NIEUW: Blog reclamevrij maken?
KSC Maccabi Voetbal Antwerp

Maccabi voetbalt in het seizoen 2016-2017 in vierde provinciale B Antwerpen.
Club kleuren : Blauw - Wit
Terrein  : Karel Du Bois Laan in Hoboken.

Seizoen 2017-2018
 • STATS MACCABI
 • TOPSCHUTTERS 4B
 • Uitslagen en stand
  Zoeken in blog

  25-08-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 30/08 15u00 : Maccabi - Mortsel Oude God 1-3

  Zondag 30/08 Maccabi - Mortsel Oude God (eerste competitiewedstrijd).

  Scheidsrechter: El Filali Bilal

  WEDSTRIJDVERSLAG

  30/08/2015

  MACCABI – Mortsel 1 – 3

  In de 5’ kon Mortsel de score al openen. Een vrije trap rechtstreeks binnen. Mortsel was wel de meest aanvallende ploeg maar Maccabi hield verder goed stand. Tot de 42’. Misschien waren de spelers van Maccabi al met hun hoofd in de rust want door heel veel geklungel voor het doel kon Mortsel verder uitlopen.

  Na rust werd Ratzersdorfer Thomas vervangen door Humberto Sousa Pereira Divino. In de 53’ kreeg Van Mieghem Philippe geel?? De scheids van dienst had al een paar keer geel en zelfs rood kunnen geven aan Mortsel maar dit liet hij achterwege. In de 60’ won Van Mieghem Philippe een duel om de bal. Hij gaf een pas aan Humberto Sousa Pereira Divino en die gaf een pas aan Karlberger Sven. Karlberger Sven omspeelde de bezoekende doelman en bracht de stand op 1 – 2. In de 76’ moest Baelus Nathaniel vol aan de bak om te voorkomen dat Mortsel verder uitliep. Even later weer een goede pas van Van Mieghem Philippe naar Humberto Sousa Pereira Divino maar nu wist de bezoekende doelman de gelijkmaker te voorkomen. Meynen Robin werd dan vervangen door Jonkers Tom. En in de 85’ kon Mortsel, weer uit een vrije trap, de eindstand op het bord zetten.

  Hopelijk volgende week beter want dit was maar een flets Maccabi tegenover de vorige wedstrijden.

  Scoreverloop: 
  05' 0-1 Herpoel Tim
  42' 0-2 Van Edom Joachim
  60' 1-2 Karlberger Sven
  85' 1-3 Herpoel Tim
  Maccabi: Baelus Nathaniel, Van Mieghem Philippe, Coppens Jari, Meynen Robin 80' Jonkers Tom), Bryssinck Jelle, Krykun Dmytro, Daems Mitch, Lavan Sam, Karlberger Sven, Kaytukov Georgy, Ratzersdorfer Thomas (46' Humberto Sousa Pereira Davino) 
  Mortsel: Dockx Kris, Talboom Jente, Pluym Stijn, Bruers Ian, Luyckx Koen, Vernimmen Alexander, Schoelynck Joeri, Herpoel Tim, Ait Ikkou Hamza, Baleci Arber, Moonen Thomas
  Bank:Van Edom Joachim, Vervoort Robin, Cockx Yves, Dekeukelaere Ben

  25-08-2015, 00:00 Geschreven door Ylona  
  Reageren (1)


  Categorie:Wedstrijdverslag
  23-08-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 23/08 18u30 : Maccabi - Edegem (BVA) 1-3

  Zondag 23/08 18u30 : Maccabi - Edegem 

  Scheidsrechter: Broeckx Bart

  WEDSTRIJDVERSLAG

  Beker

  23/08/2015

  MACCABI – Bel. Edegem 1 – 3

  In de eerste helft ging de wedstrijd een beetje gelijk op. Edegem kreeg wel wat kansen, maar Van Haesendonck Maxim wist met een paar mooie redding zijn doel schoon te houden. De beste kans voor Maccabi was een vrije trap van Meyen Robin.

  Na rust werd Sels Robbe vervangen door Salimov Deni. In de 50’ kon Ratzersdorfer Thomas het leer, ondanks veel tegenstand, in zijn bezit houden en het leer achter de bezoekende doelman plaatsen. In de 54’ kwam Chude Patrick in de plaats van Humberto Sousa Pereira Divino. Even later werd Krykun Dimitri vervangen door Moreno Edward en even later mocht De Bisschop Andy plaats ruimen voor Meiri Ben. In de 68’ kon Edegem de bordjes terug zetten. En in de 73’ konden ze zelfs op voorsprong komen. In de 79’ kreeg Janssens Wim rood en Edegem een strafschop. Dit leidde tot de einduitslag.

