Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    25-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Vic Verschueren, voorzitter van de K.Fanfare St.-Cecilia met
    zes van zijn zeven muzikale zonen in 1979.
    Van l. naar r. : Emiel, Hans, Kamiel, Vic, Luc, Hendrik en Jan.
    Jurgen, de zevende zoon, was toen nog te jong om in de fanfare
    mee te spelen. (Foto : ‘Leest in Feest’) 

     

    1985 – 17 november : Nationaal Congres van “De Groene Kring”

               Belgische Boerenbond in het Sportcentrum Leest.

     

    1985 – 19 november – GvM : VOETBAL TE LEEST

    “Het Leestse voetbal kent momenteel mooie ogenblikken. Twee voetbalploegen in een klein dorp die toch in staat zijn in hun reeks de leiding te behouden of te nemen.

    VV voert reeds verscheidene weken de lijst aan in eerste provinciale en blijft daar ondanks het doelpuntenloos gelijkspel op Merksplas. Ondanks dit eerste puntenverlies op verplaatsing toch tevredenheid bij de VV-trainer Yvan Emmerechts : ‘Positief is het gewonnen punt in een gelijkopgaande partij met enkele mooie kansen aan weerszijden maar zonder doelpunten.

    Dit is een goede zaak vermits onze rechtstreekse achtervolger Edegem een eerste nederlaag diende te inkasseren. Minder prettig is het uitvallen van Bob Stevens met kniekwetsuur, waardoor in de ploeg enkele verschuivingen moesten plaatsvinden.”

    Door een afgetekende zege tegen Jimboys en een nieuwe nederlaag van Rapid komt SK mee aan de leiding in vierde provinciale. SK ondervond wel wat tegenstand om het verweer van Jimboys te overwinnen. Met een doelpunt voor en een na de rust rolde Dirk Van Dam die weerstand op. Ronny De Smedt met een zuivere hattrick en Luc Lettanie zorgden nadien voor de ruime winstcijfers.”

     

    1985 – Zaterdag 23 november : ‘Tuimeling’

    Chiro en Oud-Chiro van het gewest Zenne organiseerden voor de 3de maal een ‘Tuimeling’, zang- en animatie-avond gevolgd door een bal om 19.30 u. in zaal Alpenhof te Heffen.
    Vevoc verzorgde die avond de tap.

    (Brief aan alle Vevocleden van 12/11/85)

     

    1985 – 23 november : VV won Leestse dames-derby

    “Het gaat momenteel niet alleen de mannen maar ook de dames van VV Leest voor de wind. Zaterdag wonnen zij op het terrein van buur SK immers het Leestse derby.

    Na een vroeg doelpunt van Huys verdubbelde De Nijn omstreeks het kwartier de score. Net voor rust legde Fierens de 0-3 eindcijfers vast. Door deze overwinning blijven ze met één wedstrijd minder op twee punten van Oosterloo.”

    (GvM, 28/11/1985)

     

    1985 – 23 en 24 november : Teerfeest K.F. Sint-Cecilia

     

    Programma zaterdag :

    14.30 u. : bijeenkomst lokaal Sint Cecilia. Muzikanten in uniform.

    14.45 u. : stoetsgewijze naar de kerk.

    15 u. : eucharistieviering voor de overledenen en daarna stoetsgewijs naar lid herbergier Vic De Maeyer.

    16.30 u. stipt : banket.

     

    Programma zondag :

    11.30 u. : biefstuk + brood + koffie in het lokaal.

    12.45 u. : optocht naar Leest-Heide. Bezoek aan de leden herbergiers met politiebegeleiding.

    17 u. : banket met op het menu : roomsoep, ½ kip – sla – appeloes – aardappelnootjes, gebak en koffie.

     

    Prijs biefstuk : 150 fr., prijs banket : 350 fr.

    Muzikanten mochten gratis deelnemen maar dienden zich in te schrijven.

    (Omzendbrief van 21/10/85)

     

    In’Toeters en Trompetten’ (jaargang 6, nr.1) vonden we volgend verslag :

     

                                                 Teerfeest

    “Leest is toch een uniek dorpje. Met zijn tweeduizend inwoners telt deze kleine deelgemeente twee voetbalclubs die beiden herfstkampioen zijn, enkele andere bloeiende verenigingen en vooral een geweldige muziekvereniging met een internationaal palmares.

    Als dan alle verenigingen een handvol belangrijke jaaractiviteiten hebben, dan begrijp je pas dat elke weekend in Leest gefeest wordt. Misschien geraakt de Leestenaar niet verzadigd of zijn wij een speciaal ras ? Een buitenstaander kijkt raar op als hij de feestkalender van de gemiddelde inwoner van Leest voor ogen krijgt .

