Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    06-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    1991 – Woensdag 26 juni : Met Ziekenzorg Leest naar Blaasveld’s Broek
    Gastheer : Hans Van Praet.

     

    1991 – 30 juni : Fietstocht KVG Zennevallei Fort van Liezele

    “…Dit jaar wordt het een ritje van meer dan 40 km. Begin maar alvast wat vitamientjes onder je tong te laten smelten want je zal ze nodig hebben. Om 12u30 stipt zetten we ons in Leest dorp recht op de pedalen richting Breendonk.
    Met een Duvel van de brouwerij Moortgat duwen we onze tocht definitief uit zijn startblokken. Van Breendonk, doorheen de bloemkoolvelden en langs de Molenbeek arriveren we rond 14u00 op het domein van het Fort van Liesele. Daar, midden het 18 ha groot recreatiedomein en wellicht verscholen achter het schuim van een koel glas bier, ontmoeten we onze autoridders.
    Lang kan deze bierpret niet duren want het tijdschema jaagt ons ongenadig verder doorheen de Wipheide en de Breutheide, langs het Lippelobos en het kasteel van Groenhoven tot aan Leireken station, het verste punt van de tocht. Daar kunnen we onze kuitkrampen verdoven met een aperitief maison en dat komt best uit want de honger zit al een tijdje te knagen.
    Toch nog doorbijten tot In Londerzeel en daar, zo rond 18u00, op de boerderij bij Mark en Hildegard D’Hertveld – D’Hollander steken we onze stramme benen onder de tafel totdat er geen kruimel meer overblijft.
    Terug ? Geen idee…maar het zou wel eens 21u00 kunnen zijn !

    Alles op een rijtje :
    -fietstocht 30 juni 1991
    -vertrek Leest dorp om 12u30
    -kosten : 100 fr.
    -auto’s verwacht aan ’t Fort van Liezele om 14u00 en aan Leireken Station om 16u00.
    Inschrijving bij Alice Segers of bij een bestuurslid.
    Groeten,
         KVG-Zennevallei.”

     

    1991 – 30 juni : Concert K.F. St.-Cecilia te Mechelen

     

    1991 – Zondag 1 juli : Start Vijfde Zenne-zoektocht

    Vanaf vandaag kunnen fietsers, wandelaars, natuur- en zoektochtliefhebbers er langs de Zenneboorden op uit trekken om deel te nemen aan de 5de Zennezoektocht. Deze tocht werd georganiseerd door de werkgroep “Benedenloop van de Zenne” een onderdeel van de vzw Uilenspiegel.

    “Zaterdag stelden de organisatoren van de werkgroep hun lustrumuitgave van de ‘Zenne-zuiver-water’-tocht uitgebreid voor in taverne Brughuis te Leest.
    De tocht voor jong en oud, individualist of groepszoeker start immers daar, in het schilderachtige decor van de Zennebrug. De formule kan uniek genoemd worden. Iedereen kan de hele zomer lang, zo dikwijls als gewenst, de tocht geheel of gedeeltelijk afwerken. Die tocht gaat over ongeveer 30 km in de omgeving van de Zenne, de Leuvense vaart, de Dijle, het Groot Begijnhof en het Vrijbroekpark.
    Voor het eerst kunnen liefhebbers in het Groot Begijnhof de fiets aan de kant laten staan en een recreatieve wandeling maken. Via de routebeschrijving en de te vinden foto’s worden de vragen ter plaatse opgelost. Eind september moeten de antwoordformulieren dan weer binnengebracht worden. Deze ontspannende en leerrijke onderneming geeft de deelnemers de kans om waardevolle prijzen te winnen uit een prijzenpot van 150.000 fr. die bijeengebracht werd door diverse sponsors.
    De uitreiking daarvan is voorzien medio december. Iedere deelnemer steunt op deze wijze de actie voor een ‘levende Zenne’. Vorig jaar werden er zo’n 1.000 deelnemingsformulieren uitgereikt.
    Aansluitend aan de voorstelling van de tocht zetten de organisatoren de talrijke tekenaars en kleurders in de bloemetjes. Er kwamen 500 inzendingen binnen die vermoedelijk aan milieuminister Kelchtermans zullen bezorgd worden. De laureaatjes uit de scholen van de Zenne-omgeving zijn Kristof Collier, Raf Hermans en Bart Smets uit Hombeek. Wim Van Cauwenbergh en Nathalie Huyghe uit Leest. Glenn Candries uit Battel en Ilke Huyghe uit Heffen. De speciale prijs van het milieucomité ging naar Dirk Cammaer uit Hombeek en ook Natalie Struyt uit Battel kreeg een extra vermelding.” (GvA, 1/7)

     

    1991 – Van 11 tot 21 juli : Bivak Chiromeisjes te Gooik
    De chirojongens gingen naar dezelfde plaats van 21 tot 31 juli.