  23-08-2015, 00:00 Geschreven door Ylona  
  Reageren (0)


  Categorie:Wedstrijdverslag
  19-08-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oefenwedstrijd 19/8 : Hoboken - Maccabi

  WEDSTRIJDVERSLAG

  Vriendschappelijk

  19/08/2015

  Hoboken - MACCABI 0 – 5

   

  Scheidsrechter : Kinnart Benjamin

  Maccabi begon sterk aan de wedstrijd tegen een toch wel zwak Hoboken. In de 20’ een hoekschop van Andy. En Tom kon er juist zijn hoofd tegen zetten en hiermee de score openen. Hoboken kwam niet over de helft en het was Maccabi dat volledig de wedstrijd domineerde. In de 35’ kon Maxim er met de bal vandoor en hij wist het leer tot bij Andy te krijgen en die maakte de 0-2. Even voor rust kreeg Maxim geel voor een fout maar de scheids had dan al een paar keer geel kunnen trekken voor fouten van Hoboken.

  Na rust werden Maxim en Alhan vervangen door Dennis Dictus (nieuw) en Philippe. Hoboken kwam na rust wel iets meer in de buurt van Nathaniel, maar zonder echt gevaarlijk te worden. In de 52’ werd Thomas vervangen door Edward. En even later Deni en Wim door Jonas Bracke (nieuw) en Ben. Maccabi bleef goed voetballen en dit leidde dan ook tot nog wat kansen. In de 74’ kreeg Hoboken geel voor het wegtrappen van de bal (en dit in een vriendenwedstrijd?) In de 76’ kon Jelle het leer tot bij Sven trappen en die zag Andy staan en legde de bal breed zodat Andy het derde doelpunt kon scoren. In de 80’ moest Nathaniel gekwetst van het veld en omdat alle vervangingen gebeurt waren en er geen vervangen speler meer op mocht van de scheids ging Dennis in het doel staan en moest Maccabi met 10 man de wedstrijd uitspelen. Veel veranderde er hierdoor niet aan het spelbeeld. Want in de 85’ een verre trap van Jelle en Ben wist deze goed aan te pakken en te scoren. En in de 88’ mocht Edward ook nog scoren.

  19-08-2015, 00:00 Geschreven door Ylona  
  Reageren (0)


  Categorie:Wedstrijdverslag
  17-08-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16/08/2015 Lint - MACCABI 0 – 0

  WEDSTRIJDVERSLAG

  Beker van Antwerpen

  16/08/2015

  Lint - MACCABI 0 – 0

  Scheidsrechter : Debacker Piet

  Maccabi speelde tegen Lint (een ploeg uit 2de provinciale). Ze moesten absoluut niet onderdoen voor hun tegenstander. Er kwamen kansen aan beide kanten, maar telkens ging het vlak voor doel mis. De beste kans kreeg Sven in de 40’ na een verre pas van Tom, maar een verdediger kon de bal juist voor de doellijn wegwerken.

  Na rust werden Mitch en Aziz vervangen door Thomas en Maxim. En deze vielen goed in. Maxim trapte van ver op doel, de lokale doelman was niet echt balvast maar Thomas kon in de rebound niet profiteren en trapte de bal naast. In de 55’ werden Jelle en Andy vervangen door Alan en Robbe.

  Dit was echt de wedstrijd van de gemiste kansen. Maar Maccabi heeft weer laten zien dat ze kunnen voetballen.

  17-08-2015, 00:00 Geschreven door Ylona  
  Reageren (0)


  Categorie:Wedstrijdverslag
  11-08-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MACCABI – Beerschot Wilrijk (beloften) 0 – 4

  WEDSTRIJDVERSLAG

  Vriendschappelijk

  11/08/2015

  MACCABI – Beerschot Wilrijk (beloften) 0 – 4

  Scheidsrechter : Stefanski Jakub

  De eerste helft ging zowat gelijk op. Wilrijk kreeg wel meer kansen, maar kwam niet tot scoren. In de 32’ moest Redgy gekwetst het veld verlaten en Philippe kwam voor hem in de plaats. Even voor rust kreeg Wilrijk een heel grote kans maar de aanvaller kon, ondanks het lege doel, niet scoren.

  Na rust kwam Sven in de ploeg in de plaats van Robbe. In de 50’ wist Wilrijk dan toch de score te openen. En dan was het net of bij Maccabi de fut er een beetje uit was. In de 52’ kreeg Wilrijk een strafschop en ze wisten die goed te benutten. In de 53’ werden Dimitri en Robin vervangen door Maxim en Edward. Wilrijk wist nog 2 keer de netten te laten trillen.

