NIEUW: Blog reclamevrij maken?
KSC Maccabi Voetbal Antwerp
24-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 27/10/13 : 15u00 Kessel FC - Maccabi KSC
Scheidsrechter : Paul Janssens

In Gazet Van Antwerpen 23/10/2013 lazen we :

FC Kessel boekt zijn eerste overwinning

FC Kes­sel wist eindelijk zijn eer­s­te ze­ge te boeken. Te­gen ro­de lantaarn Jong Antwerpen werd het in een echt on­der­ons­je tus­sen de laat­ste twee 0-7 voor FC Kes­sel. Jonas Sluyts was goed voor drie doel­pun­ten.

"Jong Antwerpen was nu niet echt een goe­de ploeg, maar we speelden zelf wel een van onze be­te­re mat­chen", be­gint Sluyts. "Toch kregen we in het be­gin een waar­schu­wing toen onze kee­per al na vijf mi­nuten een red­ding moest ver­rich­ten.

Maar daar­na pak­ten we het heft in han­den en scoorden vlot."

De ze­ge kwam ook wel op tijd. "Als je maar een punt hebt na zeven speel­da­gen, weet je dat het niet goed gaat. Dat weegt ook wel wat op de sfeer en het ver­trou­wen.

Het is ook niet ple­zant dat de men­sen al bij­na lachen als je zegt dat je bij Fc Kes­sel speelt. On­der­aan staan in vier­de, neen, dat is het niet. Voor het seizoen wa­ren er be­paal­de am­bities, maar ik denk dat we ons daar niet te veel moe­ten mee bezig houden.

Volgen­de week moe­ten we te­gen Mac­ca­bi, volgens mij een haal­ba­re kaart en dan zouden we op zeven pun­ten komen, dat is toch al iets.

Zelf hoop ik vijf­tien keer te sco­ren. Ik heb nu vijf keer ge­scoord, dus ik hoop dat het een re­alis­ti­sche am­bi­tie is (lacht)".

24-10-2013, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Voorbeschouwing
19-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 22/9 15u00 Maccabi - ZWE Kessel 1-7
Zondag 22/9 15u00 Maccabi - ZWE Kessel
Scheidsrechter : Jennart Bart

Zwart Wit Eendracht Kessel staat mee aan de leiding in 4B, met negen op negen.
Overwinningen tegen Turk Sport (2-1), Boechout (2-3), Jong Antwerpen (5-0).

Hun website op http://www.zwek.be/
Topschutter bij ZWE Kessel is Tommy Van Brandt met 5 goals.

Trainer van ZWE Kessel is Frank Dirix, hij laat opschrijven in GVA van 20 sep 2013:
"Maccabi is onbekend terrrein voor ons, maar ik heb gehoord dat zij net als alle Antwerpse ploegen uit onze reeks, proberen voetballend voor de dag te komen.".  Voor het volledig artikel, zie bijlage hieronder


Bijlagen:
GVA maccabi zwe kessel 2013 sep 20 Dirix Frank.jpg (117.1 KB)   

19-09-2013, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Voorbeschouwing
11-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 15/9 15u00 Emblem - Maccabi
Zondag 15/9 15u00 Maccabi - Emblem
Scheidsrechter : Slegers Laurens

Trainers van Emblem : Jules Claessens en Hugo Keysers
Dit seizoen kent Emblem een goede start in de competitie : 6 op 6.
Emblem eindigde vorig seizoen 15de, in vierde C.

De website van Emblem, klik hierTopschutter Sven Moens (3 goals) in Gazet van Antwerpen:

Em­blem be­haal­de een knappe uit­ze­ge op Mort­sel OG. De 23-ja­ri­ge Sven Moens scoor­de te­gen zijn ex-ploeg de eni­ge tref­fer. "Mijn nieu­we club won nog nooit tweemaal na elkaar."

"De match zat lang op slot en de te­gen­stander kreeg geen enke­le keer de bal tus­sen de palen. Wij zet­ten snel druk zo­dat Mort­sel de lange bal moest hante­ren.Onze voor­stop­per Van­tom­me speel­de een pri­ma match en heers­te in de lucht. In de slot­fa­se scoor­de ik de eni­ge tref­fer.

