NIEUW: Blog reclamevrij maken?
KSC Maccabi Voetbal Antwerp
04-12-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MACCABI Geen extra straf voor opstellen niet-speelgerechtigde speler
Uit Gazet van Antwerpen (vrijdag 30 nov 2018)

Maccabi verliest enkel de wedstrijd tegen Schoten

In onze woensdagkrant maakten we melding van mogelijk puntenverlies voor Maccabi na het opstellen van de niet-speelgerechtigde speler Kreshnik Visoqi.

Donderdagavond werd de zaak behandeld op het provinciaal comité van de voetbalbond. Die greep terug naar bondsartikel 1711 dat zegt dat een klacht binnen de dertig dagen moet ingediend worden. Alleen Schoten deed dat en zo moet Maccabi enkel de punten van die wedstrijd teruggeven.

Case closed voor de clubs, maar hoe zit het met de speler in kwestie? Alles draait rond Kreshnik Visoqi die zich in augustus kwam aanbieden bij Maccabi.

“Ik had twee jaar geen competitievoetbal gespeeld”, vertelt Visoqi. “In 2016 was ik aangesloten bij Schoten, maar ik trok vrij snel naar Donk, waar ik best wat wedstrijden speelde. Toen ik bij Maccabi tekende, dacht ik een vrije speler te zijn, maar mijn aansluiting bij Schoten telde nog steeds. Door mijn passage bij Donk, waarvoor ik dus eigenlijk ook niet had mogen spelen, was het verhaal Schoten op de achtergrond geraakt. Maar dit seizoen kwam het plots terug aan de oppervlakte. Ik mag niet meer spelen, maar ik hoop dat ik kan blijven meetrainen bij Maccabi zodat ik mijn conditie op peil kan houden.” (jp)

04-12-2018, 09:48 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
29-11-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit de Gazet van Antwerpen van woensdag 28 november 2018
Maccabi verliest mogelijk punten door het opstellen van een niet-speelgerechtigde speler Kreshnik Visoqi.

De goede prestaties die Maccabi de voorbije weken laten optekenen, worden zelfs overschaduwd door mogelijk puntenverlies na het opstellen van een niet aangesloten speler.

Op 30 september ging Maccabi winnen op het veld van Schoten. Die dag stond Kreshnik Visoqi aan de aftrap bij Maccabi, maar eigenlijk was die speler nog aangesloten bij Schoten. Visoqi speelde tot twee seizoenen geleden bij Schoten en voetbalde daarna twee jaar niet. Afgelopen zomer bood Visoqi zich bij Maccabi aan. Bij de aansluiting merkte de club niets vreemd op.

"Bij het registreren dook er nergens een foutmelding op en de speler drukte ons op het hart dat hij al twee jaar niet meer in competitieverband actief was. Wij gingen er vanuit dat alles in orde was ", vertelt Marcel Van Hees, de gerechtigd correspondent van Maccabi.

"Toen Visoqi nog bij Schoten speelde, was er nog geen sprake van digitalisering bij de voetbalbond. Misschien moeten we de oorzaak daar zoeken. In principe krijg je een foutmelding bij het inlezen van de identiteitskaart als een speler niet-speelgerechtigd is, maar dat gebeurde nooit. "

Schoten diende in elk geval een klacht in en die werd aanvaard door de voetbalbond. Maccabi verloor de partij met 5-0, maar moet nu misschien nog meer puntenaftrek vrezen, want andere ploegen dienden ook een klacht in.

