NIEUW: Blog reclamevrij maken?
KSC Maccabi Voetbal Antwerp
14-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Maccabi - Broechem reserven

Collectief falen kost Maccabi eerste puntenverlies thuis : Maccabi – Broechem 2 – 3

Op papier heeft Maccabi de juiste 11 op het veld staan : Erwin Pincket – Stefan Stolck, Peter Vervoort, Rudi Colbrant en David Las – Wesley Smets, Olivier Goldstein, Ghislain Stoop en Gocé Dimevski – Gael Neiss en Michael Miodownik.
Op de bank zitten naast délégué Didier Abeles nog Benny Michaeli, Tomer Reuveni en Yosi Borg.

Het spel begint heel rommelig maar toch komt Maccabi wat gelukkig op voorsprong door een voorzet-schot van Wesley in de 6de minuut. 
In de 9de minuut helpt een Broechem speler Maccabi door de scheidsrechter uit te schelden en zo rood te krijgen.  Het ziet er goed uit voor Maccabi, zeker als Olivier de 2 – 0 op de bordjes kopt na 12 minuten.  Op de bank is men er nu al redelijk gerust in, op de goede afloop van deze wedstrijd maar dan begint Maccabi aan een collectief faal-moment dat 75 minuten gaat duren.
Na 20 minuten wordt het 2 – 1 en juist voor rust zelfs 2 – 2.  Na een preek van de voorzitter komen Tomer en Benny in de ploeg voor David en Michael.  Op 20 minuten van het einde gebeurt het onvermijdelijke : 2 – 3 en boeken dicht. Na 75 minuten komt Yosi nog op het veld om de moegestreden Olivier te vervangen.

Veel brengt het niet op en zo verliest Maccabi zijn leidersplaats na één week reeds aan ‘s Gravenwezel. Zelfs Antonia gaat ons voorbij. Het is duidelijk nu : wij moeten alles winnen om nog te kunnen hopen om mee te doen aan het titeldebat.

Veel woorden wil ik er niet aan vuil maken. Toch voel ik mij verplicht om deze week enkele spelers toch aan te pakken.

Ten eerste onze doelman : Erwin is een betrouwbaar sluitstuk die vandaag een serieuze offday had en de eerste 2 tegendoelpunten gerust op zijn ‘klak’ mag schrijven. Zulke fouten mogen echt niet meer gebeuren als we voor de titel willen spelen.

Onze verdediging viel nog redelijk goed mee, enkel David moet leren om tijdens moeilijkere wedstrijden goed te voetballen en niet constant als een zot naar voor te crossen en te proberen zoveel mogelijk ‘bruggeskes’ te maken : David, speel geconcentreerd en in het belang van de ploeg. Let ook op je inworpen : de bedoeling is om een medespeler aan te spelen en niet de tegenstander. Voetbal is een collectieve sport waar het individualisme geen plaats heeft.  Tenslotte word je opgesteld als links-back en niet als flank-aanvaller.

Gocé, jij die de ploeg wat moet bijbrengen heb het gepresteerd om je slechtste wedstrijd van het seizoen te spelen, er kwam geen enkel dreiging van jou uit vandaag. Het kan niet dat je de éne week zo goed bent en de volgende er maar bijloopt om 11 spelers op het veld te hebben.  Voor jou ook een beetje hetzelfde probleem als voor David : Voetbal is een ploegsport !!!!

Michael : je zult toch nog wat boterhammekes moeten eten om een vaste waarde te worden in onze aanvalslinie : maar blijf erin geloven.

Ik wil Ghislain toch bedanken voor het vele werk dat hij heeft gedaan op het middenveld. Ook Olivier heeft vandaag zijn steentje bijgedragen door de onnoemelijke kilometers die hij heeft afgelegd.

Ik wil niemand specifiek met de vinger wijzen maar als het slecht is, mag het ook gezegd worden.

Allé, laten we allen deze wedstrijd snel vergeten en een knalprestatie leveren op Merksem volgende week.

Komaan gasten , het is nog niet voorbij

Jullie délégué die er nog steeds in gelooft

Didier Abeles


14-01-2008, 23:11 Geschreven door Didier Abeles  
Reageren (1)


10-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13/1 : Merksplas - Maccabi : 1-1
Merksplas - Maccabi : 1-1
Scoreverloop :
20' 1-0 Steve Versmissen
88' 1-1 Erivan Dos Santos

5' : Erivan Dos Santos zorgt voor het eerste gevaar : zijn lobbal gaat nipt over.
17' Vloeiende combinatie van de Maccaberen, Roel De Beukelaer legt de bal klaar voor Bart Muyldermans maar diens schot wordt gekraakt.
Aanvankelijk is Maccabi het meest aan de bal, na een kwartier komt Merksplas nadrukkelijker in de wedstrijd.
20' 1-0, Achterspeler Steve Versmissen trapt op de rand van het strafschopgebied een afgeweerde bal laag binnen in de uiterste hoek
27' Een kopbal van Bjorn Manghelinckx belandt "doenk" (=supportersjargon) op de lat.
33' Mike doet een rush naar voor.  Hij jaagt ook nog op een quasi verloren bal in de hoek van het terrein en houdt er door zijn bewonderenswaardige inzet nog een hoekschop aan over.  Hoekschop goed gegeven, de bal wordt op de lijn gered.  "Achter de lijn" roepen de Maccabi supporters, maar de lijnrechter is goed geplaatst en houdt zijn vlag omlaag.
41' Bjorn zet perfect voor, Sven Karlberger kopt volgens het boekje, hard en laag op doel, maar Merksplas keeper Tom Gijsbrechts redt mirakuleus.
42' Een schicht van Kris Turneer richting de kruising, maar net naast. 

1-0 bij rust, terwijl Maccabi met wat meeval op voorsprong had moeten staan

Tweede helft
52' Maccabi komt goed weg, als de bal onderkant lat terug uit doel gaat.
63' poging van Merksplas spits Van Gorp, de bal gaat net over
68' thuisdoelman Gijsbrechts houdt Maccabi van het scoren door twee schitterende tussenkomsten. 
69' Counter van nr 15 Hapers, bal in het zijnet
88' 1-1 Bjorn Manghelinckx legt de bal terug op Santos, die knalt onhoudbaar binnen

Tweede helft van Maccabi was minder goed, gelukkig verzuimde Merksplas om zijn voorsprong te vergroten.  Het gelijkspel stemde beide partijen tevreden.

