YABADABADOO!!!met zijn COLUMN,S. DE COLUMN,S VAN YABADABADOO !!!
Inhoud blog
  • column
  • column.s
  • * DE GRUNNINGSE GASBEL *
  • * De - hetze *
  • * GELD *
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    DE COLUMN,S VAN YABADABADOO !!!

    01-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.column




     

    01-02-2014 om 15:18 geschreven door  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.column.s





    01-02-2014 om 14:13 geschreven door  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. * DE GRUNNINGSE GASBEL *

    Ooit waren de mensen blij in groningen, want er was GAS gevonden ! Maar nu jaren later hebben ze er spijt van omdat hun huizen verzakken. Ze hebben nu zelfs aardbevingen 2 a 3 in 1 week.2.7 op de schaal van richter.En dat kan in de toekomst noch oplopen naar 4 of 5 op die schaal.En nu stromen er honderden claims binnen en de muren scheuren.T,ja. en nu willen ze van minister kamp , dat hij de kraan dichtdraait.Maar die zegt, dat gaat zo maar niet ! dat kost ons 11 milliard €. dan maar half dicht! nee, dat gaat ook niet , want als het erg koud word , hebben wij te weinig gas om 6 mill N.L. te bevoorraden. Maar wij kunnen wel 25 % co.2 toevoegen ergens uit 1 fabriek in zwolle, maar dan moeten wel alle geisers en ketels in heel N.L. vervangen worden.Want die zijn daar niet geschikt voor.en bij helemaal stoppen , zegt hij, gaan die bevingen nog jaren door , dus ??? Ik vind dit dus 1 logica van lik m,n reet, blijft hij dan ook doorrijden als hij 1 lekke band heeft, dacht het ff niet, want dan moet hij gelijk 1 andere auto hebben, TOCH !!!Maar die mensen lekker in de shit laten zitten met angst, das pas visie. Want zo zegt hij, de baten zijn hoger dan de schade.Maar wat gaat de ministerie nu doen, als die gasbel leeg is ? Want eens houd het op. En dan tegen 6 mill N.L. zeggen, sorry, jullie moeten allemaal maar 1 nieuwe ketel kopen, gas = op.Vraagje! is er soms al 1 fabriek bezig om in geval van ! NIEUWE ketels te maken? Nou, diegene die deze order binnensleept = gelijk ook binnen.K,heb nog steeds 1 oud salamander kacheltje staan, en 4 petro stellen, je weet het maar nooit met die GAS ten.   yabadabadoo !!! zegt: Waarom moeten wij nu opeens 1 GAS - ALARM in onze mobille hebben, en geen SUNAMI of aardbeving, Daar zit volgens mij 1 LUCHTJE aan . Wij hebben wat te KAMPen met die man. toch maar weer de groeten van YABADABADOO!!!

    12-01-2014 om 13:43 geschreven door yabadabadoo!!!  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. * De - hetze *

    OF DE BETUTTELING ??? Maar net hoe U het noemen wilt. Wat ik daarmee zeggen wil = Het loopt toch langzaam de spuigaten uit. Steeds weer opnieuw zijn er mensen die over andere willen beslissen. Voorbeelden zat. prins claus met zijn stropdas, toen de witte sokken weer, daarna de bretels, dan weer de baarden & snorren , of de donkere brillen, roken ? kan niet meer,vlees eten , Oh ! oH !!, alcohol. nix 18 , logo,s op de tabak,  seks voorlichting op t.v. voor kinderen.en die B.n.er die jou ff vertelt in welke bak jij die fles moet doen ??enz, enz, Maar jij ben pas in als je rap - taal gebruikt.of 1 tatoo laat zetten van iets of iemand waar je later spijt van krijgt. of RODE of GROENEN schoenen dragen, das pas in. Op de T.V . zie je het elke dag, maar laten wij ff terug gaan naar vroeger. Weet U nog van LOEKIE de LEEUW met zijn biertje ??Nou, toen brak ook de pleuris uit en LOEKIE moest weg. En nu jaren later staan de tafels weer vol op de T.V.    Nu weer prem met zijn pieten, kan niet meer ? UH  ? Met zijn grote bek. Dat was U nog niet opgevallen ? U* let daar niet zo op ?? Nou, blijf dan maar lekker zitten op die wolk, maar ik zie en hoor het wel. Kijk, het is mij wel duidelijk, dat de tijd van vroeger definitief voorbij is en wij mee moeten gaan met de MODERNE  tijd. , maar je kan het ook overdrijven als al die rand figuren zich nu eens lekker met zich zelf bezig hielden en niet steeds andere aan,t betuttelen waren, zouden veel mensen volgens mij makkelijker leven en niet de hele dag de opmerkingen en ogen van andere in hun nek voelen. Merkte het laatst zelf nog  bij de opticien , toen zei er 1 klant , kijk vrouw , die man heeft nog GEEN zwarte bril ??? Nou, hij kan van mij 1 zwart kleed krijgen , maar dan wel over zijn hele lichaam. YABADABADOO!! zegt :           Zou haast 1 BLOWTJE  nemen.

