Inhoud blog
  • Een post over banden
  • Mijn ervaring met daten
  • Zelfstandigen moeten facturen opmaken
  • Ik zoek kaarten voor Plopsaland
  • Dating: over datingsites mijmeren
    Zoeken in blog

    Een samenhangend geheel van toppagina's
    Nuttige, handige webpagina's die ik hier verzamel
    09-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een post over banden
    Hoeveel winterbanden heb je nodig? En wat is de prijs van winterbanden? Bij Winterbanden Prijzen vind je superveel informatie. Zelf ga ik Yokohama winterbanden kopen. Een prachtig en degelijk Japans merk als je het mij vraagt. Veel mensen denken 2 banden, dit is dan jammer genoeg verkeerd gedacht van die mensen. Want het tegendeel is net waar, je hebt altijd 4 winterbanden nodig. Maar welke uitleg is er daar nu precies voor? Laat het me even wat duidelijker maken met een voorbeeld dat ik vond op Google. Stel je rijdt met een wagen met voorwielaandrijving en met alleen winterbanden op de voorwielen aan een bepaalde snelheid in een bocht waar er al heel wat sneeuw gevallen is. Het rechte stuk van de baan dat voor de bocht ligt heeft weinig tractieproblemen terwijl je over de besneeuwde baan rijdt, hierdoor gaan vaak veel mensen te snel de bocht nemen die besneeuwd is. In het begin gaat het nemen van de bocht goed, tot op het punt dat het gewicht van de auto in de bocht grotendeels op de achterwielen komt, dit kan voor heel wat problemen gaan zorgen zoals gebrek aan grip, de controle over het stuur kwijt raken, … Zo zie je maar dat 4 winterbanden echt een must zijn voor iedere auto en dat je best 4 winterbanden gaat kopen, niet enkel voor je eigen veiligheid, maar zeker en vast voor de veiligheid van je gezin en je vrienden.


    09-11-2011 om 23:05 geschreven door


    05-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn ervaring met daten
    Daten is iets waar ik nog niet zo veel ervaring mee heb. Ik leer vooral nieuwe mensen kennen door andere vrienden van mij en zo worden die mensen langzaam ook vrienden. Bij daten stel ik mij voor dat je iemand leert kennen op een feestje, café, internet, .. en dat je daar dan een aantal keer mee afspreekt voor er echt iets gebeurd. Ik heb wel een ervaring met online dating, en dat was meteen ook een zeer goede ervaring. Er zijn vele gratis datingssites, maar of het allemaal goede zijn, dat laat ik liever in het midden.

    Toen ik een jaar of 14 was, was ik aangemeld op een sociale netwerksite, degene die nu zo populair zijn. Ik sprak daar met mijn vrienden en leerde nieuwe mensen kennen. Op een dag leerde ik een jongen kennen en ik sprak daar ongelofelijk veel mee via internet.

    Dat was toen juist voor de examens, en ik was dan ook gebuisd dat jaar omdat ik te veel met die ene jongen in mijn hoofd zat. We spraken af om elkaar te ontmoeten na de examens. Mijn ouders vonden dit eerst niet goed, nogal logisch want als je hoort wat er allemaal kan gebeuren via online dating.. Achteraf bekeken was het ook een beetje gek van mij dat ik hem direct vertrouwde en dat ik er zomaar mee had afgesproken. Maar nadat ik mijn moeder had overtuigd door hem op webcam te tonen, spraken we af. En nu, 4 jaar later, zijn we nog altijd samen en gelukkig.

    05-08-2011 om 14:30 geschreven door


    01-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfstandigen moeten facturen opmaken
    Bij veel winkels is het zo dat mensen die een zelfstandig beroep uitoefenen, kunnen vragen om een factuur te laten opmaken. Wanneer ze deze factuur hebben aangevraagd kunnen ze de kosten die ze maakten voor het kunnen uitoefenen van hun beroep in rekening brengen bij de overheid. Handig hierbij is het hebben van software voor facturatie. Bij Myfact hebben ze bijvoorbeeld uitstekende facturatie software ontwikkeld. De kosten die de mensen kunnen in rekening brengen, kunnen heel verschillend zijn. Als student kun je ook zelfstandige zijn, sommige mensen die ik ken zijn heel tevreden van deze keuze. Als student ben je dan zelfstandige in bijberoep, dan kun je verschillende jobs in bijberoep doen, zoals tekstschrijver of het ontwerpen van site. Vaak kunnen studenten naast hun studies van thuis uitwerken om toch een centje te kunnen bijverdienen. Als je bijvoorbeeld zelfstandige bent in bijberoep dan kan je uitgaven die gefactureerd zijn terugbetaald krijgen, op voorwaarde dat je bij het aankopen van iets een factuur laat aanmaken. Natuurlijk moet je zowel als zelfstandige in hoofdberoep als zelfstandige in bijberoep in beide gevallen kunnen bewijzen dat je de dingen die je aankocht in het kader zijn van je job, met andere woorden dat je de dingen die je aankocht dus nodig hebt om je job te kunnen uitvoeren. Zelfs als student kun je zelfstandig zijn, natuurlijk moet je dan wel letten op je inkomsten, want anders ga je ook belastingen moeten betalen. Maar zolang je onder een bepaald bedrag blijft hoef je geen belastingen te betalen. Als je als student meer info wilt over zelfstandig iets opstarten kun je altijd terecht bij Unizo die je met alle plezier meer info geven.