Merksplas:
Gijsbrechts, Versmissen, Michiels, Ranshuysen, Wilmsen, Van den Broeck (Van Breda), Govers, Van Gorp (na kwetsuur : Vrancken), Braspenning, Hapers, Claes

Maccabi:
Matthées Jonas, Verbeeck Mike, Beyers Lars, Muyldermans Bart, Turneer Kris, Manghelinckx Bjorn, De Beukelaer Roel (62' na kwetsuur : Jurgen Smeulders), Megroedt Tom, De Coster Steve (59' Peter Schrauwen), Dos Santos Erivan, Karlberger Sven
Traden niet aan : Remy Van den Bosch, Kenneth Vereycken, Tim Lejon

Jurgen Heirman is gekwetst, Bobby Tetroashvili in het buitenland (werk)

12/01/2008 20:00 GOOREIND VOSSELAAR VV
 1-1  
13/01/2008 14:30 EKEREN FC MARIABURG
  0-1  
13/01/2008 14:30 MERKSEM SC SGRAVENWEZEL
  4-1  
13/01/2008 14:30 RANST ST. JOZEF
  1-0  
13/01/2008 14:30 KAART ZANDVLIET
  0-2  
13/01/2008 14:30 VRIJ ARENDONK TERNESSE
  0-6  
13/01/2008 14:30 POPPEL ANTONIA
  3-1  
13/01/2008 14:30 MERKSPLAS MACCABI
  1-1  


Reserven Maccabi - Broechem olv scheids Johan Busschots
Uitslag 2-3, verslag volgt morgen.


Image Hosted by ImageShack.us   Image Hosted by ImageShack.us

Trainer Walter Cornelis                                 Assistent-trainer Rudy Budts

10-01-2008, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (2)


08-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 13 januari 2008 14u30 Merksplas - Maccabi
Maccabi traint deze week onder leiding van Walter Cornelis en Rudy Budts.  De Maccaberen hebben nog wat goed te maken op verplaatsing tegen Merksplas.  Vorig seizoen kregen ze daar een pandoering van jewelste : 9-1 verlies ! 
Geblesseerden : Jurgen Heirman (knie)

Merksplas voelt zich al jaren goed thuis in tweede provinciale.  Ze staan op een zesde plaats.  Hun doelgemiddelde (20-23) is niet veel beter dan dat van Maccabi (18-22).  Hun topschutters Ranshuysen, Hapers en Van Gorp komen moeilijker tot scoren dan vorig seizoen.  Michel Hapers op rechts is de gevaarlijkste man bij Merksplas.  

6.  Merksplas 16 7 - 5 - 4 20 - 23 25
13.  Maccabi ** 16 4 - 6 - 6 18 - 22 18

Wedstrijdleiding :
REF:VANMALDER FRANKY
AR1:LODEWYCKX ALFONS
AR2:GOVAERTS KAREL

Terrein MERKSPLAS:
Gemeentelijke sportvelden
Hofeinde
2330 Merksplas
tel 014/634244

E19 naar Breda
Afslag 2 LOENHOUT - HOOGSTRATEN.  Richting Hoogstraten (Hoogstraatseweg-Loenhoutseweg N144) 5 km.
Linksaf Heilig Bloedlaan N14 
In  centrum Hoogstraten rechtsaf richting Merksplas N124 Gelmelstraat
U rijdt richting Merksplas centrum.
Ter hoogte van "Meubelpaleis Leemans" draait u linksaf = Wijntuinstraat.
Na 100 meter gaat u rechtsaf = Hofeinde = A * B * C terreinen.

Totaal 55 km - circa 47 minuten

08-01-2008, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


07-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw trainersduo bij Maccabi !

Walter Cornelis (°1955), die bij Maccabi gekend is zowel als ex-speler als ex-trainer, zal de sportieve leiding op zich nemen tot het einde van dit seizoen. 

En Rudy Budts, eveneens goed gekend in de club, wordt assistent trainer.

07-01-2008, 22:53 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (2)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 6 januari : Maccabi - Gooreind 1-3
Maccabi - Gooreind 1-3
43' 0-1 Van Hoydonck
44' 1-1 Jurgen Heirman
55' 1-2 Van Hoydonck
65' 1-3 Neefs

Redelijk wat belangstelling voor de eerste partij van het nieuwe jaar.  Het (laagstaande) zonnetje en de milde temperatuur zaten daar zeker voor iets tussen. 

De eerste helft was Maccabi de betere ploeg.  Er was inzet, en vooraan spurtte men naar elke bal.  Vooral op het halfuur kregen de blauw-witten enkele mooie kansen.  Maar de schoten van Heirman en Megroedt waren niet gevaarlijk genoeg om de Gooreind doelman te verschalken.  Bij de 0-1, een schot in de kortste hoek,  werd Maccabi doelman Jonas verrast omdat de bal nog afweek.  Gelukkig kon Maccabi kort daarop tegenscoren.  Lars Beyers zet voor, en Jurgen Heirman schiet met een mooie krulbal de 1-1 binnen.

Onmiddellijk na rust vallen er bij de bezoekers 3 gele kaarten.  Maar dat belet hen niet om op voorsprong te komen.  Op de 55ste minuut is Maccabi met iets te veel volk in de aanval.  Via een counter scoort Gooreind de 1-2.  En 10 minuten later kan Jonas Mattheés eerst nog redden door goed uit te komen.  Maar de volgende aanval is het raak, 1-3.  Maccabi probeert nog de bakens te verzetten, onder andere Roel De Beukelaer valt goed in.  Gooreind controleert nu de wedstrijd en hun uit-overwinning komt niet meer in gevaar. 

Maccabi:
Jonas Mattheés, Lars Beyers (60' Bjorn Manghelinckx), Mike Verbeeck, Bobby Tetroashvili, Tom Megroedt, Steve De Coster, Kris Turneer (66' Roel De Beukelaer) , Jurgen Heirman, Bart Muyldermans, Sven Karlberger, Erivan Dos Santos (77' Peter Schrauwen)


06/01/2008 14:30 VOSSELAAR VV EKEREN FC
  0-1  
06/01/2008 14:30 VRIJ ARENDONK KAART
  0-3  
06/01/2008 14:30 TERNESSE SGRAVENWEZEL
  0-1  
06/01/2008 14:30 MARIABURG MERKSEM SC
  1-0  
06/01/2008 14:30 MACCABI GOOREIND
  1-3  
06/01/2008 14:30 ANTONIA MERKSPLAS
  0-0  
06/01/2008 14:30 ST. JOZEF POPPEL
  1-3  
06/01/2008 14:30 ZANDVLIET RANST
  2-2  
Provinciale voetbaluitslagen zondag avond vanaf ongeveer 19h00 te vinden op de website van Gazet Van Antwerpen http://www.gva.be/nieuws/sport/voetbalbinnen/ant_prov2A.asp

