Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    26-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Sponsor Vic Pauwels en Gust Emmeregs
    in april 1986, toen er nog geen vuiltje aan
    de lucht was.

     

     

     

     

    1987 – 1 maart : Frans Tuyaerts naast trainer Emmerechts

    Met de komst van het tweede gerangschikte Heist kreeg V.V. Leest een bijzonder zware opdracht te verwerken.Trainer Emmerechts was niet erg gelukkig met de door het bestuur genomen beslissing om Frans Tuyaerts, ex-KV Mechelen en lid van de beheerraad bij VV, aan te stellen om mee het sportieve beleid in de komende weken uit te tekenen en aan de trainer een zeker spreekverbod op te leggen.

    Donderdagavond hadden beiden een vrij langdurig gesprek over de te volgen tactiek om VV zo vlug mogelijk behoudszekerheid te geven.Volgens Gust Emmeregs was de ingreep van het bestuur positief bedoeld :“wij waarderen nog steeds de goede samenwerking en de behaalde resultaten in de voorbije jaren, maar wij hebben in het tussenseizoen zware financiële inspanningen geleverd om in bevordering te blijven. In de beslissende fase van deze competitie heeft de beheerraad zijn verantwoordelijkheid opgenomen en alle hens aan dek geroepen om dat doel te bereiken. Twee mensen weten doorgaans meer dan één en met Frans Tuyaerts hebben wij een ervaren kracht in eigen huis en het is de bedoeling dat beiden vlot gaan samenwerken om zo vlug mogelijk de behoudszekerheid te verwerven. Beiden dragen evenveel verantwoordelijkheid over de ploegopstelling, het spelconcept en eventuele wijzigingen die moeten doorgevoerd worden...”

    V.V. speelde tegen Heist 1-1 gelijk. (Gvm, 28/2 en 3/3/87) 

    1987 – 6 maart – Gazet van Mechelen : Vic Pauwels distantieert zich van VV Leest

    Het huwelijk tussen Vic Pauwels en vierdeklasser VV Leest is op de klippen gelopen. De sponsor van VV Leest wenst dit uitdrukkelijk te stellen opdat niemand meer zou kunnen denken dat hij rechtstreeks of onrechtstreeks invloed zou uitoefenen op het financieel en sportief beleid van de tot voor kort sportief zeer succesrijke club.

    Is de relatie met de spelers en de trainer van VV Leest nog steeds optimaal, dan is Vic Pauwels wel teleurgesteld in de manier van samenwerken met het bestuur.

    De moeilijkheden met het bestuur namen een aanvang toen na de bouw van een nieuwe tribune, gefinancierd met een lening van de sponsor, bleek dat het terrein van de club niet tot het patrimonium van de club behoorde. Maar ondertussen zou dat wel gewijzigd zijn.

    Vic Pauwels wenste te beklemtonen dat Pauwels Trafo alle aangegane verplichtingen zal nakomen. Op dat vlak bestaat trouwens geen enkele twijfel aangezien de sponsor ineens voor twee seizoenen vooruit betaalde. Ook volgend seizoen zou de naam van Pauwels Trafo nog op de shirts van VV Leest moeten staan.”          

    1987 – Zaterdag 7 maart : Reuze Kindernamiddag van SP-SVV en CSC Leest
    Voor alle kinderen van Leest in zaal St.-Cecilia om 14.30 uur.
    Pipo de clown en Hokus-Pokus de goochelaar entertainden te kinderen waarna deze laatsten zich konden tegoed doen aan heerlijke pannekoken en chocomelk.
    (Folder) 

    1987 – 7 maart : Chirodansavond
    In de parochiezaal. Begin om 20u30. (“Parochieblad”, 5/3) 

    1987 – 11 maart : Bedevaart naar St.Jozef - Leuven
    Vertrek 08.50 u.aan de kerk. Inschrijven bij Alida Hellemans-Scheers. Prijs : 200 frank.
    (‘DB’, maart ’87, “Parochieblad”, 5/3) 

    1987 – 11 maart : Op bezoek bij de Kardinaal.
    “Kardinaal Danneels ontvangt opnieuw jongeren bij hem thuis voor een gespreksavond, ditmaal rond het thema : ‘Doet dit om Mij te gedenken’. Alle jongeren zijn welkom vanaf 19.30 uur op het aartsbisdom.” (“Parochieblad”, 5/3) 

    1987 – Donderdag 12 maart : KWB-Gespreks- en Discussieavond
    Onderwerp : “Onze Sociale Zekerheid”. Locatie : Klooster Dorpstraat. (“Parochieblad”, 5/3) 

    1987 – 12 maart : Info-avond van de Vrije School.
    In het groot chirolokaal om 20 uur voor de ouders. Thema : het leerlingenvervoer. (“Parochieblad”, 5/3) 

    1987 – Zondag 15 maart : “Grootse Modeshow” in Sportcentrum Leest
    In samenwerking met Modelteam Cashive. Inkomkaarten in voorverkoop aan 150 frank (één koffie en versnapering begrepen)
    Met deelname van :
    -Couture De Mantel, moderne en klassieke dameskleding, Vijfhoek 4 Mechelen.
    -Jennifer, bruidskleding, suite- en communiekleding, Vijfhoek 6 Mechelen.
    -Champion Jeans, Hoek Adegemstraat-Keerbergstraat Mechelen.
    -Lingerie Femina, Bruul 93 Mechelen.
    -Kapsalon Fernands Team, Hombeeksesteenweg 123 Mechelen.
    -Bloemen Conny, Dorpstraat 65 Leest.
    (Folder) 