"Die klacht wordt donderdag behandeld, maar we maken ons weinig zorgen", vertelt speler-trainer Sam Lavan. "De andere ploegen die een klacht indienden, deden dat niet binnen de reglementaire dertig dagen. Normaal gezien mogen we de punten dus behouden. Hopelijk volgt de bond die redenering. "(Jp)

29-11-2018, 17:33 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
21-11-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit "Gazet van Antwerpen" van woensdag 21 nov 2018
4DE PROVINCIALE B: MACCABI
Maccabi van Jelle Bryssinck speelt deze maand alleen maar thuis

"Door de sabbat spelen wij niet op zaterdag"

Met zes overwinningen in de laatste zeven wedstrijden is het aangenaam voetballen bij Maccabi. Door de 5-2-overwinning tegen Tubantia Borgerhout is het haar opgedreven naar een gedeelde derde plaats.

"We scoorden voorbij de juiste momenten, we zijn nooit in de problemen zijn gekomen", zegt aanvoerder Jelle Bryssinck. "Het daad deugd om Tubantia te verslaan. De voorbije seizoenen was dat nog steeds ons ons zwarte beest. "

Opvallend: Maccabi speelt in de maand november alleen maar thuismatchen. "De kalendermaker gaf ons drie thuiswedstrijden, maar de wedstrijd van vorige week tegen 's Gravenwezel-Schilde stond aanvankelijk op zaterdag gepland op verplaatsing. Door de sabbat spelen wij hadden niet op zaterdag en omdat onze tegenstrever geen veld beschikbaar had op zondag, werd de match omgewisseld. "

Door de sterke reeks van de laatste weken mag Maccabi stilaan dromen van promotie. "Nochtans probeer ik als aanvoerder de voetjes op de grond te houden. Maar het klopt wel dat we over goede papieren beschikken. We wonnen trouwens ook al van leider Kessel, we hoeven niet echt van schrik te hebben. We zien ook enkele jeugdspelers ontbolsteren en dat is misschien nog het allermooiste aan dit. Dat gebeurt niet zo vaak bij Maccabi. "(Jp)

21-11-2018, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
18-10-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit "Gazet van Antwerpen" van woensdag 17 oktober
4DE PROVINCIALE B: MACCABI PHILIPPE VAN MIEGHEM IS MET MACCABI AAN STERKE REEKS BEZIG

“Soms nemen we het te licht op”

Met vier overwinningen op rij is Maccabi aan een sterke reeks bezig. Uiteraard gaat dit gepaard met een opmars in het klassement. Maccabi staat momenteel op de tweede plaats en telt drie punten achterstand op leider Kessel United.

Afgelopen weekend ging Maccabi met 0-2 winnen op het veld van Antwerpen Noord. “Hoewel we onze vorige drie wedstrijden tegen Boechoutse, Schoten en leider Kessel wonnen, was de partij tegen staartploeg Antwerpen Noord misschien wel de moeilijkste. Tegen zulke ploegen hebben we het steevast niet onder de markt. We nemen dat soort wedstrijden soms te licht op”, vertelt Philippe Van Mieghem, die met zijn 31 jaar een pak ervaring in de ploeg brengt.

“We hebben een ideale mix van ervaren rotten en enthousiaste jongeren in ons elftal en dat klikt. Aan de kern is in vergelijking met vorig seizoen op één speler na niets gewijzigd. Daardoor kunnen we terugvallen op de automatismen van vorig seizoen”, aldus Van Mieghem, die ondanks de goede klassering de voetjes op de grond houdt.

“We doen het momenteel erg goed, maar we mogen niet denken dat ons niets kan overkomen. Voor hetzelfde geld lopen we zondag tegen Ternesse B tegen puntenverlies aan, want dat is opnieuw zo’n match waarin we het in het verleden al te dikwijls lieten afweten.” (jp)

18-10-2018, 09:35 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
05-08-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Website ploegen 4B

1

Olympic Pirates

https://www.kvcod500.com/

2

Schoten SK

http://www.schotensk.be/index.html

3

Brothers Utd

none

4

Alberta FC Schilde

https://www.fcalbertaschilde.be/

5

Tub. Borgerh.

http://www.tubantia-borgerhout-64.be/

6

'sGravenw. B

https://www.ksksgravenwezelschilde.be/

7

Kessel Utd.

