Een vrolijke groet
in de morgen
maakt van iedere
dag een feest

Foto

Scheveningen:
een liefdesrelatie
van land en zee

Gastenboek
  • hoi
  • fijn weekend
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    klik hier voor meer foto's over de zee en visserij

    Foto
    Foto

    Ik ben Loek
    en woon in Scheveningen.
    Ik ben geboren op
    24/11/1934

    Foto

    golvende eindeloosheid
    ruimte en licht
    weerkaatst
    in de eeuwigheid

    Foto

    Gisteren is geschiedenis
    morgen is toekomst
    vandaag leven we
    maak er iets moois van

    water, mist, regen,
    samengevloeid in één beeld
    tot verwondering
    Foto

    hoog in de lucht
    door vleugels gedragen
    ongekende verten

    Foto

    ik wil
    als mijn tijd gekomen is
    stil wegglijden
    in de eeuwigheid
    waar geen licht is
    en geen duisternis
    waar geen dag is
    en geen nacht is
    maar alleen de stilte
    van het tijdloos
    samen zijn

    Alle korreltjes samen
    maken het strand
    Foto
    Foto
    Foto

    De nieuwe dag:
    je krijgt hem cadeau,
    maar je moet er zelf
    iets van maken.

    Foto
    Foto
    ZEE EN WIND EN WOLKEN: SCHEVENINGEN, WAAR IEDEREEN WELKOM IS.
    foto's en tekst: Loek de Koning.
    Als het werk gedaan is

    Als het werk gedaan is
    de zon achter de kim verdwenen is
    de wereld verdwijnt in duisternis
    de wijn in het glas geschonken is
    er alleen de stilte van de avond is
    dan hef ik het glas
    op wat mij vandaag overkomen is.

    20-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is zaterdag, 20 augustus; de laatste dag van het vuurwerkfestival in Scheveningen. Vanavond twee vuurwerken; het eerste het vuurwerk van Nederland en het slotvuurwerk van de stad Den Haag. De winnaar van dit festival wordt vanavond bekend gemaakt. De vele bezoekers hebben dit jaar kunnen genieten van heel mooi vuurwerk. Geen afgelastingen. Het weer was prima. In de avond niet veel wind en een mooie hemel. En… veel bezoek. Vanavond een beetje afscheid van een zomerseizoen, dat helaas niet erg fraai was. Voor een aantal strandtenthouders tot nu toe een fiasco. Maar misschien volgt er nog een mooi naseizoen. Ik vrees, dat we het volgend jaar een aantal exploitanten niet terug zullen zien. F oto: ik wil niet somber afsluiten vandaag. Een bloemetje doet het altijd goed.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    19-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeg er niets van
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De buien hebben ons gisteren voor het grootste deel van de dag thuis gehouden. Voor vandaag ziet het weer er wat beter uit. Vandaag vroeg uit de veren: om 8.30 uur moet ik in Leiden zijn. Toch even rekening houden met de verkeersdrukte. Rond 11.00 uur hoop ik weer thuis te zijn. Daarna bezoek afleggen bij mijn meeliggers. Vanmiddag misschien genieten van fraai najaarsweer. ’s Morgens vroeg komen er vaak buren langs sluipen. Zij hebben, zij zijn huurders en geen eigenaars, lak aan privacy en lappen het huishoudelijk reglement lappen aan hun laars. Zeg er niets van: dan krijg je een grote b…. Ik hoop maar dat ze zich beteren of vertrekken. Ik wens u allemaal een aangename laatste werkdag van deze week.Foto.Ik sluit de werkweek af met een bloemengroet.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    18-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misschien
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag 18 augustus. Geen datum waarbij ik me iets moet herinneren. Geen verjaardagen of huwelijksfeesten. Een gewone dag, waarop de zon om 6.28 uur is gewekt, maar kennelijk nog niet is opgestaan. Hij ligt nog even bij te komen onder zijn grijze deken. Vannacht heeft het een beetje geregend, maar nu zijn de straten weer droog. Een dag van even rust tussendoor. Misschien even naar de markt, misschien ook even tijd voor een wandeling. Misschien ook even in de zon. Misschien… er zijn nog zoveel ‘misschiens’. Ik wens in ieder geval iedereen een fijne dag. Foto: Scheveningen vanaf het zuiderhavenhoofd


