NIEUW: Blog reclamevrij maken?
KSC Maccabi Voetbal Antwerp
21-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21/1/18 : Maccabi - Alberta Schilde : 7-0

PLOEG: 

Van Praet Gary, Ben Simon Ben, Bryssinck Jelle, Kromah Mamadee, Kromah Vakaba, Ben Simon Daniel, Meiri Ben, Nosa Fred, Lavan Sam, Van Mieghem Philippe, Mugami Shai

RESERVEN
Bryssinck Robbe, Cohen Daniel, Georgiadis Alexandros

DOELPUNTEN

37’ 1 – 0 Meiri Ben
39’ 2 – 0 Lavan Sam
41’ 3 – 0 Bryssinck Jelle
46’ 4 – 0 Meiri Ben
75’ 5 – 0 Bryssinck Robbe
81’ 6 – 0 Kromah Vakaba
88’ 7 – 0 Mugami Shai

GEEL

Lavan Sam, Van Mieghem Philippe

VERSLAG

De wedstrijd begon met 2 ploegen die wel wilden maar blijkbaar niet konden. Er werd in de 11’ geel gegeven aan een speler van Alberta voor een fout. Verder moesten we wachten tot de 37’ voor er iets te beleven viel. Meiri Ben gaf een pas aan Kromah Mamadee. Die besloot op doel maar de bezoekende doelman kon de bal wegtikken. Ben M. was echter goed gevolgd en kon zo de score openen. En 2’ weer een assist van Mamadee maar nu was het Lavan Sam die de bal aannam bijna op de achterlijn maar toch kreeg hij het leer achter de doelman. Even voor rust pakte de bezoekende doelman naast de bal en Bryssinck Jelle kon er zijn hoofd tegen zetten en zo de ruststand op het bord zetten. Een saaie eerste helft waarin gelukkig toch een paar doelpunten vielen. Van Praet Gary had in 45’ maar 1 keer de bal moeten wegwerken.

Maccabi had er nu blijkbaar wel zin in want in de 46’ ging de bezoekende doelman weer in de fout en nu was het Ben M. die hiervan profiteerde. Even later kwam Alberta dan toch even gevaarlijk voor het doel maar Gary had alles onder controle. Sam kreeg geel in de 50’ voor het onnodig wegtrappen van de bal. En in de 63’ kreeg Philippe geel voor een fout. In de 67’ werd Jelle (een beetje ziek) vervangen door Georgiadis Alexandros en in de 74’ ging Sam naar de kant en Bryssinck Robbe mocht het laatste kwartier volmaken. Robbe ging 1’ later even met de bal aan de haal en hij kon bijna vanop de achterlijn de 5 – 0 binnentrappen. In de 81’ waren het de broertjes Kromah die voor de 6 – 0 zorgden. Mamadee gaf de assist en Vakaba trapte binnen. Even voor tijd kon Mamadee nog eens op doel trappen. De doelman loste en nu was Shai goed gevolgd om zijn doelpuntje te maken.

Een saaie wedstrijd maar gelukkig veel doelpunten.

 Verslag: YLONA

21-01-2018, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Wedstrijdverslag
14-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zo 14 jan 2018 : Maccabi - Jong Antwerpen 4-4
WEDSTRIJDVERSLAG

13/01/2018

MACCABI – Jong Antwerpen 4 – 4

OPSTELLING

Cooreman Yannis, Ben Simon Ben, Bryssinck Jelle, Kromah Mamadee, Kromah Vakaba, Konate Farran, Ben Simon Daniel, Bryssinck Robbe, Meiri Ben, Nosa Fred, Georgiadis Alexandros

RESERVEN

Beyer Isaac, Kamara Ayouba Sidikie, Himschoot Maxim, Humberto Sousa G Pereira Davino

DOELPUNTEN

06' 1-0 Kromah Vakaba
15' 2-0 Georgiadis Alex
40' 2-1 Daelman Jordy
48' 2-2 Diakhate Cheikh
55' 3-2 Kromah Vakaba
57' 3-3 Diakhate Cheikh
69' 3-4 Van Schaverbeke Kevin
76' 4-4 Bryssinck Jelle

GEEL

Konate Farran

VERSLAG

Maccabi begon goed aan de wedstrijd. Vanaf de eerste minuut werd de kaart van de aanval getrokken. Dit leidde in de 6’ reeds tot de openingstreffer. Meiri Ben gaf een pas op maat aan Kromah Vakaba en die haalde verwoestend uit. En in de 15’ ging Georgiadis Alexandros even aan de wandel met de bal en hij wist met een mooie lobbal de bezoekende doelman te verschalken. Dan ging de wedstrijd een beetje gelijk op. Tot in de 40’ Jong Antwerpen een vrije trap kreeg en deze feilloos wist binnen te schieten.

Na rust werd Cooreman Yannis vervangen voor Beyer Isaac. En in de 48’ kon Jong Antwerpen de stand gelijk maken door een foutje van onze doelman. Maccabi bleef niet bij de pakken zitten en in de 55’ mocht Kromah Vakaba Maccabi terug op voorsprong brengen na een assist van Georgiadis Alexandros. Maar 2’ stonden de bordjes al weer gelijk. Georgiadis Alexandros mocht in de 62’ gaan rusten en Humberto Sousa G Pereira Davino nam zijn plaats in. In de 65’ geel voor Konate Farran voor aanmerkingen op de wedstrijdleiding. En in de 69’ kon Jong Antwerpen op voorsprong komen. Maar gelukkig kon Bryssinck Jelle de gelijkmaker scoren in de 76’ met het hoofd na een hoekschop van Meiri Ben. Kromah Mamadee werd in de 82’ vervangen door Kamara Ayouba Sidikie.