https://www.kesselunited.be/

8

Boechout

https://www.boechoutsevv.be/

9

Emblem

https://www.kracingemblem.be/

10

Hove

http://www.khovesport.be/

11

Mortsel B

http://www.vcmortselog.be/

12

City Pirates Antw. B

http://www.citypirates.be/

13

Ranst B

http://www.kfcranst.be/

14

Ternesse B

https://www.kternessevv.be/

15

Oelegem

http://www.koelegemsk.be/

16

Antwerpen Noord

none

17

Maccabi

http://blog.seniorennet.be/maccabi/

05-08-2018, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
31-05-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Staantribune van Maccabi

Klik op : 

Staantribune Maccabi

31-05-2018, 12:56 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
02-05-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topschutter in vierde B

Bonsu Jeffred Ofori van Tubantia Borgerhout is de topscorer in vierde provinciale B

Top 5:

1

Bonsu Jeffred Ofori

TUB. BORGERHOUT

26

2

Adriaensens Philip

GROBBENDONK

24

3

Van de Vel Robin

PULDERBOS

24

4

Ozturk Bari

BROTHERS UTD ANTWERP

23

5

Van den Eynden Bjarne

PULLE

22

Zie ook Topschutters 4B

02-05-2018, 21:17 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (2)


Categorie:Informatie
11-03-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 maart Renesse B - Maccabi 1-0

02' Glady Eta 1-0

11-03-2018, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
02-03-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo 25/2/18 Tubantia- Maccabi 2-1

9’ Bougrine Galid 1-0, 44’ Bryssinck Jelle 1-1, 70’ Gybels Lenny 2-1

02-03-2018, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
06-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugd is toekomst

Titel: Jeugdvoetbalsite en Facebookpagina

Bericht:
Beste,

Jaar en dag zit ik reeds in het voetbal, eerst zelf als speler later als (jeugd)trainer.

Nu heb ik sinds kort een site ineengeknutseld over jeugdvoetbal nl. Jeugd is toekomst.

Ik heb dit gedaan omdat ik vind dat de jeugd nog te dikwijls stiefmoederlijk behandeld wordt op verschillende vlakken.

Nu de bedoeling van deze site en de daaraan gekoppelde Facebookpagina is om deze ludiek te houden met plezierige zaken maar dit is niet alles, ook meer professionele zaken komen aan bod. (info en wetenswaardigheden die betrekking hebben op het jeugdvoetbal)
(kinesisten, sportdokters, sportpsychologen, etc…)

Het moet een site zijn, of toch worden; over, voor en door de jeugdvoetballer (of trainer en/of bestuur).
De bedoeling is ook een meerwaarde te zijn voor clubs en trainers. (en van die meerwaarde profiteert de jeugdspeler dan ook weer)

Meerwaarde voor de clubs: Alle evenementen die de club organiseert mogen doorgestuurd worden zoals daar zijn voetbalstages, tornooien etc…

Meerwaarde voor de trainers: we posten af en toe korte trainingsoefeningen van andere, vaak hoger spelende clubs, die kunnen dan overgenomen worden. Ook georganiseerde clinics en bijscholingscursussen worden vermeld op de Facebookpagina en site.

Met vriendelijke groet,
Peter Simons
Jeugd is toekomst
E-mail: jeugdistoekomst1@gmail.com
Website:  https://jeugdistoekomst.jimdo.com/
Facebook: https://www.facebook.com/jeugdistoekomst/
Instagram: @jeugdistoekomst

Link aangebracht links bovenaan de Maccabi - blog bij nuttige info

06-12-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
10-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overlijden van Thierry Wauters, speler bij KSC Maccabi

Onze oprechte deelneming aan de familie, en in het bijzonder aan Freddy en Ziko.

Uitvaartdienst op maandag 13 november om 12u45 in aula Chrysant (crematorium Wilrijk)

 photo Thierry.jpg

 photo IMG_2816 2.jpg

.