Dat was wel ple­zant, maar gaf geen speci­aal ge­voel. Ik koes­ter­de geen revan­che­ge­voe­lens, want doel­man Dockx en trainer Herpoel zijn goe­de vrien­den. Ik koos voor Em­blem om­dat door mijn werk in het leger in Le­o­polds­burg de ver­bin­ding naar Lier veel makkelij­ker is dan het bij­na on­haal­ba­re Mort­sel.

Met mijn twee doel­pun­ten op de openings­dag en deze be­lang­rij­ke goal te­gen mijn ex-ploeg ken­de ik een leu­ke bin­nen­komer. Em­blem maak­te het nog nooit eerder mee dat het tweemaal na elkaar won en tel­kens de nul hield. Het is aan­ge­naam spe­len en heel onze en­tou­ra­ge ge­niet van de onver­hoop­te leiders­plaats.

We willen er met een ver­sterkte groep een leuk seizoen van ma­ken. Deze pri­ma start kan nie­mand ons nog af­pakken", blik­te Moens tevreden te­rug."


Zo 15/9 U9  reeks Q Mortsel OG  Maccabi
Zo 15/9 U8 Reeks AL Kontich Maccabi
Zo 15/9 U7 Reeks BL Kontich Maccabi
Zo 15/9  1-0 Eerste elftal 4B Emblem  Maccabi
Zo 15/9  4-2 Reserven Reeks V Maccabi Broechem
Zo 15/9 3-11 U15 Reeks M Maccabi Rupel Boom
Zo 15/9 6-2 U13 Reeks P RVC Hoboken Maccabi A
Zo 15/9 9-1 U13 Reeks R Heffen Maccabi B


Op een andere locatie in Emblem bevond zich ook het voetbalterrein waar destijds de buitenopnamen van FC De Kampioenen werden ingeblikt.  De schuur van "Fernand" is nu een privé-woning.  Het café is nu een heuse brasserie, met groot buitenterras.

Men kan er nu mini golf spelen, en er is ook een driver ranch voor golf-initiatie.  Een mooie gelegenheid om eens een (golf) balletje te slaan.  Ook op de "green" kan men oefenen. 

Brasserie Afslag 86, Rantsesteenweg 86, is beslist een bezoekje waard ! 

11-09-2013, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Voorbeschouwing
27-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 1/9/2013 eerste elftal : Maccabi - Boechout 1-3
Zondag 1/9/2013 15h00 : Maccabi - Boechout 1-3
Scheidsrechter : Janssens Tim

Eerste wedstrijd van de competitie !

Boechout eindigde vorig seizoen zevende in vierde provinciale C.
Trainer Van Boechout is Johan Van Beneden (tweede seizoen).


Hun topschutter van vorig seizoen, Nick van Look, vertrok naar SK Wilrijk.

Maar er is nog Vincent Appelmans (°1982), vorig seizoen ook goed voor een 15-tal  doelpunten.

In de beker van Antwerpen speelde Boechout in dezelfde groep 7 als Maccabi.  Het haalde 4 punten (gewonnen tegen Mortsel, gelijk tegen Turk Sport)

 

Voor de website van Boechout, klik hier

 27-08-2013, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (1)


Categorie:Voorbeschouwing
14-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Robert Immens
 

Robert Immens
° 7/5/1951

Speler :
1972 - 1973 : Crossing Schaerbeek
1973 - 1974 : Crossing Schaerbeek
1974 - 1975 : Union Royale
1980 - 1981 : KV Mechelen
1981 - 1982 : KV Mechelen

Interview in GVA van vrijdag 14/12/2012 : "Ik probeer er het beste van te maken"

16/12/12 14u30 Branst - Maccabi

Met nog één wedstrijd voor de winterstop staat Maccabi op de allerlaatste plaats in het klassement.

Komend weekend krijgt het tegen Branst de gelegenheid om de rode lantaarn tijdens de feestdagen bij een andere club te deponeren.