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    17-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag, woensdag 17 augustus. Nog maar twee weken en ook de maand augustus is weer voorbij. Dan komt onze najaarsvakantie wel heel dichtbij. Vandaag nog een dag in de rommel en daarna een paar dagen rust in huis. Maandag komt de nieuwe keuken en dinsdag wordt hij geplaatst en voor een belangrijk deel weer ingericht. Dan komt er weer ruimte in huis. De badkamer staat nu vol met keukenspulletjes. Je kunt er je k… bijna niet roeren, laat staan wassen. We behelpen ons. Gelukkig is de douchecabine nog goed bereikbaar. We blijven dus fris van kop tot teen. Het is weer vroeg dag. De zon moet nog komen en de straatverlichting is nog niet gedoofd. Ik wens iedereen een aangename dag. Een lach in de morgen maakt van de dag een feest. Foto: en maar wachten op iemand, die je nog nooit eerder ontmoet hebt.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    16-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een Schevenings schilderij
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag voor Annemiek en mij een wat rustige dag. Werken kunnen we niet in huis: vandaag komt een werkploeg voor licht, water en werkzaamheden aan de muur. Die gaan hun eigen gang en wij moeten ze niet in de weg lopen. In de woonkamer staan de keukenspullen opgeslagen; de etenswaren liggen in de badkamer: daar is de temperatuur iets lager dan in de woonkamer. En als de zon komt kunnen we lekker buiten op ons balkon zitten. Er hangt nu nog wat bewolking, maar ik denk dat die in de loop van de ochtend gaat oplossen. Voor iedereen een fijne dag. Foto: deze schildering zag ik in de showroom van een autohandelaar in Scheveningen.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    15-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De keuken er uit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag gaat het dan gebeuren. De kastjes zijn al leeg. De diepvriezer is ontdooid en de koelkast bijna leeg. Straks komen de slopers. Zij gaan de keuken demonteren en afvoeren. En daarna zitten wij met een rommelige lege hoek in de kamer. Schoonmaken, tegels van de wand verwijderen en afvoeren, zodat morgen de elektricien en de loodgieter de ruimte hebben om het leidingwerk te vernieuwen en aan te passen aam de nieuwe situatie. Opbouwwerkers noem ik ze maar. Als dat gedaan is wordt de muur onder handen genomen. En als alles goed verloopt, zitten we vanavond weer in een schone ruimte zonder keuken: die komt pas de volgende week. Alleen de koffiemachine en een magnetron zullen ons deze week moeten ondersteunen. Foto: deze foto heeft te maken met mijn nieuwe projekt.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    14-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het regent, het regent.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het regent, het regent de pannetjes worden nat
    daar kwamen twee boerinnetjes aan
    die vielen op hun gat.

