NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Vlaams Volksnieuws
Kloppen de geruchten over echtelijke problemen gezin De Wever?
Foto
Inhoud blog
 • 2de minnares De Wever opgedoken?
 • Ging De Wever vreemd met 28-jarige uit Lier?
  Rondvraag / Poll
  Is het waar dat Bart de Wever vreemdgaat?
  Ja
  Nee
  Weet het niet
  Bekijk resultaat

  Startpagina !
  Lees hier alle details over #BDW


  Het echt nieuws uit Vlaanderen, voor en door het volk!
  09-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2de minnares De Wever opgedoken?
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Geruchten over ontrouw Dewever zwellen aan 

  Voor de insiders was "Lierke plezierke" al langer een bron van plezier. Nu blijkt dat Bart niet van 2, maar 3 walletjes tegelijk aan het eten was, is de vraag die overblijft: Wanneer komt dit eindelijk in de Leugenpers

  Een éénmalige slippertje kan misschien nog wel worden vergeven, en als De Wever de ware liefde elders vond, zou hij nog op wat sympathie van de kiezer kunnen rekenen. In de #METOO tijden lijkt het echter uiterst verdacht wanneer een invloedrijke figuur er meerdere, mogelijk tientallen maitresses op na houdt.

  De memes over zijn eerste vermeende verhouding met A. VDB zijn ondertussen niet te tellen, over de identiteit van nummer 2 bestaat nog enige onzekerheid, maar internettrollen zijn er natuurlijk op gebrand dit nieuws nog voor 14 oktober in de pers te krijgen. Na twitter zou nu ook FB weleens een slagveld kunnen worden.

  Later meer  09-10-2018, 00:00 Geschreven door Albert Desmet
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (12 Stemmen)
  08-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ging De Wever vreemd met 28-jarige uit Lier?
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Reed BDW een scheve schaats?

  Bart De Wever zou huishoudelijke problemen hebben
  . Tenminste, als je de vele geruchten op sociale media, interne partijmails van verschillende partijen, en memes op het internet moet geloven. Zij lijken te suggeren dat hij al een tijdje een buitenechtelijke relatie heeft met  A-S VDB, tevens politiek actief. Bij N-VA is er voorlopig niemand bereid om commentaar te geven. 

  Voorlopig lijkt de pers zeer voorzichtig met deze geruchten om te springen, al zouden er voor de goede verstaander al wel enkele hints gegeven worden in het satirische VRT-programma "De Ideale Wereld".  
  Verder was er de omstreden cartoon van ZaZa, die als een soort "inside joke" lijkt te fungeren. Andere aanwijzingen zijn de vermoeide indruk die De Wever de laatste dagen gaf in de vele debatten. En als klap op de vuurpijl was er natuurlijk zijn aanwezigheid, met zijn vrouw, op de opening van de film Niet Schieten. 

  Bij CD&V is men ook op de hoogte, zo blijkt althans uit interne partijmails die onze redactie kon inkijken. Waarom het nieuws nog niet naar buiten wordt gebracht (hoogstwaarschijnlijk aan een "bevriend" medium), blijft vooralsnog een raadsel. Mogelijk wacht men nog enkele dagen, om een maximale impact op de verkiezingsuitslag van 14 oktober te bekomen.D it nieuws gaat natuurlijk inslaan als een bom, en mogelijk verstrekkende politieke gevolgen hebben. De positie van De Wever en de N-Va in Antwerpen, zo bleek nog maar eens uit de laatste peiling, is erg wankel. Enkele procentpunten kan immers het verschil betekenen tussen winst en verlies, en zo de ondergang van N-VA inluiden, en de wederopstanding van het Vlaams-Belang.  

  08-10-2018, 00:00 Geschreven door Albert Desmet
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (12 Stemmen)
  Brekend! N-VA kopstuk dealt illegale cocaïne aan chiro-jeugd
  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!