Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    06-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    1992 – Zondag 13 september : Fietstocht en Barbecue, organisatie SP.
    Van SP-Brusselsesteenweg Halfgalg i.s.m. SP Leest.
    Vertrek aan café Leyden om 13.00uur voor een trip van een 35 km aan een gematigd tempo. De barbeque vond plaats in het chalet van SK Leest vanaf 17.00u.
    Op het menu : hamburgers, barbequeworsten en rundsbrochetten met groenten en brood.
    Inschrijven kon bij Jozef Vloeberghen en Gerard De Borger in Leest en bij J. Van Evelghem en J. De Wachter in Mechelen. (Folder)

     

    1992 – 18, 19 en 20 september : Ceciliafeesten.
    Dit jaar iets kleinschaliger dan de voorgaande jaren met op vrijdagavond een groot kaarttornooi met een prijzentafel ter waarde van 120.000 frank.
    Op zaterdag was er het muziekfestival met bevriende korpsen uit het omliggende en op zondag “mosselkermis” , koude schotels met brood of fritten vanaf 11u30 tot 20u00.

     

    1992 – 20 september : Derby SK Rapid Leest-VV Leest (Foto’s onderaan) 

    Voorafgaand aan deze derby publiceerde ‘De Mechelaar’ : 

    Een voetbalfestijn in Leest ?!?
    “De persoon die op een mooie dag het spreekwoord ‘Schoenmaker blijf bij uw leest’ uit zijn mouw schudde, was wel erg onwetend op voetbalkundig gebied, want is het nu SK Leest of VV Leest ? Wie van beider schoenen het best aangebonden zijn zullen we alvast weten op 20 september, want dan vindt de Leestse derby der eersteprovincialers plaats.
    Wij spraken met vertegenwoordigers uit beide kampen en peilden naar de verwachtingen. Zal het er in deze burenstrijd even hard aan toe gaan als tussen de Serviërs en de Kroaten. Of wordt er lichter geschut gehanteerd ? Leest u vooral verder, dan verneemt u alle pikante details. 

    SK : EEN FAVORIET MET AMBITIES. Voorzitter Staf Hendrickx van de thuisclub SK Leest geeft toe dat zijn elftal fel versterkt werd tijdens het tussenseizoen, vooral op het middenveld met Crabb en Haentjes. Hij blijft wel met beide voeten op de grond. “Wij favoriet ? Ja, waarschijnlijk wel, we klopten VV ook in de voorbereiding en als onze gevreesde Zwarte Parel (foto onderaan) zo blijft spelen als nu, ja, dan zal er veel gescoord worden !” SK investeerde een pak geld, moet het kampioen spelen ? “Nee, we willen wel de eindronde spelen en, voor het eerst, naar Nationale promoveren, maar aan Buul zullen we een zware klant hebben en moesten we zondag van hen kunnen winnen, dan zie ik het ook voor de derby wel zitten. 1-0, 2-0, 2-1, zoiets. De derby’s zijn trouwens niet meer zoals vroeger, voor de oude garde zullen ze nog wel heel veel belang hebben, maar ikzelf ben niet van Leest en voor mij zijn ook de andere matchen belangrijk. De derby verlies ik wel liever niet, anders krijg ik dat een heel jaar lang te horen…” 

    VV : HOPELIJK GEEN RAMP. Secretaris Willy Slachmuylders van de bezoekers VV Leest, ooit in Derde, neemt genoegen met de underdogpositie. “We moeten eerlijk blijven, SK heeft meer kwaliteit in huis, ze hebben veel aangekocht en wij daarentegen verkochten de spelers met de duurste contracten. We hopen dan ook, met inbreng van eigen jeugd, ergens in de middenmoot mee te kunnen draaien. Ons probleem zal zijn dat we zo moeilijk scoren en zij, 7-1 in de eerste match (Noot : Rapid Leest-Hove 7-1), ik moet er niet aan denken. Eigenlijk valt deze match te vroeg in het seizoen”. Speelt het thuisvoordeel een grote rol, weet VV de molshopen minder goed liggen dan SK ? “Met hun klein veld draait de match dikwijls in hun voordeel uit. Laat SK het spel dus maar maken. Ingraven ligt echter niet in de aard van ons team. En opgelet, het blijft een derby…ik hoop op een draw. En moesten we een zware pandoering krijgen, 5-0 of zo, dan slaat de voorzitter waarschijnlijk alles kapot” (lacht). (LVR)” 

