Een verborgen map die veel plaats inneemt en zeker meerdere malen moet leeg gemaakt worden Start-uitvoeren prefetch , Ok ,Ctrl en A,openen of zoeken aanklikken en alles verwijderen
Download:bhr4.5.exe (3631 KB) Het is geen geheim dat we bij ZDNet de voorkeur geven aan Firefox als browser. Wie toch liever met Internet Explorer werkt, loopt het risico van een browserkaping, met voorsprong het vervelendste dat je tijdens het surfen kan overkomen. Deze software helpt de status quo herstellen. Bij een browserkaping of browser hijack in goed Neo-Nederlands, wordt uw browser door kwaadwillenden in een oogwenk omgebouwd. De homepage verandert in een reclame- of pornosite, de browser begint popups uit te braken en uw computer wordt voorzien van irritante geluiden en iconen.
Browser Hijack Retaliator (BHR) is een programmaatje dat waakt over uw Internet Explorer. Zodra een site probeert uw browser te kapen, komt de software in actie. U kunt vooraf instellen dat BHR bepaalde settings extra moet beveiligen. Is er al van alles overhoop gehaald, kunt u simpel de veranderingen ongedaan laten maken. De documentatie bij het programma is uitstekend (maar wellicht wat technisch voor beginners) en u kunt soms diep ingrijpen in uw systeem. Voorzichtigheid is dus geboden, al is het overgrote deel van het programma uitstekend te volgen met duidelijke iconen, en is help slechts een muisklik weg. De software is gratis (een donatie wordt op prijs gesteld) en werkt op alle Windows-versies. Windows 98/ME/XP/2000/2003
Bij deze wil ik jullie graag even nogmaals waarschuwen voor virussen zoals Trojaanse Paarden. Nu zal je zeggen...dat weten we zo langzamerhand wel, maar toch... Hoe het kan kan het, maar ook ik werd er deze week weer door verrast. En nog wel vanaf een vertrouwd en bekend weblog. Gelukkig hield mijn virusscanner de meeste tegen, maar je moet er niet aan denken wat er gebeurt als dat niet zo is. Virussen komen niet alleen binnen via besmette e-mails of bijlagen daarvan. Ze komen kennelijk ook binnen via besmette weblog's of websites. Een doorlinking naar een ogenschijnlijk vetrouwelijk blog of een site kan je dus zomaar een virusinfectie opleveren. De eigenaar van het blog hoeft daar ook niets van te merken of gemerkt te hebben. Waarschijnlijk omdat niet iedereen een up-to-date virusscanner heeft en niet iedereen zijn computer regelmatig scant. Bovendien worden Trojaanse Paarden niet altijd als virus herkend. Soms zijn de boosdoeners er ook in geslaagd om adressen uit je adresboek te vissen en namens jou een e-mail naar bekenden te sturen. Daar hoef je dus al helemaal niets van te merken, tot je door bekenden hierop wordt geattendeerd.
Met vriendelijke groeten,dit is een bericht van Petra !!!
In deze tijden van goedkope harde schijven en betaalbare NAS-oplossingen, is er helemaal geen reden om niet te backuppen. Met dit tooltje van Microsoft kunt u heel gemakkelijk folders met elkaar synchroniseren.»