10-11-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
08-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overlijden van Rudi Kools

We vernamen het overlijden van een ex-Maccabeeër, Rudi Kools.  Onze oprechte deelneming.

Wie Rudi een laatste groet wil brengen, kan dat op de uitvaartdienst in het crematorium van Wilrijk, Jules Moretuslei 2, 2610 Antwerpen.  Op maandag 13 november.  Bijeenkomst om 09u45.

08-11-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
10-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stats Maccabi kern

Na 30 speeldagen van Maccabi

(bron BBF en Ylona)

 

Naam

 minuten

%

aantal

1

Ben Simon Ben Haim

2430

90

27

2

Mugami Shai

2386

88

27

3

Bryssinck Jelle

2131

79

24

4

Kromah Mamadee

2047

76

28

5

Fofanah Alseny Kader

2016

75

23

6

Lavan Sam

1981

73

23

7

Ben Simon Daniel

1955

72

24

8

Kromah Vakaba

1865

69

26

9

Van Mieghem Philippe

1890

70

21

10

Van Praet Gary

1380

51

16

11

Michaeli Avi Abraham David

1281

47

16

12

Argvliaru Paata

1275

47

20

13

Thys Jarno

1112

41

17

14

Meiri Ben

772

29

13

15

Van Haesendonck Maxim

764

28

9

16

Georgiadis Alexandros

679

25

18

17

Vanderput Savio

624

23

14

18

Nosa Fred

610

23

8

19

Cohen Gabriel

540

20

6

20

Beyer Isaac

405

15

5

21

Kqiku Shkelçim (Tini)

304

11

8

22

Bryssinck Robbe

297

11

5

23

Cooreman Yannis

225

8

3

24

Tarkashvili Nika

166

6

6

25

Himschoot Maxime

127

5

5

26

Cohen Daniel

105

4

2

27

Vandenbruaene Tibo

90

3

1

28

Konate Farran

90

3

1

29

Renkema Waldir Oliviera Pambu

82

3

4

30

Humberto Sousa Pereira Divino

34

1

2

31

Papismadove Eden

13

0,5

1

32

Goemine Ward

9

0,3

1

33

Kamara Ayouba Sidikie

7

0,3

1

10-10-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
08-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topschutters 4B - Wie wordt topschutter van de reeks?

(Na 30 speeldagen - op basis van gegevens uit Gazet van Antwerpen en BBF) 

1

Bonsu Jeffred Ofori

TUB. BORGERHOUT

26

2

Adriaensens Philip

GROBBENDONK

24

3

Van de Vel Robin

PULDERBOS

24

4

Ozturk Bari

BROTHERS UTD ANTWERP

23

5

Van den Eynden Bjarne

PULLE

22

6

Van Schaverbeke Kevin

JONG ANTWERPEN SP.

21

7

Van Brandt Tommy

PULLE

21

8

Tawerghi Haitham Fathi

SCHILDE

21

9

De Vinster Glenn

MASSENHOVEN

16

10

Manu Jesse

CITY PIRATES ANTWERPEN B

13

11

Barry Amadou Baillo

DEURNE OLYMPIC

13

12

Peeters Aaron

OELEGEM

13

13

Bryssinck Jelle

MACCABI

12

14

Dekeukelaere Ben

MASSENHOVEN

12

15

Jansen Niels

PULLE

12

16

El Addouly Soufian

RANST B

12

17

Yav Nawey

DEURNE OLYMPIC

11

18

Kurdoghlian Benjamin

JONG ANTWERPEN SP.