    En de match zelf (HLN van 23/9) :

    SK Rapid Leest-VV Leest 1-1 : Rapid en VV Leest delen de punten maar bezoekers zijn de ‘winnaars’.
    “Het heeft er lang naar uitgezien dat Rapid Leest op eigen veld, net als vorig seizoen, de derby tegen VV Leest ging winnen.
    Vorig jaar scoorde de thuisploeg toen enkele minuten voor tijd het winnende doelpunt maar nu was het Paul Huys van VV Leest die zijn ploeg op enkele minuten voor affluiten de gelijkmaker bezorgde.
    Een verdiend doelpunt op basis van de tweede helft, want na de uitsluiting van Luc Doms moest de ploeg van Jan Van den Heuvel toch verder met tien spelers. Rapid Leest maakte dan de grote fout om alles terug te trekken in de verdediging en dat kostte de ploeg uiteindelijk een punt.
    In de eerste helft was Rapid Leest zeker de betere ploeg. Men kwam dan ook op voorsprong door een doelpunt van Eric Jacobs maar nadien konden er enkele kansen niet meer benut worden. Onbegrijpelijk is dan dat zoveel ervaren spelers tegen tien man gaan klungelen. Men kan toch niet zeggen dat Geert Haentjes, Dirk Crabbé en Pascal Van Mullem niet over voldoende voetbalbagage beschikken om de nul op het bord te houden.
    Voor Dirk Crabbé is het wel duidelijk dat hij aan zijn laatste seizoen bezig is. De krantenverkoper uit Mechelen wil na dit seizoen stoppen met voetbal. Het werk is voor hem niet meer met de voetbalsport te combineren en Dirk heeft er nu toch al een maagzweer aan overgehouden. Toch wil hij in alle schoonheid afscheid nemen en dit liefst met een plaats in de eindronde voor Rapid Leest. Na drie speeldagen heeft Rapid nog altijd niet verloren en dat is toch ook al een succes. Men heeft toch al enkele zware wedstrijden moeten verwerken maar zoals men bij Rapid Leest ook aangeeft zal het moeilijk worden om Nijlen van de eerste periodetitel te houden.

    Bij VV Leest heeft trainer Jan Van den Heuvel zijn zin gekregen. :”Een typische derbywedstrijd met dan ook een typische derbyuitslag. Toch loop ik zeker niet te koop met onze prestatie hier vandaag. Wij zijn zeker tevreden met de puntendeling en daarmee is ook alles gezegd. Ook over de uitsluiting van Luc Doms moet ik niets meer kwijt. De scheidsrechter paste hier vandaag strikt de reglementen toe en dan kan je bij een stugge mandekking ook tegen twee gele kaarten lopen. Gelukkig heeft de uitsluiting van Doms voor ons alleen maar wat positieve punten gebracht want de thuisploeg ging zich wat ingraven en uiteindelijk hebben wij daar nog van kunnen profiteren”, aldus Van den Heuvel.
    Jan Van den Heuvel moest voor deze partij wel de diensten missen van Jesse Verstraeten. Hij was niet voldoende fit en dat had dan ook tot gevolg dat enkel Geert Van Locco in de spits liep. Het is duis duidelijk dat VV Leest zeker Rudy Krizna kan gebruiken. Deze is de laatste weken niet meer komen opdagen.
    De kern van VV Leest is zeker niet uitgebreid en wanneer er dan kwetsuren of schorsingen komen, zal het erg moeilijk worden voor de trainer. Zondag kwetste trouwens Bart Hellemans zich aan het hoofd en hij moest dan ook na de rust in de kleedkamer blijven.”