    Maar tijdens het weekend van 23 en 24 november hadden velen onder ons het vrij makkelijk om een keuze te maken. De jaarlijkse teerfeesten van onze fanfare bracht onze grote fanfare-familie weeral eens bij elkaar.
    Op vrijdag 22 november, kregen de trouwe spaarders van onze Smurfenspaarkas een extra centje toegestopt om dit feestweekend zonder al te veel financiële problemen door te worstelen.

    Zaterdagnamiddag om 14.30 uur verscheen iedereen mooi uitgedost in ons lokaal ‘St.Cecilia’. Na de warming-up schoten we uit onze startblokken en vatten de feestelijkheden aan met een eucharistieviering. Zoals de traditie het wil doken we achter de mis met marsmuziek het lokaal binnen van ons lid, Vic De Maeyer.

    De geuren van het banket lokten ons naar de feestzaal waar iedereen vlug een plaatsje zocht om zich aan de heerlijke spijzen te goed te doen. Er waren zelfs enthousiastelingen die direct na de eucharistieviering hun stoeltje gingen warm houden. Maar er was plaats genoeg.

    Tijdens het aangepaste jaarverslag werd het ‘Cecilialied’ door iedereen uit volle borst meegezongen. Na de feestdis startte het familiebal en hoe later het werd hoe losser het eraan toeging. Er werd zelfs een demonstratie ‘catch’ gegeven. Kortom iedereen kwam aan zijn trekken.

    Op zondagmiddag 24 november krijgen muzikanten en ingeschreven ereleden een biefstuk voorgeschoteld. Een heerlijke kop koffie doet de naweeën van de vorige avond voorgoed wegebben en na een kleine opkikker wordt er verzameld voor de optocht.

    Deze trip speelt zich altijd af tussen het dorp en de ledenlokalen op de Heide. Juleke had zijn roskes mobiel gemaakt en vloog af en toe tegen 120 over het traject. Onderweg werd er even halt gehouden om bij Polle van Soeike (gesneuveld tijdens de eerste feestdag) een bekend treurlied te spelen. In de herbegen op ‘d’Aa’ zorgde de jeugd voor de muzikale intermezzo’s. Volgend jaar zal er waarschijnlijk een nieuw repertoire opgesteld worden.

    De aftocht werd geblazen en de terugweg telde meer bochten als voorheen.

    De vrouwen, moeders en lieven werden muzikaal opgehaald bij Vic De Maeyer zodat iedereen om 17.00 uur aan tafel kon. Enkele feestvierders hadden blijkbaar wat diep in het glas gekeken want ze beweerden een zwervende ‘paravent’ (tochtscherm) te zien.

    Toch moet het scherm magische krachten bezeten hebben want ’s avonds laat bevond het zich in de herberg van Vic De Maeyer.

    Na de maaltijd zorgden enkele bestuursvrouwen voor een plezante kwis.

    De vroegtijdige vertrekkers hadden weeral ongelijk want deze tweede feestavond werd nog een enorm succes.

    ’s Anderendaags kwamen de doorzetters nogmaals bij elkaar om als het orkest ‘De mannen van den 3de dag’ een laatste optreden te geven.

    Volgend jaar zal de animatie nog meer opgedreven worden zodat we als één grote familie het feest van Sint Cecilia met een droogje, een natje en een lachje kunnen vieren.”

     

    De Smurfenspaarkas

    Deze spaarkas van de ‘Blekken’ werd, onder auspiciën van het bestuur, gesticht op maandag 5 december 1977. Door te sparen steunden de leden het ‘instrumentenfonds’ van de fanfare. Om de 14 dagen werd het ‘houten bakje met gleuf’ gelicht en de gelden gedeponeerd op een rekening van de A.S.L.K (kantoor Wilfried Van Praet).

    De uitbetaling der spaargelden gebeurde op de feestdag van de Heilige Cecilia (teerfeesten), echter zonder de interesten, die gingen volledig naar het instrumentenfonds.

    (‘Toeters en Trompetten’, jaargang 6, nr.1)

     

    1985 – Zaterdag 30 november en zondag 1 december :

                      6de Hobbytentoonstelling SP-CSC

    In zaal Sint-Cecilia, met drankgelegenheid en verkoop van pannenkoeken.

    Openingsrede door de heer G. Joris, schepen van onderwijs.

    Standhouders : postzegelclub A. Spinoy, J. De Schouwer (beeldhouwen), E. Vloeberghen (diaclub CEDEF), S.I.T.O.+S.M.S.1 (meubelmaken, publiciteit, binnenhuis, plastische kunsten),

    S.T.I.M. (macramé, kantklossen, weven, informatica, gezins- en sanitaire hulp), M. Aerts (prentkaarten), S. Schaepherders (beeldhouwen), M. Van Camp (wereldreizen), J. Van Dijck & R. Nuytkens (dia’s) en A. Machiels (cactussen).

    Het Humanistisch Verbond was vertegenwoordigd en er was tevens een Boekenstand.

