Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    07-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    1988 – 2, 3 en 4 april : “Posse Leest”.
    De zon was van de partij, dit paasweekend ’88, dat was vele jaren geleden met “Posse Leest”. Naast het religieuze aspect met de begankenis naar de H. Cornelius op maandag, stonden tal van activiteiten op het programma.

    Blikvangers waren o.a. de 15de Handelsbeurs in de sporthal van Leest en de jaarlijkse tentoonstelling van de werkgroep “Voetspoor” in de gymzaal van de stedelijke basisschool met werk van Tony Baarendse, Karel Soors, Friede Willems en hun gasten Dirk Gooris en Frank-Ivo Van Damme. Het was de elfde tentoonstelling van Voetspoor.

    Het Davidsfonds hield zijn 20ste tentoonstelling in de parochiezaal aan de Kouter. Het thema dit jaar was “Creatief”. Zo werd de kunstkring “De Kweekelinghe” uit O.L.V. Waver aangetrokken om onder dit thema etsen, aquarellen, houtsnijwerk en glastechnieken te laten bewonderen. De Leestse Davidsfondsleden Jan Casteels en Rik Lauwens oogsten veel succes met olieverfschilderijen en houtsnijwerk.

    En ook de kunstkring “Kwak” stelde tentoon. Voor de 5de maal exposeerden Hans De Laet, Paul Van Roy en Georges Herregods op de eerste verdieping van “De Drij Gapers”, rechtover het kerkhof. Ook zij hadden een gast : de Leestenaar Raf Voet stelde tentoon met een reeks kunstfoto’s.

    De Katholieke Bond der Gepensioneerden etaleerde in één van de chirolokalen allerlei fijne handwerkjes. Hun bezoekers konden er ook terecht voor lekkere pannenkoeken.

    De kleinveetentoonstelling van “Het Rijke Nest” ging door aan de Sint-Jozefskapel en het chiropakket omvatte een kaartnamiddag op zondag onder het motto “voor een kip en een ei” en s’ avonds werd er gratis toegang verleend tot de actiefilm “The Outsiders”. Met tweede paasdag gingen om 9 uur de deuren open van de bar “In ’t zesde gebod” en om 20 uur werd Studio Satan op de jeugd losgelaten.

    In de zaal “Piessens” voerde volksdansgroep Korneel op maandagmorgen volkse dansjes uit om dan vanaf 11 uur over te gaan tot de jaarlijkse eetdag.

    In de schaduw van de kerk stond uiteraard ook traditioneel de kermis opgesteld waartussen ook de wijngilde “Balsemien”.

     

    ‘Kreatief’, 20ste Davidsfondstentoonstelling Pasen 1988.

    Te gast : Kunststichting ‘De Kweeekelinghe’, vzw. In de Parochiezaal Leest. Deelnemers : 

    Breckpot Daniel (Mechelen 23/7/59)
    Behaalde het diploma bouwkundig tekenen , deed vier jaar ‘schilderen-tekenen’. Deed een jaar grafiek o.l.v. Jef Van Grieken. Behaalde de prijs ‘AKADEMIA’ in 1982.

    Del Pio Luago Floris (Charleroi 11/4/53)
    Deed een jaar academie, volgt nu de ateliervergaderingen van ‘De Kweekelinghe’, studeert de olieverftechniek o.l.v. Godelieve De Mayer. Studeert pastel bij Roger Meert.

    De Maeyer Godelieve (Mechelen 24/7/35)
    Volgde zes jaar tekenen aan de academie te Mechelen. Deed drie jaar schilderkunst bij De Bièvre, deed drie jaar Monumentale Kunsten afdeling glasramen, volgt nu dagelijks lessen in schilderkunst bij Jef Van Grieken.

    De Smedt Gustaaf (Mechelen 31/10/31)
    Volgde vier jaar tekenacademie te Mechelen, had als leermeesters De Smedt Jan, Opsomer, Wijnandts. Volgde privélessen bij Mahieu Armand, heeft een zeer grote voorliefde voor de natuur.