    11-01-2014 om 00:00 geschreven door yabadabadoo!!!  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. * GELD *

    GELD, FIJN OM TE HEBBEN OF OM TE KRIJGEN , IK HOOR HET DAGELIJKS, ZOU BEST WAT KUNNEN GEBRUIKEN. MAARRRR !!! WIJ GEBRUIKEN HET WOORD GELD OOK OP 1 ANDERE MANIER.HANGT   AF VAN DE POSITIE DIE JIJ HEBT IN HET LEVEN.                                                                                                           bv.          DE ARBEIDER SPREEKT OVER ZIJN MAANDLOON.  

                   DE KOOPMAN OVER ZIJN OMZET.

                    DE ONDERWERELD OVER  POEN, PEGELS, FLAPPEN.

                     DE ZEEMAN OVER ZIJN    GAGE.

                     DE MILITAIR OVER ZIJN   SOLDIJ , KATJE .

                     DE AMBTENAAR OVER ZIJN    SALARIS.

                     DE ZEEROVER/INBREKER OVER ZIJN BUIT.

                     DE VOETBALLER OVER ZIJN CONTRACT.

                      DE MANAGER OVER ZIJN BONUS.

                      DE VISSER OVER ZIJN QUOTUM.

                       DE ZAKENLUI OVER HUN  AANDELEN.

    EN DE REST OVER HUN  , TANTIEME , GRATIFICATIE, UITKERING, A.O.W. DIVIDENT. EN SOOS. MAAR ZOALS GEZEGD , GELD BLIJFT GELD, HOE JE HET OOK NOEMT.     YABADABADOO !!! zegt.  

                                                             IK BETAAL NOCH STEEDS MET FLINTSTONES.

                                                                                     

    08-01-2014 om 13:07 geschreven door yabadabadoo!!!  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn 1 ste ENGELTJE.

    TWEE MAANDEN NA DE BEVRIJDING IN 1945 LAGEN ER 2  ENGELSE FREGATTEN AAN DE PARKKADE AFGEMEERD OM VUURWERK AF TE STEKEN. DUIZENDE MENSEN HADDEN ZICH DAAR VERZAMELD OM DAT TE ZIEN. IK WAS TOEN 8 JAAR EN MOCHT MET MIJN BROER VAN 18 MEE. HET VUURWERK BEGON HEEL MOOI, MAAR NIEMAND BESEFTE TOEN DAT HET 1 RAMP ZOU WORDEN. AAN DEK STOND 1 GROTE METALEN KIST , WAAR DAT VUURWERK IN ZAT EN DRIE MILITAIREN WAREN BEZIG MET HET AFSTEKEN. INEENS GING HET GOED FOUT.OMDAT DE MAN MET DE BRANDER IN DE VERKEERDE RICHTING WEES EN HIJ DUS AL HET VUURWERK ONTSTAK , TOEN VOLGDE ER 1 GEWELDIGE ONTPLOFFING EN ALLE PIJLEN VLOGEN DE KANT OP , RICHTING ONS. DE BLUSPLOEG WAS DRUK BEZIG OM HET VUUR TE DOVEN AAN BOORD, MAAR KONDEN NIET VOORKOMEN DAT ER VEEL MENSEN GERAAKT WERDEN OP DE KADE. HET WAS EEN CHAOS VAN JEWELSTE , MENSEN SCHREEUWDEN EN KREUNDE, WANT DIE WAREN DOOR DE PIJLEN GERAAKT, DUS TOTALE PANIEK. IK BEN TOEN MET MIJN BROER WEGGEREND NAAR 1 VEILIGERE PLAATS EN DAARNA SNEL NAAR HUIS. s, NACHTS DROOMDE IK NOCH VAN DAT VUURWERK EN BEGREEP TOEN NOCH NIET WAT 1 GELUK WIJ HADDEN GEHAD. YABADABADOO !!! ZEGT.  MOET ER IEDER JAAR WEER AAN DENKEN MET OUD & NIEUW.

