Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    06-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    1991 – Juni : Examens leerlingen K.F.St.-Cecilia

    “Onze leerlingen legden in juni examen instrument af in de academie Willebroek. Hier volgen de uitslagen :
    70 tot 80% :
    Vloeberg Sandra, Verbeeck Stefan, Gobien Angélique, Van Laenen Ivan, Van Medegael Ann, Verschueren Katrien, Jespers Jo.
    80 tot 90% :
    De Rooster Tom, Peeters Gunter, Lamberts Kathleen, Peeters Ilse, Verschueren Jurgen, Lamberts Veerle, Peters Lien, Peters Jan. 

    De leerlingen van Frans Violet behaalden de volgende uitslagen : Van Medegael Vera (cornet) 80%, De Wit Yves (bas sib) 86%, Van Medegael Tim (bastromb) 93%. 

    De muziekschool van onze fanfare
    Er wordt hard gewerkt om jong bloed in onze fanfare te pompen. Het is nu het derde jaar dat we deze inspanningen leveren en we mogen met fierheid zeggen dat een 40-tal leerlingen lessen volgen, waaronder een paar overgegaan zijn naar een muziekschool. Deze leerlingen vormen een jeugdfanfare om alle basistechnieken van een muziekensemble aan te leren. De resultaten zullen ten gepasten tijde te horen zijn onder de vorm van een concert(en), maar dat zal uitgebreid besproken worden in een volgende uitgave van T&T.
    Dit jaar hopen we van start te gaan met een muziekcursus voor volwassenen. Iedereen die geïnteresseerd is om op een ontspannen, ludieke en toch professionele manier kennis te maken met de geheimen van de fanfaremuziek, is hartelijk welkom. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen bij de bestuursleden.” (“T&T”, oktober ‘91) 

    In “T&T” van januari ’92 verscheen nog een correctie :

    “Gerhard Gieselink 88%, (hogere graad A, oude structuur). Dat Gerhard (zie foto onderaan) een van onze uitblinkers is van onze jeugd- en onze grote fanfare blijkt wel degelijk, want samen met Gunter & Ilse Peeters heeft hij meegedaan aan het solisten tornooi voor jongeren-senioren-kleine ensembles, georganiseerd door het Muziekverbond van België (20 oktober 1991). Ze behaalden volgende resultaten :

    Lagere afdeling :
    Ilse Peeters – alto 71%. Sonatine – Clemanti. Stuart Johnson, bew. Luc Vertommen.

    Middelbare afdeling :
    Gerhard Gieselink– bariton 89%. Concertino – André Waignein.
    Gunter Peeters – cornet 84%. Conversation for cornet, Clare Grundman.

    Al diegenen die meer dan 85% behaalden mochten meedoen aan de nationale wedstrijd. Gerhard mocht dus meedingen aan het nationaal kampioenschap dat doorging te Heist-op-den-Berg. Hij behaalde er de eerste prijs met 90% nog wel. Een dikke proficiat voor onze Gerhard en onze Peeterkens.”

     

    1991 – 1 juni – Gazet van Antwerpen : Georges Herregods weg uit Zennegemeente. 

                                                 Uit het oog maar niet uit het hart.

    “Priester Georges Herregods heeft Leest officieel verlaten. Wellicht blijft de aalmoezenier met hart en ziel verknocht aan de Zennegemeente. Het omgekeerde geldt ook, want tijdens de jongste ‘Posse Leest’ zette het Davidsfonds hem nog eens in de bloemetjes met een eigen retrospectieve.

    Georges Herregods was hoofdaalmoezenier van de Belgische strijdkrachten in Duitsland. Sinds kort is hij echter op rust gesteld. Herregods behoort tot de generatie van priesters uit de ‘grote’ jaren. Samen met hem kwamen er in 1950, 59 nieuwe priesters bij in het bisdom Gent. Een deel van hen werd tijdens de oorlog, na hun humaniora, opgeëist door de bezetter.
    Georges kon hieraan ontsnappen door als arbeider te gaan werken in een weverij.
    ‘Dat jaar tussen de arbeiders gaf mij een andere kijk op de realiteit’, zegt hij. ‘Ik behoor tot de generatie priesters die toen al half in de conciliaire vernieuwing stonden, nog voor Vaticanum II. Vanuit onze ervaring hadden we een ander beeld van de figuur van de priester”.

    Na zijn wijding werd priester Herregods leraar aan de hogere landbouwschool en aan het college van Oudenaarde. In ’57 startte hij zijn loopbaan als aalmoezenier in Siegen, in Duitsland. ‘Ik heb toen veel aan Milac-werk kunnen doen omdat de jongens in die tijd echt aan hun lot overgelaten werden.’

    Drie jaar later ging Georges als aalmoezenier mee naar Katanga, waar hij tijdens de onlusten getuige was van de moord op twee mensen. Via een aalmoezenierspost in Mechelen, en zijn terugkeer naar Siegen, werd hij begin ’70 aangesteld in Peutie. Ondertussen verbleef hij in Leest, waar hij een tiental jaar woonde en waar hij dicht naar de mensen groeide. Hij werd een echte Leestenaar. In ’83 verkoos de opperaalmoezenier echter om Georges terug naar Duitsland te sturen om er het hoofdaalmoezenierschap op zich te nemen. Deze taak loopt momenteel naar zijn einde, maar Georges blijft als priester actief in zijn gemeentestreek Elst. Tijdens zijn loopbaan ontpopte de aalmoezenier zich als een volleerd kunstenaar, die ettelijke uren op de banken van diverse kunstscholen zat. ‘Als kind tekende ik de achterkanten van affiches vol met stripverhalen. Dat was in het café van mijn grootmoeder, in Brakel. Ik heb lang geaarzeld of ik les zou volgen aan het Sint-Lucasinstituut, me zou aanmelden voor militaire dienst, of naar het seminarie zou gaan. Ik koos voor het laatste, maar had het geluk dat ik ook met de andere twee kon kennis maken.’