   

  11-08-2015, 00:00 Geschreven door Ylona  
  Reageren (0)


  Categorie:Wedstrijdverslag
  10-08-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MACCABI – Aartselaar 2 – 1

  WEDSTRIJDVERSLAG (Beker van Antwerpen Groep 6)

  09/08/2015

  MACCABI – Aartselaar 2 – 1

  Scheidsrechter : Garitte Kevin

  De eerste helft ging de wedstrijd gelijk op. Maccabi kreeg kansen, maar Aartselaar ook. Maar even voor rust, in de 43’ bleef het middenveld een beetje hangen en hier kon Aartselaar van profiteren. In eerste instantie kon Gary het leer nog wegwerken maar de tweede keer zat de bal in het doel.

  Na rust werden Dimitri en Wim vervangen door Deniz en Yari. Maccabi bleef weer goed voetballen. In de 60’ een vrije trap van Jelle en Deniz kon met het hoofd de gelijkmaker scoren. In de 66’ werden Redgy en Sven vervangen door Thomas en Aziz. Er kwam nog een grote kans voor Maccabi, maar Gary kon het leer over het doel werken. In de 75’ een geharrewar voor doel en hier kon Thomas van profiteren om het winnende doelpunt te maken. Hij kreeg een minuut later geel voor een kleine fout.

  Weer een goed Maccabi bezig gezien. Hierdoor zien we met vertrouwen het seizoen tegemoet.


  VANAVOND : Dinsdag 11 augustus 19h30 : Maccabi - Beerschot Wilrijk (vriendschappelijk)

  Scheidsrechter : Stefanski Jakub

  10-08-2015, 00:00 Geschreven door Ylona  
  Reageren (0)


  Categorie:Wedstrijdverslag
  03-08-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wintam - Maccabi (Beker van Antwerpen groep 6) : 2-2

  Scheidsrechter : Van Moeseke Geert

  WEDSTRIJDVERSLAG

  Beker van Antwerpen (groep 6)

  02/08/2015

  Wintam - MACCABI 2 – 2

   

  Maccabi begon met 6 nieuwelingen aan de eerste wedstrijd van het seizoen. Wintam kreeg in het begin van de wedstrijd wel de meeste kansen, maar Maccabi voetbalde goed mee. In de 17’ werd Edward (blessure) vervangen door Yuri. In de 40’ een uittrap van Nathaniel die mooi werd aangenomen door Yuri. Hij gaf meteen door aan Sven en die scoorde. Maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel? 2’ later kon Maccabi dan toch de score openen. Redgy wist van op grote afstand de netten te laten trillen.

  Na rust werd Robbe vervangen door Denis. Wintam kon in de 47’ de stand terug gelijk maken. Balverlies op het middenveld leidde tot dit doelpunt. In de 52’ werd Tom vervangen door Andy C. en in de 60’ ging Sven het veld af en kwam Ben in zijn plaats. Maccabi bleef goed mee doen en dus kwamen er kansen. In de 62’ een pas van Maxim op Redgy. Redgy zag de doelman ver uit zijn doel staan en probeerde met een lob te scoren. Maar de bal kwam op de lat terecht. In de 64’ kwam Wintam op voorsprong. Maar Maccabi liet het er niet bij en kreeg nog kansen. In d 67’ raakte Andy DB de lat na goed samenspel met Redgy en Yuri. In de 85’ kwam de gelijkmaker er dan toch. Van Ben naar Redgy naar Andy DB en die maakte de gelijkmaker.

  De eerste wedstrijd was niet slecht. En de nieuwkomers hebben zich laten zien in deze wedstrijd.

   Ylona Krist

  03-08-2015, 22:51 Geschreven door Ylona  
  Reageren (0)


  Categorie:Wedstrijdverslag
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Programma eerste elftal Maccabi

   

   * Dinsdag 11 augustus 19h30 : Maccabi - Beerschot Wilrijk (vriendschappelijk)

  Scheidsrechter : Stefanski Jakub

  * Zondag 16 augustus 14h30 : Lint- Maccabi (Beker van Antwerpen)

  Scheisrechter : Debacker Piet

  * Woensdag 19 augustus 19h00: RVC Hoboken - KSC Maccabi (vriendschappelijk)

  Scheidsrechter : Kinnart Benjamin

   

  03-08-2015, 00:00 Geschreven door Ylona  
  Reageren (0)


  Categorie:programma
  Nuttige info
 • Voetbal Express
 • Uitslagen via GVA
 • Google Maps
 • Het weer
 • Route naar terrein 1

  Belgische voetbalbond
 • Gele kaarten
 • Uitslagen en stand
 • Aanduidingen scheids
 • Afgelastingen
 • Sportleven
 • Belgische voetbalbond

  Alles over voetbal
 • Soccer Database
 • Statistieken vbal4
 • Belgische voetbalbond
 • Gratis website jeugdvoetbal
 • Ajax academy
 • nr10 voetbal