“Met Branst ontmoeten we een elftal dat een beetje vergelijkbaar is met ons. Akkoord, het heeft al achttien punten en wij maar elf, maar wij hadden er evengoed ook al achttien kunnen hebben. Alleen scoren we toch zo moeilijk waardoor we geen punten halen. Echt onderliggen doen we niet. Dat bewijzen ook onze uitslagen”, vertelt trainer Robert Immens, die de zware taak heeft om Maccabi opnieuw op de rails te krijgen. “In het tussenseizoen zijn er een pak spelers bijgekomen die actief waren in het zaterdagvoetbal. Die jongens konden het echter niet opbrengen om meer te trainen en dat heeft tot een vroegtijdige exit geleid. Ondertussen waren we al veel tijd kwijt gespeeld, maar het geeft ons nu wel de gelegenheid om een aantal jongeren in te passen. Met Jo Abergel, Jeremy Bornstein en John Rot kregen we versterking in het aanvallend compartiment en Eder Susman manifesteert zich volop in het middenveld. Het zou prettig zijn als die jongens ook volgend seizoen deel zouden uitmaken van de kern, maar het is een traditie bij de joodse spelers dat zij hun hogere studies in het buitenland doen. Ik ga hen nog wel proberen te overtuigen om toch in het Antwerpse te blijven, maar de studies zijn vanzelfsprekend net iets belangrijker. Ik maak me er echter niet druk in. We proberen er gewoon het beste van te maken.” 

Opgelet : De wedstrijden van reserven en jeugd zijn AFGELAST ! Het eerste elftal speelt wel.


14-12-2012, 17:13 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Voorbeschouwing
10-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mitch Daems in Gazet van Antwerpen (vrijdag 9/11/12)

Mitch Daems: “Snel weg geraken onderaan”

Na het algemeen forfait van Apollo Nielse kwam de rode lantaarn in het bezit van Maccabi, maar als het van Mitch Daems afhangt vindt dat kleinood snel een nieuwe eigenaar.

“Als voetballer is het nooit prettig om op de laatste plaats te staan. We willen met Maccabi dus zo snel mogelijk weg onderaan. Alleen zal dat even zijn tijd nodig hebben, want het is hier niet meer dezelfde ploeg als vorig seizoen toen we nog een eindronde speelden om te promoveren.

Al hadden we daar in het begin van het seizoen ook geen rekening mee gehouden. We hadden er niet op gehoopt om opnieuw dezelfde rol te spelen. Bovendien vind ik ook dat deze reeks sterker is dan de reeks van vorig jaar. Ik schat de huidige reeks met de ploegen uit Klein- Brabant en het Mechelse zeker en vast hoger in dan de ploegen die we vorig seizoen moesten bekampen.”

Maccabi haalde in het tussenseizoen een aantal spelers maar sommigen onder hen zijn al opnieuw vertrokken. “Alles is nogal laat op gang gekomen en doordat sommige jongens al gestopt zijn, doen we het nu met een pak jongeren maar die beginnen stilaan hun draai te vinden.

We hopen zondag in elk geval om tegen Hingene de drie punten thuis te houden. We trekken ons in elk geval op aan de goede prestaties tegen Hemiksem en in mindere mate Heffen.”

10-11-2012, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Voorbeschouwing
26-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo 28/10 15u00 Maccabi - Willebroekse SV 0-3
Zo 28/10 15u00 Maccabi - Willebroekse SV 0-3
Scheidsrechter : Pieter Willems

Scoreverloop:
30' 0-1 Akkoyun Yassin
78' 0-2 Belfassi Karim
89' 0-3 Segers Dimitri

Bij Maccabi was Sam Lavan geschorst (3de gele kaart).

Bij Willebroekse waren Kenneth Thijssen (rode kaart 23/9) en Robin Henry ( 2 x g =rood 14/10) geschorst.

Voor de website van Willebroekse, klik hier
26-10-2012, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (1)


Categorie:Voorbeschouwing
17-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo 21/10 15u00 SK Reet - KSC Maccabi 2-0
Zondag 21/10 15u00 SK Reet - KSC Maccabi 2-0
Scheidsrechter : Janssens Tim

Bij Maccabi kan Kurt Vermeiren terug spelen.  Kurt was een paar weken out, door een teenblessure. 

