NIEUW: Blog reclamevrij maken?
KSC Maccabi Voetbal Antwerp
25-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.donderdag 27 feb 14 20u00 : Maccabi - Turkuaz Antwerpen 1-2

Inhaalwedstrijd : donderdag
27 feb 2014
20u00 : Maccabi - Turkuaz Antwerpen 1-2

Scheidsrechter: Van Limbergen Bart

Wat Maccabi betreft : wedstrijd van de gemiste kansen.

Scoreverloop:

55' 0-1 Cakmak Yusuf
69' 1-1 Houtcome Ken (penalty)
79' 1-2 Sozlu Ali

Maccabi voetbalt al meteen een drietal kansen bijeen: Maxim ziet zijn bal onderkant deklat uit doel springen, Dave Luyten wordt voor doel afgezonderd maar raakt niet voorbij de doelman, en ook een schot van Mitch is niet hard genoeg om de doelman te verschalken.

Dan luwt de aanvalstorm een beetje, en er is een oponthoud langs de lijn : veroorzaakt door een viertal stadionhoppers.  Die wilden al fotograferend het terrein oversteken via de neutrale zone, en werden teruggestuurd achter de omheining.  Hopelijk hebben ze wat kiekjes kunnen maken van onze historische tribune.
 
Voor de thuisploeg regent het kansen : Eén-tweetje Dave en Dmytro, die schiet naast; Dave schiet binnenkant paal; Sam kopbal op de lat.  Turkuaz krijgt één grote kans, op minuut 23, doelman Kerian Libot is goed opgesteld en werkt in hoekschop. 
Rust 0-0
 
Net na rust komt Dave aan de bal, voor een open doelmond, maar hij lukt er toch in om de bal over doel te schieten.  Het is Dave zijn avond niet. 
 
Dan volgen enkele tegenprikken van Turkuaz;  Bobby krijgt applaus als hij een paar keer spectaculair de bal ontfutselt.  Maar op de 55ste minuut moet Kerian zich gewonnen geven op een schot van Yusuf Cakmak.
 
Even later een strakke voorzet van Aziz, Maxim kopt naast.  De net ingevallen Daniel Gherson schiet vervolgens van ver, net over.  Een vrijschop op 30 meter, goed en hard getrapt door Alex Georgiadis, gaat nipt over. Dan weer een counter van Turkuaz, bal gaat op de paal. 
 
68' : Dmytro Krykun wordt in volle ren met de bal uit balans gebracht binnen het strafschopgebied.  Ken Houtcome neemt de penalty en trapt staalhard de gelijkmaker binnen 1-1. 
 
79' : Aanval op links van Turkuaz, de bal komt bij de vrijstaande Ali Sozlu en die aarzelt niet om de winning goal te maken. 
 
Maccabi is verslagen.   Er komt zelfs geen slotoffensief meer.  Veel kansen gecreëerd, maar gefaald in afwerking. Ook nauwelijks schoten uit de tweede lijn. De drie punten zijn voor Turkuaz.
Maccabi: Libot Kerian, Megroedt Tom, Van Haesendonck Maxim (61' Daniel Gherschon), Tetroashvili Meir Bobby, Kaya Aziz, Daems Mitch, Houtcome Ken, Lavan Sam, Luyten Dave, Krykun Dmytro, Georgiadis Alex
Yanko Tahir en Van Praet Gary bleven op de bank.
Turkuaz: Alp Halit, Ozturk Yusuf, Ozturk Ayhan, Altunbay Orhan, Kose Ferhan, Celik Murat, Deniz Harun, Guzel Harun, Onal Emre(75' Skenderovski Orhan), Cakmak Yusuf (81' Kilic Burak), Sozlu Ali

 

 

25-02-2014, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Wedstrijdverslag
23-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maccabi - FC Kessel 5-1

Maccabi - FC Kessel 5-1

Scoreverloop:

06' 1-0 Ken Akaraphong Houtcome (penalty)
16' 2-0 Dave Luyten
38' 2-1 Dennis Vermeulen
62' 3-1 Dave Luyten
86' 4-1 Alex Georgiadis
87' 5-1 Sam Lavan

Maccabi begon goed aan de wedstrijd.  Een voorzet op rechts van Maxim belandt bij Dave Luyten.  Die wordt even uit evenwicht gebracht in de kleine rechthoek.  De bal gaat op de stip en Ken Akaraphong Houtcome schiet beheerst binnen 1-0.