 

14-01-2018, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Wedstrijdverslag
30-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brothers United Antwerp - KSC Maccabi 2-2

Zondag 7/1/2018 - 14u30 - Brothers United Antwerp - KSC Maccabi 2-2 

Terrein : 

Park Groot Scijn Deurne (synthetisch)
Ruggeveldlaan 486
Deurne

WEDSTRIJDVERSLAG

07/01/2018

Brothers Utd - MACCABI  2 – 2

OPSTELLING

Van Haesendonck Maxim, Ben Simon Ben Haim, Van Mieghem Philippe, Thys Jarno, Meiri Ben, Bryssinck Jelle, Kromah Vakaba, Kromah Mamadee, Vandeputte Safio, Nosa Fred, Bryssinck Robbe

RESERVEN

Papismadove Eden

DOELPUNTEN

11' 1-0 Ozturk
16' 1-1 Vanderput Savio
17' 1-2 Meiri Ben
27' 2-2 Sozlu

GEEL

Nosa Fred

VERSLAG

De wedstrijd kwam maar traag op gang. Maar het was de thuisploeg die in de 11’ de score opende. Maccabi deed er alles aan om de achterstand weg te werken. En in de 16’ wist Meiri Ben met veel wilskracht het leer tot bij Vandeputte Safio te brengen en die scoorde van ver de gelijkmaker. En 1’ later kwam Maccabi toch op een verdiende voorsprong. Nu was Bryssinck Jelle de aangever en Meiri Ben de afmaker. Maar lang konden ze van de voorsprong niet genieten. In de 27’ kon de thuisploeg terug gelijk komen. Brothers ging dan iets agressiever spelen en dit leidde tot heel veel fouten en natuurlijk gele kaarten. Ze wilde kost wat kost het punt veilig stellen.

Na rust hetzelfde spelbeeld. Maccabi de betere ploeg maar ze konden dit niet omzetten in doelpunten. In de 57’ kreeg Nosa Fred geel voor een fout. Even later werd Kromah Mamadee foutief gestopt in het strafschopgebied maar de scheids zag hier geen strafschop in. In de 78’ werd Bryssinck Robbe vervangen door Papismadove Eden.

Verslag : YLONA

zie ook topschutters 4B

30-12-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Wedstrijdverslag
09-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 dec : Olympic Pirates Deurne - Maccabi 1-2

WEDSTRIJDVERSLAG

Zaterdag 09/12/2017

Ol. Pirates Deurne - MACCABI  1 – 2

OPSTELLING

Van Haesendonck Maxim, Vandenbreuaur Tibo, Thys Jarno, Michaeli Abraham David, Ben Simon Daniel, Meiri Ben, Bryssinck Jelle, Mugami Shai, Fofanah Alseny Kader, Kromah Vakaba, Kromah Mamadee

RESERVEN

Himschoot Maxim, Vandeputte Safio, Georgiadis Alexandros

DOELPUNTEN

10' 0-1 Kromah Mamadee
40' 0-2 Kromah Vakaba
60' 1-2 Barry Amado Baillo

GEEL

Ben Simon Daniel, Kromah Vakaba

VERSLAG

Maccabi begon goed en geconcentreerd aan de wedstrijd. In de 10’ kon Meiri Ben het leer in de voeten geven van Kromah Mamadee en die opende mooi de score. Het spel ging dan een beetje gelijk op met kleine kansjes voor beide ploegen. Maar het was Maccabi dat de ruststand vastlegde in de 40’. Bryssinck Jelle met een mooie pas tot bij Kromah Vakaba en die legde de bal achter de lokale doelman. In de 43’ een gele kaart voor Ben Simon Daniel.

Na rust hetzelfde spelbeeld. In de 60’ kon de thuisploeg ook scoren en nu kwam er wat onrust in de ploeg bij Maccabi. Kromah Vakaba kreeg geel in de 65’ en 5’ later was er eindelijk ook eens geel voor de thuisploeg die heel brutaal speelde. In de 76’ werd Meiri Ben vervangen door Vandeputte Safio, Georgiadis Alexandros mocht in de 80’ invallen voor Kromah Vakaba en de laatste minuut mocht volgemaakt worden door Himschoot Maxim in de plaats van Mugami Shai.

 

09-12-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Wedstrijdverslag
06-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugd is toekomst

Titel: Jeugdvoetbalsite en Facebookpagina

Bericht:
Beste,

Jaar en dag zit ik reeds in het voetbal, eerst zelf als speler later als (jeugd)trainer.

Nu heb ik sinds kort een site ineengeknutseld over jeugdvoetbal nl. Jeugd is toekomst.

Ik heb dit gedaan omdat ik vind dat de jeugd nog te dikwijls stiefmoederlijk behandeld wordt op verschillende vlakken.

Nu de bedoeling van deze site en de daaraan gekoppelde Facebookpagina is om deze ludiek te houden met plezierige zaken maar dit is niet alles, ook meer professionele zaken komen aan bod. (info en wetenswaardigheden die betrekking hebben op het jeugdvoetbal)
(kinesisten, sportdokters, sportpsychologen, etc…)

Het moet een site zijn, of toch worden; over, voor en door de jeugdvoetballer (of trainer en/of bestuur).
De bedoeling is ook een meerwaarde te zijn voor clubs en trainers. (en van die meerwaarde profiteert de jeugdspeler dan ook weer)

Meerwaarde voor de clubs: Alle evenementen die de club organiseert mogen doorgestuurd worden zoals daar zijn voetbalstages, tornooien etc…

Meerwaarde voor de trainers: we posten af en toe korte trainingsoefeningen van andere, vaak hoger spelende clubs, die kunnen dan overgenomen worden. Ook georganiseerde clinics en bijscholingscursussen worden vermeld op de Facebookpagina en site.