Stand
  1.  Ternesse * 16 9 - 3 - 4 44 - 19 31  
  2.  Poppel 16 9 - 4 - 3 36 - 27 30  
  3.  Ranst 16 9 - 5 - 2 34 - 26 29  
  4.  Kaart 16 7 - 4 - 5 25 - 18 26  
  5.  Merksem SC 16 7 - 4 - 5 25 - 18 26  
  6.  Merksplas 16 7 - 5 - 4 20 - 23 25  
  7.  Gooreind 16 7 - 7 - 2 30 - 32 23  
  8.  Zandvliet 16 6 - 5 - 5 27 - 24 23  
  9.  Ekeren FC 16 6 - 7 - 3 27 - 26 21  
  10.  sGravenwezel 16 5 - 5 - 6 22 - 21 21  
  11.  Vosselaar VV 16 5 - 6 - 5 31 - 25 20  
  12.  Mariaburg 16 5 - 8 - 3 23 - 27 18  
  13.  Maccabi ** 16 4 - 6 - 6 18 - 22 18  
  14.  St. Jozef 16 5 - 10 - 1 17 - 32 16  
  15.  Antonia 16 4 - 8 - 4 20 - 37 16  
  16.  Arendonk 16 3 - 11 - 2 21 - 43 11  
* periodekampioen

** In bevordering twee Antwerpse ploegen in degradatiepositie (Meerhout, Berchem), dus de 13de in de rangschikking van 2de prov degradeert als het zo blijft ook !

De reserven Massenhoven - Maccabi 0-8 zie verslag
Uitslag reserven zondagavond :
 http://www.sportwereld.be/Uitslagen/index.aspx?competitie=VB0708-723-5426&speeldag=VB0708-723-5426-15

07-01-2008, 08:17 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (2)


06-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Massenhoven - Maccabi

6 januari 2008
Eerste wedstrijd van het nieuwe jaar : Massenhoven B – Maccabi. 10u00

Allereerst wil de hele ploeg al de lezers van de blog alsook alle medewerkers van Maccabi een zeer gelukkig en succesvol jaar toewensen.

Zaterdag werd er heen en weer gebeld om een ploeg op het blad te krijgen, door blessures, vakantie, examens en de solden ( werken ) werd er maar liefst een 8-tal spelers gemist.

Jeremy Abraham deed zijn duit in het zakje door toch voor één time naar Massenhoven te komen, hij moest nml om 13u00 zijn vliegtuig richting Engeland halen. Jer, hartelijk dank.  Zondag morgen belt trainer-speler Marc Fret zijn rechterhand Didier Abeles op, om hem te melden dat hij er niet zal zijn wegens ziekte.

Uiteindelijk staat een onuitgegeven reserveploeg op de feuille : Erwin Pincket in doel, Stefan Stolck, kapitein Olivier Goldstein, Rudy Colbrant en David Las in de verdediging, Tim Lejon, Jeremy Abraham, Gael Neiss en voor de eerste keer dit seizoen Tomer Reuveni in het middenveld.  En dan in de spits : Goce Dimevski en Didier Abeles die de 90 minuten zal moeten volmaken doordat de Maccabi-bank leeg is.

Nu de wedstrijd : Niet enkel Maccabi heeft het moeilijk om een ploeg op het veld te krijgen, Massenhoven krijgt echte maar 10 spelers tussen de lijnen. 
Na amper een paar minuten staat het al 0 – 2 na een prachtig gekruld schot van Gael en een goed gevolgde Didier die de 0- 2 op het bord schiet.  Binnen het half uur heeft Maccabi zijn schaapjes al op het droge : Gocé scoort zijn eerste van de dag. Na 18 minuten schiet Gael zijn tweede van de dag binnen.  Tim schiet de forfaitcijfers op het half uur op het bord.

De vijf achterste spelers van Maccabi ( keeper + verdediging ) hebben een rustige dag en rukken af en toe mee op. Maccabi gaat ten slotte de kleedkamer binnen na de 2de van Gocé : 0 – 6. Zoals hierboven reeds gemeld wordt de 2de helft evenwichtiger doordat Jeremy op weg is naar Zaventem zodat het 10 tegen 10 wordt.  Maccabi doet het wat rustiger aan en sommige spelers zijn nu reeds op ( jaja, ikzelf natuurlijk ).  Gocé schiet een vrije trap staalhard binnen zodat de 0 – 7 op het bord staat.

In de 2de helft rukken Rudy en Olivier alternerend naar voor.  Na een paar ongelukkige probeersels van Olivier, Gocé en Rudy is het dan toch Rudy die 5 minuten voor tijd de 0 – 8 eindstand op het scorebord schiet.

Enkele opmerkingen vanop het veld :
Erwin had niets te doen, dus géén commentaar 
Stefan : weeral uitmuntend, een technische muur waardoor niemand geraakt
Olivier : perfect in de verdediging en af en toe gevaarlijk mee naar voren komend.
Rudy : idem als Olivier
David : zeer degelijk maar moet toch nog leren om soms minder risico’s te nemen
Tomer : zeer bruikbaar, niet gemakkelijk om zo in de ploeg gedropt te worden
Jeremy : zoals gewoonlijk : hard werkend en iemand waar je altijd op kunt rekenen
Tim : de rust zelve, geef hem de bal en je kunt op het gemakje je plaats op het veld kiezen, zo iemand kunnen we elke week gebruiken ;-)
Gael : vandaag weer superieur, hard gewerkt en weeral goed voor 2 doelpunten
Gocé : de beste pleintjesvoetballer van de ploeg, scoort 3 maal vandaag maar moet toch soms nog leren om zijn medespelers vaker aan te spelen zodat zij ook kunnen scoren en de score zo enorm kan oplopen.
Didier : 90 minuten is te lang , maar ja , als je na 5 minuten reeds scoort is je match al geslaagd. Heeft zijn best gedaan en meer kunnen we echt niet vragen.

Hopelijk zijn er volgende week weer wat spelers terug zodat Didier zijn job als assistant-trainer en délégué terug opnemen.

Vers van de pers : Antonia heeft met 3 – 2 verloren op Blaasveld en zo neemt Maccabi weer de leiding in de Gew Reserven A provincie Antwerpen

Uw délégué-trainer-assistant trainer en speler Didier Abeles

06-01-2008, 20:31 Geschreven door Didier Abeles  
Reageren (3)


26-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Statistieken Belgisch Voetbal

De Belgian Soccer Database is een website met statistieken over het Belgisch voetbal. 
Ook gegevens van de provinciale clubs zijn er aan toegevoegd. 