     

    1985 – Zaterdag 30 november : Jaarlijkse Dansavond Vevoc

    In de parochiezaal. (Brief aan alle Vevocleden van 12/11/85)

     

    1985 – December : In de periodiek van de Leestse fanfare verscheen een verslag over :

                                                   ABSENTEISME

    “Enkele jaren geleden werden de muzikanten nog uitbetaald volgens het aantal aanwezigheden op repetities en concerten. Zo ontvingen ze een kleine som dat als drinkgeld fungeerde voor de teerfeesten.

    Dit uitbetalingssysteem werd afgeschaft om verscheidene redenen. Toch bleef men op het teerfeest de namen afroepen van personen die steeds of bijna op alle manifestaties aanwezig waren.

    Louis Verschuren (de Witte van den Do) was daar ‘ne krak’ in. Hij gaf steeds het goede voorbeeld aan de muzikanten en de jongeren door altijd op tijd op de repetities te zijn en daarbij geen enkel evenement over te slaan.

    In 1985 waren André Walschaers en Franky Lauwens diegenen die het meest (en soms het laatst…) op de repetities aanwezig waren.
    Wij bedanken ze hiermee voor hun inzet en enthousiasme.

    Dit jaar heerste er toch een malaise wat betreft het absenteïsme op de repetities. We begrijpen dat het tijdens de examenperiodes uiterst moeilijk is voor de schoolgaande muzikanten om aanwezig te zijn op een herhaling. Maar wie enkele uurtjes ontspanning wil hebben, kan die gerust op de repetities vinden.

    Sommige muzikanten vinden het blijkbaar niet nodig om geregeld naar de herhalingen te komen nu er direct geen wedstrijd voor de boeg ligt. Toch willen we hier aanstippen dat er steeds moet geoefend worden willen we nog een respectabel muziekpeil aanhouden. Optredens als het Nieuwjaarsconcert en het Palmzondagconcert mogen niet als tussendoortje aanzien worden. Het zijn volwaardige concerten die degelijk moeten voorbereid worden en een breed publiek moeten aanspreken. Het is dus belangrijk dat we naar de repetities blijven komen en thuis geregeld herhalen om samen naar een beter orkest te groeien. Er zijn muzikanten die elke week trachten te komen t.o.v. anderen die schijnbaar de moeite niet doen of liever wegvluchten. Het is begrijpelijk dat een bestuur dan stemmen hoort van verontwaardigde muzikanten die altijd aanwezig zijn en gratis mogen deelnemen aan het jaarlijks banket terwijl opvallend-afwezigen ook van die service kunnen genieten zonder offers te moeten brengen.

    Misschien zullen de muzikanten volgend jaar hun ‘teerfeest’ moeten betalen volgens het percentage dat men scoort wat het afwezig – zijn betreft.

    Maar laat dit niet de enige reden zijn om voortaan weer naar de repetitie te komen. Wij zijn nog steeds één grote muziekfamilie die samen moet leven en samen groeien naar een (h)echte groep. Het samen repeteren en musiceren zal daartoe veel bijdragen. We hopen dat men in 1986 meer gestimuleert zal zijn om aanwezig te zijn. Let’s stick together !”

    (‘Toeters en Trompetten’, jaargang 6, nr.1)

     

    1985 – December :

    Het bestuur van de K.F. St.-Cecilia en hun functies en familiebanden…

    Ere-Voorzitster : Mevr Angèle Piessens – Van Praet.

    Ere-Voorzitter : Frans Piessens (afgevaardigde-beheerder van de N.V. Pol Piessens).

    Voorzitter : Victor Verschueren (zit met 4 muzikale zonen en 1 schoondochter in het orkest-zie foto).

    Ondervoorzitter : August Lauwers (is ook feestleider en verantwoordelijke van de uniformen).

    Secretaris : Johan Vandeputte (stelt de agenda op en doet de administratie -briefwisseling).

    Secretaris : Diane Lemmens (echtgenote Van Medegael, verzorgt de briefwisseling aangaande de Ceciliafeesten en de I.C.W.).

    Verslaggever : Jozef Lauwers (commentarieert alle optredens of feestelijkheden).

    Penningmeester : Yves De Wit (staat in voor de financiën).

    Lid : Bert De Borger (verantwoordelijk voor de muziekpartituren en is wijkmeester).

    Lid : Leopold Huybrechts ( (zorgt voor het drukwerk).

    Lid : Bart Lauwens (verantwoordelijke uitgever van Toeters en Trompetten).

    Lid : Antoon Lauwens (archivaris).

    Lid : Franky Lauwens (wijkmeester).

    Lid : Hendrik Lauwens (wijkmeester).

    Lid : Jan Moons (wijkmeester).

    Lid : Marcel Van Loo (wijkmeester en vaandrig).

    Lid : Emiel Verschueren (verantwoordelijke van de instrumenten).

    Lid : Kamiel Verschueren (wijkmeester).

    (‘Toeters en Trompetten’, jaargang 6,nr.1)



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!