Bij SK Reet enkele ex-Maccaberen   :
Trainer Peter Schrauwen en speler Ghislain Stoop (seizoen 2007-2008)

Top drie van de doelpuntenmakers bij SK Reet : Rik de Troetsel (8), Robin Jacobs (5) en Tom Heremans (4)

In de huidige rangschikking staat SK Reet duidelijk hoger dan Maccabi:

1  Blaasveld 9 7 1 1 22
2  Exc. Puurs 10 7 2 1 22
3  Wintam 9 6 1 2 20
4  Reet 9 6 1 2 20
5  Willebroek 9 6 1 2 20
6  Rumst 10 5 3 2 17
7  Sint-Amands 9 5 3 1 16
8  Hingene 9 5 3 1 16
9  Leest United 10 4 4 2 14
10  Nielse SV 10 3 6 1 10
11  V. Hemiksem 9 3 6 0 9
12  Maccabi 9 2 4 3 9
13  Lippelo 10 2 5 3 9
14  Heffen 9 2 5 2 8
15  Branst 10 2 7 1 7
16  Elzestraat 9 2 7 0 6
17  Apollo Nielse 10 0 8 2 2

17-10-2012, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Voorbeschouwing
17-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 20/11/11 14u30 Maccabi - FC Pulle
Zondag 20/11/11 14u30 Maccabi - FC Pulle
Scheidsrechter : Jakub Stefanski

Bij Maccabi is Sam Lavan geel geschorst, en Lopez Augusto Paulo Cesar zit zijn eerste schorsingsdag uit (1ste van twee, na rode kaart van 9 oktober tegen Mortsel)

Bij FC Pulle zijn Kurt De Schutter, Kevin Janssens en Rik Nuyts geel geschorst.
Topschutter bij Pulle is Christophe Kenens (vorig jaar bijna 30, dit jaar  6 goals).  Kenens (°1981) is al 5 seizoenen bij Pulle, speelde voorheen o.a. bij Nijlen, Lyra en Hoogstraten.  Een andere prijsschutter is Kevin Coenraad (°1983, vorig seizoen een 16-tal goals, dit jaar 4 goals).

De website van FC Pulle, klik hier
17-11-2011, 20:04 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Voorbeschouwing
09-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topper in vierde provinciale B : Halle - Maccabi 1-1
Zondag 13/11 14u30 Halle - Maccabi 1-1
Scheidsrechter : De Prins Matthias

Maccabi trekt zondag naar de ongeslagen leider in 4B : Sint Martinus Halle ("Sint Teunis").

Over Halle:
Trainer is Steven Vercammen.
Halle begon goed aan het seizoen : het won de eerste periodetitel.
Topscorer is Enzo Bonaers (°1990, 8 goals).
Vorig seizoen maakte Ben Huygen de meeste doelpunten bij Halle (13).
Doelman Kevin Riket is slechts 8 keer gepasseerd dit seizoen (maar Oxford Hemiksem doet nog beter, slechts 6 goals tegen).
Halle versterkte zich dit jaar met : Raf Broeckx (°1984, vorige club = Brasschaat)

Website van Halle, klik hier
09-11-2011, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Voorbeschouwing
07-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo 11/9/2011 15u00 Emblem - Maccabi
Zo 11/9/2011 15u00 Emblem - Maccabi
Scheidsrechter : EL-HAJOUTTI ABDELHAFID

Het technisch sterke Maccabi is de competitie goed gestart, met overwinningen tegen Turkuaz en Oelegem. 

Twee Brazilianen, Nelio De Souza en Erivan Francisco Dos Santos   zijn al langer bij Maccabi.

Op de foto de vier nieuwe braziliaanse spelers. 
Van links naar rechts  : Salvador Da Silva Eduardo, Gouveia De Souza Charley, Lopez Augusto Paulo, Martins Sententa
Marcelo


Vorig seizoen 2010-2011 in vierde D was voor Emblem desastreus : 0 punten op 90.  Het was dan ook een hele opluchting dat in de openingsmatch van dit seizoen een punt haalde tegen Wechelderzande (0-0).  Trainer Hugo Keysers wil de uitdaging aangaan om iets op te bouwen in Emblem.