Na gratis registratie en een beetje zoekwerk vind je er het volledig palmares van KSC Maccabi Voetbal Antwerpen vanaf het begin, seizoen 1922-23.  Ook de gegevens van enkele spelers uit de glorietijd van Maccabi staan vermeld (eind jaren 60). 

Verder gegevens over trainers, scheidsrechters, spelers in de nationale afdelingen.
Wil U weten waar Haim Serror gespeeld heeft?  of Robert Immens? 
Of zoek je de spelersfiche van Jonas Matthees, Mike Verbeeck of Jurgen Heirman? je kan het allemaal vinden op deze site : www.bsdb.be

26-12-2007, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


21-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wordt de nieuwe trainer van Maccabi ???
06/01/2008 : witte rook ! Als trainer is gekozen Walter Cornelis, ex-speler en ex-trainer van Maccabi.

03/01/08:
De woensdagavondtraining van 02/01/2008 werd weer geleid door Robert Immens en Marc Fret.  Nog geen nieuwe trainer aangeduid dus.

21/12/07 :
Wat de nieuwe trainer betreft, voorlopig geen nieuws.  Donderdag was de laatste training van 2007.  Het jaar werd afgesloten met een indoortraining, een koosjer etentje en gezellig samenzijn.   Het wordt dus waarschijnlijk wachten tot na Nieuwjaar voor de nieuwe trainer zijn opwachting maakt.


10/12/07:
Voorzitter Haim vindt dat de groep nu wat rust verdient.  Een pauze, om de perikelen van vorige week te verwerken.  Wat de nieuwe trainer betreft, er zijn kandidaten, maar de voorzitter verwacht niet dat vòòr zondagavond hieromtrent een beslissing zal bekend gemaakt worden.  

Robert Immens en Marc Fret leiden deze week de trainingen.
 

??? ???>??????> ??? ??? ??????

21-12-2007, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (8)


20-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanpassing van de kalender
Ingevolge de algemene afgelasting op 09/12/07 wordt de kalender aangepast :
EERSTE ELFTALLEN
Heren

1e, 2 e en 3 e Provinciale
23.12.2007: afzonderlijk uitgestelde wedstrijden van 02.12.2007
03.02.2008: volledig uitgesteld programma van 09.12.2007 (Merksem - Maccabi)
06.04.2008: volledig programma van 03.02.2008 (Maccabi - Kaart)
13.04.2008: volledig programma van 06.04.2008 ('s-Gravenwezel - Maccabi)
20.04.2008: volledig programma van 13.04.2008 (Maccabi - Merksem SC)


2-sep-07 15u00 Maccabi FC Ekeren 3 2   FC Ekeren Maccabi     1 3  16-dec-07 14u30
9-sep-07 15u00 Gooreind Maccabi 1 1   Maccabi Gooreind 1 3 16-jan-08 14u30
16-sep-07 15u00 Maccabi Merksplas 2 0   Merksplas Maccabi   1 1 13-jan-08 14u30
23-sep-07 15u00 Poppel Maccabi 4 1   Maccabi Poppel    0 1 20-jan-08 14u30
30-sep-07 15u00 Maccabi Ranst 1 3   Ranst Maccabi    0-1 27-jan-08 14u30
7-okt-07 15u00 Kaart Maccabi 0 0   Merksem SC Maccabi    0-2 3-feb-08 15u00
14-okt-07 15u00 Maccabi Vrij Arendonk 2 1   Vrij Arendonk Maccabi    4-3 10-feb-08 15u00
21-okt-07 15u00 Zandvliet Maccabi 0 0   Maccabi Zandvliet    5-3 17-feb-08 15u00
28-okt-07 15u00 Maccabi Sint Jozef 1 3   Sint Jozef Maccabi    2-0 24-feb-08 15u00
4-nov-07 14u30 Antonia Maccabi 1 0   Maccabi Antonia    0-0 2-mrt-08 15u00
11-nov-07 14u30 Ternesse Maccabi 2 2   Maccabi Ternesse    1-4 9-mrt-08 15u00
18-nov-07 14u30 Maccabi Vosselaar 0 0   Vosselaar Maccabi    1-1 16-mrt-08 15u00
25-nov-07 14u30 Mariaburg Maccabi 1 1   Maccabi Mariaburg    2-2 30-mrt-08 15u00
2-dec-07 14u30 Maccabi s-Gravenwezel 0 1   Maccabi Kaart     6-apr-08 15u00
9-dec-07 14u30 Merksem SC Maccabi afgelast   s-Gravenwezel Maccabi     13-apr-08 15u00
    Maccabi Merksem     20-apr-08 15u00
Eventuele uitgestelde wedstrijden en eindronde worden gespeeld op :
23 - 30 december, 23 maart (Pasen), 27 april, 1-4-11-18-21-25 mei

20-12-2007, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


19-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit de pers
Sven Karlberger in de Nieuwe Gazet :

Photobucket

19-12-2007, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (1)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overlijdensbericht
Maandag overleed de vader van Peter De Leender.  Plechtige uitvaartliturgie heeft plaats zaterdag 22 december om 10 uur in de parochiekerk St Remigius te Beerzel (Putte). Peter en familie, innige deelneming en we wensen U veel sterkte. 

19-12-2007, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (11)


18-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topschutters in 2A
Volgens verslagen in GVA, tenzij beter geweten ....

Van der Put Glenn Ranst 17
Moonen Jef Poppel 10
Heremans Tom Ternesse 10
Steemans Wesley Ternesse 10
De Jongh Steve Vrij Arendonk 10
Dehouwer Kevin  Vosselaar 8
Mattheussen Steve Ternesse 7
Verheyen Benny Vosselaar 7
Van der Sanden David Antonia 6
Ooms Kevin Kaart 6
Bossijns Koen Merksem SC 6
Vloemans Sam Poppel 6
Eysackers Tim Zandvliet 6
Van Hooydonck Ben  Zandvliet 6
Standaerd Quincy FC Ekeren 5
Van Camp Tom FC Ekeren 5
Van der Put Wesley FC Ekeren 5
Beyers Raf Gooreind 5
Karlberger Sven Maccabi 5
Geybels Kevin Mariaburg 5
Van Dyck Kevin Mariaburg 5
Van Uden Ralf Poppel 5
Ickx Jeff s-Gravenwezel 5
Seifferman Mike Ternesse 5
Martens Koen Vosselaar 5
Vermeiren Tom Vosselaar 5

18-12-2007, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


16-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 16/12 14u30 : Ekeren - Maccabi 1-3
Ekeren - Maccabi 1-3
Scoreverloop:
02' 0-1 Jurgen Heirman
36' 0-2 Bart Muyldermans
60' 0-3 Sven Karlberger
73' 1-3 strafschop Ekeren

We vroegen om een collectieve knalprestatie, en we werden op onze wenken bediend.  Voor alle spelers een dikke pluim.  Het ganse team speelde vol overgave, en vooral zonder complexen.  

