NIEUW: Blog reclamevrij maken?
"eigen schuld, dikke bult"
niet te serieus nemen.
Inhoud blog
 • Heeft wel lang geduurd!!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  29-01-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft wel lang geduurd!!

  Zonder overdrijven ben ik wel de gehele dag bezig geweest om een blog te maken.Nu weet ik wat de reden was ik had dezelfde naam en wachtwoord opgegeven als toen ik jaren geleden bij de filosoofjes was op SeneiorenNet. Gewoon weer niet goed alles doorgelezen.
  Ik stel mij even voor "Henny" al wat over de vijftig heen! Ik woon in de mooie Kempen, in een oude boerderij in gezelschap van Koosje mijn Malthezertje en Betsy een zinneke, de oude Betsy is de meest tedere aanhankelijke hond die er te vinden is.Alleen ben ik dus niet!
  Mijn hobbies zijn tuinieren en schilderen, natuurlijk als een amateur.Ik lees graag, ben modebewust, voel mij achttien maar de spiegel geeft mij zonder medelijden de rimpeltjes door.
  Optimistisch karakter, kook heel graag voor de mensen om mij heen.In de Chinese astrologie ben ik een aap en zoals het spreekwoord zegt, een oude aap behoef je geen grimassen meer te leren.Al een paar jaar was ik van plan een blog te maken, leek mij zo leuk om van jullie alles is te lezen en voor mij zelf mijn hart eens uit te storten aan mensen op afstand.Al 10 jaar zit ik op internet maar mijn PC is niet mijn grootste vriend, vaak krijgt hij kuren en natuurlijk is dat mijn schuld, ik heb voor deze materie niet veel aanleg.Lieve mensen dit was een beginnetje, tot de volgende keer.Mvg.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (25 Stemmen)
  29-01-2007, 18:01 geschreven door Henny
  Reacties (3)
  Archief per week
 • 29/01-04/02 2007
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!