NIEUW: Blog reclamevrij maken?
KSC Maccabi Voetbal Antwerp

Maccabi voetbalt in het seizoen 2017 - 2018 in vierde provinciale B Antwerpen.
Club kleuren : Blauw - Wit
Terrein  : Karel Du Bois Laan in Hoboken.

Seizoen 2017-2018
  • STATS MACCABI
  • TOPSCHUTTERS 4B
  • Uitslagen en stand
    Zoeken in blog

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek
  • sportkleding
  • diefstal
  • Oud - spelers KSC Maccabi
  • VRAAGJE
  • Supportersploeg

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    25-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 30/08 15u00 : Maccabi - Mortsel Oude God 1-3

    Zondag 30/08 Maccabi - Mortsel Oude God (eerste competitiewedstrijd).

    Scheidsrechter: El Filali Bilal

    WEDSTRIJDVERSLAG

    30/08/2015

    MACCABI – Mortsel 1 – 3

    In de 5’ kon Mortsel de score al openen. Een vrije trap rechtstreeks binnen. Mortsel was wel de meest aanvallende ploeg maar Maccabi hield verder goed stand. Tot de 42’. Misschien waren de spelers van Maccabi al met hun hoofd in de rust want door heel veel geklungel voor het doel kon Mortsel verder uitlopen.

    Na rust werd Ratzersdorfer Thomas vervangen door Humberto Sousa Pereira Divino. In de 53’ kreeg Van Mieghem Philippe geel?? De scheids van dienst had al een paar keer geel en zelfs rood kunnen geven aan Mortsel maar dit liet hij achterwege. In de 60’ won Van Mieghem Philippe een duel om de bal. Hij gaf een pas aan Humberto Sousa Pereira Divino en die gaf een pas aan Karlberger Sven. Karlberger Sven omspeelde de bezoekende doelman en bracht de stand op 1 – 2. In de 76’ moest Baelus Nathaniel vol aan de bak om te voorkomen dat Mortsel verder uitliep. Even later weer een goede pas van Van Mieghem Philippe naar Humberto Sousa Pereira Divino maar nu wist de bezoekende doelman de gelijkmaker te voorkomen. Meynen Robin werd dan vervangen door Jonkers Tom. En in de 85’ kon Mortsel, weer uit een vrije trap, de eindstand op het bord zetten.

    Hopelijk volgende week beter want dit was maar een flets Maccabi tegenover de vorige wedstrijden.

    Scoreverloop: 
    05' 0-1 Herpoel Tim
    42' 0-2 Van Edom Joachim
    60' 1-2 Karlberger Sven
    85' 1-3 Herpoel Tim
    Maccabi: Baelus Nathaniel, Van Mieghem Philippe, Coppens Jari, Meynen Robin 80' Jonkers Tom), Bryssinck Jelle, Krykun Dmytro, Daems Mitch, Lavan Sam, Karlberger Sven, Kaytukov Georgy, Ratzersdorfer Thomas (46' Humberto Sousa Pereira Davino) 
    Mortsel: Dockx Kris, Talboom Jente, Pluym Stijn, Bruers Ian, Luyckx Koen, Vernimmen Alexander, Schoelynck Joeri, Herpoel Tim, Ait Ikkou Hamza, Baleci Arber, Moonen Thomas
    Bank:Van Edom Joachim, Vervoort Robin, Cockx Yves, Dekeukelaere Ben

    25-08-2015, 00:00 Geschreven door Ylona  
    Reageren (1)


    Categorie:Wedstrijdverslag
    23-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 23/08 18u30 : Maccabi - Edegem (BVA) 1-3

    Zondag 23/08 18u30 : Maccabi - Edegem 

    Scheidsrechter: Broeckx Bart

    WEDSTRIJDVERSLAG

    Beker

    23/08/2015

    MACCABI – Bel. Edegem 1 – 3

    In de eerste helft ging de wedstrijd een beetje gelijk op. Edegem kreeg wel wat kansen, maar Van Haesendonck Maxim wist met een paar mooie redding zijn doel schoon te houden. De beste kans voor Maccabi was een vrije trap van Meyen Robin.

    Na rust werd Sels Robbe vervangen door Salimov Deni. In de 50’ kon Ratzersdorfer Thomas het leer, ondanks veel tegenstand, in zijn bezit houden en het leer achter de bezoekende doelman plaatsen. In de 54’ kwam Chude Patrick in de plaats van Humberto Sousa Pereira Divino. Even later werd Krykun Dimitri vervangen door Moreno Edward en even later mocht De Bisschop Andy plaats ruimen voor Meiri Ben. In de 68’ kon Edegem de bordjes terug zetten. En in de 73’ konden ze zelfs op voorsprong komen. In de 79’ kreeg Janssens Wim rood en Edegem een strafschop. Dit leidde tot de einduitslag.