    De Smet Jean (Antwerpen 18/5/35)
    Is een autodidact doch volgde ook privélessen, trad in 1976 met zijn werken naar buiten. Kreeg eervolle vermeldingen en de prijs van het publiek in aquarel-techniek. Beoefent naast aquarel ook pentekening en olieverf.

    Lauwers Walter (Mechelen 6/3/51)
    Volgt sinds jaren de weekendcursus aan de academie te Mechelen, heeft zich dank zij J.P. Tuerlinckx de technieken met pasta, rijstpapier en bijenwas eigen gemaakt. Had individuele tentoonstellingen en nam deel aan groepstentoonstellingen. Eén van zijn werken werd in 1986 in Luxemburg bekroond als de beste Belgische inzending.

    Leestmans Annemie (Breda 19/6/51)
    Kreeg een opleiding publiciteitstekenen, kwam na een periode van potlood- en pentekeningen in de ban van het pastelkrijt. Volgde drie jaar avondonderwijs bij Jef Van Grieken, ging zich toeleggen op de techniek van de gewassen pastels.

    E.Z. Lidwine (Voordeckers M.) Vorst – Kempen 1916
    Behaalde het diploma van onderwijzeres, gaf op zondagvoormiddag tekenlessen in de kostschool, volgde avond- en weekendlessen aan de academie te Mechelen. Is mee druk doende met restauratie van beelden, vazen, enz.

    Meert Roger (Hasselt 5/12/39)
    Volgde weekendlessen aan de Mechelse academie, experimenteerde eind ’78 met pastel, specialiseerde zich in de techniek van de verfijnde pastelkunst. Stelde individueel tentoon en nam deel aan groepstentoonstellingen.

    Pauwels Marie-Louise (St.katelijne-Waver 23/7/38)
    Volgde 7 jaar weekendlessen in de academie te Mechelen, liep reeds 5 jaar dagschool richting schilderen o.l.v. De Bièvre, zet deze studie nu nog verder. Volgt ook specialisatie tekenen bij Van Hool.

    Pericas Gabriel (Elsene 26/7/33)
    Volgt tekenlessen tijdens het weekend bij B. Van Gestel, volgt ook avondleergangen op de munumentale afdeling (glasramen), voorkeur gaat uit naar ‘Tiffany’ in reliëf. Stelde tentoon in groepsverband.

    Rimbaut Hugo (Antwerpen)
    Is autodidact, schildert vooral met olieverf, leerde de technieken van de oude meesters, maakt gebruik van glacis en tempera in zijn werk.

    Van der Zalm Mies (Mechelen 1937)
    Voelt zich vooral aangetrokken tot het creatief experimenteren met verschillende materialen, volgde een opleiding aan de Mechelse academie in schilderen, keramiek en glaswerk. Heeft zich vervolmaakt in textielcreaties.

    Van Helshoecht Pierre (Duffel 1931)
    Begon als autodidact te beelhouwen, volgde vanaf 1983 de cursus beeldhouwen aan de S.I.T.O. , behaalde na 3 jaar zijn diploma met grote onderscheiding, volgt sinds 4 jaar de lessen tekenen aan de academie te Mechelen.

    Van Roeyen Liliane (Wilrijk 1951)
    Volgde tekenlessen aan de academie te Mechelen, volgde lessen in aquarel bij R. De Bièvre, volgt sedert 3 jaar de leergang ‘glasramen’ bij B. Tiebos, studeert ook de techniek van gewassen pastel.

    Eyckmans Theofiel (11/11/47)
    Begon als autodidact en gebruikte pen, potlood en olieverf, volgt wekelijks de ateliervergaderingen van de kunststichting ‘De Kweekelinghe’, leert verder onder leiding van Godelieve De Maeyer, nam deel aan groepstentoonstellingen. 