Met vriendelijke groet,
Peter Simons
Jeugd is toekomst
E-mail: jeugdistoekomst1@gmail.com
Website:  https://jeugdistoekomst.jimdo.com/
Facebook: https://www.facebook.com/jeugdistoekomst/
Instagram: @jeugdistoekomst

Link aangebracht links bovenaan de Maccabi - blog bij nuttige info

06-12-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
03-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 dec Ranst B - Maccabi 1-2

WEDSTRIJDVERSLAG

03/12/2017 : Ranst B - MACCABI 1 – 2

OPSTELLING

Van Haesendonck Maxim, Ben Simon Ben, Ben Simon Daniel, Thys Jarno, Georgiadis Alexander, Fofanah Alseny Kader, Bryssinck Jelle, Meiri Ben, Kromah Vakaba, Mugani Shai, Van Mieghem Philippe

RESERVEN

Oliveira Waldir, Himschoot Maxim

DOELPUNTEN

10’ Bryssinck Jelle 0 – 1
25’ Mugani Shai 0 – 2
45’ Dresen Nick 1 - 2

GEEL

43’ Ben Simon Ben
65’ Meiri Ben

VERSLAG

Lavan Sam, Kromah Mamadee en Vanderput Savio geschorst.

Maccabi had blijkbaar weinig last van de kou want het zocht meteen de aanval. Dit leidde in de 10’ tot de openingstreffer. Ben M. ging mooi door op de flank en kon trappen richting doel. Was het een schot op doel of een voorzet, in ieder geval kon Jelle de bal nog raken en zo scoren. Maccabi nam dan wat gas terug (waarom?). Maar in de 25’ nam Vakaba het leer mooi aan en ging alleen door. Shai was goed gevolgd en Vakaba gaf de bal in de voet van Shai. Hij maakte het tweede doelpunt voor Maccabi. In de 43’ een gele kaart voor Ben S. En even voor rust kreeg Maccabi een tegendoelpunt. Ze gingen meer op verdediging spelen en zodoende kreeg Ranst kansen.

In de 65’ geel voor Ben M. Voor Maccabi had de scheids de kaarten wel bij maar voor Ranst blijkbaar niet! In de 70’ werd Alexander vervangen door Waldir en in de 83’ mocht Maxim H. de plaats van Shai innemen. Ondanks de druk van Ranst wist Maccabi stand te houden.

Volgende wedstrijd:

09/12/2017 om 20:30 uur
Olympic Pirates Deurne – Maccabi
Ruggeveldlaan 486
Deurne
Verslag : Ylona

 

 

 

 

 

03-12-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Wedstrijdverslag
26-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26/11/17 Maccabi-Massenhoven 1-4
15' 0-1 De weerd
64' 0-2 Wuyts
69' 1-2 Kromah Vakaba
75' 1-3 Own door Maccabi
80' 1-4 De vinster

26-11-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Uitslagen
20-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 19/11 : Emblem - Maccabi 3-0

WEDSTRIJDVERSLAG  19/11/2017

Emblem - MACCABI 3 – 0

OPSTELLING

Van Praet Gary, Ben Simon Ben, Ben Simon Daniel, Thys Jarno, Fofanah Alseny Kader, Argvliaru Paata, Kromah Mamadee, Bryssinck Jelle, Mugani Shai, Lavan Sam, Vanderput Savio

RESERVEN

Georgiadis Alexander, Oliveira Waldir, Himschoot Maxim

DOELPUNTEN

05' 1-0 Van Bockstal
12' 2-0 Ory
70' 3-0 Bogaerts

GEEL

44’ Mugani Shai
53’ Vanderput Savio
63’ Fofanah Alseny Kader
80’ Lavan Sam

ROOD

83’ Georgiadis Alexander

VERSLAG

Van Mieghem Philippe geschorst.

In het begin van de wedstrijd was er weinig concentratie bij Maccabi want Emblem kon in de 5’ de score al openen. En 7’ zelfs uitlopen naar 2 – 0. De wedstrijd kabbelde dan rustig verder. In de 25’ en 40’ geel voor Emblem en even voor rust een gele kaart voor Shai en nog een gele kaart voor Emblem maar die kleur had wel wat donkerder gemogen.

Na rust werd Paata vervangen door Waldir. In de 53’ geel voor Savio. 6’ later de eerste echte kans voor Maccabi maar Savio besloot naast. In de 63’ geel voor Kader en twee minuten later werd Savio vervangen door Alexander. In de 70’ mocht Emblem de eindstand vastleggen. Mamadee werd in de 72’ vervangen door Maxim. Sam kreeg dan een gele kaart in de 80’ en even voor tijd mocht Alexander het terrein verlaten met een rode kaart.