Even later een fout op de rand van het strafschopgebied, Sam Lavan neemt de vrijschop.  Mooi in de benedenhoek, maar de jonge keeper van Kessel (16 j) werkt de bal in corner.  Op het kwartier is het weer raak : in eerste instantie mist Maxim, maar Dave Luyten staat goed geplaatst en draait de bal tegen de netten.

Dan verkwanselt de thuisploeg een resem kansen.  Op het halfuur komt Kessel wat meer op de helft van Maccabi.  Een eerste schot geeft geen probleem voor doelman Gary.  Er is wat tumult als een speler van Kessel gekwetst blijft liggen en het spel niet onmiddellijk wordt stilgelegd. De trainer van de bezoekers moet achter de omheining.   Even voor rust een hoekschop voor de bezoekers, de maccabi-verdigers kunnen de bal niet voldoende ontzetten.  Dennis Vermeulen scoort de aansluitingstreffer. 

Na rust nemen de youngsters van Kessel aanvankelijk de wedstrijd in handen.  Maar veel doelgevaar levert dat niet op. 

Dan is het terug aan het meer ervaren Maccabi : op de 62ste minuut een voorzet van Sam Lavan, Dave Luyten gaat met een mooie actie recht op doel af en maakt zijn 2de van de dag : 3-1. 

We noteren nog een hard vluchtschot van Maxim, nipt over.  En aan de andere kant, randje buitenspel, een doorbraak van Kessel maar Gary Van Praet haalt de bal uit de voeten.  Op de 70ste minuut een schitterende lange voorzet van Tom Megroedt.  Sam Lavan kopt hard op doel maar de keeper devieert de bal.  De aanstormende Dave Luyten tikt de bal over het doel. 

De wedstrijd lijkt gespeeld.  Mitch Daems krijgt nog een gele kaart.  Maxim kwetst zich aan de knie en wordt vervangen.  Het overwicht van Maccabi wordt uiteindelijk nog wat meer in de verf gezet via individuele acties :eerst een slalom van de ingevallen Alex Georgiadis (4-1), en dan een technisch staaltje van Sam Lavan, die daarmee de eindcijfers (5-1) vastlegt.

Maccabi: Van Praet Gary, Megroedt Tom, Van Haesendonck Maxim (80' Alex Georgiadis) , Tetroashvili Meir, Kaya Aziz, Stoops Ken, Daems Mitch, Houtcome Akaraphong, Lavan Sam (88' Yanko Tahir), Luyten Dave, Krykun Dmytro (68' Gherson Daniel)

Kessel FC: Wuyts Ruben, Van der Kuylen Gil, Borremans Sam, Vermeulen Dennis (Van Hoof Lars), Van Dessel Nick, Borremans Tim, Morré Justijn, Van den Branden Matthi, Michilsens Greg (Zaman Kyani), Van Elsen Jerke

Nog even vermelden:
Gemiddelde leeftijd Maccabi : 30 jaar
Gemiddelde leeftijd FC Kessel : 20 jaar
 

 

 

 

 

23-02-2014, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (1)


Categorie:Uitslagen
19-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Programma eerste elftal

Zondag 23/2 15u00 Maccabi - FC Kessel

Scheidsrechter: El Hajouti Morad 

Inhaalwedstrijd : donderdag 27 feb 2014 20u00 : Maccabi - Turkuaz Antwerpen

Scheidsrechter : Van Limbergen Bart 

Zondag 02 maart 15u00 : Mortsel OG - Maccabi

Scheidsrechter : Timmermans Geert

 

.

19-02-2014, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:programma
16-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 16 feb 2014 15u00: Burcht - Maccabi 4-2

Zondag 16 feb 2014 15u00: Burcht - Maccabi 4-2

Scheidsrechter: Nick Van den Heuvel

15' 1-0 Matthé Yannick

23' 2-0 Vercauteren Curt (penalty)

43' 2-1 Sam Lavan

66' 3-1 Vercauteren Curt

78' 4-1 Janssens Tim

83' 4-2 Alex Georgiadis

16-02-2014, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:programma
10-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frigyes Molnár in 1923

Titel: Frigyes Molnár in 1923

Bericht:
I'm a danish reporter who is doing research for a book about the tactical evolution in Denmark.