    Davidsfondsleden – Leest

    Jan Casteels (Mechelen 7/4/25)
    Deed 4 jaar tekenacademie te Mechelen, liep school bij Prosper De Troyer, studeerde 3 jaar olieverfschi!ldering o.l.v. Staf Maerivoet, leerde 3 jaar aquarel o.l.v. Alejandro Stracke.

    Rik Lauwens (Leest 31/12/34)
    Studeerde in 1952 af, houtsnijkunst aan T.S.M. Mechelen, kreeg een verdere opleiding bij Rik Van Hasbroeck en Rik De Bruyn. Heeft een jarenlange ervaring als beeldhouwer voor Mechelse meubelbedrijven.
    (Uit de programmabrochure)

     

    1988 – 3 april : Volleybal ’t is tof - Belangrijk bericht voor sportieve dames vanaf 14 jaar 

    “Dag, wellicht is de naam ‘Damesvolleybalclub De Lemmekes’ je niet totaal onbekend. Of toch ? Even voorstellen dan. DE LEMMEKES, 12 jaar terug ontstaan in de schoot van K.W.B. Heffen, ontplooiden zich in de loop der jaren tot een groep van meer dan 25 dames.

    Na enkele jaren in K.W.B.-falos alle titels te hebben weggekaapt, stapten onze frisse jonge dames over naar het V.K.S. (Vlaams sportverbond) en ontdubbelden wij onze oorspronkelijke ploeg. Beide teams treden vandaag aan in een competitie aangepast aan hun eigen spelniveau. Indien je zin hebt om te sporten in ploegverband is volleybal een ideale sport. Sociale gezindheid, ploeggeest, vertrouwen en discipline zijn kenmerken die voorkomen in het woordenboek van een velleybalspeler.

    Ben je bijna overtuigd ? Voel je reeds enkele kriebels ? Dan volgt hier het laatste opstootje.

    Vanaf 14 jaar, met of zonder kennis nodigen we je uit op onze proeftrainingen vanaf woensdag 20 april 1988 van 19 tot 20.30 uur onder deskundige leiding (Bloso geschoold) in het sportcentrum van LEEST.

    Geïnteresseerd of nog vragen ? Meteen bellen dan op 015/209099 bij de fam. Keppens.

    En denk erom ‘Volleybal is tof’ maar bij ‘de Lemmekes nog veel toffer’.
    Sportieve groeten,
       DE LEMMEKES.” (Bericht voor de Leestenaars)

    1988 – Woensdag 6 april : Australische Soap-Vedetten in het Sportcentrum
    David, Andy, Beryl en Wayne uit de Australische soap “Sons and Daughters” kwamen samen met televisievedette Walter Capiau en andere Vlaamse artiesten naar het Sportcentrum Leest voor een totaalshow.
    Kaarten aan 400, 300, 250 of 200 frank. (Onderaan de affiche)

     

    1988 – Woensdag 6 april : Davidsfonds Leest naar Azteken
    De Leestse afdeling van het Davidsfonds bracht een begeleid bezoek aan de prachtige tentoonstelling rond de Azteken-cultuur, in het museum voor Kunst en Geschiedenis te Brussel.

     

    1988 – 8 april : 3de Grote Kaartavond van Landelijke Gilde Leest
    In de parochiezaal, Kouter met prijzen voor iedere tafelwinnaar. Prijzenpot van meer dan 40.000 frank. Uitleg : 100 frank. (Folder)

     

    1988 – Vanaf 9 april : Start tiendelige lessenreeks B.G.J.G Leest
    ‘Watergewenning, kleuterzwemmen, stijlverbetering voor zwemmers’, in het gemeentelijk zwembad van Kapelle-op-den-Bos, vanaf 10u30 tot 12 uur. Info bij Myriam De Laet, Molenstraat 7 Leest. (“Parochieblad”, 7/4)

     

    1988 – 9 en 10 april : “Rust Roest” bracht blijspel “De Teveemaniak”

    Dit stuk liet zich bekijken telkens vanaf 20 uur in de zaal van de Gemeentelijke Basisschool, Ten Moortele 2. Voorverkoop : 80 fr., toegangsprijs : 100 fr.