Verslag: Ylona

 

20-11-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Uitslagen
12-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 12/11/2017 KSC Maccabi - Ternesse B : 2-1

WEDSTRIJDVERSLAG

12/11/2017

MACCABI – Ternesse B 2 – 1

OPSTELLING

Van Praet Gary, Ben Simon Ben, Van Mieghem Philippe, Thys Jarno, Bryssinck Jelle, Argvliaru Paata, Kromah Mamadee, Kromah Vakaba, Mugani Shai, Lavan Sam, Michaely Abraham David

RESERVEN

Oliveira Waldir, Georgiadis Alexander, Vanderput Savio

DOELPUNTEN

38' 0-1 Bouazzaoui A
50' 1-1 Kromah V
80' 2-1 Vanderput S

GEEL

41’ Van Mieghem Philippe

VERSLAG

Het eerste kwartier ging de wedstrijd op en neer met 2 grote kansen voor Maccabi en een save van Gary. In de 38’ werd de verdediging weer verwaarloosd en Ternesse kon op voorsprong komen. Philippe kreeg geel voor aanmerking op de leiding.

In de 50’ kreeg Vakaba het leer in de voeten en hij besloot op doel en bracht zo de bordjes terug in evenwicht. In de 59’ een terugspeelbal en Maccabi kreeg een vrije trap. De bal ging naast het doel maar de scheids besliste om deze opnieuw te nemen omdat er een speler te vlug uit de muur gekomen was. Geel voor Ternesse en een nieuwe vrije trap voor Maccabi. Paata haalde uit maar de bezoekende doelman kon de bal uit het doel houden. In de 77’ werd een goed spelende Paata naar de kant gehaald voor Savio. En drie minuten later bracht Savio Maccabi op voorsprong met het hoofd na een pas van Shai. Vakaba werd in de 85’ vervangen door Alexander en Shai mocht even voor tijd plaats maken voor Waldir.

Volgende wedstrijd:

19/11/2017 om 14:30 uur
Emblem – Maccabi
Dorpstraat Emblem

Verslag : Ylona

12-11-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Uitslagen
10-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overlijden van Thierry Wauters, speler bij KSC Maccabi

Onze oprechte deelneming aan de familie, en in het bijzonder aan Freddy en Ziko.

Uitvaartdienst op maandag 13 november om 12u45 in aula Chrysant (crematorium Wilrijk)

 photo Thierry.jpg

 photo IMG_2816 2.jpg

.

10-11-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
08-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overlijden van Rudi Kools

We vernamen het overlijden van een ex-Maccabeeër, Rudi Kools.  Onze oprechte deelneming.

Wie Rudi een laatste groet wil brengen, kan dat op de uitvaartdienst in het crematorium van Wilrijk, Jules Moretuslei 2, 2610 Antwerpen.  Op maandag 13 november.  Bijeenkomst om 09u45.

08-11-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
05-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 nov Oelegem- Maccabi 2 - 2

WEDSTRIJDVERSLAG

05/11/2017

 Oelegem - MACCABI 2 – 2

OPSTELLING

Van Praet Gary, Ben Simon Ben, Van Mieghem Philippe, Michaely Abraham David, Fofanah Alseny Kader, Argvliaru Paata, Kromah Mamadee, Kromah Vakaba, Mugani Shai, Lavan Sam, Meiri Ben

RESERVEN

Thys Jarno, Georgiadis Alexander, Ben Simon Daniel

DOELPUNTEN

10' 1-0 De Bie Luis (penalty)
36' 2-0 De Bie Luis (penalty)
65' 2-1 Lavan Sam
70' 2-2 Kromah Vakaba

GEEL

10’ Lavan Sam

26’ Kromah Mamadee

36’ Fofanah Alseny Kader

53’ Van Mieghem Philippe

VERSLAG

In de 10’ handspel van Sam en de bal ging op de stip. Sam kreeg geel en de strafschop ging binnen. Maccabi was beter bij de les dan vorige week want 5’ een grote kans voor Shai maar de bal ging net naast. Mamadee kreeg in de 26’ geel voor een fout. In de 30’ moest Gary alles uit de kast halen zodat de achterstand niet groter zou worden. Een gele kaart voor Oelegem in de 33’ en in de 36’ handspel van Kader in het strafschopgebied. Kader geel en de tweede strafschop ging ook binnen.

Na rust werden David en Meiri Ben vervangen door Daniel en Jarno. Philippe kreeg een gele kaart in de 53’ en geel voor Oelegem een paar minuten later. In de 63’ een grote kans voor Sam maar het leer wou er niet in. 2’ later kon Sam dan wel scoren met het hoofd. En weer 2’ later kon Vakaba de stand terug gelijk zetten. Vakaba werd in de 80’ vervangen door Alexander.

05-11-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Wedstrijdverslag
30-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29/10 KSC Maccabi - Tubantia Borgerhout 1-3

WEDSTRIJDVERSLAG

29/10/2017

MACCABI – Tub Borgerhout 1 – 3

OPSTELLING

Van Praet Gary, Ben Simon Ben, Van Mieghem Philippe, Thys Jarno, Michaely Abraham David, Fofanah Alseny Kader, Lavan Sam, Argvliaru Paata, Kromah Mamadee, Vanderput Savio, Van Haesendonck Maxim

RESERVEN

Oliviera Waldir, Ben Simon Daniel, Georgiadis Alexander

DOELPUNTEN

02’ Colin 0-1
34’ Bonsu 0-2
43’ Bonsu 0-3
84’ Fofanah Alseny Kader (strafschop) 1-3.

GEEL

32’ Ben Simon Ben

50’ Vanderput Savio

ROOD

60’ Lavan Sam

VERSLAG

Bryssinck Jelle en Mugani Shai gekwetst.