     

    1992 – Zaterdag 26 september : Hondenwedstrijd op terreinen SK Leest
    Het Mechels kynologisch gezelschap (MKG) hield haar jaarlijkse wedstrijd voor de honden van politie, rijkswachten veiligheidsdiensten op en rond de terreinen van SK Leest.
    (GvA, 29/9)

     

    1992 – Zaterdag 26 september : Leden-feest ACV te Leest
    ACV Hombeek-Leest vierde die dag om 17 uur in zaal ‘St.-Cecilia’ haar ledenfeest. (PB, 24/9)

     

    1992 – Zaterdag 26 en zondag 27 september : Eetdagen “Groenten uit eigen streek”
    Ten voordele van “Ons Parochiehuis” Leest. Om de renovatiekosten te betalen van het vernieuwd parochiehuis organiseerde de beheerraad van “Ons Parochiehuis” eetdagen met als thema GROENTEN UIT EIGEN STREEK.
    Teelten van Leest en zijn buurgemeenten werden geserveerd met frietten of brood aan 300 frank.

    “Ingevolge het succes van onze eerste eetdag in 1990, en de positieve weerklank die wij mochten ondervinden door het promoten van teelten van Leest en zijn buurtgemeenten; voorzien wij nu 2 eetdagen om iedereen, in een aangename en comfortabele sfeer, te laten genieten van zijn maaltijd.
    Onze aangepaste gelegenheidsbar biedt U de mogelijklijd rustig te verpozen voor of na uw diner. Wij rekenen zeker op uw aanwezigheid.
         Jef Vloeberghen, secretaris
         Paul Peeters, voorzitter.”
    (Folder)

     

    1992 – 26 en 27 september : Omhaling voor pater De Laet.
    Een omhaling in de kerk op zaterdag en zondag ten voordele van pater Rene De Laet bracht 21.000 frank op. Alvast een goede aanmoediging bij diens 11de vertrek en zijn 42 jaar missionaris-werk op zijn 68-ste. De fameuze brug voor Badya zal er komen. Na verloop van tijd, van strubbelingen en onderweg zijn, is alles ter plaatse beland en wordt er aan de peilers gewerkt. (PB, 8/10/92)

     

    1992 – 26 en 27 september : K. Fanfare Sint-Cecilia Leest Kampioen van België
    Ingericht door het muziekverbond van België te Peer. Sint-Cecilia nam deel en er werd een autocar ingericht (prijs 250 frank per persoon).
    De afwezigen hadden ongelijk want in de fanfares-uitmuntendheid behaalde de Leestse fanfare onder leiding van Frans Violet de titel met 94,27 % van de punten.
    Hiervoor werd de K.F.Sint-Cecilia beloond met de beker en het diploma van “Kampioen van België afdeling uitmuntendheid”. Tevens mochten de muzikanten de beker van de stad Peer en de beker van Sabam ontvangen voor het beste resultaat in de reeks fanfares. (HLN, 3/10) 

    “Als verplicht werk speelden we ‘Rapsodie’ van J. Van Der Roost. De keuzewerken waren ‘Dimensions’ van Peter Graham en ‘New Baroque Suite’ van Ted Huygens.
    Na lottrekking werd ‘Dimensions’ door de onschuldige hand van Frans Violet getrokken als keuzewerk.
    Om 19 uur was het prijsuitreiking. We behaalden 94,27 %, het diploma van Belgisch kampioen in de afdeling uitmuntendheid en de beker. Allen waren we tevreden. Om 20 uur keerden we huiswaarts. Er werd nog gevierd tot in de vroege uurtjes in ons lokaal.
    Zondag mochten we dan nog de beker van de stad Peer en de beker van Sabam in ontvangst nemen voor het beste resultaat in de afdeling fanfare.”
    (“T&T” oktober ’92)

     

    1992 – Oktober : Stedelijke Basisschool kreeg zonnewering.
    “In oktober 1992 werden een twintigtal ramen voorzien van een zonnewering in de Stedelijke Basisschool en dit voor een bedrag van 240.000 Bfr.”
    (“Nieuws over onze deelgemeente”, SP – Leest)

     

    Foto’s :
    -De Zwarte Parel van SK Rapid : Jeanke Lumuanganu.
    -Een bezoekende aanval langs Sini Askraba liep te pletter op de thuisverdediging.
    -Nog een sfeerfoto van de Leestse derby. De bezoekers trachten een aanval op gang te brengen, maar de actie wordt afgebroken.

     









    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!