De website van Emblem, klik hier07-09-2011, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Voorbeschouwing
06-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 7 aug 18h00 Maccabi – Achterbroek (BVA)

Zondag 7 aug 18h00 Maccabi – Achterbroek (BVA)

Scheidsrechter : Engelen Gert

 

Achterbroek eindigde vorig seizoen tweede in vierde provinciale A, maar werd in eindronde gestopt door Molenkring. 

 

Trainer is Theo Van Zele.

 

Voornaamste doelpuntenmakers vorig seizoen : Lander Van Gestel, Mehdi Zirari, Maxime Lijssens.

 

Achterbroek is vooral bekend door zijn damesploeg.  De dames promoveerden via de eindronde naar eerste klasse  !

 

Voor de officiele website klik hier.

06-08-2011, 07:58 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Voorbeschouwing
03-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 4 aug 19h30 Gooreind - Maccabi
Gooreind (eerste prov) - Maccabi (vierde prov)
Scheidsrechter : Bosmans Luc

Omdat Gooreind in het weekend moest aantreden in de Beker van Belgie (Cofidis Cup), wordt deze bekerwedstrijd op donderdagavond gespeeld.

Gooreind verloor verleden zaterdag met 5-3 tegen vierdeklasser Oosterzonen.  En dit ondanks 3 goals van zijn topschutter Cisse Severeyns

Gooreind heeft een stage aan zee en al enkele oefenwedstrijden in de benen :
Gooreind - Wildert (9-0)
Gooreind - SK Wilrijk (1-2)
Gooreind - Loenhout (2-0)

Trainer bij Gooreind is Jerry Brems.

Transfers bij Gooreind :
Serbruyns, Dermaut, Goffa, Henderickx komen van Nieuwmoer
Sababti komt van Ternesse

03-08-2011, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Voorbeschouwing
24-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 27 feb 2011 : Maccabi - Schriek
Zondag 27 feb 2011 : Maccabi - Schriek
Scheidsrechter : Willy Verluyten

Bij Maccabi keren Verheyden en Herremans terug uit schorsing
Bij Schriek is Yoeri De Roovere geel geschorst

Over Schriek:

Kleuren: 

Geel Blauw

Wie is de trainer?

Filip Pelgrims (°1974), speler-trainer. 
Pelgrims in Het Laatste Nieuws, eind januari:
"Vooraan zaten we niet fris genoeg en dat is een probleem dat heel het seizoen aansleept.  We scoren bijzonder moeilijk dit jaar, en enerzijds is dat een gebrek aan ervaring.  Anderzijds blijven bepaalde jongens ook maar zoeken naar hun beste vorm.  Dat ik geen wisselmogelijkheden heb is een bijkomend probleem.   We blijven werken en panikeren niet, maar het zal dan wel eens beter moeten lopen."

Wie zijn de topschutters?

Kevin Papen (°1988) met 10 goals.
 

Website van Schriek  : klik hier

De kern van Schriek, zie bijlage

Bijlagen:
Kern Schriek 11.xls (19.5 KB)   

24-02-2011, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Voorbeschouwing
19-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 20 februari 2011 : Hombeek - Maccabi

Zondag 20 februari 2011 : Hombeek – Maccabi
Scheidsrechter: Marc Leysen
Bij Maccabi zijn Dimitri Verheyden en Kristof Herremans geel geschorst
Bij Hombeek is Soli geschorst.

Vorige confrontatie
24/102010 Maccabi Hombeek 1-1, klik hier

Over Hombeek :

Kleuren:  Blauw Wit

Stadion: Boomkensstraat Hombeek 

Opgepast, er zijn wegenwerken.  Zie op de website van Hombeek : klik hier

 

Wie zijn de topschutters 

Hye Tim

3

Schotte Peter

2

Soli Peter

2

Van Dijck Axl

2

Borms dimitri

1

De La Valentino

1

Janssen

1

Own voor Hombeek

1

Parys Nick

1

Rottiers Kris

1

Van Beersel Dieter

1

 

Peter Schotte in Het Laatste Nieuws van 18/2/2011 : “We staan voor de wedstrijd van de laatste kans”. 

