NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Unieke ideeŽn om de wereld te laten mee genieten van je bruiloft!
 • Bij een bruiloftkaartjemag alles.
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • Trouwceremonie
 • Trouwambtenaar
 • Huwelijksambtenaar
 • Persoonlijke huwelijksceremonie
 • Huwelijksceremonie
 • Trouwceremonie
 • Speciaal trouwen
 • Bruiloft
 • Trouwen
 • Webdesign Eindhoven
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  lisboa
  blog.seniorennet.be/lisboa
  Een mooie trouwceremonie
  ik vertel hier over mooie bruiloften
  09-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unieke ideeŽn om de wereld te laten mee genieten van je bruiloft!

  Trouwkaarten

  Gaan jullie trouwen? Dan hebben jullie vast al nagedacht over de huwelijkskaarten! Het kiezen van zo’n huwelijkskaart is echter nog niet zo gemakkelijk: je trouwt maar één keer en wilt de mooiste trouwkaartjes die er zijn. Gelukkig is dat bij de meeste bedrijven geen probleem. Je kunt er voor kizen om te gaan voor een standaardcollectie vol kaarten die door toevoeging van jullie eigen smaak, idee en voorkeur stuk voor stuk uniek zal zijn. Ook kan je jullie huwelijkskaart op maat laten maken en volledig voorzien van eigen foto's en teksten - gedrukt op een diversiteit aan papiersoorten - kortom: opvallende en originele trouwkaarten en bedankkaartjes zijn er genoeg. Ik zal later hier ook nog wel een aantal tips over vertellen.

  Unieke raambelettering!

  Ik kwam laatst een uniek en leuk idee tegen. Ik was in Eindhoven en daar zag ik een unieke raambelettering Eindhoven tegen een normale woning. Deze mensen hadden namelijk hun bruiloft bekend gemaakt op de ramen doormiddel van een leuke en grappigie raambelettering Eindhoven. Hierop stond groot op; 'Ja, ik wil' waardoor heel de buurt natuurlijk weet dat ze gaan trouwen. Je kijgt hierdoor direct leuke reactie's en de hele buurt is betrokken. Een unieke en leuke manier om dit feest te delen met je naasten. Dus voor de mensen die iets oigroneels willen doen en bijna gaan trouwen. Raambelettering Eindhoven is een top idee, en gaat zeker een aantal mensen verrassen.

  Tot de volgende keer...

  09-06-2017 om 16:48 geschreven door linda1291

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Leuke ideeen
  >> Reageer (0)
  02-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij een bruiloftkaartjemag alles.

  Ik ga vandaag iets vertellen over mooie bruiloftkaarten.

  Een bruiloft of trouwceremonie is natuurlijk een belangrijke gebeurtenis. Je geeft elkaar het ja-woord en belooft elkaar voor eeuwig trouw. Bij zo’n speciale gelegenheid horen speciale trouwkaarten. En wat is er nu leuker dan die trouwkaarten zelf maken en ontwerpen? Maak bijvoorbeeld een trouwkaart met eigen foto. Zo kom je tot een originele en stijlvolle trouwkaart, die het beste bij jullie als bruidspaar past. Leuke reacties gegarandeerd! Ook voor bedrijven zijn kaarten ideaal.

  Bij een huisstijl ontwerpen denk je natuurlijk niet direct aan trouwkaarten. Maar je kunt als je gaat trouwne ook de huistijl van je bedrijf gebruikken. Want natuurlijk is je bedrijf je kindje en hoe enig is het om die 2 met elkaar te verbinden. Ik ben vaak genoeg geboortekaartjes tegen gekomen met huisstijl ontwerpen dus waarom geen trouwkaartjes 

  Met andere woorden denk buiten het bestaande kader en maak er vooral een leuke dag van.Welke tekst 'hoort' op een trouwkaart? Niks moet, maar er zijn een paar dingen die 'officieel' op een trouwkaart horen te staan. De meeste punten uit de onderstaande opsomming zullen niet als een verrassing komen, maar het is toch handig om ze even op een rijtje te hebben voordat jullie de trouwkaart bestellen. Je kunt er ook voor kiezen om één kaart te versturen met daarin een extra kaartje met de info voor de daggasten.

  Dank je voor jullie tijd en tot de volgende blog!

  02-06-2017 om 15:38 geschreven door linda1291

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Bruiloftkaarten, trouwkaarten
  >> Reageer (0)
  12-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://blog.SeniorenNet.be/linda1313

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.SeniorenNet.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  SeniorenNet-team

  12-05-2017 om 13:29 geschreven door

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (1)


  Archief per week
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 08/05-14/05 2017

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!