    23-08-2015, 00:00 Geschreven door Ylona  
    Reageren (0)


    Categorie:Wedstrijdverslag
    19-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oefenwedstrijd 19/8 : Hoboken - Maccabi

    WEDSTRIJDVERSLAG

    Vriendschappelijk

    19/08/2015

    Hoboken - MACCABI 0 – 5

     

    Scheidsrechter : Kinnart Benjamin

    Maccabi begon sterk aan de wedstrijd tegen een toch wel zwak Hoboken. In de 20’ een hoekschop van Andy. En Tom kon er juist zijn hoofd tegen zetten en hiermee de score openen. Hoboken kwam niet over de helft en het was Maccabi dat volledig de wedstrijd domineerde. In de 35’ kon Maxim er met de bal vandoor en hij wist het leer tot bij Andy te krijgen en die maakte de 0-2. Even voor rust kreeg Maxim geel voor een fout maar de scheids had dan al een paar keer geel kunnen trekken voor fouten van Hoboken.

    Na rust werden Maxim en Alhan vervangen door Dennis Dictus (nieuw) en Philippe. Hoboken kwam na rust wel iets meer in de buurt van Nathaniel, maar zonder echt gevaarlijk te worden. In de 52’ werd Thomas vervangen door Edward. En even later Deni en Wim door Jonas Bracke (nieuw) en Ben. Maccabi bleef goed voetballen en dit leidde dan ook tot nog wat kansen. In de 74’ kreeg Hoboken geel voor het wegtrappen van de bal (en dit in een vriendenwedstrijd?) In de 76’ kon Jelle het leer tot bij Sven trappen en die zag Andy staan en legde de bal breed zodat Andy het derde doelpunt kon scoren. In de 80’ moest Nathaniel gekwetst van het veld en omdat alle vervangingen gebeurt waren en er geen vervangen speler meer op mocht van de scheids ging Dennis in het doel staan en moest Maccabi met 10 man de wedstrijd uitspelen. Veel veranderde er hierdoor niet aan het spelbeeld. Want in de 85’ een verre trap van Jelle en Ben wist deze goed aan te pakken en te scoren. En in de 88’ mocht Edward ook nog scoren.

    19-08-2015, 00:00 Geschreven door Ylona  
    Reageren (0)


    Categorie:Wedstrijdverslag
    17-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16/08/2015 Lint - MACCABI 0 – 0

    WEDSTRIJDVERSLAG

    Beker van Antwerpen

    16/08/2015

    Lint - MACCABI 0 – 0

    Scheidsrechter : Debacker Piet

    Maccabi speelde tegen Lint (een ploeg uit 2de provinciale). Ze moesten absoluut niet onderdoen voor hun tegenstander. Er kwamen kansen aan beide kanten, maar telkens ging het vlak voor doel mis. De beste kans kreeg Sven in de 40’ na een verre pas van Tom, maar een verdediger kon de bal juist voor de doellijn wegwerken.

    Na rust werden Mitch en Aziz vervangen door Thomas en Maxim. En deze vielen goed in. Maxim trapte van ver op doel, de lokale doelman was niet echt balvast maar Thomas kon in de rebound niet profiteren en trapte de bal naast. In de 55’ werden Jelle en Andy vervangen door Alan en Robbe.

    Dit was echt de wedstrijd van de gemiste kansen. Maar Maccabi heeft weer laten zien dat ze kunnen voetballen.

    17-08-2015, 00:00 Geschreven door Ylona  
    Reageren (0)


    Categorie:Wedstrijdverslag
    11-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MACCABI – Beerschot Wilrijk (beloften) 0 – 4

    WEDSTRIJDVERSLAG

    Vriendschappelijk

    11/08/2015

    MACCABI – Beerschot Wilrijk (beloften) 0 – 4

    Scheidsrechter : Stefanski Jakub

    De eerste helft ging zowat gelijk op. Wilrijk kreeg wel meer kansen, maar kwam niet tot scoren. In de 32’ moest Redgy gekwetst het veld verlaten en Philippe kwam voor hem in de plaats. Even voor rust kreeg Wilrijk een heel grote kans maar de aanvaller kon, ondanks het lege doel, niet scoren.

    Na rust kwam Sven in de ploeg in de plaats van Robbe. In de 50’ wist Wilrijk dan toch de score te openen. En dan was het net of bij Maccabi de fut er een beetje uit was. In de 52’ kreeg Wilrijk een strafschop en ze wisten die goed te benutten. In de 53’ werden Dimitri en Robin vervangen door Maxim en Edward. Wilrijk wist nog 2 keer de netten te laten trillen.