    Georges, die zichzelf een selfmade man noemt, liet geen gelegenheid voorbij gaan om zich op artiestiek vlak te vervolmaken. Van ’51 tot ’56 volgde hij les bij Gerard Hermans, aan het Sint-Lucasinstituut in Gent, waar hij zich bekwaamde in etsen en schilderen. Nadat hij naar Siegen was gestuurd volgde hij er een jaar les in schilderen bij de abstracte schilder Meyer-Lippe en daarna bij Willy Schulz. Schulz kreeg zelf zijn opleiding van de wereldbefaamde Oostenrijkse, later Britse, Kokoschka. Naar hem is trouwens een bekende schilderprijs genaamd.
    Zijn later verblijf in Köln gaf Georges de gelegenheid om drie jaar cursus te volgen bij Wolfgang Guntermann, in de privéschool ‘Kölner Schule für Malerei’.
    Priester Herregods’ werk is volks. Op al zijn schilderijen en keramieken komen mensen voor. De werken zijn expressief en overgoten met humor. Herregods is trouwens opgegroeid in de tijd van het expressionisme en hij heeft zich daar nooit echt van los gemaakt. Tal van zijn kunstwerken verraden ook zijn religieus engagement. Zo zet hij graag kruisen en Christusfiguren neer. ‘Het Koor van Herzoegenrath’ bestempelt de priester zelf als één van zijn beste werken.

    Als we vele Leestenaars, die hem allen een warm hart toedragen, mogen geloven, is het afscheid van Georges niet definitief. De aalmoezenier zal immers ongetwijfeld nog vaak naar de Zennestreek terugkeren. Een prettig ‘tot ziens’ dus, in plaats van ‘vaarwel’.”

     

    1991 – Zaterdag 1 juni : Zitdag Minister Van den Brande in de Sporthal van Leest
    Van 10 tot 12 uur. (PB, 23/5)

     

    1991 – Zondag 2 juni : Schoolfeest Vrije Basisschool
    In de namiddag in de Sporthal van Leest. (PB, 30/5)

     

    1991 – 2 juni : Fietstocht en Barbecue
    Organisatie van SP Brusselsesteenweg/Half-Galg & SP Leest. Afstand 35 km. Samenkomst om 10u45 aan de Dorpplaats te Leest en om 11 uur aan de ingang van het Mechelse Vrijbroekpark. Vanaf 16 uur was er in het Chalet van SK Leest barbecue. (Folder)

     

    1991 – Zaterdag 15 juni : Vervanging oude kerkstoelen
    Die dag werd een flink aantal oude kerkstoelen in de kerk vervangen door nieuwe “zitstoelen”. Geïnteresseerden konden de oude stoelen aankopen. (PB,6/6)

     

    1991 – 15 juni : Viering pater-pastoor Van Aken
    Voor 25 jaar parochiewerk werden de pater-pastoor en zijn zuster Maria gevierd. Na de eucharistieviering van 18 uur werd er een heildronk aangeboden op de speelplaats van de Vrije Basisschool.

    25 jaar Parochieleven in Leest
    “Pater-Pastoor en zijn zus Maria, willen samen met de Leestse parochianen, de familie en vrienden, de Heer danken voor 25 jaar parochiewerk. Zij nodigen U hierbij uit, om samen met hen, eucharistie te vieren op zaterdag 15 juni om 18 uur. Daarna zal een heildronk aangeboden worden aan al de aanwezigen, op de speelplaats van de Vrije Basisschool. Uw offergave in de H. Mis is een bijdrage, om vanwege de parochiegemeenschap een geschenk aan te bieden voor de Kerk. We wensen pater-pastoor en zijn zus Maria, nog vele jaren in ons midden. Ook gedenken wij E.H. Pastoor Frans Lornoy, die bijna 25 jaar in ons midden heeft gewerkt en die nu vanuit de hemel onze voorspreker is voor heel de parochie.”
    (PB, 6/6)

     

    1991 – 16 juni : Eetdag Sportvrienden SP Leest
    In de Chalet van SK Leest.

    Inschrijvingen bij één van volgende bestuursleden :
    Nuytkens Daniel, Dorpstraat 44.
    Vloeberghen Jozef, Ten Moortele 5.
    De Borger Ivan, Vinkstraat 32.
    De Bondt Mariette, Dorpstraat 78.
    Robijns Lydia, Kleine Heide 48.
    Vloeberghen Tinneke, Kouter 91.
    Van Neck Celest, Electriciteitsstraat 27 bus 203 Mechelen.
    Verhoeven Herman, Juniorslaan 59.
    De Borger Gerard, Vinkstraat 32.
    Verschaeren Malvine, Electriciteitsstraat 27 bus 203 Mechelen.
    Van Damme Jozef, Juniorslaan 61.
    De Bleser Armand, Dorpstraat 78.
    De Haes Freddy, Juniorslaan 101. (Folder)

     

    1991 – Vrijdag 21 juni : Midsummernightparty in ‘Den Rooselaer’.
    In taverne “Den Rooselaer”, Dorpsplein 24 Leest. –Open terras –
    “Sangria bolero – Barbecue met exotische salade – 1 glas wijn – om 24.00 uur Midsummernightcoctail.
    Muziek : D.J. Louis v Leest. Prijs 650 frank.” (folder)

     

    Bijgevoegd :
    -Gerhard Gieselink. (Foto : verzameling familie Lauwens-Piessens)
    -De affiche van de ‘Midsummernightparty’ in ‘Den Rooselaer’.

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!