlogen glorie van in de kleuter- of lagere school. Door opzoekingswerk en overleg in wekelijkse vergaderingen selecteerden de bestuursleden een serie foto’s die een beeld gaven van zowel de klas van meester De Leers, Selleslagh of Huysmans, zuster Gonzega of Annonciata, als van het actuele lerarenkorps. Uit oude rommeldozen en vergeten kistjes kwamen klasfoto’s uit de periode van voor de eerste wereldoorlog tot en met de jaren zeventig. Verder deed men een flinke duik in het schoolverleden door het bij elkaar trommelen van oude schoolgarnituren als de klassieke schoolbank tot oude kaarten, handwerken, schoolbenodigdheden en de Mechelse Catechismus.

     

    ‘De Band’ (mei 85) over deze editie van Posse Leest :

     

    Posse Leest, nagenoeg uitgeregend.

    “Zo stond het in de Gazet van Mechelen. Inderdaad, mooi weer was het niet, maar ‘uitgeregend’ lijkt ons ook iets te negatief. Trouwens, wat dachten de initiatiefnemers van de verschillende activiteiten ervan ? We vroegen ze naar hun mening :

     

    Leonie De Laet-Windelen van KORNEEL over hun volksdansvoorstelling :

    ‘Hoewel de ochtend koud, grauw en nat begonnen was, kwam de zon tegen de middag nieuwsgierig door het wolkendek gluren om het ‘lenteprogramma’ van Korneel te bewonderen. Met kroontjes van prilgroene blaadjes en lintjes en bloempjes dansten onze Korneeltjes en Kornellekes de lente tegemoet onder goedkeurende belangstelling van een talrijk publiek. Ook de jeugd en de volwassenen konden aan de lokroep van de lente niet weerstaan en brachten een geslaagde ‘meiboomdans’, een lentedans en alles veranderde in een grote kermissfeer op de speelplaats van de vrije lagere school toen iedereen de dansvloer opdanste op de tonen van de ‘Dorpskermis’ van A. Preud’homme :

    De kerkklokken luiden, de hoogmis is gedaan

    Een windje uit het zuiden, ontvouwt de bontevaan

    De boerendochters pronken

    In ’t nauw gespannen kleed

    De muzikanten lonken

    En houden zich gereed

    De burgemeester knipt het lint….

    De paardenmolens draaien, de kerremis begint.

    De schommelschuiten zwaaien, de kerremis begint…’

     

    De Kwak-leden Hans en Stef De Laet, Paul Van Roy, George Herregods : ‘Voor de tweede maal namen de mensen van KWAK het initiatief om met Pasen en Paasmaandag hun werken tentoon te stellen in het bovenzaaltje van de ‘Drij Gapers’.

    Er waren een heleboel uiteenlopende zaken te bekijken, o.a. aquarellen, beeldhouwwerk, foto’s, keramiek, ikonen en olieverfschilderijen.

    De vele mensen die onze tentoonstelling bezochten hadden een positieve kritiek, dewelke ons zeker zal aanzetten om volgend jaar dit initiatief te hernemen. Langs deze weg danken we dan  ook al degenen die ons een bezoek brachten.’

     

    Het Davidsfondsbestuur over hun jaarlijkse tentoonstelling : ‘Tweede Paasdag 1985, regen, wind en storm en toch meer dan 800 bezoekers. Een bewijs dat het Davidsfonds Leest ook met haar 17e tentoonstelling ‘Onze klas uit de tijd van toen…’ de belangstelling van Leestenaars en oud-Leestenaars wist op te wekken.

    Met oude schoolfoto’s, schoolwerkjes en leermateriaal van vroeger werd getracht een evocatie te brengen van het schoolleven in het dorp van voor en kort na de tweede wereldoorlog. Pubers van nu erkenden hun ouders op de banken van de bewaarklas van zuster Gonzaga en waren soms verbaasd…dat zij zo erg op hun ouders gelijken.