I'm writing to you for information about the hungarian coach Frigyes Molnár (Fritz
Molnár) who apparently became the coach of KSC Maccabi Antwerp in august 1923
(before coming to Denmark in 1931 or 1932).
Documents says that he moved to Belgium from Hakoah Wien and became an amateur player/coach in "Sp. K.
Makkabi". And he also got a job as a banker.

Can somebody confirm this information and maybe tell me more about Molnár?
Do you know of any historical material that I can get hold of?

I look forward to hearing from you.

 

Kan iemand deze deense reporter helpen en informatie bezorgen over Frigyes Molnar ?

10-02-2014, 09:36 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Informatie
01-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 februari 2014: Tubantia Borgerhout - Maccabi 0-1

Eerste elftal : zondag 2//2/14 15u00 Tubantia Borgerhout - Maccabi 0-1

Scheidsrechter : Tim Van Assche

90' (+ 1) 0-1 Dave Luyten

In Gazet Van Antwerpen van woensdag 5 feb 2014 lezen we:

Luyten bezorgt Maccabi driepunter

Mac­ca­bi

Een doel­punt van Da­ve Luy­ten in de bles­su­re­tijd lever­de een drie­punter op voor Mac­ca­bi in het du­el te­gen Tuban­tia Borger­hout. Bui­ten die drie pun­ten was het echter een wed­strijd om snel te ver­ge­ten als we Aziz Kaya mogen gel­o­ven.

"We speelden een erg slech­te wed­strijd.

Voor­al in de eer­s­te helft was het huilen met de pet op. Ik denk dat zo­wel Tuban­tia als wij een mogelijk­heid kregen, maar daar­mee was al­les ook gezegd. Na de pauze kregen we iets meer kan­sen en in de slot­fa­se was er dan toch nog dat doel­punt", al­dus Kaya, die dit seizoen nog geen se­con­de miste. "Samen met Tom Me­groedt heb ik in­der­daad al­le wed­strijden tot hier­toe al ge­speeld. Dat is een he­le pres­ta­tie voor mij. De vo­ri­ge seizoe­nen was ik steeds wel eens ge­bles­seerd.

Ik kan al­leen maar ho­pen dat het zo blijft."

Dankzij de ze­ge te­gen Tuban­tia ver­lengt Mac­ca­bi de reeks van wed­strijden zon­der neder­laag. "We ver­lo­ren de laat­ste keer te­gen Boechout en be­haalden daar­na tien op twaalf. Er staat nu eindelijk een ploeg op het veld na­dat de trainer af te reke­nen had met tal van ge­bles­seerden en an­de­re af­wezi­gen. Om­dat we onze com­petitie­start hebben gemist, heeft het niet veel zin meer om nu nog am­bities uit te spreken. Wat ons nu nog rest, is pro­be­ren zo­veel mogelijk pun­ten te ha­len."

01-02-2014, 00:00 Geschreven door Leinad Sreyeb  
Reageren (0)


Categorie:Uitslagen
Nuttige info
 • Voetbal Express
 • Uitslagen via GVA
 • Google Maps
 • Het weer
 • Route naar terrein 1
 • Jeugd is toekomst

  Belgische voetbalbond
 • Gele kaarten
 • Uitslagen en stand
 • Aanduidingen scheids
 • Afgelastingen
 • Sportleven
 • Belgische voetbalbond

  Alles over voetbal
 • Soccer Database
 • Statistieken vbal4
 • Belgische voetbalbond
 • Gratis website jeugdvoetbal
 • nr10 voetbal

  Spelersstatistieken Maccabi
 • Seizoen 2017-2018

  Spelers statistieken
 • Seizoen 2016-2017, 4B
 • Seizoen 2015-2016
 • Seizoen 2014-2015
 • Seizoen 2013-2014
 • Seizoen 2012-2013
 • Seizoen 2010-2011
 • Seizoen 2009-2010
 • Seizoen 2008-2009
 • Seizoen 2007-2008
 • Seizoen 2006 - 2007