Na 2’ keek Maccabi al tegen een achterstand aan. In de 26’ weer een grote kans voor Tubantia maar nu ging het leer over het doel. Ben kreeg een gele kaart voor een fout die in feite door Tubantia werd begaan. Scheids had het blijkbaar meer met Tubantia dan met Maccabi. In de 34’ kwam het tweede doelpunt er dan toch. Maccabi dacht blijkbaar meer aan aanvallen en vergat te verdedigen. En even voor rust mocht Tubantia rustig de derde binnenschuiven. Maccabi had in 45’ niets laten zien buiten slechte passen en er waren een paar spelers die er niet helemaal met het hoofd bij waren.

Na rust werd Jarno vervangen door Alexander. Savio kreeg dan geel voor een kleine fout waar Tubantia wel heel veel mocht van de scheids. In de 52’ weer een zware fout van Tubantia en nu viel er dan eindelijk geel. In de 60’ ging Sam onderuit en tegenstreven vond het nodig om te slaan. Scheids besliste rood voor allebei? In de 63’ kwam Maccabi ook eens echt voor het doel. Kader werd neergelegd in het strafschopgebied. Dit was de kans voor Maccabi om toch iets terug te doen maar helaas miste Paata de strafschop. Maxim werd in 74’ vervangen door Waldir. In de 84’ kon Mamadee doorgaan. Hij werd ook neergelegd in het strafschopgebied en nu ging Kader achter de bal staan. Hij scoorde wel. Bezoekende doelman kreeg dan nog geel.

Wedstrijd om heel snel te vergeten.

Verslag: Ylona

30-10-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Wedstrijdverslag
23-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pulderbos - Maccabi 7-1

Pulderbos - Maccabi 7-1

6’ Michaely (own goal) 1-0 , 33’ Vanderput 1-1, 44’ R. Van de Vel (strafschop) 2-1, 56’ Meukens 3-1, 60’ Beetens 4-1, 66’ Joostens 5-1, 83’ Smits 6-1, 89’ Iyamu 7-1.

 

23-10-2017, 09:54 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Uitslagen
15-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15/10 Maccabi - City Pirates Antwerpen B 0-0

WEDSTRIJDVERSLAG

15/10/2017

 MACCABI – City Pirates B 0 – 0

OPSTELLING

Van Haesendonck Maxim, Van Mieghem Philippe, Thys Jarno, Michaely Abraham David, Fofanah Alseny Kader, Bryssinck Jelle, Lavan Sam, Argvliaru Paata, Mugani Shai, Kromah Mamadee, Tarkashvili Nika

RESERVEN

Meiri Ben, Vanderput Savio, Kromah Vakaba, Kqiku Shkelçim (Tini)

GEEL

83’ Mugani Shai

VERSLAG

De eerste kans was voor Maccabi in de 14’. Shai besloot echter in handen van de doelman. In de 21’ een heel grote kans voor City Pirates maar gelukkig stond Philippe goed opgesteld om de bal voor de lijn weg te werken. De eerste helft heel saai met enkel wat kleine kansen aan beide kanten.

In de 46’ geel voor City Pirates voor een fout. In de 56’ werd Nika vervangen door Vakaba en in de 63’ Paata door Tini. 1’ later de grootste kans van de wedstrijd voor City Pirates maar gelukkig voor Maccabi ging de bal net naast. In de 69’ weer geel voor City Pirates en in de 73’ een tweede gele kaart voor de speler die de eerste helft al geel gekregen had. Deze keer was de fout meer rood dan geel waard. De 77’ werd Mamadee vervangen door Ben; Shai kreeg geel voor een kleine fout in de 83’ en even voor tijd nog een gele kaart voor City Pirates voor het wegtrappen van de bal.

Een heel slechte wedstrijd waarin de vervangingen onverklaarbaar waren. Spelers die zich nog een beetje inzetten worden vervangen en dit haalt het niveau van de wedstrijd zeker niet omhoog.

Volgende wedstrijd:

22/10/2017 om 15:00 u
Heidebl Pulderbos – Maccabi
Adres: Mastenbaan, Pulderbos

Verslag: YLONA

15-10-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Wedstrijdverslag
10-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stats Maccabi kern

Na 30 speeldagen van Maccabi

(bron BBF en Ylona)

 

Naam

 minuten

%

aantal

1

Ben Simon Ben Haim

2430

90

27

2

Mugami Shai

2386

88

27

3

Bryssinck Jelle

2131

79

24

4

Kromah Mamadee

2047

76

28

5

Fofanah Alseny Kader

2016

75

23

6

Lavan Sam

1981

73

23

7

Ben Simon Daniel

1955

72

24

8

Kromah Vakaba

1865

69

26

9

Van Mieghem Philippe

1890

70

21

10

Van Praet Gary

1380

51

16

11

Michaeli Avi Abraham David

1281

47

16

12

Argvliaru Paata

1275

47

20

13

Thys Jarno

1112

41

17

14

Meiri Ben

772

29

13

15

Van Haesendonck Maxim

764

28

9

16

Georgiadis Alexandros

679

25

18

17

Vanderput Savio

624

23

14

18

Nosa Fred

610

23

8

19

Cohen Gabriel

540

20

6

20

Beyer Isaac

405

15

5

21

Kqiku Shkelçim (Tini)