De wedstrijd is nog maar twee minuten bezig als Jurgen Heirman een schietkans krijgt, en het is meteen raak 0-1.  Op de 36ste minuut een mooie voorzet naar de vrijstaande Bart Muyldermans en die kopt krachtig binnen 0-2.  Even later wordt handspel van een Ekerse verdediger bestraft met penalty.  Sven Karlberger trapt iets te zacht, en doelman Nicky Lambrechts stopt de bal. 

Een kwartier na rust een strakke bal van Lars Beyers richting Santos.  Die zet voor en Sven Karlberger kopt de 3-0 binnen.  Op de 66ste minuut komt Jonas Matthées gepast uit als Michael Janssens alleen op doel afgaat.  Maccabi blijft aanvallen : een uitstekende Erivan dos Santos verrast ons met een braziliaans goochelnummer.  Jammer genoeg gaat zijn schot onderkant deklat terug uit doel.  En ook een schicht van Sven Karlberger gaat net over. 

De thuisploeg liet zich niet zomaar afslachten.  Ze gaan op zoek naar een doelpunt.  En de scheids helpt een beetje mee.  Een lichte fout van Bobby Tetroashvili wordt bestraft met penalty en het wordt 1-3.  Maar verder dan die tegentreffer komen ze niet.  Maccabi heeft de wedstrijd in handen.  De ingekomen Peter Schrauwen heeft nog pech als hij de bal mooi op de slof neemt, maar de bal knalt op de deklat. 

Maccabi:
Jonas Matthées, Lars Beyers, Meir Tetroashvili, Mike Verbeeck, Tom Megroedt, Steve De Coster, Bart Muyldermans (89' Goce Dimevski), Kris Turneer, Jurgen Heirman, Erivan Dos Santos (77' Peter Schrauwen),  Sven Karlberger (84' Jurgen Smeulders)

FC Ekeren:
Lambrechts, Colin, Dobbels Koen, Janssens Sam, Dobbels Kris, Vercammen Matthias, Beck, Spirlet 53' Jonkers), Janssens Michael, Standaert, Van Camp Tom

15/12/2007 20:00 GOOREIND ANTONIA
  2-2  
16/12/2007 14:30 SGRAVENWEZEL MARIABURG
  1-1  
16/12/2007 14:30 RANST VRIJ ARENDONK
  4-0  
16/12/2007 14:30 EKEREN FC MACCABI
  1-3  
16/12/2007 14:30 KAART TERNESSE
  2-2  
16/12/2007 14:30 MERKSEM SC VOSSELAAR VV
  3-0  
16/12/2007 14:30 POPPEL ZANDVLIET
  2-1  
16/12/2007 14:30 MERKSPLAS ST. JOZEF
  1-0  

Stand
  1.  Ternesse * 15 9 - 2 - 4 44 - 18 31  
  2.  Ranst 15 9 - 5 - 1 32 - 24 28  
  3.  Poppel 15 8 - 4 - 3 33 - 26 27  
  4.  Merksem SC 15 7 - 3 - 5 25 - 17 26  
  5.  Merksplas 15 7 - 5 - 3 20 - 23 24  
  6.  Kaart 15 6 - 4 - 5 22 - 18 23  
  7.  Zandvliet 15 6 - 5 - 4 25 - 22 22  
  8.  Gooreind 15 6 - 7 - 2 27 - 31 20  
  9.  Vosselaar VV 15 5 - 5 - 5 31 - 24 20  
  10.  Ekeren FC 15 5 - 7 - 3 26 - 26 18  
  11.  sGravenwezel 15 4 - 5 - 6 21 - 21 18  
  12.  Maccabi 15 4 - 5 - 6 17 - 19 18  
  13.  St. Jozef 15 5 - 9 - 1 16 - 29 16  
  14.  Mariaburg 15 4 - 8 - 3 22 - 27 15  
  15.  Antonia 15 4 - 8 - 3 20 - 37 15  
  16.  V Arendonk 15 3 - 10 - 2 21 - 40 11  
* periodekampioen

16-12-2007, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (2)


15-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reserven Maccabi - Olympic Antwerpen 9-3

Op een hardbevroren veld namen onze reserven het op tegen Olympic.  Die speelden in de vorige confrontatie 1-1 gelijk.  Vandaag stond er echter geen maat op Marc Fret en zijn ploeg.  Het werd een ruime zege, 9-3. 
Doelpunten :
4 maal Roel De Beukelaer
3 maal Gael Neiss
2 maal Barry Claessens

Uitslagen en klassement reserven vindt U via het Nieuwsblad :
http://www.sportwereld.be/Uitslagen/index.aspx?competitie=VB0708-723-5426&speeldag=VB0708-723-5426-14

15-12-2007, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


14-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing Ekeren - Maccabi
Maccabi gaat vrij en vrank het veld in.  De spelers weten wat hen te doen staat.  We verwachten een collectieve knalprestatie.  Behalve Roel De Beukelaer is iedereen paraat. 

Bij Ekeren heeft Jelle Janssens drie gele kaarten.  Omdat zondag 9/12 niet werd gespeeld,  werd de schorsing overgeheveld naar de komende wedstrijd, dus die van 16/12.  Ook doelman Van der Linden is geschorst.

Routebeschrijving :
Adres : Bist 95, 2180 Ekeren

Via Noorderlaan, ongeveer 1.5 km voorbij Metropolis naar rechts, Ekeren
Ekerse steenweg , tot aan de kerk van Ekeren
Dan rechts de Veltwijcklaan in, ongeveer 1.3 km, richting station.   Over de viadukt naar links.  Terreinen in de Bist op uw rechterkant.

De stand :
Door een 9 op 9 (tegen Arendonk, Zandvliet St Jozef) is Ekeren voorbij Maccabi geschoven in het klassement. 