  Maccabi en de Joodse gemeenschap
 • Joods Nieuwjaar - Rosj Hasjana
 • Jom Kippoer - Grote Verzoendag
 • Koosjer eten
 • Chanoeka, feest van de lichtjes
 • Joods Actueel

  Historie Maccabi voetbal
 • Stamnummer 201
 • De naam Maccabi
 • Belangrijke datums
 • Stadion Maccabi
 • VTM programma 'stadion' over Maccabi
 • Fotoreportage Maccabi
 • Belgische Groundhopping Pitch'D

  Foto  Dopinglijn
 • Vlaamse overheid - lijst geneesmiddelen

  Foto

  Topschutters deel 1
 • Seizoen 2017-2018,4B
 • Seizoen 2016-2017, 4B
 • Seizoen 2015-2016, 4B
 • Seizoen 2014-2015, 4B
 • Seizoen 2013-2014, 4B
 • Seizoen 2012-2013, 4B
 • Seizoen 2011-2012, 4B
 • Seizoen 2010-2011, 3A
 • Seizoen 2009-2010, 3A
 • Seizoen 2008-2009, 3B

  TOPSCHUTTERS deel 2
 • Seizoen 2007-2008, 3A
 • Seizoen 2006-2007, 2A
 • Seizoen 2005-2006, 3B

  Body Mass Index
 • Ben ik te zwaar ?

  Nieuws Sporza

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Categorieën
 • Gedachten (6)
 • Informatie (242)
 • Jeugd (33)
 • programma (165)
 • Uitslagen (136)
 • Voorbeschouwing (69)
 • Wedstrijdverslag (147)


 • Derde Prov A 2010 - 2011
 • Websites derde A
 • Trainers derde A
 • Topschutters 3A
 • 35plussers 3A

 • Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  edjeb
  blog.seniorennet.be/edjeb

  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  fedde2005
  blog.seniorennet.be/fedde20
  Vierde Prov B 2012 2013
 • websites 4B 2012 13
 • Topschutters 4B 12 13
 • Trainers 4B 2012 13
 • Transfers 4B 2012 2013

 • Maccabi 2012-2013
 • Ligging
 • Transfers Maccabi
 • Kern
 • Kalender eerste ploeg
 • Kalender reserven

 • Maccabi in de Pers
 • GVA 3/5/2013 invaller 62 jaar !
 • GVA 9/11/11 Georgiadis in GVA
 • GVA 14/12 Maccabi-Brazilianen
 • GVA 18/02 Gary van Praet
 • GVA 22/02 Sam Lavan
 • GVA 07/03/12 Eduardo
 • GVA 10/3 Mathias Colman
 • GVA 16/5/12 Robert Immens
 • GVA 10/10/12 Sam Lavan
 • GVA 9/11/12 Mitch Daems

  Trainer John Schrauwen
  Voorzitter Haim Serror
  Secretaris Marcel Van Hees
  Kinesiste ---
   
  Archief per maand
 • 01-2019
 • 12-2018
 • 11-2018
 • 10-2018
 • 08-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 01-2006
 • 12-2005
 • 11-2005
 • 10-2005
 • 09-2005

  Vierde B 2013 - 2014
 • Websites 2013 - 2014
 • Trainers 4B
 • TOPSCHUTTERS 4B

 • Maccabi 2013 2014
 • Kalender

 • Startpagina !

  Vierde prov B 2015-2016
 • Trainers 4B
 • Websites 4B
 • Topschutters 4B

 • MACCABI
 • Kalender 2016-2017
 • Kalender 2015-2016
 • Kalender 2014-2015

  Zoeken in blog


  Topschutters 4B
 • Topschutters 2016-2017

 • Kern Maccabi 2016 2017
 • Kern 2016-2017

 • Statistieken 2016 - 2017
 • Stats 16-17


 • E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek
 • 40mg cialis cheap
 • cialis vergleich viagra
 • cialis son prix
 • sportkleding
 • diefstal

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Seizoen 2017-2018
 • STATS MACCABI
 • TOPSCHUTTERS 4B
 • Uitslagen en stand


  Maccabi voetbalt in het seizoen 2017 - 2018 in vierde provinciale B Antwerpen.
  Club kleuren : Blauw - Wit
  Terrein  : Karel Du Bois Laan in Hoboken.


  Zoeken in blog  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!