11

19

Mugami Shai

MACCABI

11

20

Clauwers Yorick

RANST B

11

21

Van Kerckhoven Sander

CITY PIRATES ANTWERPEN B

10

22

Van Bockstal Kasper

EMBLEM

10

23

Bovri Sebastien

MASSENHOVEN

10

24

Genyn Pieter

PULDERBOS

10

25

Hovhannisyan Mikayel

TERNESSE B

10

26

Sparenberg Vincent

CITY PIRATES ANTWERPEN B

9

27

Jacobs Tim

GROBBENDONK

9

28

Meukens Jonas

PULDERBOS

9

29

Vermeiren Filip

PULLE

9

30

Mahraoui Mounir

EMBLEM

8

31

Kromah Vakaba

MACCABI

8

32

De Bie Luis

OELEGEM

8

33

Smits Ben

PULDERBOS

8

34

Joostens Hendrik

PULDERBOS

8

35

Bouazzaoui Annas

TERNESSE B

8

36

Durakovic Meris

DEURNE OLYMPIC

7

37

Arras Zigi

EMBLEM

7

38

Van Gael Alexander

OELEGEM

7

39

Michielsen Evert

OELEGEM

7

40

Leroy Yannick

PULDERBOS

7

41

Auwers Kenneth

PULLE

7

42

Verlinden Jan

PULLE

7

43

Haerbos Sam

RANST B

7

44

Rycken Maximiliaan

SCHILDE

7

08-10-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
14-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jelle Bryssinck in Gazet van Antwerpen dd woensdag 13/9/20147
VIERDE B: MACCABI JELLE BRYSSINCK EN MACCABI BEGINNEN MATIG AAN SEIZOEN

“Meer efficiëntie nodig als we de eindronde willen halen”

Maccabi verloor dit seizoen nog niet, maar met een vijf op negen kunnen Jelle Bryssinck en co ook niet helemaal tevreden zijn over hun competitiestart. Op eigen veld moest Maccabi al tweemaal vrede nemen met een gelijkspel.

Zondag tegen Brothers United moesten Jelle Bryssinck en zijn ploegmakkers wachten tot de slotfase om een punt uit de brand te slepen. “Het leek er inderdaad op dat we maar op het nippertje dat gelijkspel behaalden, maar eigenlijk hadden we die wedstrijd altijd moeten winnen”, zegt Bryssinck. “We hadden na afloop echt het gevoel dat we twee punten verloren hadden. Brothers United is wel niet meer de ploeg van vorig seizoe, maar wij zijn gewoon te slap aan de partij begonnen. Van onderschatting was geen sprake, al dachten we misschien toch te makkelijk dat het wel los zou lopen. Als je zo aan de match begint, dan krijg je het tegen elke ploeg moeilijk. Zo stonden we via een strafschop en een afgeweken vrije trap bij de rust 0-2 achter. Na de pauze kon ik de aansluitingstreffer scoren en daarna volgde een heus offensief. De gelijkmaker viel echter helemaal op het einde. Als die 2-2 er vroeger komt, dan winnen we die wedstrijd nog, daar ben ik zeker van. Op zich is onze vijf op negen niet verkeerd, maar als we de eindronde willen spelen, moeten we toch wat meer efficiëntie aan de dag leggen.” (jp)

14-09-2017, 14:58 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
01-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalender 2017 - 2018

Datum

27/08/2017

15:00

KSC MACCABI

OLYMPIC PIRATES DEURNE-BG

  0-0  

3/09/2017

15:00

K. BOECHOUTSE VV

KSC MACCABI

 0-4  

10/09/2017

15:00

KSC MACCABI

FC BROTHERS UTD ANTWERP

  2-2  

17/09/2017

15:00

JONG ANTWERPEN SP.