10.  Ekeren FC 14 5 - 6 - 3 25 - 23 18
13.  Maccabi 14 3 - 5 - 6 14 - 18 15

Trainer Benni Geerts kreeg kritiek om de verdedigende insteling van zijn ploeg : "Tegen titelkandidaten kan ik niet anders dan veel volk achter de bal houden.  DIe aanpak leverde ons tegen Ternesse en Merksem een punt op". (Het Laatste Nieuws, 09/10)

Doelpuntenmakers bij FC Ekeren
Spits en Hobokenaar Wesley Van der Put scoorde vijfmaal.  Maar hij kampt met kwetsuren en moest al verschillende wedstrijden missen.  De onlangs vader geworden Van der Put zal er niet bij zijn zondag, hij is herstellende van een kuitbeenblessure.

Maar Ekeren heeft een nieuwe doelpuntenmaker : Tom Van Camp, overgekomen van SC Merksem waar hij vorig seizoen een vaste stek had in het eerste elftal.
Van Camp Tom °1983 5
Van der Put Wesley °1978 5
Beck Kevin °1984 4
Janssens Michael °1985 4
Standaerd Quincy °1982 4
Colin Dimitri °1980 1
Da Graca Mario °1979 1
Schenk Kevin °1986 1

Mario De Graca (°1979, al vele jaren bij Ekeren maar vroeger bij Ranst en Willebroek-Meerhof), is het sluitstuk in de defensie.

Lengte : Tom Jonkers en Koen Dobbels (deze laatste sukkelde wel met een rugkwetsuur)

Op rechts midden of vooraan meermaals uitblinker Michael Janssens (°1985, vroeger bij Nieuwmoer en daarvoor Germinal Beerschot). 
Een interview in Het Nieuwsblad (28/11) :
"We waren verzeild geraakt onderaan het klassement.  De jonge gasten die de plaats van de vertrekkers innamen, misten ervaring.  De meeste van die jongens hadden ook wat problemen met het systeem dat onze trainer voorstaat. Niet iedereen pikt alles even snel op.  De kleine foutjes hebben in het begin van het seizoen punten gekost.  Een ander probleem is dat we nog maar zelden met een typeploeg konden aantreden.  Gekwetsten, geschorsten ontbraken.  Toch is de kern breder dan verwacht.  Er is dus geen reden om de toekomst van Ekeren somber in te zien.  Eens iedereen inzetbaar, kunnen we als ploeg alleen maar groeien."14-12-2007, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


06-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainer van Maccabi neemt ontslag !
Marc Noë en Peter De Leender nemen na overleg met voorzitter Haim ontslag als trainers van Maccabi.

Gazet Van Antwerpen, zaterdag 8/12


Image Hosted by ImageShack.us


Het Nieuwsblad, Maandag 10/12

VOETBAL MACCABI
"Bij Maccabi krijgt men dit seizoen geen lijn in de sportieve prestaties. Voor het trainersduo Marc Noë en Peter De Leender was de maat dan ook vol. Beide trainers namen ontslag." (mra)

06-12-2007, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (6)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voetballoos weekend !! algemene afgelasting
Provincie Antwerpen :
Voor vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 december 2007 is er een algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden en alle vriendschappelijke wedstrijden voor eerste elftallen heren en dames, reserven, jeugd en de scheidsrechtersverenigingen.

Zie ook http://www.footbel.com/nl/Competitites/afgelastingen.html

De competitie duurt dus alvast één week langer.  En kort na mekaar moet Maccabi tegen Merksem SC :

De clubs worden vriendelijk doch dringend verzocht de kalender met de uitgestelde wedstrijden goed na te kijken.Ingeval van twijfel kunnen de clubs telefonisch contact opnemen met het secretariaat op het nr. 03/233.44.66.

EERSTE ELFTALLEN
Heren
1e, 2 e en 3 e Provinciale
23.12.2007: afzonderlijk uitgestelde wedstrijden van 02.12.2007
06.04.2008: volledig uitgesteld programma van
09.12.2007
13.04.2008:
volledig programma van 06.04.2008
20.04.2008: volledig programma van 13.04.2008

06-12-2007, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 9/12 14h30 Merksem SC - Maccabi
Kleuren Merksem SC : geel - blauw

Wedstrijdleiding :
REF:DRIESEN YVO
AR1:LODEWYCKX ALFONS
AR2:GOVAERTS KAREL

De verplaatsing naar Merksem
(9 december 07)
:

Adres : Speelpleinstraat , 2170 Merksem

Het is niet stadion "de rode loop", maar het is er wel dicht bij.
 

Op de ring richting Breda, na Sportpaleis afslag 1 , Groenendaallaan/N129

Volg borden N129 Merksem

Aan de Mc Donalds :
Sla linksaf in de Gildestraat

verder in Constant De Jongstraat

En dan verder Terlindenhofstraat

Flauwe bocht naar rechts Speelpleinstraat.


Merksem SC eindigde vorig seizoen als laatste in eerste provinciale.  Er werden heel wat nieuwe spelers binnengehaald, met de bedoeling om snel naar de hoogste provinciale reeks terug te keren.  In het begin van het seizoen klonk het aldus :

Trainer Philip Van Dooren (Nieuwsblad 19/9) : "Ternesse en  wijzelf zijn de beste ploegen van de reeks"

Centrale verdediger Stefan Hassenberg (ex KFCO Wilrijk en Hemiksem)
"We gaan voluit voor een plaats in de eindronde.  We hebben er de kwaliteiten voor.  Zeker als we volledig zijn.  Er werden transfers gedaan om de eindronde te halen " (bron Nieuwsblad, 12/9)

Targetman in de voorhoede Koen Bossijns (ex Lille, St Lenaerts, Siebenbaumen):
"Vorig seizoen bij Lille viel mijn optreden tegen.  Omdat ik trainer Van Dooren goed ken, zette ik met plezier een stap terug.  Onze sterkte is dat we een dubbele bezetting hebben op alle posities.  Basisplaatsen zijn duur.  Met deze groep moeten we meedraaien in de top. 

Merksem kende inderdaad een goede start met een negen op negen.  Maar dan hadden ze een dipje (1 punt op 12). 