Voor het volledig artikel, zie bijlage

Bijlagen:
hombeek Schotte.jpg (471.1 KB)   

19-02-2011, 09:48 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Voorbeschouwing
16-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 17 feb 2011 om 20h00 : Maccabi - Edegem
17 feb 2011 om 20h00 : Maccabi - Edegem

Scheidsrechter Kevin van Hoyweghen

Die leidde ook :  

07/04/2010 Maccabi – Zwijndrecht 0-2

04/10/2009 Oostmale – Maccabi 4-2

30/07/2009 Grasheide – Maccabi (BVA) 2-2

19/10/2008 Maccabi – Wintam 4-0

 

Vorige ontmoeting :

08/08/2010 Maccabi – Edegem  (Beker van Antwerpen) : 0-1

 

Kleuren: 

Wit Zwart

 

Wie is de trainer?

 John Lasters

 

Bekende namen?

een ex-maccabeer : Sven Karlberger


Doelpuntenmakers

De Witte Klaas

4

Borremans Michael

3

Van den Eede Cedric

3


Website van Edegem, met verslagen: klik hier


16-02-2011, 10:40 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Voorbeschouwing
08-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 13 februari om 15h00 : KSC Maccabi - RVC Hoboken

Zondag 13 februari om 15h00 : KSC Maccabi – RVC Hoboken

Scheidrechter : Wouters Michel

Wouters leidde dit seizoen :

28/11/2010 Hooikt – Maccabi (1-0)

12/12/2010 Hoboken – Walem (1-2)

 

Bij Maccabi kan men terug beroep doen op Denis Ponkratenko.

 

Bij Hoboken
3 geel geschorsten :
Doelman Isildaksoy Kadri Mert, kapitein Symons Yves en middenvelder De Keyser Tim.

Gekwetst : Beyers Lars

Voor de website van Hoboken, klik hier

Vorige ontmoetingen:

17/10/10 Hoboken – Maccabi 1-0, zie verslag

(Uitgerekend Tom Megroedt scoort in blessuretijd na een discutabel toegekende vrijschop)

 

05/04/09 Hoboken – Maccabi 0-1, zie verslag


30/11/08 Maccabi – Hoboken 4-2 (zie foto hieronder)


 

08-02-2011, 21:42 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Voorbeschouwing
03-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 6 februari 15u00 VV Duffel - Maccabi
Zondag 6 februari 15u00 VV Duffel - Maccabi
Scheidsrechter : Vandenackerveken Eric

Over de tegenstander:

Stadion: Heidestraat 7b, 2570 Duffel      Tel : 015/31.47.87

Kleuren:  Geel - Zwart

 

Hoe deed Duffel VV  het na de winterstop?

 VV Duffel is al sinds eind november ongeslagen, en klommen op tot de vierde plaats in de rangschikking.

 

Wie is de trainer?

Peter Van De Wiele, derde seizoen

 

Wie zijn de topschutters?

De broers Andries, Kenny en Kevin, hebben samen al 17 doelpunten gemaakt.

Kevin Andries, in Het Niewsblad – Sportwereld van 2/2/2011: “Het loopt momenteel voortreffelijk. Kunnen we dit niveau aanhouden, dan pakken we misschien nog de tweede periodetitel. RVC Hoboken prijkt daarin mathematisch op de eerste plaats, maar zij spelen komend weekend de topper tegen Hooikt. Mogelijk biedt dat toch enige perspectieven voor ons.”

Ambities ?

VV Duffel richt haast traditioneel het vizier op de eigen jeugd en dat is dit seizoen niet anders.

Website Aartselaar

De website van Duffel werkt niet, wel een website voor de jeugd, klik hier

 

Vorige ontmoeting :

10/10/10 Maccabi – Duffel 0-1, zie verslag

Bijlagen:
Kern Duffel.xls (21.5 KB)   

03-02-2011, 10:58 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Voorbeschouwing
26-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 30/01/2011: 14u30 Oppuurs - Maccabi

Zondag 30/01/2011: 14u30 Oppuurs – Maccabi

Scheidsrechter : Yannick Mortier

Deze wedstrijd was geprogrammeerd voor 14/11/2010 maar verviel door algemene afgelasting.