    Gek Buienradar staat op mijn computer bij de favorieten, terwijl regenbuien helemaal mijn favorieten niet zijn. Goede buien zijn mijn favorieten. Vandaag ben ik dan ook weer met goede luim en een goede bui uit bed gestapt. Het bovenstaande liedje wordt ook wel gezongen als “het regent, het zegent”: regen kan ook een zegen zijn: het is maar hoe het uitkomt. Maar ook vandaag komt na regen zonneschijn. Zeker weten. Het kan best zijn, dat als u opstaat de zon er ook al weer bij is. Het ligt er maar aan… hoe laat u opstaat. Ik ben altijd vroeg op, maar zondags een half uurtje later dan op doordeweekse dagen. Ik wens iedereen een mooie zondag. Foto: gisteravond was er vuurwerk, daarom vandaag vuurwerk op het blog.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    13-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Late avondzon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteravond is het vuurwerkfestival Scheveningen van start gegaan. Vanaf een ponton, dat ter hoogte van het Kurhaus in zee is verankerd, worden acht vuurwerken afgeschoten. Gisteravond twee, vandaag twee en volgende weekend weer twee keer twee. Vanuit onze serre hebben we er een fraai gezicht op. Het lage vuurwerk kunnen we niet zien, Dat verschuilt zich achter het appartementgebouw, dat voor ons ligt. Maar het hoge vuurwerk zien we wel. Het weer was gisteravond heel goed: weinig wind, wolken en een aangename avondtemperatuur. Foto: niet van het vuurwerk. Misschien maak ik daarvan vanavond wat opnames. Grijze avondwolken, die door de late avondzon nog even in het zonnetje worden gezet.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    12-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles zal reg kom
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De plavuizen in de keuken zijn verwijderd en de vloer gevlakt. Verder kan ik weinig doen. Maandag wordt de huidige keuken verwijderd en dinsdag komt de installateur voor elektra- en waterleiding. Tevens zal hij de muur van nieuw stucwerk voorzien. En dan wordt het behelpen met koken en vaatwassen totdat op 23 augustus de nieuwe keuken geplaatst is. Wel een spannende tijd. Zal alles goed op zijn plaats komen? Zal alles wel goed functioneren? En zo kunnen wij ons nog heel wat vragen stellen. Afwachten maar en je niet druk maken. Alles sal reg kom. Foto:Zomer 2011 in Scheveningen; mooie stranden, maar geen strandweer. Jammer volgend jaar beter.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    11-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gisteren bestond mijn blog 2000 dagen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren bestond mijn blog 2000 dagen. Vandaag begin ikaan het derde duizendtal. In de tweeduizend dagen heb ik heel wat bloggers mogen begroeten. De dag met de minste unieke bezoekers was op 25 maart 2006, toen kwam er slechts één bezoeker; de dag met de meeste bezoekers was op 16 augustus 2010, toen kwamen er 213 unieke bezoekers langs. En hoeveel bezoekers er normaal gemiddeld langs komen, dat verklap ik niet. Dat is en blijft mijn geheim. Ik bedank iedereen, die mij met een bezoekje vereert hartelijk en hoop, dat ook zij plezier beleven aan mijn blog. Ik heb er in ieder geval iedere dag opnieuw plezier aan. Mijn nieuwe blog lookatloek, dat ik zelf mooier vind dan loe2_1934 is nog niet ontdekt. Af en toe komt er wel iemand langs. En ik denk maar “onbekend maakt onbemind” wie weet komen er op eens toch bloggers langs, die verwonderd zullen zeggen: “goh, wat een mooi blog is dat”. Ik zeg maar toto ziens op mijn blog. U was en bent nog steeds van harte welkom. Foto: zo zag het strand er de zondag uit: bijna meer zand in de lucht dan op het strand.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    10-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zo mooi als deze morgen...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zo mooi als deze morgen kleurde de hemel de laatste dagen nog niet. Het 10 augustus en zo dadelijk zal de zon opstaan, om te proberen van vandaag een zonnige dag te maken. We blijven iedere dag optimistisch. Gisteren was het een saaie dag. Ik had veel werk te doen. Annemiek was niet in orde, waarschijnlijk een beetje oververmoeid van de afgelopen dagen. Ik had werk te doen: de keukenvloer moet ontdaan worden van de plavuizen; maandag wordt de oude keuken verwijderd en dinsdag komt de installateur voor het licht en het water. En dan nog één weekje ons behelpen, want de week daarop wordt de keuken geleverd en geïnstalleerd. Dinsdag 23 augustus en woensdag 24 augustus wordt de keuken weer helemaal ingeruimd en kunnen we weer even achterover in onze stoelen hangen. Bij haar verjaardag kreeg Annemiek natuurlijk weer veel bloemen. Ik maakte er een aantal foto’s van waarvan ik er één vandaag aan jullie wil schenken.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    09-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.en lachen ook.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De wind waaituit het noordwesten. Straf. Windkracht 5 Bft. Grijze wolken aan alle kanten. Hier en door een lichte vlek. Zal wat hemelwater geven. Misschien ook wat zon. Wisselvallig, zoals we gewend zijn. Temperatuur; doe maar wat warms aan. Koers dalend. Optimisme ver te zoeken. We gaan gewoon door alsof er niets aan de hand is. Wat de beurs betreft zou je je kop in het zand moeten steken. Onrust zaaien geeft geen oplossing. De euro blijft de euro, de dollar blijft de dollar, alleen de koersen onderling schommelen ten nadele van de dollar. Soms is het andersom. En merken we er veel van? Mij doet het niet zoveel. Ja, de ene dag is de benzine wat goedkoper dan de vorige dag, of weer wat duurder. Rijden doe ik toch. En lachen ook. Ik wens u een zorgenloze dag. Foto: zonder hemelwater zouden wij ook geen poldersloten hebben.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    08-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.08-08-2011
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag. Verjaardag van Annemiek. Een gezellige dag. Onze  familie is klein; beter gezegd: klein geworden. We verwachten zeven personen op visite vandaag, maar hoe laat? Eén op de koffie vanmorgen en de anderen in de loop van de namiddag en de avond. Gezellig: niet zo’n grote groep. Vroeger waren we op een verjaardag soms wel met 20 personen. Een huis vol en vaak tot laat in de avond. Tegenwoordig komen ze vroeg en vertrekken tijdig. Het weer zal niet meewerken vandaag. Onstuimig en regen. Misschien een zonnetje. Kort gezegd: herfstweer. Maar binnen maken we het gezellig. Foto: polderfoto, gemaakt op 6 augustus 2011.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    07-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De klok slaat zes keer. De torenklok; hij luidt niet meer, maar de tijd geeft hij nog steegs goed aan. Mijn comtoise gaf geen geluid. Die staat stil. Ik ben vergeten hem op te winden. De zon. Hij is er nog niet. Zit nog een beetje verscholen. Maar hij komt wel. Misschien vergezelt een regenbui hem af en toe vandaag. De wind waait uit het westen, redelijk straf. Die zal nog wat aantrekken. Als het maar geen regenbui is. Meestal houdt de wind het wel droog, hier aan de kust. Gisteren heb ik weer een paar foto’s gemaakt. Daar was ik deze maand nog niet aan toegekomen.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    06-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerst even nadenken.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerst even nadenken. Wat is het vandaag voor een dag. Zondag? Nee, toch niet. Ik weet het weer: het is zaterdag. De dag begint als de meeste dagen van deze zomer. Krijsende meeuwen, een grijze lucht en in het oosten een beetje rood. Ik gaap. De straten zijn droog en verlaten. De verlichting is al gedoofd. Ik hoor geluid; Annemiek is nu ook wakker en loopt nog een beetje slaperig voorbij. Zaterdag; werkdag dit keer. Annemiek is maandag jarig en dan moet het huis aan kant zijn. Dat betekent: teveel boodschappen in huis halen. Lekkere dingen: de gasten moeten verwend worden. En maandagavond blijkt, dat we de dagen daarna nog wat lekkere dingen over hebben. De weersverwachting: voorlopig lijkt het droog te blijven. Omstreeks tien uur misschien een bui; maar het weer ziet er iets gunstiger uit dan de weerprofeten gisteren verwachtten. De meeste buien zullen voorbijtrekken. Vakantiefoto: nog wat onwennig met haar voertuig, maar inmiddels een ervaren coureur.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    05-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Je kunt merken, dat het vakantie is. Gistermorgen plaatste ik mijn laatste bericht om ongeveer half zeven en nu, meer dan vierentwintig uur later, zie ik dat slechts negen personen na mij in de categorie herinneringen/ervaringen iets aan hun blog gewijzigd of toegevoegd hebben. Dat is echt hoogzomer op het blog. Lekker luieren en fijn vakantie vieren. Ik hoop, dat iedereen een fijne vakantie heeft en uitgerust en tevreden hun ervaringen weer op het blog komen vertellen. Foto: ik beloofde u laatst ook nog de reegeit te tonen. De kop, de rest zit nog in de duindoorns.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    04-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een redelijk alternatief
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    4 augustus. Gisteravond was ik snel weer thuis van de vergadering. Het was weer veel geschreeuw. Tijdens de pauze om 21.25 uur ben ik naar huis gegaan. Vannacht om 01.00 uur keek ik even naar buiten en zag dat bij nog veel mensen de lichten aan waren. Het zal dus wel een lange vergadering zijn geweest. De uitslag hoor ik vandaag wel. Een aantal mensen had veel machtigingen weten te verzamelen, waardoor ze hun eigen mening konden doordrukken. De regels van de Akte werden met het grootste gemak genegeerd. De meerderheid beslist toch. Ik denk dat de machtsblokken weer hebben gezegevierd. En de consequenties? Daar is niet over doorgedacht. De meerderheid beslist en we zullen dus meer, veel meer moeten gaan betalen aan maandelijkse bijdragen. Ik houd die vergaderingen in het vervolg maar voor gezien. Vandaag lijkt het een aardige dag te worden. De lucht boven de zee is helder. Foto: ik wilde er een foto opzetten met een stel kakelende kippen, maar zo een foto heb ik nog niet gemaakt. Komt nog wel. Misschien is het gekwaak van een kikker een redelijk alternatief.