  Spelers statistieken
 • Seizoen 2016-2017, 4B
 • Seizoen 2015-2016
 • Seizoen 2014-2015
 • Seizoen 2013-2014
 • Seizoen 2012-2013
 • Seizoen 2010-2011
 • Seizoen 2009-2010
 • Seizoen 2008-2009
 • Seizoen 2007-2008
 • Seizoen 2006 - 2007

  Maccabi en de Joodse gemeenschap
 • Joods Nieuwjaar - Rosj Hasjana
 • Jom Kippoer - Grote Verzoendag
 • Koosjer eten
 • Chanoeka, feest van de lichtjes
 • Joods Actueel

  Historie Maccabi voetbal
 • Stamnummer 201
 • De naam Maccabi
 • Belangrijke datums
 • Stadion Maccabi

  Foto  Dopinglijn
 • Vlaamse overheid - lijst geneesmiddelen

  Foto

  Topschutters deel 1
 • Seizoen 2016-2017, 4B
 • Seizoen 2015-2016, 4B
 • Seizoen 2014-2015, 4B
 • Seizoen 2013-2014, 4B
 • Seizoen 2012-2013, 4B
 • Seizoen 2011-2012, 4B
 • Seizoen 2010-2011, 3A
 • Seizoen 2009-2010, 3A
 • Seizoen 2008-2009, 3B
 • Seizoen 2007-2008, 2A

  TOPSCHUTTERS deel 2
 • Seizoen 2006-2007, 2A
 • Seizoen 2005-2006, 3B

  Body Mass Index
 • Ben ik te zwaar ?

  Nieuws Sporza
 • De inspanning van het jaar: NFL-speler sprint hele terrein over
 • Murphy klopt O'Sullivan in spannende finale
 • Anak Verhoeven wordt 3e in eindstand van Wereldbeker muurklimmen
 • Wereldkampioen Caudron: "De finale verliep geweldig voor mij"
 • "Swings moet voor zichzelf een piekmoment inbouwen"
 • Thiam zit bij 3 supergenomineerden voor IAAF-atlete van het Jaar
 • Franse skir Poisson laat het leven op training in Canada
 • "1 seconde per ronde verliezen is niet goed, neen"
 • Olympische marathonkampioene Sumgong voor 4 jaar geschorst
 • Tijtgat staat er weer helemaal na 4 jaar blessureleed: "Steunzolen wegdoen was d truc"

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per maand
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 01-2006
 • 12-2005
 • 11-2005
 • 10-2005
 • 09-2005

  Categorieën
 • Gedachten (6)
 • Informatie (232)
 • Jeugd (33)
 • programma (165)
 • Uitslagen (124)
 • Voorbeschouwing (69)
 • Wedstrijdverslag (141)

 • Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.  Derde Prov A 2010 - 2011
 • Websites derde A
 • Trainers derde A
 • Topschutters 3A
 • 35plussers 3A

 • Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  moonwoman
  blog.seniorennet.be/moonwom

  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  bubbels
  blog.seniorennet.be/bubbels
  Een interessant adres?

  Vierde Prov B 2012 2013
 • websites 4B 2012 13
 • Topschutters 4B 12 13
 • Trainers 4B 2012 13
 • Transfers 4B 2012 2013

 • Maccabi 2012-2013
 • Ligging
 • Transfers Maccabi
 • Kern
 • Kalender eerste ploeg
 • Kalender reserven

 • Maccabi in de Pers
 • GVA 3/5/2013 invaller 62 jaar !
 • GVA 9/11/11 Georgiadis in GVA
 • GVA 14/12 Maccabi-Brazilianen
 • GVA 18/02 Gary van Praet
 • GVA 22/02 Sam Lavan
 • GVA 07/03/12 Eduardo
 • GVA 10/3 Mathias Colman
 • GVA 16/5/12 Robert Immens
 • GVA 10/10/12 Sam Lavan
 • GVA 9/11/12 Mitch Daems

  Trainer John Schrauwen
  Voorzitter Haim Serror
  Secretaris Marcel Van Hees
  Kinesiste ---
   
  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Vierde B 2013 - 2014
 • Websites 2013 - 2014
 • Trainers 4B
 • TOPSCHUTTERS 4B

 • Maccabi 2013 2014
 • Kalender

 • Startpagina !

  Vierde prov B 2015-2016
 • Trainers 4B
 • Websites 4B
 • Topschutters 4B

 • MACCABI
 • Kalender 2016-2017
 • Kalender 2015-2016
 • Kalender 2014-2015

  Zoeken in blog


  Topschutters 4B
 • Topschutters 2016-2017

 • Kern Maccabi 2016 2017
 • Kern 2016-2017

 • Statistieken 2016 - 2017
 • Stats 16-17


 • Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!