Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    29-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    1992 – 11 januari – Gazet van Antwerpen : 

               Klooster Leliëndael geeft geheimen stilaan prijs (Foto onderaan)
    Op 1 juni begon de VZW Archeologische Vereniging “Oud Mechelen” te Hombeek aan een opgravingscampagne, die wel eens zou kunnen uitgroeien tot het belangrijkste archeologisch onderzoek dat ooit in Mechelen uitgevoerd werd.(...)
    De verwachtingen waren hooggespannen en de resultaten lieten niet lang op zich wachten. Enkele dagen geleden werden de werkzaamheden te velde voorlopig stilgelegd wegens winterstop en dat geeft ons de gelegenheid om de tot nu toe geboekte resultaten eens op een rijtje te zetten. (...)
    Tijdens de graafwerken zijn er heel wat voorwerpen bovengekomen : Sieburg, dat is aardewerk uit de 13de eeuw in de vorm van potten en drinkschaaltjes; blauw-grijs aardewerk eveneens uit de 13de eeuw en typisch voor de streek van Mechelen; munten, afkomstig uit de vier windstreken en...schoenen. Dit laatste is een unieke vondst waarmee de archeologen gelukkig zijn : 58 schoenen uit de 14de eeuw waarvan een aantal mooi bewerkt is met Gotische opschriften. Bovendien wijst deze vondst op de aanwezigheid van een lederatelier in het klooster.
    Verder werd er nog een mooi beeldje gevonden in pijpaarde, verschillende pelgrimstekens en een prachtige vuistbijl.
    De opgravingen zijn nu tijdelijk gestopt.
    De wintermaanden worden gebruikt om de vondsten te sorteren, te catalogeren en te reconstrueren.
    (...)

     

    1992 – 12 januari : Tiende Aperitiefconcert
    Parochie Sint-Niklaas Leest.
    De pastoor en de Raad van Bestuur van “Ons Parochiehuis” hebben de eer en het genoegen u uit te nodigen op het “TIENDE APERITIEFCONCERT” op zondag 12 januari 1992 om 11 uur. Dit feestelijk concert dat doorgaat in het vernieuwde “Ons Parochiehuis” zal worden opgeluisterd door de Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia van Leest onder leiding van de dirigent Frans Violet.
    Door de leden van de parochiale verenigingen zullen in de komende dagen inkomkaarten aangeboden worden. Door “samen-werken” en “samen-gedragen zorgen” kunnen wij thans gebruik maken en genieten van een aangename en schone “Parochie-thuis”. (folder)

     

    1992 – 16 januari – Parochieblad : Alles slaat op...
    “Ook de herstellingswerken en de weerkerende jaarlijkse kosten aangaande onze parochiekerk. Daarom zal van nu af (januari ’92) voor een misintentie 300 frank gevraagd worden. Reeds geruime tijd werd deze som gevraagd in de meeste parochies.”

     

    1992 – Vrijdag 17 januari : Filmavond van Landelijke Gilde
    In “Ons Parochiehuis” om 20.00 uur. Vertoning : de “Honderdjarige van Leest : Stanne Van den Broeck” – voorfilm en gevolgd door “Koko Flanel”. (PB, 9/1)

     

    1992 – 24 januari : Allebei de Leestse trainers stappen op. (Foto’s onderaan)
    Toeval of niet, in Leest zitten beide provinciale clubs zonder hoofdtrainer.
    Julien Van den Broecke stapte op bij V.V. Leest en haast tegelijkertijd zag ook Yvan Emmerechts het bij S.K. niet meer zitten.
    Bij V.V. Leest hing er al een tijdje “elektriciteit” in de lucht.
    De ploeg haalde niet het gewenste niveau en tussen voorzitter Emmeregs en trainer Van den Broecke was er kortsluiting ontstaan over de opstelling en tactiek van de ploeg.
    Van den Broecke vond dat de groep over te weinig mogelijkheden beschikte en dat hij er niet meer kon uithalen. Omdat hij het niet meer zag zitten, diende de VV-trainer zijn ontslag in. Hulptrainer Van den Heuvel neemt voorlopig de taak over.
    Bij SK Leest lag de situatie anders.
    Hier besliste Yvan Emmerechts om naar vierdeklasser Putte over te stappen, de club die onlangs eveneens haar trainer verloor.
    De contacten tussen beide partijen zijn niet nieuw, want vroeger was Emmerechts ook al eens kandidaat bij Putte. Omdat nu de baan vrij was, koos Yvan eieren voor zijn geld. Hulptrainer Eddy Lavaert neemt voorlopig de taak bij het eerste elftal over.
    (GvA, 24/1/92)
     