Trainer Van Dooren ziet het nu zo (GVA, 5/12):
"In deze reeks haal je het niet met techniek alleen.  Gezonde aggressiviteit, daar ontbreekt het ons aan.  Dat heeft ons al punten gekost.  We zijn nu een mooie reeks bezig.  Zeven wedstrijden niet verloren.  De eindronde halen blijft ons doel.  We kunnen in de terugronde in mijn ogen alleen maar sterker voor de dag komen.  Daar reken ik op"

Rangschikking :
4.  Merksem SC  14 6 - 3 - 5 22 - 17 23  
13.  Maccabi 14 3 - 5 - 6 14 - 18 15

Moussaoui Khalid (GVA, 10/10) : "Een jaar en 10 maanden geleden brak ik mijn been.  Vorige zondag stond ik voor het eerst terug in de basis.  Hopelijk is de miserie voorbij.  Zeker fysiek ben ik nog niet aan de top van mijn kunnen.  Ik hoop dat ik de volgende zondagen mag spelen, dan zal mijn conditie groeien" 
(nvdr : Moussaoui is terug een vaste waarde, op 11/11 tegen Vorselaar scoorde hij niet alleen, maar hij speelde ook een perfecte wedstrijd.  Anderhalf jaar blessureleed lijkt voorgoed vergeten)

De doelpuntenmakers van Merksem:
Bossijns Koen  6
Hassenberg Stefan (penalties) 3
Peeters Kevin 3
Fond Yannick 2
Moussaoui Khalid 2
Van Camp Mike 2
Edders Abdelhak 1
El Addouly Vajim 1
Schiettecat Kris 1
Sener Hakan 1


Merksem SC
Trainer  Philip Van Dooren
Aantal Kernspelers 24
Gemiddelde Leeftijd 25,62
 Boons Kenneth 2/02/1980
11  Bossijns Koen 4/06/1983  nieuw, ex Lille
9  Edders Abdelhak 9/04/1976
5  El Addouly Vajim 26/06/1986  nieuw, ex Berchem
 El Hassani Sliman 10/09/1985
10  Fond Yannick 24/05/1987  nieuw, ex FC Ekeren
 Franssen Glenn 5/06/1986  nieuw, ex Rupel Boom
1  Geys Ian 31/07/1978  doelman
8  Gloub Rachid 29/10/1979
7  Goossens Liam 31/08/1985  nieuw, ex Mariaburg
6  Hassenberg Stefan 22/04/1973  nieuw, ex KFCO Wilrijk
12  Jacobs Koen 5/03/1982
 Markai Mohammed 4/07/1978
15  Matthyssens Jan 24/10/1977
4  Mertens Dieter 17/03/1983
 Moussaoui Khalid 14/08/1985
14  Muyshondt Moreno 18/05/1984  nieuw, ex Wijnegem
 Ouriagli Imad Adel 11/10/1987  Mediale band gescheurd met zaalvoetbal 
13  Peeters Kevin 20/04/1983
16  Schiettecat Kris  30/12/1983  nieuw, ex Tubantia
3  Sener Hakan 23/03/1977
 Van Camp Mike 1/03/1984
 Van de Velde Jurgen 13/03/1973
 Vannuten Kenny  6/01/1982  nieuw, ex Tubantia

06-12-2007, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


03-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 december : Maccabi -'s-Gravenwezel 0-1
Maccabi -'s-Gravenwezel 0-1
35' Staf Jonsson 0-1

Rukwinden tot 90 km per uur.  Dus beter de bal over de grond spelen? dat ging ook niet, want het "veld" van Maccabi was grotendeels herschapen in een modderbad.

Quasi onmogelijk dus om deftig te voetballen.  De acteurs deden nochtans hun best. Aan goede wil ontbrak het niet. 

De eerste helft had 's-Gravenwezel de wind mee.  Ze creëerden enkele kansen, maar telkens stond Jonas Matthées in de weg :
23' vrijschop, maar Jonas duwt de bal in corner
26' Jonsson gaat alleen op doel af, maar Jonas komt attent uit en onderschept de bal met een zweefsprong
30' de snelle Jimmy De Groof breekt door op rechts maar weer houdt Jonas zijn netten gaaf.
35' 's-Gravenwezel in de aanval, door slijk en wind gehinderd krijgt Maccabi de bal niet weggewerkt.  Het leder komt voor de voet van kapitein Staf Jonsson en die knalt onhoudbaar binnen 0-1.

Na rust valt aan geen van beide zijden nog een doelkans te noteren. De inzet van een geprikkelde Mike Verbeeck, het vooruitsturen van Bobby Tetroashvili, het windvoordeel.  Niks mocht meer baten.   's-Gravenwezel nam de volle buit mee en Maccabi zakt weer een plaats in de rangschikking. 

Qua publieke belangstelling kende onze kassier een diepterecord.  Ik durf hier niet schrijven hoe weinig "betalenden" langs de kassa passeerden .....

Maccabi :
Jonas Matthées, Lars Beyers, Bobby Tetroashvili, Bart Muyldermans, Tom Megroedt, Steve De Coster, Peter Schrauwen (2de Helft Barry Claessens), Jurgen Heirman (68' Stefan Stolck), Sven Karlberger, Kris Turneer (2de Helft Mike Verbeeck), Tim Lejon

's-Gravenwezel :
Van Camp, Bougenzir, Van Achteren, Symons, De Hoon, De Swert, Ickx (Aziz Jaffal), Jonsson (Sabhaoui), De Groof (Van Tulder), De Wachter


Provinciale voetbaluitslagen zondag avond vanaf ongeveer 19h00 te vinden op de website van Gazet Van Antwerpen
http://www.gva.be/nieuws/sport/voetbalbinnen/ant_prov2A.asp


01/12/2007 20:00 ZANDVLIET GOOREIND
  1-2  
01/12/2007 19:30 ANTONIA MERKSEM SC
  2-2  
02/12/2007 14:30 KAART POPPEL
  1-0  
02/12/2007 14:30 MACCABI SGRAVENWEZEL
  0-1  
02/12/2007 14:30 TERNESSE RANST
  0-1  
02/12/2007 14:30 VOSSELAAR VV MARIABURG
  4-1  
02/12/2007 14:30 VRIJ ARENDONK MERKSPLAS
 1-3  
02/12/2007 14:30 ST. JOZEF EKEREN FC
  0-4  

Stand
  1.  Ternesse 14 9 - 2 - 3 42 - 16 30  
  2.  Ranst 14 8 - 5 - 1 28 - 24 25  
  3.  Poppel 14 7 - 4 - 3 31 - 25 24  
  4.  Merksem SC 14 6 - 3 - 5 22 - 17 23  
  5.  Zandvliet 14 6 - 4 - 4 24 - 20 22  
  6.  Kaart 14 6 - 4 - 4 20 - 16 22  
  7.  Merksplas 14 6 - 5 - 3 19 - 23 21  
  8.  Vosselaar VV 14 5 - 4 - 5 31 - 21 20  
  9.  Gooreind 14 6 - 7 - 1 25 - 29 19  
  10.  Ekeren FC 14 5 - 6 - 3 25 - 23 18  
  11.  sGravenwezel 14 4 - 5 - 5 20 - 20 17  
  12.  St. Jozef 14 5 - 8 - 1 16 - 28 16  
  13.  Maccabi 14 3 - 5 - 6 14 - 18 15  
  14.  Mariaburg 14 4 - 8 - 2 21 - 26 14  
  15.  Antonia 14 4 - 8 - 2 18 - 35 14  
  16.  Vrij Arendonk 14 3 - 9 - 2 21 - 36 11  