    07-01-2014 om 13:58 geschreven door yabadabadoo!!!  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De fietsende B.n.er.

    Was ik eens op 1 mooie dag met de fiets in A.Dam. En zag daar 1 gezellig terrasje aan het water. Ik besloot om wat te gaan drinken en na het plaatsen van mijn fiets vond ik 1 plekje , maar moest wel aansluiten bij nog drie andere bezoekers, Na mijn bestelling zei 1 van die mensen , zeg , kerel ! met een beetje bekakte stem , zou ik van jou die fiets even mogen gebruiken, want het ids voor mij al jaren geleden dat ik fietste, ik zit tegenwoordig alleen nog maar in mijn FERRARI . Uh, ja, van mij wel. Oh, fijn, bedankt, zei hij. Dus klom de man op mijn fiets, tot grote hilariteit van zijn vrienden en reed wat stuntelig rond , ramde haast 1 autoen had er toen genoeg van, waarna hij mijn fiets in de gracht smeet. Ik riep, WAT DOE JE NOU ?? waarop de man 100 € uit zijn zak haalde en zei, dat is voor jou fietst ??Ik zei, HO !! ho !! heb er net 1 nieuwe bel op, waarop hij weer 10 € gaf, en 1 nieuw zadel, weer 10 €  en 1 nieuwe verlichtings set, weer 10 € en handgrepen , weer 10 € . toen werd de man boos en zei, Wat heb jij nou nog meer aan nieuws op die fiets zitten ??? Ik zei, 1 GOEIE VERZEKERING .        ben toen maar hard hollend naar huis gegaan .  YABADABADOO!! zegt,  ben ff uitgefietst.  

    07-01-2014 om 13:03 geschreven door yabadabadoo!!!  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OLDTIMERS !!!!!

    WAT IS ER AAN DE HAND IN NEDERLAND MET DE OLDTIMERS. ???

    NOU, DAT WIST U NATUURLIJK AL !! DE REGERING WIL VAN DEZE AUTO,S AF. MAAR  WAAROM.???

    OMDAT ZIJ GEEN WEGENBELASTING BETALEN ?? NEE ! HOOR. WANT HET GAAT MAAR OM 1 PAAR HONDERD AUTO,S DIE 1 X PER WEEK RIJDEN. REGEREN IS VOORUIT ZIEN EN DAT DOEN ZE OOK.   ZE WETEN TOEVALLIG OOK DAT ER IN CUBA DUIZENDE OLDTIMERS RIJDEN , OMDAT DAAR 1 WET WAS,     DIE ZEI, JULLIE MOGEN GEEN NIEUWE AUTO,S KOPEN. MAAR NU IS DIE WET VERANDERD EN MOGEN ZIJ VANAF 1-1- 2014  WEL NIEUWE AUTO,S KOPEN.  T,JA, WAT GEBEURT ER DAN ??   AL DIE CUBANEN VERKOPEN HUN OLDTIMERS AAN HET WESTEN WANT DAAR IS ER 1 MARKT VOOR EN N.L.  WORD DUS OVERSPOELD MET ??????, NIET LEUK VOOR HET MILLIEU EN AL HELEMAAL NIET VOOR DE SCHATKIST, WANT ER KOMT GEEN € MEER BINNEN.    KIJK, EN DAAROM ZEGT ONZE REGERING NU , VOLGEND JAAR MOETEN ALLE OLDTIMERS GAAN BETALEN.   ZO!!  NU BEGRIJPT U WAAROM. OF BENT U ZELF AL ZO,N OLDTIMER DIE NIKS MEER BEGRIJPT ?  HOEFT U OOK NIET AAN ZO,N OLDTIMER TE DENKEN OF ZORGEN TE MAKEN. 

    YABADABADOO !!!  BLIJFT NOG EFFE IN ZIJN FLINSTONE AUTO RIJDEN. 

    07-01-2014 om 00:00 geschreven door yabadabadoo!!!  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    Met vriendelijke groeten,
    SeniorenNet-team

    05-01-2014 om 15:57 geschreven door  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 27/01-02/02 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!