    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    03-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik kan het ook niet mooier maken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Om half vijf vanmorgen luisterde ik even naar de radio naar het weerbericht. Zo dat ziet er niet slecht uit. Kans op een enkel licht buitje, maar verder een stralende en warme zomerse dag. Om vijf uur komt er een nieuw weerbericht met de mededeling regen tot zeer veel regen, maar wel hoge temperaturen van 24 tot 27 graden. Vervolgens kijk ik zojuist naar de buienradar en wat zie ik: regenwolken boven Vlaanderen, die op weg zij naar het noorden en inmiddels al aardig het westen belagen. Weg voornemens en aanpassen aan de omstandigheden. Weg zomerse dagen, want na vandaag gaan de temperaturen weer snel omlaag naar ‘beneden normaal voor de tijd van het jaar’. Is dit een waarschuwing voor de vergadering van komende avond? De tijd heeft ons geleerd om ons aan te passen. Het zal wel weer lukken vandaag. Er is altijd wel wat werk te doen in huis. Ik kan het ook niet mooier maken dan het is.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    02-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.als de temperatuur stijgt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Als de temperatuur stijgt, daalt de belangstelling op het blog. Niet iedereen heeft zijn of haar computer onder de parasol in de tuin staan. Ik ook niet. Bij mooi weer heb ik wel wat anders te doen dan te computeren; namelijk genieten van het buiten-zijn. Daarom kruip ik al vroeg achter de computer en af en toe tussendoor ook nog wel, maar niet zoals op donkere, sombere of regenachtige dagen. Het is nu 5.43 uur en over een goed kwartiertje valt het zonlicht mijn kamertje binnen. Tegen zeven uur kleed ik me dan aan en ga de krant lezen, ontbijten en vervolgens tot ongeveer half negen besteed ik mijn tijd met computeren. De zon trekt in de ochtend al weer aardig richting het zuidoosten en dat betekent dat de eerste zonnestralen van de dag niet mijn kamertje kunnen binnenvallen: dan staat er een groot appartementengebouw in de weg. Over een paar weken is de zon weer op de goede plaats en krijg ik de vroege zonnestralen weer binnen. Zo gaat dat ieder jaar. Vroeg in het voorjaar geniet ik van de jonge zon, dan kruipt hij achter dat complex en na een paar weken verschijnt hij dan weer links van dat gebouw, eind juli keert hij weer op zijn schreden terug. Foto: de zon op 2 augustus; nog even, en dan verdwijnt hij helemaal achter het complex.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)
    01-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De meeuwen kwebbelen er weer lustig op los. Zij voelen het ochtendgloren. En aan de horizon beginnen de lichtstrepen van de nieuwe dag al zichtbaar te worden. Maandag 1 augustus en begin van week 31. Om 06.01 zal de zon opkomen en vanavond om 21.31 uur weer ondergaan. We hopen de hele dag van een zonnige maandag te kunnen genieten. De dagen beginnen weer te korten. Zo ongeveer drie minuten er dag. Augustus is bij ons in de familiemaand. Annemiek haar vader was jarig, mijn moeder vierde haar verjaardag, mijn oudste zus zou jarig geworden zijn; zij zijn helaas niet meer onder ons. Annemiek, mijn zus Annie en mijn broer Ad vieren deze maand wel hun verjaardag. Bij ons zijn dat geen familiebijeenkomsten. Een telefoontje of een verjaardagskaart. De straat verlichting is al gedoofd en het eerste ochtendlicht valt nu mijn kamertje binnen. De zon heeft zich gemeld. Ik wens iedereen een zonnige dag en misschien volgt daar op nog een zonnige maand. Foto: de reeën komen weer te voorschijn. Gisteren zag ik vier reeën in de Harstenhoek, waarvan in ieder geval één bok. De bronstijd begint en het zal nog wel wat drukker worden. Ik fotografeerde de bok en een geit. Vandaag de bok als foto en morgen de geit.