KSC MACCABI

  0-1  

24/09/2017

15:00

ALBERTA FC SCHILDE

KSC MACCABI

  0-1  

1/10/2017

15:00

KSC MACCABI

K. FC PULLE

  3-1  

8/10/2017

15:00

KFC GROBBENDONK

KSC MACCABI

  3-2  

15/10/2017

15:00

KSC MACCABI

SC CITY PIRATES ANTWERPEN B

  0-0  

22/10/2017

15:00

KFC HEIDEBL. PULDERBOS

KSC MACCABI

  7-1  

29/10/2017

15:00

KSC MACCABI

K. TUB. BORGERHOUT

  1-3  

5/11/2017

14:30

KSK OELEGEM

KSC MACCABI

  2-2  

12/11/2017

14:30

KSC MACCABI

K TERNESSE VV B

  2-1  

19/11/2017

14:30

K. RAC. EMBLEM

KSC MACCABI

  3-0  

26/11/2017

14:30

KSC MACCABI

K. MASSENHOVEN VC

  -  

3/12/2017

14:30

KFC RANST B

KSC MACCABI

  -  

10/12/2017

14:30

OLYMPIC PIRATES DEURNE-BG

KSC MACCABI

  -  

17/12/2017

14:30

KSC MACCABI

K. BOECHOUTSE VV

  -  

7/01/2018

14:30

FC BROTHERS UTD ANTWERP

KSC MACCABI

  -  

14/01/2018

14:30

KSC MACCABI

JONG ANTWERPEN SP.

  -  

21/01/2018

14:30

KSC MACCABI

ALBERTA FC SCHILDE

  -  

28/01/2018

14:30

K. FC PULLE

KSC MACCABI

  -  

4/02/2018

15:00

KSC MACCABI

KFC GROBBENDONK

  -  

11/02/2018

15:00

SC CITY PIRATES ANTWERPEN B

KSC MACCABI

  -  

18/02/2018

15:00

KSC MACCABI

KFC HEIDEBL. PULDERBOS

  -  

25/02/2018

15:00

K. TUB. BORGERHOUT

KSC MACCABI

  -  

4/03/2018

15:00

KSC MACCABI

KSK OELEGEM

  -  

11/03/2018

15:00

K TERNESSE VV B

KSC MACCABI

  -  

18/03/2018

15:00

KSC MACCABI

K. RAC. EMBLEM

  -  

8/04/2018

15:00

K. MASSENHOVEN VC

KSC MACCABI

  -  

15/04/2018

15:00

KSC MACCABI

KFC RANST B

  -  

 

01-08-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
08-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reeksindeling Vierde Provinciale reeks B 2017-2018

Seizoen 2017 - 2018 : 4B (16 ploegen)

Maccabi

Jong Antwerpen

Brothers United

Olympic Pirates Deurne

City Pirates B

Tubantia Borgerhout

Alberta Schilde

Ternesse B

Ranst B

Oelegem

Pulderbos

Pulle

Massenhoven

Grobbendonk

Boechoutse

Racing Emblem

08-06-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (1)


Categorie:Informatie
23-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Promotie naar derde provinciale

Naast kampioen in 4B MORTSEL promoveert ook HOVE naar 3de provinciale.  Hove plaatste zich via de eindronde.

23-05-2017, 11:21 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
07-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindrangschikking 4B 2016 - 2017

1

Mortsel

30

26

2

2

100/31

80

2

Pulle

30

21

5

4

77/31

67

3

Pulderbos

30

21

6

3

72/39

66

4

Hove

30

18

8

4

75/35

58

5

Oelegem

30

17

8

5

66/43

56

6

Maccabi

30

16

7

7

55/40

55

7

Tub. Borgerh

30

13

13

4

49/50

43

8

Massenhoven

30

13

13

4

52/62

43

9

Kontich B

30

13

15

2

52/60

41

10

Ternesse B

30

12

13

5

54/48

41

11

Ranst B

30

10

15

5

56/67

35

12

City Pirates B

30

9

18

3

48/63

30

13

J. Antwerpen

30

8

17

5

54/85

29

14

Boechout

30

5

19

6

32/65

21

15

Emblem

30

4

22

4

39/97

16

16

Brothers Utd

30

1

26

3

41/106

6

07-05-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
01-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STATS MACCABI 2016-2017

Statistieken na 30 speeldagen : rangschikking volgens speelminuten.