    Een schot in de roos volgens Gazet van Mechelen, deze opvoering van het Leestse amateurgezelschap in de stedelijke basisschool. De vele toneelliefhebbers kregen een vlotte komedie in 3 bedrijven voorgeschoteld.

    Auteur : Achilles Gautier. Regie : Guido Hellemans.

    “...Het verhaal werd door Rust Roest op een treffende, pittige wijze naar voren gebracht en door regisseur Hellemans van de nodige diepgang voorzien. Zonder over te hellen naar een voor de hand liggende karikaturale uitbeelding bleef het geheel netjes gestilleerd en bezat het stuk de nodige vaart en bezieling. Het 1ste bedrijf kwam eerder moeizaam op gang maar nadien liep het stuk als een trein.Marcel Verwerft bracht Verkesterd op een natuurlijke wijze tot leven en Renild Polfliet schikte zich uitstekend in de rol van duivel-doet-al Charlotte. De drie dochters van het gezin Verkesterd, Terry (Hilde De Cock), Sonia (Hilde Van Dam) en Anneke (Ria Verschooten) werden voortreffelijk uitgebeeld. Vooral het rustige, serene akteren van de beloftevolle Ria Verschooten was opmerkelijk. De opdrachten van de regisseur (o.a. zang, mimiek en dans) werden door de actrices en acteurs vlot naar voren gebracht. Nieuweling Rudi De Neve die Frank de vrijer van Sonia gestalte gaf, openbaarde zich als een echte entertainer. Zingen en dansen verging hem even goed als het acteren zelf.

    Raf Scheers, de man die als Beurzemans, teveeverkoper zijn waar aanprees, kwam over als een ruw geslepen diamant. Zijn uitspraak laat evenwel nog te wensen over.

    Decor en belichting waren goed verzorgd, al leek de synchronisatie van het geluid even fout te lopen naar het einde toe.Guido Hellemans die het eenvoudige stuk flink had uitgediept, mag met zijn ganse ploeg weerom terugblikken op een geslaagde voorstelling. Het nadrukkelijke applaus van de bomvolle zaal was de beste waardemeter voor het succes...”
    (GvM, 12/4/88)

     

    Personages

    Lowie Verkesterd :     loketbediende                        Marcel Verwerft
    Charlotte Dondeyne :  zijn echtgenote                      Renild Polfliet
    Terry :                       de oudste dochter                  Hilde De Kock
    Sonja :                      de dochter op vrijersvoeten    Hilde Van Dam
    Anneke :                    het jongste nestkuiken           Ria Verschooten
    Frank :                      de vrijer van Sonja,student    Rudi De Neve
    Beurzemans :             teveeverkoper en –hersteller Raf Scheers 

    Achter de schermen

    Stemmen :                  Kristel, Ann, Jan, Guido
    Teksthulp :                  Kristel Kerremans
    Bandmontage :           Fik Diddens
    Kostuums :                  Miloe Van Stijvoort
    Grime :                       Vera Moernaut
    Decorbuw :                 Raf Scheers, Frans Lamberts, Jan Emmeregs, 
                                     Marc Windelen o.l.v.Fik Diddens en Willy Keysers
    Video-opname :          Ludo Kerremans
    Belichting en techn. :  Fik Diddens
    Regie :                       Guido Hellemans.

     

    Bijgevoegd :
    -De affiche met de Australische vedetten.
    -Boven : Vera Moernaut, Fik Diddens, Hilde De Kock, Christel Claeys, Jan Emmeregs, Marc Windelen.
    Onder : Ria Verschooten, Raf Scheers, Marcel Verwerft, Renild Polfliet, Kristel Kerremans, Hilde Van Dam, Rudi De Neve en Guido Hellemans.                                                              







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!