     

    1991 – 12, 13 en 14 juli : LEEST-HEIDE KERMIS

    Ter gelegenheid van Leest-Heide Kermis prachtige 2-daagse kaarting “Boomke Wies” met voor 30.000 frank aan prijzen. Inleg : 100 frank. Per avond ook 2 kippen per tafel te winnen. Op zondag was er in de namiddag een “Zotte Fietskroegentocht” voor alle gekke rijwielen en vanaf 20.30 uur Discobar PIRREWIT.
    Ook op vrijdag 29 en zaterdag 20 juli werd een tweedaagse kaarting georganiseerd en op maandag 22 juli SUPER MOSSELEN met brood of frietten t.v.v. De Maryse boys. Telkens in café Duivenlokaal, Juniorslaan 74. (Folders)          

     

    1991 – Zaterdag 13 juli : Davidsfonds ééndagsreis “BOVEN GENT RIJST”

    ’s Morgens bezoek aan het “Kasteel van Laarne”, daarna bezoek aan de “Plantentuin” van de Gentse Rijksuniversiteit met gids. ’s Middags picknick in de Gentse binnenstad en nadien bezoek aan het Belfort, het Stadhuis en de Sint-Baafskathedraal. Later ook bezoek aan het “Campo Santo”, het Groot Begijnhof, het Volkskunde Museum en het “Patershol”. ’s Avonds werd halt gehouden aan het Donkmeer van Overmere Donk.
    Prijs : 590 fr per persoon.

     

    1991 – Zondag 21 juli : Te-Deum ter gelegenheid van de Nationale Feestdag.

    N.S.B. Leest stuurde (22 juni) volgend bericht aan haar leden : 

    “Wij hebben de eer U mee te delen dat op zondag 21 juli a.s. om 10 uur in de kerk van Sint-Niklaas te leest een TE-DEUM zal gezongen worden ter gelegenheid van de Nationale Feestdag.
    Wij verzoeken de gemeenteraadsleden, de oudstrijders, hun dames, de weduwen, hun familieleden en alle vaderlandslievende kameraden deel te nemen aan de kerkelijke plechtigheid. Ze worden vriendelijk verzocht zich rechtstreeks naar de kerk te begeven. ER ZIJN VOORBEHOUDEN PLAATSEN VOORZIEN IN DE KERK.
    Na de kerkelijke plechtigheid volgt een bloemenhulde aan het monument der gesneuvelden en overleden wapenbroeders.
    Deze gebeurtenis, vrienden oudstrijders, gemeenteraadsleden en weduwen moeten wij allen verenigd vieren en moet in de geschiedenis van onze vereniging een onuitwisbare datum blijven. Eretekens worden gedragen. De leden van de Nationale Strijdersbond afdeling Leest samen met de genodigden en hun dames worden vervolgens uitgenodigd om de receptie bij te wonen die zal plaats vinden na de bloemenhulde aan het monument.
    Met de beste groeten.
    NAMENS HET BESTUUR VAN DE NATIONALE STRIJDERSBOND AFD. LEEST.
    VEILLER G., Secretaris     VAN BEERSEL Eug., Voorzitter.”

     

    1991 – Zaterdag 27 juli : Reis KVG Zennevallei naar Haspengouw.

    “Beste KVG-vrienden.

    Op zaterdag 27 juli trekt KVG-Zennevallei trelt er weer op uit. Voor diegenen die er hun zomervakantie reeds hebben op zitten, wordt het een leuk nakomertje en wie nog op reis mag, kan zich alvast inrijden op onze tocht doorheen Haspengouw.
    Het wordt vroeg vertrekken en voor wie moeilijkheden heeft met het wakker worden voorzien we in Tienen een eerste koffieslurp. Daarna lessen we je nieuwgierigheid tijdens een kort bezoek aan de fruitveiling van St.Truiden.
    Het is trouwens op deze plaats dat men je zal inwijden in de geheimen van een culinair fruitmiddagmaal.
    Om de namiddagloomheid van je af te schudden gidsen we je doorheen de wonderen van de Haspengouwse natuur en één van die wonderen is zeker de koffie met vla van het Mariën klooster. En als je dan, moe van al dat zwerven, neerzinkt in een diepe fauteuil van het domein Oud België, dan is dat om het laatste stukje honger met belegde broodjes te verdrijven of om je dorst te blussen in een koel glas bier.
    Terugkomen doen we wel, maar wanneer…that’s the question !