Bij Oppuurs zijn geschorst : Nicolas Christiaens (6de gele kaart) en Stephen Van Damme (3de gele kaart)

Over tegenstander Oppuurs:

 

Stadion:  

Meirstraat, 2890 Oppuurs

 

Kleuren: 

Groen Zwart

Wie is de trainer?

Kurt Heremans

Gazet van Antwerpen 26/01/2011 : “Na de nederlaag op Hoboken mag Oppuurs de titel wel vergeten.  We liggen daar niet wakker van, want het is ook nooit onze ambitie geweest. “  zegt trainer Kurt Heremans.  Dat Oppuurs afhaakt voor de titel betekent niet dat de Klein-Brabanders er nu met de pet naar gooien.  “Er zijn nog 13 matchen te spelen en we zullen elke keer voor de winst gaan, laat dat duidelijk zijn”.

 

Wie zijn de topschutters?

Stephen Van Damme, maar die is geel geschorst.

 

Van Damme Stephen

6

De Loose Benjamin

5

Ampong Michael

4

Kerremans Jorrit

4

Bougrine Brahim

2

Verhesen Peter

2

De Hertogh Bob

1

Lauwers Niko

1

Roozemont Patrick

1

Schelfhout Rikkert

1

Van Praet Sam

1


(bron : verslagen GVA)

Hoe was de eerste periode?

Oppuurs eindigde zeer hoog, derde net achter Hooikt en Hoboken.

 

En na de winterstop ?

Oppuurs begon slecht na de winterstop : verlies tegen Aartselaar, gelijk tegen Duffel.  En vorige zondag zwaar verlies,  4-0 , tegen RVC Hoboken.  Oppuurs is derde in de stand, met een comfortabele voorsprong van 5 punten op de 4de geklasseerden (Duffel en Lint). 

 

Ambities?

Zo snel mogelijk veilig staan.

 

Vorige confrontatie:

1/3/2009 Oppuurs – Maccabi 0-0 (Zie verslag)

 

Website van Oppuurs : klik hier

26-01-2011, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Voorbeschouwing
19-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 23/01/2011 14u30 Wintam - Maccabi

Zondag 23/01/2011 14u30 Wintam – Maccabi

Scheidsrechter: Bellens Senka

 

Vorige ontmoeting 26/9/2010 : Maccabi - Wintam 0-3

Over Wintam:
Kleur : groen - wit

Adres : Eikerheide 1, 2880 Wintam – Bornem


Bij Wintam had begin december een trainingswissel plaats.  Raf Joosten (ex trainer Walem) verving toen Ivan Vyncke.  Raf Joosten in Het Nieuwsblad – Sportwereld, 
klik hier

 

Doelpuntenmakers bij Wintam, volgens de verslagen in Gazet van Antwerpen:

 

Busquin Olivier

6

De Leeuw Jeroen

4

Hoofd Jorn

4

Bevers Kevin

3

De Decker Wim

3

Cedric Emmanuel Muni Joao

2

De Wit Sven

2

own voor Wintam

2

Cools Joris

1

Robeyns Kenneth

1Website :  klik hier


19-01-2011, 12:10 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Voorbeschouwing
Nuttige info
 • Voetbal Express
 • Uitslagen via GVA
 • Google Maps
 • Het weer
 • Route naar terrein 1
 • Jeugd is toekomst

  Belgische voetbalbond
 • Gele kaarten
 • Uitslagen en stand
 • Aanduidingen scheids
 • Afgelastingen
 • Sportleven
 • Belgische voetbalbond

  Alles over voetbal
 • Soccer Database
 • Statistieken vbal4
 • Belgische voetbalbond
 • Gratis website jeugdvoetbal
 • nr10 voetbal

  Spelersstatistieken Maccabi
 • Seizoen 2017-2018

  Spelers statistieken
 • Seizoen 2016-2017, 4B
 • Seizoen 2015-2016
 • Seizoen 2014-2015
 • Seizoen 2013-2014
 • Seizoen 2012-2013
 • Seizoen 2010-2011
 • Seizoen 2009-2010
 • Seizoen 2008-2009
 • Seizoen 2007-2008
 • Seizoen 2006 - 2007

  Maccabi en de Joodse gemeenschap
 • Joods Nieuwjaar - Rosj Hasjana
 • Jom Kippoer - Grote Verzoendag
 • Koosjer eten
 • Chanoeka, feest van de lichtjes
 • Joods Actueel

