NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Beweging
Inhoud blog
 • Oorloze dokters!

  Zoeken in blog


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  09-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oorloze dokters!
  Ik weet niet wat jullie ervan denken, maar tegenwoordig hebben de dokters geen oren meer. Als ik met één of ander probleem kom, (ik heb nl. heel veel pijn) dan krijg ik telkens als antwoord, tja je wordt ook wat ouder, of, het is de leeftijd.  Initiatieven worden er niet meer genomen, ik maak dan zelf een afspraak met een specialist, meestal in de polykliniek, maar... daar hebben ze maar 10 minuten per patient, ze geven een spuit voor de pijn en je kunt ophoepelen.  Dus ben ik nu, ook op eigen initiatief, in behandeling bij een osteopaat die wél oren aan zijn hoofd heeft.  Het nadeel is natuurlijk, je hebt geen voorschrift dus ook geen terugbetaling.
  Vroeger, als je een probleem had zag of hoorde de huisdokter (u kennende) tussen de klachten door dat er meer aan de hand was, bv. psychische problemen die ook veel pijn kunnen veroorzaken, zij zochten dan verder samen met u naar een oplossing, of zonden u door naar de juiste specialist.  Nu moet je daar zelf naar zoeken!
  Wat ik nog meemaak is dat, wanneer het verlof is, paas- kerst- of groot verlof, je eigen huisarts gewoonweg niet bereikbaar is, vervangen door een jonge snuiter die u niet kent en blijkbaar alles beter weet.  Hier zijn veel dokters in het dorp, het ergste is dat zij praktisch allemaal rond dezelfde leeftijd zijn, zij zich niet kunnen of willen plaatsen in uw geval en dus géén oren hebben.
  Zo ik heb mijn gal gespuwd, maar daarmee is mijn probleem nog niet opgelost natuurlijk.

  09-04-2009, 12:33 geschreven door krullenbol

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Archief per week
 • 06/04-12/04 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!