     

    11-08-2015, 00:00 Geschreven door Ylona  
    Reageren (0)


    Categorie:Wedstrijdverslag
    10-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MACCABI – Aartselaar 2 – 1

    WEDSTRIJDVERSLAG (Beker van Antwerpen Groep 6)

    09/08/2015

    MACCABI – Aartselaar 2 – 1

    Scheidsrechter : Garitte Kevin

    De eerste helft ging de wedstrijd gelijk op. Maccabi kreeg kansen, maar Aartselaar ook. Maar even voor rust, in de 43’ bleef het middenveld een beetje hangen en hier kon Aartselaar van profiteren. In eerste instantie kon Gary het leer nog wegwerken maar de tweede keer zat de bal in het doel.

    Na rust werden Dimitri en Wim vervangen door Deniz en Yari. Maccabi bleef weer goed voetballen. In de 60’ een vrije trap van Jelle en Deniz kon met het hoofd de gelijkmaker scoren. In de 66’ werden Redgy en Sven vervangen door Thomas en Aziz. Er kwam nog een grote kans voor Maccabi, maar Gary kon het leer over het doel werken. In de 75’ een geharrewar voor doel en hier kon Thomas van profiteren om het winnende doelpunt te maken. Hij kreeg een minuut later geel voor een kleine fout.

    Weer een goed Maccabi bezig gezien. Hierdoor zien we met vertrouwen het seizoen tegemoet.


    VANAVOND : Dinsdag 11 augustus 19h30 : Maccabi - Beerschot Wilrijk (vriendschappelijk)

    Scheidsrechter : Stefanski Jakub

    10-08-2015, 00:00 Geschreven door Ylona  
    Reageren (0)


    Categorie:Wedstrijdverslag
    03-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wintam - Maccabi (Beker van Antwerpen groep 6) : 2-2

    Scheidsrechter : Van Moeseke Geert

    WEDSTRIJDVERSLAG

    Beker van Antwerpen (groep 6)

    02/08/2015

    Wintam - MACCABI 2 – 2

     

    Maccabi begon met 6 nieuwelingen aan de eerste wedstrijd van het seizoen. Wintam kreeg in het begin van de wedstrijd wel de meeste kansen, maar Maccabi voetbalde goed mee. In de 17’ werd Edward (blessure) vervangen door Yuri. In de 40’ een uittrap van Nathaniel die mooi werd aangenomen door Yuri. Hij gaf meteen door aan Sven en die scoorde. Maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel? 2’ later kon Maccabi dan toch de score openen. Redgy wist van op grote afstand de netten te laten trillen.

    Na rust werd Robbe vervangen door Denis. Wintam kon in de 47’ de stand terug gelijk maken. Balverlies op het middenveld leidde tot dit doelpunt. In de 52’ werd Tom vervangen door Andy C. en in de 60’ ging Sven het veld af en kwam Ben in zijn plaats. Maccabi bleef goed mee doen en dus kwamen er kansen. In de 62’ een pas van Maxim op Redgy. Redgy zag de doelman ver uit zijn doel staan en probeerde met een lob te scoren. Maar de bal kwam op de lat terecht. In de 64’ kwam Wintam op voorsprong. Maar Maccabi liet het er niet bij en kreeg nog kansen. In d 67’ raakte Andy DB de lat na goed samenspel met Redgy en Yuri. In de 85’ kwam de gelijkmaker er dan toch. Van Ben naar Redgy naar Andy DB en die maakte de gelijkmaker.

    De eerste wedstrijd was niet slecht. En de nieuwkomers hebben zich laten zien in deze wedstrijd.

     Ylona Krist

    03-08-2015, 22:51 Geschreven door Ylona  
    Reageren (0)


    Categorie:Wedstrijdverslag
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Programma eerste elftal Maccabi

     

     * Dinsdag 11 augustus 19h30 : Maccabi - Beerschot Wilrijk (vriendschappelijk)

    Scheidsrechter : Stefanski Jakub

    * Zondag 16 augustus 14h30 : Lint- Maccabi (Beker van Antwerpen)

    Scheisrechter : Debacker Piet

    * Woensdag 19 augustus 19h00: RVC Hoboken - KSC Maccabi (vriendschappelijk)

    Scheidsrechter : Kinnart Benjamin

     

    03-08-2015, 00:00 Geschreven door Ylona  
    Reageren (0)


    Categorie:programma
    Nuttige info
  • Voetbal Express
  • Uitslagen via GVA
  • Google Maps
  • Het weer
  • Route naar terrein 1
  • Jeugd is toekomst

    Belgische voetbalbond
  • Gele kaarten
  • Uitslagen en stand
  • Aanduidingen scheids
  • Afgelastingen
  • Sportleven
  • Belgische voetbalbond

    Alles over voetbal
  • Soccer Database
  • Statistieken vbal4
  • Belgische voetbalbond
  • Gratis website jeugdvoetbal
  • Ajax academy
  • nr10 voetbal