  Historie Maccabi voetbal
 • Stamnummer 201
 • De naam Maccabi
 • Belangrijke datums
 • Stadion Maccabi
 • VTM programma 'stadion' over Maccabi
 • Fotoreportage Maccabi
 • Belgische Groundhopping Pitch'D

  Foto  Dopinglijn
 • Vlaamse overheid - lijst geneesmiddelen

  Foto

  Topschutters deel 1
 • Seizoen 2017-2018,4B
 • Seizoen 2016-2017, 4B
 • Seizoen 2015-2016, 4B
 • Seizoen 2014-2015, 4B
 • Seizoen 2013-2014, 4B
 • Seizoen 2012-2013, 4B
 • Seizoen 2011-2012, 4B
 • Seizoen 2010-2011, 3A
 • Seizoen 2009-2010, 3A
 • Seizoen 2008-2009, 3B

  TOPSCHUTTERS deel 2
 • Seizoen 2007-2008, 3A
 • Seizoen 2006-2007, 2A
 • Seizoen 2005-2006, 3B

  Body Mass Index
 • Ben ik te zwaar ?

  Nieuws Sporza

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Categorieën
 • Gedachten (6)
 • Informatie (242)
 • Jeugd (33)
 • programma (165)
 • Uitslagen (136)
 • Voorbeschouwing (69)
 • Wedstrijdverslag (147)


 • Derde Prov A 2010 - 2011
 • Websites derde A
 • Trainers derde A
 • Topschutters 3A
 • 35plussers 3A

 • Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  wolven
  blog.seniorennet.be/wolven

  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  allerlei
  blog.seniorennet.be/allerle
  Vierde Prov B 2012 2013
 • websites 4B 2012 13
 • Topschutters 4B 12 13
 • Trainers 4B 2012 13
 • Transfers 4B 2012 2013

 • Maccabi 2012-2013
 • Ligging
 • Transfers Maccabi
 • Kern
 • Kalender eerste ploeg
 • Kalender reserven

 • Maccabi in de Pers
 • GVA 3/5/2013 invaller 62 jaar !
 • GVA 9/11/11 Georgiadis in GVA
 • GVA 14/12 Maccabi-Brazilianen
 • GVA 18/02 Gary van Praet
 • GVA 22/02 Sam Lavan
 • GVA 07/03/12 Eduardo
 • GVA 10/3 Mathias Colman
 • GVA 16/5/12 Robert Immens
 • GVA 10/10/12 Sam Lavan
 • GVA 9/11/12 Mitch Daems

  Trainer John Schrauwen
  Voorzitter Haim Serror
  Secretaris Marcel Van Hees
  Kinesiste ---
   
  Archief per maand
 • 01-2019
 • 12-2018
 • 11-2018
 • 10-2018
 • 08-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 01-2006
 • 12-2005
 • 11-2005
 • 10-2005
 • 09-2005

  Vierde B 2013 - 2014
 • Websites 2013 - 2014
 • Trainers 4B
 • TOPSCHUTTERS 4B

 • Maccabi 2013 2014
 • Kalender

 • Startpagina !

  Vierde prov B 2015-2016
 • Trainers 4B
 • Websites 4B
 • Topschutters 4B

 • MACCABI
 • Kalender 2016-2017
 • Kalender 2015-2016
 • Kalender 2014-2015

  Zoeken in blog


  Topschutters 4B
 • Topschutters 2016-2017

 • Kern Maccabi 2016 2017
 • Kern 2016-2017

 • Statistieken 2016 - 2017
 • Stats 16-17


 • E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek
 • 40mg cialis cheap
 • cialis vergleich viagra
 • cialis son prix
 • sportkleding
 • diefstal

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Seizoen 2017-2018
 • STATS MACCABI
 • TOPSCHUTTERS 4B
 • Uitslagen en stand


  Maccabi voetbalt in het seizoen 2017 - 2018 in vierde provinciale B Antwerpen.
  Club kleuren : Blauw - Wit
  Terrein  : Karel Du Bois Laan in Hoboken.


  Zoeken in blog  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!