304

11

8

22

Bryssinck Robbe

297

11

5

23

Cooreman Yannis

225

8

3

24

Tarkashvili Nika

166

6

6

25

Himschoot Maxime

127

5

5

26

Cohen Daniel

105

4

2

27

Vandenbruaene Tibo

90

3

1

28

Konate Farran

90

3

1

29

Renkema Waldir Oliviera Pambu

82

3

4

30

Humberto Sousa Pereira Divino

34

1

2

31

Papismadove Eden

13

0,5

1

32

Goemine Ward

9

0,3

1

33

Kamara Ayouba Sidikie

7

0,3

1

10-10-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
09-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6/10/17 KFC Grobbendonk-KSC MACCABI 3-2
WEDSTRIJDVERSLAG

08/10/2017

 Grobbendonk - MACCABI   3 – 2

OPSTELLING

Van Haesendonck Maxim, Ben Simon Daniel, Ben Simon Ben, Michaely Abraham David, Fofanah Alseny Kader, Bryssinck Jelle, Lavan Sam, Mugani Shai, Kromah Mamadee, Kromah Vakaba, Kqiku Shkelçim (Tini)

RESERVEN

Thys Jarno, Argvliaru Paata, Tarkashvili Nika, Vanderput Savio

DOELPUNTEN

25' 1-0 Prims
31' 2-0 Adriaensen
50' 2-1 Mugami
74' 2-2 Argvliaru
78' 3-2 Jacobs

GEEL

52’ Ben Simon Daniel

VERSLAG

Van Mieghem Philippe en Van Praet Gary geschorst.

De eerste kans was voor Maccabi. In de 10’ kon Tini het leer doorgeven aan Vakaba en die wist Shai te bereiken. Shai trapte op doel maar de doelman kon er nog net zijn vingertoppen tegen zetten. In de 25’ was het toch Grobbendonk dat de score kon openen. Een hoekschop ging via de paal binnen. En in de 31’ konden ze verder uitlopen. Sommige verdedigers kozen teveel de kant van de aanval. In de 40’ een gele kaart voor Grobbendonk.

Shai wist in de 50’ de aansluitingstreffer te maken met een vrije trap. In de 53’ kreeg Daniel geel voor het foutief stoppen van een aanvaller. En in de 60’ geel voor Tini (agressief gedrag). Tini werd 1’ later, begrijpelijk, vervangen door Paata. In de 63’ geel voor Grobbendonk. Mamadee, die toch goed bezig was, werd in de 70’ vervangen door Nika. En in de 74’ wist Paata de gelijkmaker te scoren. Maar in plaats van te proberen om met deze stand het veld te verlaten, ging Maccabi vol voor de winst. De wedstrijd liet dit in feite niet toe. En hierdoor kon Grobbendonk in de 78’ de eindstand op het bord zetten. Daniel werd dan vervangen door Savio in de 80’. Maar buiten een paar kansjes bracht dit ook niets meer op. Er vielen kort voor tijd nog 2 gele kaarten voor Grobbendonk.

 Verslag: Ylona

09-10-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Wedstrijdverslag
08-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topschutters 4B - Wie wordt topschutter van de reeks?

(Na 30 speeldagen - op basis van gegevens uit Gazet van Antwerpen en BBF) 

1

Bonsu Jeffred Ofori

TUB. BORGERHOUT

26

2

Adriaensens Philip

GROBBENDONK

24

3

Van de Vel Robin

PULDERBOS

24

4

Ozturk Bari

BROTHERS UTD ANTWERP

23

5

Van den Eynden Bjarne

PULLE

22

6

Van Schaverbeke Kevin

JONG ANTWERPEN SP.

21

7

Van Brandt Tommy

PULLE

21

8

Tawerghi Haitham Fathi

SCHILDE

21

9

De Vinster Glenn

MASSENHOVEN

16

10

Manu Jesse

CITY PIRATES ANTWERPEN B

13

11

Barry Amadou Baillo

DEURNE OLYMPIC

13

12

Peeters Aaron

OELEGEM

13

13

Bryssinck Jelle

MACCABI

12

14

Dekeukelaere Ben

MASSENHOVEN

12

15

Jansen Niels

PULLE

12

16

El Addouly Soufian

RANST B

12

17

Yav Nawey

DEURNE OLYMPIC

11

18

Kurdoghlian Benjamin

JONG ANTWERPEN SP.

11

19

Mugami Shai

MACCABI

11

20

Clauwers Yorick

RANST B

11

21

Van Kerckhoven Sander

CITY PIRATES ANTWERPEN B

10

22

Van Bockstal Kasper

EMBLEM

10

23

Bovri Sebastien

MASSENHOVEN

10

24

Genyn Pieter

PULDERBOS

10

25

Hovhannisyan Mikayel

TERNESSE B

10

26

Sparenberg Vincent

CITY PIRATES ANTWERPEN B

9

27

Jacobs Tim

GROBBENDONK

9

28

Meukens Jonas

PULDERBOS

9

29

Vermeiren Filip

PULLE

9

30

Mahraoui Mounir

EMBLEM

8

31

Kromah Vakaba

MACCABI

8

32

De Bie Luis

OELEGEM

8

33

Smits Ben

PULDERBOS

8

34

Joostens Hendrik

PULDERBOS

8

35

Bouazzaoui Annas

TERNESSE B

8

36

Durakovic Meris

DEURNE OLYMPIC

7

37

Arras Zigi

EMBLEM

7

38

Van Gael Alexander

OELEGEM

7

39

Michielsen Evert

OELEGEM

7

40

Leroy Yannick

PULDERBOS

7

41

Auwers Kenneth

PULLE

7

42

Verlinden Jan

PULLE

7

43

Haerbos Sam

RANST B

7

44

Rycken Maximiliaan

SCHILDE

7

08-10-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
30-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1/10/17 15:00 Maccabi - Pulle 3-1
WEDSTRIJDVERSLAG