    Spelers statistieken
  • Seizoen 2016-2017, 4B
  • Seizoen 2015-2016
  • Seizoen 2014-2015
  • Seizoen 2013-2014
  • Seizoen 2012-2013
  • Seizoen 2010-2011
  • Seizoen 2009-2010
  • Seizoen 2008-2009
  • Seizoen 2007-2008
  • Seizoen 2006 - 2007

    Maccabi en de Joodse gemeenschap
  • Joods Nieuwjaar - Rosj Hasjana
  • Jom Kippoer - Grote Verzoendag
  • Koosjer eten
  • Chanoeka, feest van de lichtjes
  • Joods Actueel

    Historie Maccabi voetbal
  • Stamnummer 201
  • De naam Maccabi
  • Belangrijke datums
  • Stadion Maccabi

    Foto    Dopinglijn
  • Vlaamse overheid - lijst geneesmiddelen

    Foto

    Topschutters deel 1
  • Seizoen 2016-2017, 4B
  • Seizoen 2015-2016, 4B
  • Seizoen 2014-2015, 4B
  • Seizoen 2013-2014, 4B
  • Seizoen 2012-2013, 4B
  • Seizoen 2011-2012, 4B
  • Seizoen 2010-2011, 3A
  • Seizoen 2009-2010, 3A
  • Seizoen 2008-2009, 3B
  • Seizoen 2007-2008, 2A

    TOPSCHUTTERS deel 2
  • Seizoen 2006-2007, 2A
  • Seizoen 2005-2006, 3B

    Body Mass Index
  • Ben ik te zwaar ?

    Nieuws Sporza
  • Olympisch bestand: geen militaire oefeningen Zuid-Korea en VS tijdens Winterspelen
  • Nuytinck is eerste Vlaamse tafeltennisser in top 50
  • Nederlander Eurlings treedt terug als IOC-lid na maanden van controverse
  • Meylemans glijdt naar 12e plaats in Altenberg
  • Nederlandse schaatser kweekt spieren met bijzondere halter
  • Luca Brecel doet snookeroefening voor: 5 banden raken en potten
  • Pieters bezorgt Europa het winnende punt op EurAsia Cup
  • VIDEO: Stoffel Vandoorne schittert in trailer van "GRAND PRIX Driver"
  • Serena Williams haakt af voor Australian Open: "Wil meer dan gewoon meedoen"
  • Braziliaan Bellucci krijgt minimumschorsing na positieve test

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per maand
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 09-2005

    Categorieën
  • Gedachten (6)
  • Informatie (233)
  • Jeugd (33)
  • programma (165)
  • Uitslagen (129)
  • Voorbeschouwing (69)
  • Wedstrijdverslag (142)

  • Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.    Derde Prov A 2010 - 2011
  • Websites derde A
  • Trainers derde A
  • Topschutters 3A
  • 35plussers 3A

  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    terpalen
    blog.seniorennet.be/terpale

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    indian
    blog.seniorennet.be/indian
    Een interessant adres?

    Vierde Prov B 2012 2013
  • websites 4B 2012 13
  • Topschutters 4B 12 13
  • Trainers 4B 2012 13
  • Transfers 4B 2012 2013

  • Maccabi 2012-2013
  • Ligging
  • Transfers Maccabi
  • Kern
  • Kalender eerste ploeg
  • Kalender reserven

  • Maccabi in de Pers
  • GVA 3/5/2013 invaller 62 jaar !
  • GVA 9/11/11 Georgiadis in GVA
  • GVA 14/12 Maccabi-Brazilianen
  • GVA 18/02 Gary van Praet
  • GVA 22/02 Sam Lavan
  • GVA 07/03/12 Eduardo
  • GVA 10/3 Mathias Colman
  • GVA 16/5/12 Robert Immens
  • GVA 10/10/12 Sam Lavan
  • GVA 9/11/12 Mitch Daems

    Trainer John Schrauwen
    Voorzitter Haim Serror
    Secretaris Marcel Van Hees
    Kinesiste ---
     
    Vierde B 2013 - 2014
  • Websites 2013 - 2014
  • Trainers 4B
  • TOPSCHUTTERS 4B

  • Maccabi 2013 2014
  • Kalender

  • Startpagina !

    Vierde prov B 2015-2016
  • Trainers 4B
  • Websites 4B
  • Topschutters 4B

  • MACCABI
  • Kalender 2016-2017
  • Kalender 2015-2016
  • Kalender 2014-2015

    Zoeken in blog


    Topschutters 4B
  • Topschutters 2016-2017

  • Kern Maccabi 2016 2017
  • Kern 2016-2017

  • Statistieken 2016 - 2017
  • Stats 16-17


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!