Maximum haalbaar : 2700 minuten, 30 matchen

NR

KERN

GEB.DAT

Leeftijd

minuten

%

aantal

1

Fofanah Alseny Kader

20/08/1998

19,23

2596

96,15

29

2

Bryssinck Jelle

11/12/1985

31,92

2587

95,81

29

3

Meynen Robin

21/10/1996

21,06

2571

95,22

29

4

Ben Simon Ben Haim

13/03/1995

22,67

2417

89,52

28

5

Karpov Yuri

27/02/1988

29,71

2294

84,96

26

6

Lavan Sam

21/01/1982

35,81

2202

81,56

26

7

Van Mieghem Philippe

18/05/1987

30,49

2094

77,56

24

8

s' Jongers Jordy

9/10/1990

27,09

2012

74,52

23

9

De Bisschop Andy

23/12/1993

23,89

1883

69,74

26

10

Karlberger Sven

8/11/1980

37,01

1862

68,96

23

11

Zemmouri M'tioui Tauwfik

19/01/1984

33,82

1208

44,74

19

12

Achbari Yassine

29/06/1989

28,37

1012

37,48

15

13

Krykun Dimitri

2/03/1987

30,70

999

37,00

14

14

Kromah Mamadee

13/01/1995

22,83

981

36,33

17

15

Argvliary Paata

16/05/1995

22,49

847

31,37

16

16

Monteagudo Gianni

2/12/1987

29,95

540

20,00

6

17

Daems Mitch

27/12/1984

32,88

502

18,59

9

18

Meiri Ben

7/05/1999

18,52

281

10,41

13

19

Van Haesendonck Maxim

17/03/1981

36,66

248

9,19

9

20

Thys Jarno

15/12/1999

17,91

145

5,37

8

21

Georgiadis Alexandros

23/02/1988

29,72

107

3,96

3

22

Van Praet Gary

29/01/1991

26,79

90

3,33

1

23

Ghershon Daniel

4/01/1988

29,86

65

2,41

2

24

Cooreman Yannis

17/12/1999

17,91

58

2,15

1

25

De Beer Steven

31/03/1983

34,62

17

0,63

2

26

Vinckx Joel

 

 

11

0,41

1

27

Himschoot Maxim

29/09/1999

18,12

11

0,41

2

28

Van den Bruaene Tibo

22/10/1998

19,06

4

0,15

1

29

Jonkers Tom

22/08/1985

32,23

1

0,04

1

01-05-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
Nuttige info
 • Voetbal Express
 • Uitslagen via GVA
 • Google Maps
 • Het weer
 • Route naar terrein 1
 • Jeugd is toekomst

  Belgische voetbalbond
 • Gele kaarten
 • Uitslagen en stand
 • Aanduidingen scheids
 • Afgelastingen
 • Sportleven
 • Belgische voetbalbond

  Alles over voetbal
 • Soccer Database
 • Statistieken vbal4
 • Belgische voetbalbond
 • Gratis website jeugdvoetbal
 • nr10 voetbal

  Spelersstatistieken Maccabi
 • Seizoen 2017-2018

  Spelers statistieken
 • Seizoen 2016-2017, 4B
 • Seizoen 2015-2016
 • Seizoen 2014-2015
 • Seizoen 2013-2014
 • Seizoen 2012-2013
 • Seizoen 2010-2011
 • Seizoen 2009-2010
 • Seizoen 2008-2009
 • Seizoen 2007-2008
 • Seizoen 2006 - 2007

  Maccabi en de Joodse gemeenschap
 • Joods Nieuwjaar - Rosj Hasjana
 • Jom Kippoer - Grote Verzoendag
 • Koosjer eten
 • Chanoeka, feest van de lichtjes
 • Joods Actueel

  Historie Maccabi voetbal
 • Stamnummer 201
 • De naam Maccabi
 • Belangrijke datums
 • Stadion Maccabi
 • VTM programma 'stadion' over Maccabi
 • Fotoreportage Maccabi
 • Belgische Groundhopping Pitch'D