    Categorie:iedere dag een nieuwe dag
    >> Reageer (0)


    Foto

    Soms is het leven mistig
    maar ook vaak zonneschijn;
    laat deze dag voor jou
    een fijne ZON-dag zijn.


    Foto

    klik ook eens op een onderstaande site.
  • Scheveningen-haringroute
  • Stichting Zicht op Scheveningen

  • Foto

    Wat zal het een feest zijn
    als iedereen in de spiegel
    een vriendelijk gezicht ziet


    Foto

    begin iedere dag
    met een lach
    ook als het leven
    je even
    niet toelacht.

    MIJN FAVORIETEN
    Iedereen is van
    harte welkom.


    Scheveningen
    waar Holland zich spiegelt
    in eindeloosheid


    Foto

    mijn steun en toeverlaat
    Annemiek


    Scheveningen,
    waar
    de golven
    als een
    sluier
    langs de kust
    ranken.

    Scheveningen,
    waar de zee
    het strand kust


    In de herfst wordt
    de lente verwekt
    in de winter toegedekt
    en in het
    voorjaar geboren

    de zee is glad
    de lucht subtiel
    bijna breekbaar
    eindeloos de horizon


    geniet van de wolken
    en drijf mee
    naar verre einders


    Ik ging de duinen in
    genoot
    van de natuur
     en de stilte
     op het strand
    besefte ik dat
    'Scheveningen
    één groot feest is'

    Licht, lucht, water
    hij gaf de zon opdracht
    eindeloze ruimte


    een buitje in de nacht
    een zonnetje overdag
    van mij mag 't


    Foto

    de dag is langzaam
    nacht geworden
    het licht is in de
    duisternis verdwenen

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!