    01-08-2011 om 16:35 geschreven door


    09-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik zoek kaarten voor Plopsaland
    Het is enorm mooi weer vandaag. En wat doen wij dan met de kids? We gaan op zoek naar kaarten voor Plopsaland! Liefst met korting als het even kan. Ik begin mijn zoektocht traditioneel bij de officiële website van Plopsaland. Gewoon even kijken wat de richtprijs is van een toegansgskaartje. Eens ik dat weet, dan zet ik mijn zoektocht verder. En u raadt vast nooit waar ik begin: bij tweedehands websites.

    U hoort het goed, mijn zoektocht naar goede kaarten voor Plopsaland start ik bij websites zoals kapaza en tweedehands. Daar zijn er altijd wel mensen die kaarten hebben gekocht, maar deze niet verzilveren. In sommige gevallen gaat het om mensen die hun tickets hebben gekregen, bijvoorbeeld als cadeau van de baas. Uiteraard willen ze er nog wat geld uit slaan, ook al gaan ze zelf niet, en dan smijten ze die kaartjes maar op tweedehands websites. Nu, dat is in ons voordeel natuurlijk, want zo kunnen wij goedkoper aan Plopsaland tickets geraken

    Heb ik nog niet gevonden wat ik zocht, dan ga ik verder. Er zijn nog tal van andere kwalitatieve websites, zoals tickets-kopen.be. Ook daar vind je in ieder geval een heleboel nuttige informatie. Nu, ik zal mijn tickets aankopen bij de officiële site, want daar krijg je per ticket maar liefst drie euro korting! En zo ben ik er zeker van dat de tickets geldig zijn en werken!

    09-05-2011 om 19:00 geschreven door


    01-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dating: over datingsites mijmeren
    Dating is naar het schijnt niet meer zo in trek. Ik heb het niet over het traditionele daten, zoals bijvoorbeeld op café gaan, maar wel over internet dating. Relaties, dating, het zijn zaken die we zo af en toe een beetje beu worden heb ik de indruk. Zelf vind ik het wel een boeiend thema en lees ik af en toe deze man/vrouw relatie blog. Of ik kijk even op MSN (rubriek relaties en dating). Want toegegeven, vrijgezel zijn is geen pretje. Zelf zou ik natuurlijk ook liever een partner vinden, maar ik wil niets forceren. Alles op z'n tijd, mijn tijd komt wel nog.

    Moet ik nu m'n ganse leven blijven wachten tot de prins op het witte paard plots komt aankloppen? Ik denk van niet. Af en toe schrijf ik me wel in op bepaalde datingsites, liefst als ze gratis zijn. Ik heb het er namelijk niet echt voor over om te betalen om een partner te vinden, dat komt me vrij geforceerd over. Geef mij maar een goede gratis datingsite waar ik op m'n gemak kan rondbladeren en rondsnuisteren.

    Groetjes en nog een prettige 1 april gewenst aan iedereen!

    01-04-2011 om 23:35 geschreven door


    12-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu ook GMX
    GMX is eigenlijk ook wel een goede blogprovider. De reden is eenvoudig:
    • Simpel
    • Gratis
    • Efficiënt
    • Degelijk
    Zelf heb ik ook al een emailadres gemaakt bij deze uitstekende Duitse emailprovider. Ik denk dat ze op termijn wel eens een grote concurrrentie van Gmail en Hotmail zullen worden.


    12-03-2011 om 09:50 geschreven door


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een tip: Hotmail
    Hotmail is tamelijk op de terugweg, onder andere door te strenge concurrentie van andere emailproviders:
  • Gmail
  • GMX
  • Zohomail
  • Yahoo
  • Toch blijf ik het een uitstekende emailprovider vinden. Daarom zeker de moeite om deze hier te vermelden bij mijn linkcollectie! Wist u overigens al dat u ook een hotmail.be adres kunt aanmaken?

    12-03-2011 om 09:30 geschreven door


    15-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Dag beste blogbezoeker. Dit is mijn allereerste weblog bij Seniorennet. Het doel bestaat eruit om handige webpagina's die ik vind op internet, ergens een plaatsje te geven. Liefst online, want dan heb ik er overal toegang toe (ten minste, indien ik over internet beschik). Daarom heb ik een blog aangemaakt om mijn favoriete webpagina's te ordenen, alsook er een kort tekstje over te schrijven.

    Zou u zelf graag in mijn collectie komen? Neem dan contact met me op!
    Groeten,
    Lien.

    15-02-2011 om 12:47 geschreven door Bazin




    Archief per week
  • 07/11-13/11 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 14/02-20/02 2011

    Blog als favoriet !

    Leuk dat u even langskomt om mijn collectie te bezoeken. De opzet is eenvoudig: ik verzamel hier mijn favoriete websites en webpagina's. Indien bezoekers dat wensen, kunnen zij me een suggestie doen. Indien goedgekeurd, dan neem ik de site op in mijn collectie. Dat is positief voor iedereen: ik heb inhoud voor m'n blog en kan m'n favoriete webpagina's snel raadplegen, de blogbeheerder zal reclame inkomsten hebben en de surfer kan zijn website promoten.

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!