    1987 – 17 maart : K.V.L.V. naar Aarschot – ’75 jaar K.V.L.V. in handwerken’.
    (‘DB’, maart ’87) 

    1987 – Vrijdag 20 maart : Football-Party met doscobar Power Limits
    De meisjes- en juniorsploeg van V.V. Leest nodigden iedereen uit ophun grootse “FOOTBALL-PARTY” met discobar Power limits. In het chalet van VV te 20u30. (Folder) 

    1987 – Zaterdag 21 maart : Gewestelijke Statutaire Vergadering Dijle-Rupel-Nete

    “Waarde dorpsgenoten, geachte medebroeders, 

    Wij hebben de eer U mee te delen dat de Gewestelijke statutaire vergadering (Dijle-Rupel-Nete), zal plaats hebben te Leest op 21 maart 1987.
    Dit voor de eerste maal in de geschiedenis.” 

    Programma
    10.30 u. : Samenkomst van de oudstrijders, congressisten, vaandeldragers en de K. Fanfare St.-Cecilia in het Parochiehuis, Kouter 1 te Leest.
    De personen die reizen met autobus of eigen wagen, rijden tot op de Dorpplaats te Leest. Er is parking vanaf 9 uur.

    11 u. : Vertrek van de stoet.

    11.15 u. : Bloemenhulde aan het monument, met toespraak door de Gewestelijke Voorzitter, waarna terug naar het parochiehuis.

    11.30 : Receptie voor prominenten en genodigden.

    12.15 u. : Statutaire vergadering.

    14 u. : Traditioneel feestmaal

    17 u. : Afscheid.
    (‘DB, maart ’87)

    Het feestmaal bestond uit : heildronk, ham “Tropicana”, roomsoep, kalkoenfilets-groentenkrans-kroketten, dessert, mokka.
    Deelname in de kosten : 400 frank per persoon. 

    In ‘De Band’ van mei verscheen volgend verslag : 

    Massale deelname – Algemene Statutaire Vergadering Gewest Dijle – Nete – Rupel

    “Gehouden te Leest op 21 maart 1987, in de parochiezaal, onder het voorzitterschap van de Heer Van Heck E., gewestelijk Voorzitter.

    Ondanks een dreigende wolkenhemel was de deelname aan het congres wellicht nog massaler dan vorige jaren.

    Uit alle hoeken van het gewest kwamen de deelnemers naar Leest. Het grootste gedeelte met eigen wagen. Teneinde de oudstrijders de gelegenheid te geven hun voertuig te parkeren was het dorpsplein vrijgehouden. Er was dan ook een gewemel van congressisten aan de Kouter in de parochiezaal.

    Om 11 u. vertrok de stoet, onder begeleiding van de Kon. Fanfare St.-Cecilia uit Leest, naar het monument der gesneuvelden, waar een bloemenhulde plaats had. Daarna volgde een toespraak van de gewestelijke voorzitter, de Heer Van Heck E.

    Na de plechtigheid aan het monument stapten de congressisten achter het muziekkorps en hun vaandels in rijen van drie langs het dorpsplein naar het parochiehuis, waar een receptie voorzien was voor de prominenten en het gewestelijk bestuur.

    Om 12 uur stipt begon de academische zitting in een welgevuld lokaal, waar de Secretaris-Penningmeester de aanwezigen verwelkomde. Hij had eveneens een woord van dank aan al degenen die hem bijstonden voor het lukken van dit congres.

    Hiermee verklaarde de gewestelijk voorzitter de academische zitting voor geopend en verwelkomde de genodigden. Onder hen vermelden wij de Ere-Burgemeester van Leest, de Heer Lauwers August en de drie gemeenteraadsleden, Emmeregs August, Jozef Vloeberghen en Vloebergh Louis.

    Voorzitter Van Heck verklaarde dat de talrijke opkomst zo hartveroverend is voor de gewestelijke N.S.B.-leiding.
    Voor de overledenen werden enkele ogenblikken stilte in acht genomen, waarna de gewestelijke voorzitter een dankwoord richtte aan alle verantwoordelijken voor het slagen van dit congres, de prominenten en de vaandeldragers.

    Vervolgens gaf de voorzitter het woord aan de secretaris. De Heer Locks die verslag geeft over het secretariaat. De Heer Wijckmans spreekt over het financieel verslag van het gewest en vraagt twee toezichters uit de aanwezigen. Beide heren werden dan ook gefeliciteerd.

    Aangezien de Heer De Moer P. overleed in de loop van het jaar 1986 vraagt de voorzitter een plaatsvervanger in het gewestelijk bestuur. Op voorstel van een groot deel van de aanwezigen aanvaardde de Heer Veillez Georges, secretaris van de afdeling Leest, deze plaats in het gewestelijk bestuur.

    Om 13.30 uur sloot de voorzitter de vergadering.

    Om 14 uur stipt namen 125 deelnemers deel aan het traditioneel eetmaal. Gedurende dit eetmaal, reikte de voorzitter hoge onderscheidingen van Ridder in de Kroonorde uit aan Mevrouw Weduwe De Moer, de Heer Pepermans Frans, Locks Jos en Veillez Georges.

    Om te besluiten dankt de voorzitter de aanwezigen voor hun aandacht en wenst hen verder nog een gezellig samenzijn. En nogmaal proficiat aan de organisatoren.

    De Heer Veillez en zijn medewerkers mogen met het hoofd fier rechtop terugblikken op wat ze hebben bewerkstelligd.”  

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!