    Het “Centrumblad” van 5/2/92 gaf meer details onder de titel :

     

                                     TRAINERSLEED
    Bij S.K. Leest trekt niet iedereen aan hetzelfde zeel.
    SK Leest kende in 1ste provinciale een moeilijk seizoen. Als het in een elftal niet helemaal draait dan ontbreekt ook dat tikkeltje geluk. Dat ondervonden ook de spelers tijdens de laatste wedstrijden.
    (...)
    Ondertussen verliet trainer Yvan Emmerechts de club en gaf voorzitter Van Dam zijn ontslag.
    Trainer Emmerechts –nu al aan de slag biji vierde klasser FC Putte- heeft het vooral over de sfeer die er dit seizoen rond het Leestse voetbalveld werd gebracht.
    “De sfeer in de club was niet zo goed”, meent Yvan. “Ik zeg wel in de club, niet in de ploeg”.
    De transferperiode verliep niet zoals voorzien. “Gans de ruggegraat van de ploeg verliet de club. Er kwamen nieuwe spelers bij, maar vooral jonge spelers. Er zat dus ook weinig routine in de ploeg. Verder was er nog het geval Jean Lumuanganu die wegens schorsing en perikelen slechts zeven van de negentien wedstrijden speelde.
    Verder is er bij Leest veel te doen rond de supportersclub waarvan men het belang zeker niet mag onderschatten. Die club zorgt voor financiële inbreng en heeft een eigen bestuur en daarvan komen de meeste problemen. Het bestuur van de supportersclub en dat van SK Leest trekken niet aan hetzelfde zeel. Daar kunnen dus conflicten uit ontstaan, ik hoop van niet, maar dat kan gevaar opleveren voor de toekomst van SK zeker omdat ook voorzitter Jean Van Dam ontslag nam. De supportersclub schuift in deze slechte tijden voor Leest namen van spelers naar voor die geen recht hebben om in de ploeg te staan. Zo wordt het moeilijk...”   

    Jean Van Dam met pensioen
    Volgens voorzitter Jean Van Dam heeft zijn ontslag na al die jaren niets te maken met de mindere prestaties van zijn club.
    “Ik heb altijd gezegd dat ik zou stoppen als ik met pensioen ging. De meesten geloofden me niet maar het is zo. Ik wil een rustiger leven en minder slapeloze nachten want er komt allemaal veel bij kijken”, vertelt Van Dam.
    “Dat het dit seizoen minder goed ging verlopen had ik verwacht. De supportersclub beslist bij ons over de transfers. Zij gingen verjongen en onmiddellikjk heb ik gezegd dat dat zeer gevaarlijk was. En dan was er nog Lumuanganu die dit seizoen zeer koppig deed zodat onze zwarte parel maar weinig wedstrijden speelde. Het wordt knokken tot het einde”, besluit Jean.
    Vorig seizoen nog speelde SK Leest de eindronde voor een plaats in vierde nationale. Een plaats die slechts op het nippertje werd afgestaan aan Schriek.  