    Het Davidsfonds Leest is fier dat ook deze tentoonstelling de moeite waard is gevonden en dankt langs deze weg nogmaals al wie op welke manier dan ook heeft bijgedragen tot het wellukken ervan.’

     

    De leden van Kunstkring Voetspoor : ‘Indrukken over onze jaarlijkse tentoonstelling met de Paasdagen ? De leden van ‘Voetspoor’ zijn tevreden. Nochtans waren er dit jaar minder bezoekers dan gewoonlijk. Daar zal vast en zeker de weermaker iets mee te maken hebben. Toch kregen we honderden aandachtige bezoekers over de vloer. En precies dàt heeft ons aangenaam verrast : ons publiek wordt jaar na jaar ‘aandachtiger’.

    Bovendien kregen we wel een aantal ‘pluimpjes’ op ons palet. Zowel Leestenaars als andere bezoekers oordeelden dat dit onze mooiste tentoonstelling was, sinds de start in 1977.

    En ook dat doet ons reuze plezier. Bedankt Leestenaars, bedankt trouwe bezoekers van overal. Uw bezoek is een riem onder het hart van ‘Voetspoor’. Dus spreken we af : tot volgend jaar !’

     

    Bart Lauwens voor de Chiro : ‘Posse Leest…uitgeregend ? Door zure regen dan wellicht, maar het Belgische weertje heeft ons niet kunnen dwarsbomen. Integendeel, de weermakers joegen met hun wind en regen de mensen binnenshuis en wij zaten 2 dagen met een vol huis.

    De zondagnamiddag startte onze chiro-activiteiten. Iedereen was welkom vanaf 14 u. in onze bar  ’t Zesde gebod’. Voor de liefhebbers van de wielrennerij hadden we een heus TV-toestel in onze gelagkamer geïnstalleerd. De ‘Ronde van Vlaanderen’ kwam even langs maar niemand bleef hangen, want Vanderaerden voerde de forcing en renners drinken nu eenmaal niet tijdens het koersgebeuren…uit een glas.

    Vanaf 15 u. verzamelden de toegestroomde kaartliefhebbers zich rond de tafeltjes in de bar. Aas, dame en heer op de tafels en ’t kieken in de zak van de winnaar. Zij die verloren hadden kregen een ei mee. Geen windeieren, maar fris verpakte paaseieren en iedereen content !

    ’s Avonds zorgden we voor een filmavond. Terence Hill met zijn knotsgekke streken vermaakte de vele aanwezigen.

    Paaszondag was O.K., nu maar hopen dat ‘Posse-meundag’ gesmeerd zou lopen.

    Enkele leiders en leidsters waren naar de Landdag van Chiro nationaal getrokken te Antwerpen. Terwijl hadden de aspi’s en de andere leidingsmensen het enorm druk met de Posse-Leestgangers.

    Hoe later het werd, hoe losser de tongen werden en vele oud-Leestenaars en autochtonen vonden elkaar terug tussen pot en pint.

    ’s Avonds, na de Landdag en de kermis, kwamen honderden jeugdigen naar de parochiezaal van Leest om hun stukje Posse Leest mee te maken. Deze T.D. kent geen gelijken en hielp onze bivakkas goed spijzen. ’t Is te hopen dat dit initiatief nog jaren mag blijven bestaan, anders zou het bivak een aardige stuiver meer kosten.

    Volgend jaar verwachten we nog meer volk op onze kaartnamiddag en filmavond. De T.D. zal wel goed lopen, daarrond bestaan geen twijfels.

    Nu dat Posse voorbij is schiet de leidingsploeg weer in actie om het bivak van de grond te krijgen. We hopen dat het ook een topper wordt ! …maar dan zonder regen !!!’

     

    ‘Last but not least’ : Joanna Van Brempt (gepensioneerden)  telefonisch : ‘Er was zoveel volk als anders, wel kwam het volk wat later. De verkoop was goed. ’t Is interessant, ge ziet alle jaren weer dezelfde oude bekenden terug, om te komen kijken naar ons werk en ook om eens een gezellig babbeltje te slaan…’”

      

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!