MACCABI – Pulle 3 – 1

OPSTELLING

Van Praet Gary, Ben Simon Daniel, Ben Simon Ben, Van Mieghem Philippe, Michaely Abraham David, Fofanah Alseny Kader, Bryssinck Jelle, Lavan Sam, Argvliaru Paata, Mugami Shai, Kromah Mamadee

RESERVEN

Cooreman Yannis, Tarkashvili Nika, Kromah Vakaba, Kqiku Shkelçim (Tini)

DOELPUNTEN

04' 0-1 Van den Eynden
63' 1-1 Bryssinck Jelle
89' 2-1 Bryssinck Jelle (penalty)
92' 3-1 Mugami

GEEL

58’ Van Mieghem Philippe (3de geel)
91’ Lavan Sam

VERSLAG

In de 4’ ging de verdediging van Maccabi zwaar in de fout. Twee aanvallers mochten ongestoord samen spelen en scoren. En twee minuten later werd de score bijna verdubbeld maar de bal ging over het doel. In de 26’ moest Van Praet Gary alles uit de kast halen om het volgende doelpunt te voorkomen. En gelukkig voor Maccabi wist Pulle het doel ook niet goed te vinden want in de 33’ kregen ze de volgende grote kans. In de 43’ kreeg Pulle geel voor het foutief stoppen van Mugani Shai. Maccabi kwam heel de eerste helft niet echt in de buurt van de bezoekende doelman!

In de 47’ lukte het dan eindelijk om een beetje gevaarlijk te worden. Kromah Mamadee onderschepte de bal en ging door op snelheid. Hij trapte op doel en het leer ging rakelings over de lat. Het was net of Maccabi hierdoor ging beseffen dat ze ook kansen zouden krijgen. Het spel werd beter en nu was Pulle de onderliggende partij. In de 57’ werd een goed spelende Argvliaru Paata vervangen door Kromah Vakaba. 1’ later kreeg Van Mieghem Philippe zijn derde gele kaart. En eindelijk in de 63’ lukte het Bryssinck Jelle om de stand gelijk te maken door een assist van Ben Simon Daniel. In de 68’ werd Daniel vervangen door Kqiku Shkelçim. In de 75’ geel voor Pulle. Deze had al één en mocht dus gaan douchen. In de 82’ werd Mamadee, na een goede wedstrijd, vervangen door Tarkashvili Nika. In de 89’ kon Shai een pas geven aan Tini. Die kon doorgaan en werd foutief gestopt net binnen het strafschopgebied. Jelle kon met een strafschop Maccabi op voorsprong brengen. Pulle kreeg dan geel voor aanmerkingen op de scheids. In de 91’ een opstootje. Geel voor Lavan Sam en een speler van Pulle. Laatstgenoemde was hier niet mee akkoord, ging verhaal halen en kreeg prompt z’n tweede geel. Pulle eindigt dus de wedstrijd met 9. In de 92’ mooi samenspel tussen Nika en Shai. Shai ging door, doelman kreeg de bal niet te pakken en Shai zette de eindstand op het bord.

Volgende wedstrijd:
08/10/2017 om 15:00 uur
Grobbendonk – Maccabi
Adres: Vaartkom 2, Grobbendonk
Uw verslaggeefster : Ylona

1

KFCH PULDERBOS

6

18

2

KSC MACCABI

6

14

3

KSK OELEGEM

6

13

4

CITY PIRATES B

6

12

5

KFC PULLE

6

11

6

KFC GROBBENDONK

6

10

7

TUBANTIA BORGERHOUT

6

9

8

KVC MASSENHOVEN

6

9

9

RACING EMBLEM

6

8

10

KVV TERNESSE B

6

7

11

ALBERTA FC SCHILDE

6

5

12

BROTHERS UNITED

6

4

13

KFC RANST B

6

4

14

JONG ANTWERPEN SP.

6

4

15

K BOECHOUTSE VV

6

4

16

OLYMPIC P. DRNE- BG

6

1

 

30-09-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Wedstrijdverslag
25-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24/9/17 : Alberta Schilde - KSC Maccabi 0-1

WEDSTRIJDVERSLAG

24/09/2017

Alberta FC Schilde - MACCABI  0 – 1  

OPSTELLING

Van Haesendonck Maxim, Michaely Abraham David, Ben Simon Ben, Van Mieghem Philippe, Ben Simon Daniel, Fofanah Alseny Kader, Bryssinck Jelle, Kromah Vakaba, Mugami Shai, Argvliaru Paata, Kromah Mamadee

RESERVEN

Thys Jarno, Kqiku Shkelçim, Vanderput Savio

DOELPUNTEN

87’ Michaely Abraham David

GEEL

16’ Van Mieghem Philippe

VERSLAG

In de eerste helft, die langs beide kanten heel slecht was, vielen enkel twee gele kaarten. In de 16’ kreeg Van Mieghem Philippe geel voor een fout en even voor rust een gele kaart voor de tegenpartij.

In de 59’ werd Argvliaru Paata vervangen door Kqiku Shkelçim. In de 66’ de eerste echte kans van de wedstrijd. Een fout in de verdediging van Maccabi maar gelukkig wist Alberta niet te scoren. In de 77’ werd Kromah Vakaba vervangen door Vanderput Savio. En nu kwam er iets meer dreiging in de aanval. In de 87’ een mooie actie van Kqiku Shkelçim. Hij wist Michaely Abraham David te bereiken en die kon de score openen voor Maccabi. Even voor tijd mocht Thys Jarno komen als vervanger voor Mugani Shai.