  Foto  Dopinglijn
 • Vlaamse overheid - lijst geneesmiddelen

  Foto

  Topschutters deel 1
 • Seizoen 2017-2018,4B
 • Seizoen 2016-2017, 4B
 • Seizoen 2015-2016, 4B
 • Seizoen 2014-2015, 4B
 • Seizoen 2013-2014, 4B
 • Seizoen 2012-2013, 4B
 • Seizoen 2011-2012, 4B
 • Seizoen 2010-2011, 3A
 • Seizoen 2009-2010, 3A
 • Seizoen 2008-2009, 3B

  TOPSCHUTTERS deel 2
 • Seizoen 2007-2008, 3A
 • Seizoen 2006-2007, 2A
 • Seizoen 2005-2006, 3B

  Body Mass Index
 • Ben ik te zwaar ?

  Nieuws Sporza

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Categorieën
 • Gedachten (6)
 • Informatie (242)
 • Jeugd (33)
 • programma (165)
 • Uitslagen (136)
 • Voorbeschouwing (69)
 • Wedstrijdverslag (147)


 • Derde Prov A 2010 - 2011
 • Websites derde A
 • Trainers derde A
 • Topschutters 3A
 • 35plussers 3A

 • Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  muziekdoos
  blog.seniorennet.be/muziekd

  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  mijntuin
  blog.seniorennet.be/mijntui
  Vierde Prov B 2012 2013
 • websites 4B 2012 13
 • Topschutters 4B 12 13
 • Trainers 4B 2012 13
 • Transfers 4B 2012 2013

 • Maccabi 2012-2013
 • Ligging
 • Transfers Maccabi
 • Kern
 • Kalender eerste ploeg
 • Kalender reserven

 • Maccabi in de Pers
 • GVA 3/5/2013 invaller 62 jaar !
 • GVA 9/11/11 Georgiadis in GVA
 • GVA 14/12 Maccabi-Brazilianen
 • GVA 18/02 Gary van Praet
 • GVA 22/02 Sam Lavan
 • GVA 07/03/12 Eduardo
 • GVA 10/3 Mathias Colman
 • GVA 16/5/12 Robert Immens
 • GVA 10/10/12 Sam Lavan
 • GVA 9/11/12 Mitch Daems

  Trainer John Schrauwen
  Voorzitter Haim Serror
  Secretaris Marcel Van Hees
  Kinesiste ---
   
  Archief per maand
 • 01-2019
 • 12-2018
 • 11-2018
 • 10-2018
 • 08-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 01-2006
 • 12-2005
 • 11-2005
 • 10-2005
 • 09-2005

  Vierde B 2013 - 2014
 • Websites 2013 - 2014
 • Trainers 4B
 • TOPSCHUTTERS 4B

 • Maccabi 2013 2014
 • Kalender

 • Startpagina !

  Vierde prov B 2015-2016
 • Trainers 4B
 • Websites 4B
 • Topschutters 4B

 • MACCABI
 • Kalender 2016-2017
 • Kalender 2015-2016
 • Kalender 2014-2015

  Zoeken in blog


  Topschutters 4B
 • Topschutters 2016-2017

 • Kern Maccabi 2016 2017
 • Kern 2016-2017

 • Statistieken 2016 - 2017
 • Stats 16-17


 • E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek
 • 40mg cialis cheap
 • cialis vergleich viagra
 • cialis son prix
 • sportkleding
 • diefstal

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Seizoen 2017-2018
 • STATS MACCABI
 • TOPSCHUTTERS 4B
 • Uitslagen en stand


  Maccabi voetbalt in het seizoen 2017 - 2018 in vierde provinciale B Antwerpen.
  Club kleuren : Blauw - Wit
  Terrein  : Karel Du Bois Laan in Hoboken.


  Zoeken in blog  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!