    En ook Gust Emmeregs en V.V.-trainer Van den Broeck kregen in dat reclameblad een forum :
    “...met dergelijk spelerspotentieel moet een eindronde mogelijk zijn,” waren zowat de eerste woorden die de Leestse voorzitter tot ons richtte.
    “In het tussenseizoen deden we voldoende transfers vooral naar de toekomst gericht om van ons doel een haalbare kaart te maken. Het is ook duidelijk dat we aan het slot van de competitie een grondige evaluatie moeten maken”, vervolgde Emmeregs.
    Het vertrouwen in trainer Van den Broeck, die men tijdens het tussenseizoen inhaalde, kreeg na de laatste wedstrijden met puntenverlies een ferme dreun.
    Vooral na het treffen met Wilrijk steeg het ongenoegen in de V.V. rangen.
    Emmeregs : “Op een domme manier gaven de onzen tijdens de tweede helft de wedstrijd uit handen. Verschillende spelers zaten er zodanig door dat ze zelf om vervanging vroegen. Ons verwijt naar de trainer toe was dat hij niet ingreep. Met ondermeer een fitte Paul Muysoms op de bank waren er mogelijkheden om opnieuw rust in de rangen te brengen. Het vervolg kent men : we werden tijdens de tweede periode totaal weggespeeld, de Antwerpenaars konden nog tweemaal scoren en weg waren de punten”.
    Na de dinsdag training was er een gesprek tussen alle partijen. Het was tijdens deze samenkomst dat trainer Van den Broeck uiteindelijk besloot er mee te stoppen.

    Had men deze keuze verwacht ?
    “Kijk,” ging de Leestse voorzitter verder, “wij begrijpen de beslissing van Julien maar al te goed. Toch vinden we het spijtig dat we nadien geen schriftelijke bevestiging mochten ontvangen. Wat me geweldig raakt is de werkwijze van trainer en spelers. Van onze kant verwacht men steeds een correcte behandeling waarom moet dit steeds van één kant komen ? Men kan ons nooit met de vinger wijzen, de groep is steeds voorzien van alle uitrustingen, goed betaald voor een vrijetijdsbesteding. Dan mogen we de sportieve kant toch ook wel even terecht wijzen zeker”, besloot een teleurgestelde Leestse voorzitter zijn betoog.

    De opgestapte Julien Van den Broeck was verbaasd over de gang van zaken :
    “Het bestuur moet beseffen dat tien nieuwe spelers niet altijd een zekerheid voor succes betekenen. Het is goed mogelijk dat men na de grote investeringen hoger mikte, volgens mijn mening deden we daarvoor allen ons best.
    Ik werp niet graag met een steen, toch vind ik het spijtig dat o.m. de voorzitter weinig sportief handelde en voor teveel heibel zorgde. Dit kwam de spelers zeker niet ten goede. Men haalde me na een tussenpauze van een tiental jaren terug. Toen bracht ik het tijdens mijn tweejarig verblijf als speler-trainer tot kampioen in derde provinciale.
    Had men langs bestuurszijde wat meer geduld gehad, dan hadden we er samen meer kunnen uithalen”, waren de slotwoorden van de afscheidnemende trainer die zich voorlopig alleen met zijn voetbalschool gaat bezighouden.
    (...)”

     

    1992 – Zaterdag 25 januari : Vevoc Ledenfeest
    Werd ingezet met een eucharistieviering om 18 uur in de parochiekerk, waarna de viering plaatsvond in ‘Ons vernieuwd Parochiehuis’. (PB, 16/1)

     

    1992 – Maandag 27 januari : K.V.L.V.-Agra Gewest
    Voordracht : “Land-en Tuinbouw een kwetsbare sector”, in de kleine zaal van Ons Parochiehuis. (PB, 23/1)

     

    1992 – Zaterdag 1 februari : Schoolbal Vrije Basisschool
    (PB, 23/1)

     

    1992 – Zondag 2 februari : Algemene Vergadering KVLV
    In ‘Ons Parochiehuis’ om 14u30. Op het programma : ‘Veiligheid in huis’. (PB,30/1)
    De Lourdesreis werd gewonnen door Stefanie Vleminckx-Spruyt. Het eerste reserve-lot was voor Rosette De Nijn-Sijmons, het tweede voor Christiane Van Medegael . (PB, 20/2)

     

    1992 – 15 en 16 februari : Eetdagen K.F.St.-Cecilia
    (“T&T” januari ’92)

     

    Foto’s : (GvM)
    -In de huidige fase van het onderzoek is het nog niet met zekerheid te zeggen tot welk gedeelte van het kloostercomplex deze funderingen behoren.
    -Yvan Emmerechts.
    -V.V. Leest voorzitter Gust Emmeregs.









    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!