Een wedstrijd om zo vlug mogelijk te vergeten.

Verslag: Ylona

25-09-2017, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Wedstrijdverslag
Nuttige info
 • Voetbal Express
 • Uitslagen via GVA
 • Google Maps
 • Het weer
 • Route naar terrein 1
 • Jeugd is toekomst

  Belgische voetbalbond
 • Gele kaarten
 • Uitslagen en stand
 • Aanduidingen scheids
 • Afgelastingen
 • Sportleven
 • Belgische voetbalbond

  Alles over voetbal
 • Soccer Database
 • Statistieken vbal4
 • Belgische voetbalbond
 • Gratis website jeugdvoetbal
 • nr10 voetbal

  Spelersstatistieken Maccabi
 • Seizoen 2017-2018

  Spelers statistieken
 • Seizoen 2016-2017, 4B
 • Seizoen 2015-2016
 • Seizoen 2014-2015
 • Seizoen 2013-2014
 • Seizoen 2012-2013
 • Seizoen 2010-2011
 • Seizoen 2009-2010
 • Seizoen 2008-2009
 • Seizoen 2007-2008
 • Seizoen 2006 - 2007

  Maccabi en de Joodse gemeenschap
 • Joods Nieuwjaar - Rosj Hasjana
 • Jom Kippoer - Grote Verzoendag
 • Koosjer eten
 • Chanoeka, feest van de lichtjes
 • Joods Actueel

  Historie Maccabi voetbal
 • Stamnummer 201
 • De naam Maccabi
 • Belangrijke datums
 • Stadion Maccabi
 • VTM programma 'stadion' over Maccabi
 • Fotoreportage Maccabi
 • Belgische Groundhopping Pitch'D

  Foto  Dopinglijn
 • Vlaamse overheid - lijst geneesmiddelen

  Foto

  Topschutters deel 1
 • Seizoen 2017-2018,4B
 • Seizoen 2016-2017, 4B
 • Seizoen 2015-2016, 4B
 • Seizoen 2014-2015, 4B
 • Seizoen 2013-2014, 4B
 • Seizoen 2012-2013, 4B
 • Seizoen 2011-2012, 4B
 • Seizoen 2010-2011, 3A
 • Seizoen 2009-2010, 3A
 • Seizoen 2008-2009, 3B

  TOPSCHUTTERS deel 2
 • Seizoen 2007-2008, 3A
 • Seizoen 2006-2007, 2A
 • Seizoen 2005-2006, 3B

  Body Mass Index
 • Ben ik te zwaar ?

  Nieuws Sporza

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Categorieën
 • Gedachten (6)
 • Informatie (242)
 • Jeugd (33)
 • programma (165)
 • Uitslagen (136)
 • Voorbeschouwing (69)
 • Wedstrijdverslag (147)


 • Derde Prov A 2010 - 2011
 • Websites derde A
 • Trainers derde A
 • Topschutters 3A
 • 35plussers 3A

 • Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  cybercat
  blog.seniorennet.be/cyberca

  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  kaatje
  blog.seniorennet.be/kaatje
  Vierde Prov B 2012 2013
 • websites 4B 2012 13
 • Topschutters 4B 12 13
 • Trainers 4B 2012 13
 • Transfers 4B 2012 2013

 • Maccabi 2012-2013
 • Ligging
 • Transfers Maccabi
 • Kern
 • Kalender eerste ploeg
 • Kalender reserven

 • Maccabi in de Pers
 • GVA 3/5/2013 invaller 62 jaar !
 • GVA 9/11/11 Georgiadis in GVA
 • GVA 14/12 Maccabi-Brazilianen
 • GVA 18/02 Gary van Praet
 • GVA 22/02 Sam Lavan
 • GVA 07/03/12 Eduardo
 • GVA 10/3 Mathias Colman
 • GVA 16/5/12 Robert Immens
 • GVA 10/10/12 Sam Lavan
 • GVA 9/11/12 Mitch Daems

  Trainer John Schrauwen
  Voorzitter Haim Serror
  Secretaris Marcel Van Hees
  Kinesiste ---
   
  Archief per maand
 • 01-2019
 • 12-2018
 • 11-2018
 • 10-2018
 • 08-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 01-2006
 • 12-2005
 • 11-2005
 • 10-2005
 • 09-2005

  Vierde B 2013 - 2014
 • Websites 2013 - 2014
 • Trainers 4B
 • TOPSCHUTTERS 4B

 • Maccabi 2013 2014
 • Kalender

 • Startpagina !

  Vierde prov B 2015-2016
 • Trainers 4B
 • Websites 4B
 • Topschutters 4B

 • MACCABI
 • Kalender 2016-2017
 • Kalender 2015-2016
 • Kalender 2014-2015

  Zoeken in blog


  Topschutters 4B
 • Topschutters 2016-2017

 • Kern Maccabi 2016 2017
 • Kern 2016-2017

 • Statistieken 2016 - 2017
 • Stats 16-17


 • E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek
 • 40mg cialis cheap
 • cialis vergleich viagra
 • cialis son prix
 • sportkleding
 • diefstal

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Seizoen 2017-2018
 • STATS MACCABI
 • TOPSCHUTTERS 4B
 • Uitslagen en stand


  Maccabi voetbalt in het seizoen 2017 - 2018 in vierde provinciale B Antwerpen.
  Club kleuren : Blauw - Wit
  Terrein  : Karel Du Bois Laan in Hoboken.


  Zoeken in blog  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!