03-12-2007, 12:35 Geschreven door supporter  
Reageren (4)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topschutters in 2A
Volgens gegevens van GVA

Van der Put Glenn Ranst 15
De Jongh Steve Vrij Arendonk 10
Heremans Tom Ternesse 10
Moonen Jef Poppel 10
Steemans Wesley Ternesse 10
Dehouwer Kevin  Vosselaar 8
Mattheussen Steve Ternesse 7
Verheyen Benny Vosselaar 7
Bossijns Koen Merksem SC 6
Eysackers Tim Zandvliet 6
Ooms Kevin Kaart 6
Van Hooydonck Ben  Zandvliet 6
Vloemans Sam Poppel 6
Geybels Kevin Mariaburg 5
Martens Koen Vosselaar 5
Van Camp Tom FC Ekeren 5
Van der Put Wesley FC Ekeren 5
Van der Sanden David Antonia 5
Van Dyck Kevin Mariaburg 5
Vermeiren Tom Vosselaar 5

03-12-2007, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Nuttige info
 • Voetbal Express
 • Uitslagen via GVA
 • Google Maps
 • Het weer
 • Route naar terrein 1
 • Jeugd is toekomst

  Belgische voetbalbond
 • Gele kaarten
 • Uitslagen en stand
 • Aanduidingen scheids
 • Afgelastingen
 • Sportleven
 • Belgische voetbalbond

  Alles over voetbal
 • Soccer Database
 • Statistieken vbal4
 • Belgische voetbalbond
 • Gratis website jeugdvoetbal
 • nr10 voetbal

  Spelersstatistieken Maccabi
 • Seizoen 2017-2018

  Spelers statistieken
 • Seizoen 2016-2017, 4B
 • Seizoen 2015-2016
 • Seizoen 2014-2015
 • Seizoen 2013-2014
 • Seizoen 2012-2013
 • Seizoen 2010-2011
 • Seizoen 2009-2010
 • Seizoen 2008-2009
 • Seizoen 2007-2008
 • Seizoen 2006 - 2007

  Maccabi en de Joodse gemeenschap
 • Joods Nieuwjaar - Rosj Hasjana
 • Jom Kippoer - Grote Verzoendag
 • Koosjer eten
 • Chanoeka, feest van de lichtjes
 • Joods Actueel

  Historie Maccabi voetbal
 • Stamnummer 201
 • De naam Maccabi
 • Belangrijke datums
 • Stadion Maccabi
 • VTM programma 'stadion' over Maccabi
 • Fotoreportage Maccabi
 • Belgische Groundhopping Pitch'D

  Foto  Dopinglijn
 • Vlaamse overheid - lijst geneesmiddelen

  Foto

  Topschutters deel 1
 • Seizoen 2017-2018,4B
 • Seizoen 2016-2017, 4B
 • Seizoen 2015-2016, 4B
 • Seizoen 2014-2015, 4B
 • Seizoen 2013-2014, 4B
 • Seizoen 2012-2013, 4B
 • Seizoen 2011-2012, 4B
 • Seizoen 2010-2011, 3A
 • Seizoen 2009-2010, 3A
 • Seizoen 2008-2009, 3B

  TOPSCHUTTERS deel 2
 • Seizoen 2007-2008, 3A
 • Seizoen 2006-2007, 2A
 • Seizoen 2005-2006, 3B

  Body Mass Index
 • Ben ik te zwaar ?

  Nieuws Sporza

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Categorieën
 • Gedachten (6)
 • Informatie (242)
 • Jeugd (33)
 • programma (165)
 • Uitslagen (136)
 • Voorbeschouwing (69)
 • Wedstrijdverslag (147)


 • Derde Prov A 2010 - 2011
 • Websites derde A
 • Trainers derde A
 • Topschutters 3A
 • 35plussers 3A

 • Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  theohouben
  blog.seniorennet.be/theohou

  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  huco
  blog.seniorennet.be/huco
  Vierde Prov B 2012 2013
 • websites 4B 2012 13
 • Topschutters 4B 12 13
 • Trainers 4B 2012 13
 • Transfers 4B 2012 2013

 • Maccabi 2012-2013
 • Ligging
 • Transfers Maccabi
 • Kern
 • Kalender eerste ploeg
 • Kalender reserven

 • Maccabi in de Pers
 • GVA 3/5/2013 invaller 62 jaar !
 • GVA 9/11/11 Georgiadis in GVA
 • GVA 14/12 Maccabi-Brazilianen
 • GVA 18/02 Gary van Praet
 • GVA 22/02 Sam Lavan
 • GVA 07/03/12 Eduardo
 • GVA 10/3 Mathias Colman
 • GVA 16/5/12 Robert Immens
 • GVA 10/10/12 Sam Lavan
 • GVA 9/11/12 Mitch Daems

  Trainer John Schrauwen
  Voorzitter Haim Serror
  Secretaris Marcel Van Hees
  Kinesiste ---
   
  Archief per maand
 • 01-2019
 • 12-2018
 • 11-2018
 • 10-2018
 • 08-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 01-2006
 • 12-2005
 • 11-2005
 • 10-2005
 • 09-2005

  Vierde B 2013 - 2014
 • Websites 2013 - 2014
 • Trainers 4B
 • TOPSCHUTTERS 4B

 • Maccabi 2013 2014
 • Kalender

 • Startpagina !

  Vierde prov B 2015-2016
 • Trainers 4B
 • Websites 4B
 • Topschutters 4B

 • MACCABI
 • Kalender 2016-2017
 • Kalender 2015-2016
 • Kalender 2014-2015

  Zoeken in blog


  Topschutters 4B
 • Topschutters 2016-2017

 • Kern Maccabi 2016 2017
 • Kern 2016-2017

 • Statistieken 2016 - 2017
 • Stats 16-17


 • E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek
 • 40mg cialis cheap
 • cialis vergleich viagra
 • cialis son prix
 • sportkleding
 • diefstal

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Seizoen 2017-2018
 • STATS MACCABI
 • TOPSCHUTTERS 4B
 • Uitslagen en stand


  Maccabi voetbalt in het seizoen 2017 - 2018 in vierde provinciale B Antwerpen.
  Club kleuren : Blauw - Wit
  Terrein  : Karel Du Bois Laan in Hoboken.


  Zoeken in blog  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!