    In ’t kort :
    Wat ? reis KVG Zennevallei
    Wanneer : 27 juli 1991
    Hoe laat ? vertrek 7u30 Hombeek kerk
                                   7u45 Leest kerk
                                   8u00 Heffen kerk
    Hoeveel ? 875 fr alles inbegrepen (kinderen krijgen 200 fr reductie)
    Groeten KVG-Zennevallei.” (Brief aan de leden)

     

    1991 – Zondag 28 juli : 3de Zennetochten te Leest
    (Folder ‘De Slak’)

     

    1991 – 29 juli : Muziekcursussen K.F. St.-Cecilia

    “Beste ouders, jongens en meisjes, Dames en Heren, 

    In navolging van onze vorige muziekcursussen start onze fanfare met het nieuwe schooljaar, een nieuwe cursus in muziekonderricht voor beginnelingen. Deze cursus is toegankelijk voor iedereen vanaf de leeftijd van ongeveer 8 jaar.
    Waar : zaal Piessens, Dorpstraat 56 b, Leest.
    Wanneer : iedere zaterdag van 9 tot 10 uur.
    Programma : de eerste maanden theoretisch onderricht. Daarna wordt door de fanfare een instrument gratis ter beschikking gesteld voor het praktisch onderricht (vanaf april-mei 1992).Benodigdheden : alles wordt door de fanfare ter beschikking gesteld.
    Inschrijvingen : Jan De Decker, Dorpstraat 8 Leest, Yves De Wit of bij een bestuurslid.
    Volwassenen : indien we meer dan vijf belangstellenden ouder dan 16 jaar hebben, wordt door ons eveneens een nieuwe, aparte cursus ingericht.
    Iedereen is van harte welkom.
    Het bestuur.” (Brief)

     

    1991 – 30 juli – Gazet van Antwerpen : “Oud Mechelen” verwacht veel van Leliëndael 

               Opgravingen 13de eeuws Norbertinessenklooster gestart 

    De Archeologische Vereniging “Oud Mechelen” blijft niet bij de pakken zitten. Nadat zij begin dit jaar de opgravingen te Rumst succesvol heeft afgerond heeft de vereniging sinds een week haar tenten opgeslagen te Hombeek.
    Zoals de zaken er nu voorstaan, na één weekend graven, ziet het er naar uit dat ook hier belangrijke vondsten zullen tevoorschijn komen.
    (...)
    Op de grens van Hombeek en Leest, tegen de Zenne, lag eertijds (13de eeuw) het mooie kloostergebouw van Leliëndael.
    De zusters Norbertinessen leefden daar vele jaren gelukkig in hun gesloten gemeenschap.
    Binnen het domein, 4ha groot, beschikten de zusters over al het nodige om in hun levensonderhoud te voorzien. Boerderij, bakkerij, tot en met een brouwerij. Voor het geestelijk welzijn beschikten de zusters over een mooie kapel.
    (...)
    Tot nu toe bleef de nauwkeurige ligging van het klooster onbekend. Men wist natuurlijk wel van het bestaan af maar men vond geen enkel oud plan in de archieven terug.
    In het Caertboeck van Acoleyen (1712) zou men normaal het klooster (of ten minste de ruïnes) moeten terugvinden, maar om de één of andere reden werd de hoek Zenne Hombeek-Leest niet getekend.
    De werken die tussen 1895 en 1905 werden uitgevoerd om de loop van de Zenne recht te trekken, bemoeilijkten daarenboven de situering.
    De juiste loop van de oorspronkelijke Zenne is nergens exact te vinden. Toch was het de Zenne die de vorsers op het goede spoor zou zetten. Want in 1974 en later in 1982, werden bij werkzaamheden aan de Zennedijken, muurfunderingen gevonden.
    Een diepgaand onderzoek bleef toen uit. Alleen Frans Van den Heuvel nam toen initiatief en zette door. Hij wist enkele belangrijke stukken (aardewerk, vloertegels en bouwelementen) op te graven. Maar door omstandigheden, o.m. een gebrek aan preciese informatie over de ligging, dienden de werkzaamheden te worden stopgezet.

    De Archeologische Vereniging “Oud-Mechelen” heeft de laatste jaren een flinke reputatie opgebouwd. Enkele maanden geleden besloten zij op zoek te gaan naar het klooster Leliëndael. Na een grondige studie en een goede voorbereiding werd vorige week met de opgravingen begonnen. Enkele uren later had men al succes : een waterput met daarin mooi aardewerk. Een beloning voor de talrijke medewerkers en de zekerheid dat het verdwenen Norbertinessenklooster is gevonden.
    Vanuit de waterput vertrekken afvoersystemen en die zouden moeten leiden naar het kloostergebouw.(...)
    De kring, die de eigenaars en pachter van de grond zeer dankbaar is, spreekt nu al over “de belangrijkste opgraving die in Mechelen ooit is gebeurd”.
    (...)

     

    Foto’s :
    -In de 13de eeuw stond op het grondgebied Hombeek, op de grens met Leest, een Norbertinnenklooster zoals deze tekening toont. Na verschillende plunderingen verdween het zonder sporen na te laten. Daarin is nu verandering in gekomen. (GvA)
    -De leden van Oud-Mechelen hadden vrijwel onmiddellijk succes. (GvA)
    -De graafmachine had nog maar enkele meters graszoden verwijderd en men stootte op een goed bewaarde waterput met op de bodem enkele waardevolle kruiken. (GvA)

     









    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!